Свързваме Ви с добри проекти за строителство и ремонт

Всеки месец 2000 надеждни проекта търсят строителни предприемачи като вас на Daibau.bg
Влезте в акаунта си
Още не сте изпробвали Daibau.bg? Регистрирайте фирмата си безплатно

Лесно достигате до клиентите

Доказани проекти, сериозни клиенти

Проверяваме проекти и изпълнители за вас и изпращаме тези, които са във ваш интерес.

Вие избирате проектите, които искате

След като прегледате проектите на нашия сайт, вие избирате към кой изпълнител да се обърнете за допълнителна информация и директно споразумение.

Достатъчно честно, без допълнителни разходи

НЕ начисляваме комисионна, НЯМА допълнителни непредвидени разходи и изненади, вие плащате само годишната или месечната цена на избрания от вас пакет.

Опит на нашите майстори

Последни проекти - 1 374 открити проекти

Всички текущи проекти

Вие избирате проектите, които искате

Ценни проекти са на една ръка разстояние всеки ден в сайта Daibau.bg


До днес сме публикували над 24 000 проекти за строителство и ремонт на обща стойност от 55 480 000 €. Присъединете се към нас и не пропускайте полезните възможности, които са точно за вас!

Регистрирайте фирмата си безплатно
Често задавани въпроси
Проекти и клиенти

1.Как да получим клиенти и проекти?


Daibau.bg присъства в Интернет, както и в писмените медии и физически. Работим с няколко партньори в строителството и ремонта, които увеличават видимостта ни. Клиентите ни намират онлайн, но чрез нашите партньори. Повече от половината са клиенти, които се завръщат, които вече са имали положителен опит с платформата.

2. Защо клиентите се обръщат към Daibau.bg?


Намирането на подходящ изпълнител със свободен капацитет в желания срок е проблем, който имат в еднаква степен физическите и юридическите лица. Само с няколко кликвания Daibau.bg свързва клиента с надежден изпълнител, който се интересува от проекта. Така спестяваме на нашите клиенти много време и намаляваме рисковете.

3. Кои са страните в Daibau.bg и какви са проектите?


Всеки, който иска да намери подходящ и надежден изпълнител, се обръща към Daibau.bg. Нашите потребители са частни лица и компании, архитекти, организации и държавни институции.
Проектите, които получаваме, са много разнообразни. От малки строителни работи до проекти за милиони. За всеки партньор има няколко интересни възможности на седмична база.

4. Сериозни ли са страните в Daibau.bg?


Знаем, че сериозността на клиента е много важна за нашите партньори. Поради тази причина, проверяваме на няколко места каква е възможността на клиента да реализира проекта. Търсения, при които потребителите се интересуват само от цената или когато времето за изпълнение е далеч в бъдещето, ние ги изключваме от известието. За потвърдени проекти проверяваме колко оферти вече има клиентът и решаваме индивидуално за сериозността на реализацията. Ние преизчисляваме всички фактори в оценката на шансовете, която е маркирана със зелено-жълта лента в списъка на вашите проекти. Партньорите ни също имат възможност да докладват несериозни клиенти на своя администратор.

5. Как да се отговори на един проект от дневно или седмично уведомление?


По време на пробния период ние Ви информираме за интересни проекти два пъти седмично, а ако имате абонамент - всеки ден. Можете да прегледате всички възможности и да решите дали проектът Ви интересува. Като кликнете върху връзката към контакта, вие казвате на нас и на клиента, че се интересувате от проекта. Можете да изпратите съобщение до клиента чрез системата или да му се обадите. Според предишни данни, личният контакт с клиента увеличава възможността за реализация.

6. Как да отговоря на проекта, на който ме поканихте?


Ако преценим, че бихте били особено подходящ изпълнител за конкретен проект, препоръчваме вашата фирма на клиента веднага щом потвърдим търсенето. По този начин клиентът от самото начало получава вашия телефонен номер и акаунт за вашия отговор. В този случай ние Ви изпращаме индивидуално имейл и SMS.

7. Получавам ли съответните проекти?


Ако разберете, че Ви уведомяваме за дейности, които не правите, моля, уведомете вашия администратор и ние ще направим корекция според вашите нужди. Ако търсенето е надвишило стойността или в случай, че проектите са извън вашата област на дейност, също ни уведомете, за да можем да коригираме информацията. Вие контролирате всички настройки чрез вашия контролен панел, когато влезете в системата.

В какви проекти мога да участвам?


Свързваме клиентите с подходящи изпълнители, така че се грижим да препоръчваме компании, които са способни и квалифицирани да изпълнят определен проект. В зависимост от вашия екип, ние подбираме размера на проекта, който получавате. За проекти при ново строителство или генерални ремонти се изисква подходящ екип и пълен списък с препоръки. За категории като геодезия, проектиране или архитектура Ви е необходим лиценз.

