Строенето може да бъде стресиращо. Ние сме тук, за да помогнем.

А в случай на смяна на покрива на отдалечено място или полагане на керамика в центъра на града, за почти всеки проект намираме поне 3 подходящи компании в най-кратки срокове. Така спестявате енергия и организирате работата много по-бързо.

Безплатно, без комисионна!

Ние не взимаме комисионни. Затова, изпращането на търсене и изборът на предложен изпълнител не създават никакви допълнителни или скрити разходи за вас.

Ние винаги ще останем безплатна система за строителство за всички инвеститори.

местни изпълнители

За да намалим вашите рискове, ние проверяваме работата на компанията, опита им на пазара и публикуваме техните препоръки. Също така, събираме вашите оценки и професионалните препоръки и измерваме отговора на изпълнителите.

Обективно добавяме качествата на компанията към оценки от 1 до 10. Изключваме некоректни изпълнители.

Работим върху прозрачността на строителния пазар.

Въпреки публично достъпните бази данни, не можете да знаете за каква дейност е специализирана компанията. В повечето случаи, дори не можете да се доверите на препоръките. Някой, който се е справил добре вчера, може значително да намали качеството на услугата днес. Стремим се да съберем цялата тази информация на едно място.

оценки на изпълнителя

Вашето мнение е основата, върху която изграждаме доверието на нашите потребители. Всяко мнение влияе върху оценката на изпълнителя. Всяка компания в системата вече е оценена.

Изпълнителите не могат да пишат оценки за себе си. Оценки могат да оставят само потребители, извършвали работа с тях.

Специалисти в строителството

Оставаме верни на строителство, при което можем да Ви помогнем с нашите професионални знания и опит. При нас можете да намерите повече от 300 специализирани категории в областта на строителството, ремонтирането и проектирането.

Daibau.bg е основана от архитекти в отговор на личните ни проблеми при намирането на подходящ изпълнител.

Всичко необходимо зa вашето строителство и ремонт

Подайте заявка безплатно: