Влезте в профила

ДЖИНАЕ ЕООД, Благоевград

мебели по поръчка, серийно производство на мебели

и останалата част на България
За района
  отзивчивост на фирмата

  Цветина Кюркчиева
  представител на фирмата

  Благоевград, Благоевград
  Teл.: 3598892...

  Размер на екипа: 5
  Проекти: малки и средни
  Основаване: 2014

  ДЖИНАЕ ЕООД е благоевградска фирма, която специализира дейността си в сферата на мебелното производство. Изработваме мебели както по поръчка на клиента, така и в серийни модели.За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас

  ОБЩ ПРЕГЛЕД

  Разположена в България и с опит от 1940 г., ДЖИНАЕ ЕООД е специализиран доставчик на мебели.

  Откакто започнахме, нашата мисия винаги е била да предоставяме на нашите клиенти продукти с най-високо качество и обслужване, като същевременно поддържаме напълно конкурентни цени.

  Нашият специализиран екип работи в тясно сътрудничество с архитекти, дизайнери, занаятчии и професионалисти в индустрията, за да гарантира, че проектите се изпълняват успешно. Нашите екипи за дизайн и продажби са винаги на разположение, за да предложат всякакви насоки или подкрепа, от които може да се нуждаете.

  Разполагаме и с отдел за заявки по поръчка, който може да отговори на всякакви заявки за проекти, които може да имате.

  КОИ СМЕ НИЕ?

  ДЖИНАЕ ЕООД е активна в проектирането, производството и маркетинга на стандартни мебели за кухни и гардероби, мебели за дома, мебели за хотели, акустични панели от дърво и плат и всички видове специални конструкции, следвайки доста проста философия - изключително качество с еднакво изключителна стойност ”. Простотата на този принцип се подкрепя от много упорита работа и дългогодишен опит.

  РАБОТА
  ДЖИНАЕ ЕООД се основава на майсторството, техническото ноу-хау и техническото производство, и нестандартното използване на материалите.

  Нашата мисия е да произвеждаме полезни, функционални висококачествени продукти, като зачитаме околната среда, нуждите и бюджета на клиента.

  ПРОИЗВОДСТВО
  Компанията разполага с модерни частни съоръжения, покриващи 2000 кв.м., високотехнологично механично оборудване и специализиран персонал с дългогодишен опит.

