Влезте в профила

БГХЕНДИХЕЛП ЕООД, София

малки домашни поправки, домашен майстор

За района
  отзивчивост на фирмата

  Димитър Спасов
  представител на фирмата

  София, София-град
  Teл.: 8764056...

  Проекти: малки

  BgHandyHelp ЕООД е фирма, която се занимава с малки поправки на дома.Извършваме услуги като боядисване и поправка на врати и прозорци, сглобяване на мебели, премахване на мухъл от наводнения и течове. специализирани в дизайнерска Ламперия от дърво или PVC, премахване на мухъл,сглобяване на мебели, подръжка на Офис или сградаи, вили т.н

  За нас:
  BGHandyHelp (БГ Хенди Хелп) е фирма за ремонт на домове (апартаменти и къщи), офиси и др.

  История:

  БГ Хенди Хелп започва своята дейността през 2005 г. в град Вашингтон, САЩ. Сравнително бързо, компанията се превръща от хоби и страст в работещ бизнес. Качеството и високият стандарт на извършената работа спомагат за бързото разрастване на доволни клиенти. Проектите нарастват по размер, а с тях и екипа ни от съмишленици - усърдни и честни професионалисти.

  Мисия:

  Нашите клиенти са хора от средната класа, ценящи качествената работа и изпипването на детайлите. Търсеният от нас резултат е акцент върху красотата и постигане на стилен, изискан и луксозен дизайн, подхождащ както за дома така и за работното място.

  Веднъж използвали нашите услуги, повечето наши клиенти се превръщат в своеобразни наши търговски представители. Най-честите ни нови клиенти са такива свързали се с нас след препоръка на съседи и приятели.

  Настояща дейност:

  От 2019 г., фирмата премества седалището и дейността си в гр. София, България. Целият натрупан опит в САЩ, вкл. работата с нови технологии, уреди и инструменти вече са достъпни и в България.

  Защо да изберете BGHandyHelp:

  20+ години опит в строителството

  Обичаме да правим домовете Ви красиви и да вдъхваме живот на вашия любим апартамент, вила, офис или друг имот.

  Независимо от размера на вашия проект, можете да разчитате на нашето внимание към детайлите.

  Малки задачи за големи ремонти на дома и всичко между тях.

  Оценки на потребителите

  1 оценка
  Къде и какво правим
  Дърводелец
  Специализира ли сме в дървена и PVC ламперия. "Wainscoting" е ценна инвестиция от гледна точка на дизайна,Тъй като може да добави стойност и топлина към вашето пространство.
  Оферта
  Дърводелец, дърводелски услуги
  Сглобяване на мебели, кухни
  Сглобяването на мебели е човек който е специализиран майстор дърводелец или монтажник на дървени плоскости, пана, фриз, рамки, панели, рафтове и други. Независимо дали с шкафове легла бюра и гардероби.
  Оферта
  Поддръжка
  Поддръжка на дома
  Има тонове домашни ремонти които можете да направите, за да подобрите цялостната привлекателност на дома, който се опитвате да продадете. Важно е да имате предвид кои области в дома ви се нуждаят най-много от ремонт, след което да дадете при отец на списък който ще има най-голяма възвръщаемост към цялостната продажба на вашия дом.
  Оферта

  ДРУГИ

  Поставяне рамки на картини
  Обадете ми се да уточним вашите критерии и изисквания относно проекта който имате на предвид.
  Оферта

  Боядисване на дърво
  кит и изглаждане, ако е нужно слагане на акрил.
  Оферта
  Боядисване, бояджия
  Вашият дом е вашето светилище и ние искаме да ви помогнем да го направите още по-красив. Ето защо сме развълнувани да ви представим нашата нова услуга с най-новите технологии на Graco въздушното боядисване, която ще ви помогне да издигнете стила на вашия дом на следващото ниво.
  Оферта

  В близост до мястото София, София-град и в околностите изпълняваме:

  Защо да изберем БГХЕНДИХЕЛП ЕООД?


  10
  отличен оценка на фирмата
  Къде и какво правим

  малки домашни поправки, домашен майстор:

  София-град,