  Оценки на потребителите

  1 оценка
  Къде и какво правим
  3D визуализация, макети
  3D визуализацията е най-добрият начин за придобиване на реална представа, как би изглеждал идейният проект на жилище, магазин, търговско помещение и т.н. Визуализацията е изключителни полезна за всеки, на който предстои обзавеждане на ново жилище/помещение или ремонтиране на вече съществуващо. Чрез нея може да разберете какви промени в разпрелението на мебелите трябва да се направят, какви промени в комбинирането на цветове са нужни, какви настилки да се изберат, каква комбинация от мазилки и бои да се използва, какви за най-подходящите мебели, както и всякакви други детайли от интериора. Ние изготвяме 3D визуализация на всички ваши идеи, като предлагаме изцяло предложение от нас, в случай че не сте сигурни какво точно искате, или ни предоставяте информация за всичко, което бихте искали да се разположи в дадено помещение, но не сте сигурни как ще изглежда. Извършваме тази услуга за цяла България, без значение къде се намирате. Свържете се с нас за повече информация.
  Оферта
  Интериорен дизайн
  Интериорни врати
  Изработваме интериорни врати по поръчка от висококачествен ламиниран МДФ и окомплектовани с компенсиращи первази за касите; панти тип „Пеперуда“; универсална брава, патрон с 2 ключа, метален насрещник; гумено уплътнение; кантирани страни на касите и крилата; орнамент от алуминиев профил на крилото / при желание от страна на клиента / Свържете се с нас за повече информация.
  Оферта
  Осветителни тела, осветление
  Предлагаме селекция от лампиони, полилеи, настолни лампи и аплици, които представляват идеалното решение, за да освежаване дома и подобряване на интериора. Свържете се с нас за повече информация.
  Оферта
  Kухня
  Изработваме всякакви кухни, както по поръчка, така и серийно производство. Предлагаме всякакви материали за вратичките Ламинирано ПДЧ, МДФ с PVC покритие, пръскан МДФ, алуминиеви рамки със стъкло. Работим с висококачествени механизми с нормално прибиране и плавно прибиране. Предлагаме богат избор от висококачествени аксесоари за кухните. Изготвяме 2D разпредление на кухните и след това 3D визуализация. Извършваме консултация за най-практичното решение за вашия дом. Свържете се с нас за повече информация.
  Оферта
  Баня
  Предлагаме изработка на шкафове за баня по индивидуален проект. Свържете се с нас за повече информация.
  Оферта
  Вградени шкафове
  Изработваме всякакви вградени шкафове и гардероби, както по поръчка, така и серийно производство. Предлагаме всякакви материали за вратичките Ламинирано ПДЧ, МДФ с PVC покритие, пръскан МДФ, алуминиеви рамки със стъкло. Работим с висококачествени механизми с нормално прибиране и плавно прибиране. Предлагаме богат избор от висококачествени аксесоари за шкафовете и гардеробите. Изготвяме 2D разпредление на шкафовете и гардеробите и след това 3D визуализация. Извършваме консултация за най-практичното решение за вашия дом. Свържете се с нас за повече информация.
  Оферта
  Детска стая
  Дневна стая
  Проектиране и производство на всякакви мебели за дневна стая - тв шкафове, секции, библиотеки, маси, рафтчета, ламперии за облицовка на стени. Имаме и огромен избор на кресла, дивани, канапета, ъглови дивани, столове, лампи, аплици, лампиони. Свържете се с нас за повече информация.
  Оферта
  Дървени облицовки, ламперия
  Предлагаме изработка и проектиране на ламперии за стени и тавани по индивидуален проект и серийно производство. Изготвяме дизайн на ламперии. Свържете се с нас за повече информация.
  Оферта
  Дърводелец, дърводелски услуги
  Предлагаме различни мебели от масивна дървесина - готови модели и по поръчка. Свържете се с нас за повече информация.
  Оферта
  Кухненски плотове
  Предлагаме кухненски плотове от ПДЧ, ХПЛ, масив. Свържете се с нас за повече информация.
  Оферта
  Малки поправки на мебели
  Свържете се с нас за повече информация, за да обсъдим от какво точно имате нужда.
  Оферта
  Мебели от масивна дървесина
  Предлагаме различни мебели от масивна дървесина - готови модели и по поръчка. Свържете се с нас за повече информация.
  Оферта
  Мебели по поръчка
  Предлагаме изработка на всякакви мебели и мебелни конструкции по поръчка. Свържете се с нас за повече информация.
  Оферта
  Ремонт на кухня
  Свържете се с нас за повече информация, за да обсъдим от какво точно имате нужда.
  Оферта
  Сглобяване на мебели, кухни
  Свържете се с нас за повече информация, за да обсъдим от какво точно имате нужда.
  Оферта
  Спалня
  Изработвяме спални легла, гардероби, скринове, нощни шкафчетата и всякакви мебели за спалня. Разполагаме с богата гама готови модели, както и приемаме и поръчки по индивидуален проект. Предлагаме и спални с повдигащ механизъм и подматрачна рамка, с място за съхранение под рамката.
  Оферта
  Тапициране на мебели
  Свържете се с нас за повече информация, за да обсъдим от какво точно имате нужда.
  Оферта
  Стенни облицовки
  Предлагаме изработка и проектиране на ламперии за стени и тавани по индивидуален проект и серийно производство. Изготвяме дизайн на ламперии. Свържете се с нас за повече информация.
  Оферта

  В близост до мястото Благоевград, Благоевград и в околностите изпълняваме:

  Защо да изберем ДЖИНАЕ ЕООД?


  10
  отличен оценка на фирмата
  9
  години традиция и опит
  Къде и какво правим

  мебели по поръчка, серийно производство на мебели:

  Благоевград, Бургас, Варна, Велико, Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София-град, Стара, Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,