Какво ще стане, ако си намеря работа?


В пробния период реализацията означава край на свободното сътрудничество. Ако сте наш абонат, реализацията не оказва влияние върху разходите за сътрудничество, тъй като Daibau не взема комисионна от своите абонати.

Оценка

1. Как да получим мнението на клиентите?


Мнение за вашата работа може да остави само клиент, който е оставил търсенето в системата. Клиентът в становището си може да оцени вашия професионализъм за консултации, цена и качество на изпълнението. Можете да поискате мнение от клиента, защото коментарите засягат общата оценка и са видими в профила на Daibau.bg.

2. Какво означава оценката на Daibau.bg?


Оценката на Daibau.bg е обективно отражение на вашето качество. Съставена е на базата на дългогодишен опит и големина на екипа. На нея също влияе и вашата отзивчивост и мненията на клиенти и професионални потребители. Можете да прикачите по-висока оценка към списъка с препоръки. Общата оценка изразява вашата компетентност и ни служи за приспособяване на вашата покана към указателя и списъка с препоръчани изпълнители. Потребителите ни приемат попълването на анкети много сериозно.

3. Кой е препоръчаният изпълнител?


Препоръчани изпълнители са компании, с които си сътрудничим повече от две години и през това време те са достигнали оценка от 8,6. За препоръчаните изпълнители можем да твърдим, че те ще си свършат работата качествено и коректно. Ние даваме значката въз основа на обективни аргументи и индивидуално заключение. Партньори със значка получават и стикер за кола.

4. Какво означават другите значки на Daibau?


Въз основа на качеството споделяме и посочваме и други предимства. Можете да получите значка за отзивчивост, ако фирмата е отговорила на поне 70% от нашите обаждания за проекти. Значка за опит, за компания с повече от 10 години опит, значка с висок рейтинг за всички фирми, чийто общ рейтинг е над 9.

5. Какво правим в случай, че даден клиент е оставил отрицателен коментар?


Daibau не носи отговорност за работата, извършена от изпълнителите (условия за използване). В съответствие с промяната в качеството, ние проверяваме всяка писмена жалба чрез изпълнителя и клиента. Ако разберем, че изпълнителят е получил две обосновани жалби, ние го изключваме от системата.

Сътрудничество

1. Защо да станете част от мрежата Daibau.bg?


Daibau.bg осигурява достъп до нови фирми и проекти и се грижи за популяризирането на вашето качество. На нас ни се доверяват повече от хиляда доказани проектантски, занаятчийски и строителни компании. Работим на множество пазари и предоставяме редица услуги за поддръжка на нашите партньори. Станахме дългогодишен партньор на всички, които са активни на сръбския строителен пазар.

2. Кой може да стане част от мрежата Daibau.bg?


Ние сме защитници на качеството, така че имаме определени критерии за регистрация на фирма. Могат да се присъединят компании, които имат регистрирана дейност, поне 5 трудови опити и поне 10 000 евро годишен доход, както и деблокирани сметки. Провеждаме лично интервю с всяка компания, за да получим ключова информация за вашата работа. Редовно проверяваме качеството на нашите партньори.

3. Какво е безплатен пробен период?


В знак на доверие, даваме 15 доказани безплатни проекта на всяка компания в системата. По този начин можете да тествате работата на системата и да се уверите в легитимността на проектите, които получаваме. Два пъти седмично Ви изпращаме списък с интересни проекти на вашия имейл, където можете да се свържете с 15 потребители. В края на пробния период ще Ви предложим да подпишете споразумение за абонамент.

4. Защо бихте сключили договор за платен абонамент?


Платените пакети имат редица предимства пред пробния пакет. При сключване на договор за абонамент, ние Ви предоставяме широк достъп до по-голям брой проекти. Можете да изберете кои дейности и в кои региони искате да работите. Ако станете наш абонат, имате достъп до по-големи проекти и по-сериозни клиенти. Ние информираме партньорите от системата за новия проект веднага щом получим проекта, докато в пробния пакет проектите са на няколко дни. Подписването на договор за абонамент Ви позволява редица други предимства, които са представени в раздела пакети.

1. Как да подпиша договор за абонамент?


За абонаментен договор, се обърнете кам отдел продажби в подкрепа на партньора, и те ще Ви помогнат да изберете оферта и пакет по ваш вкус. За вас ще бъде съставена проформа фактура или ще Ви изпратим договор за абонамент. Активираме абонамента в първия работен ден след потвърждението за плащане на проформа фактурата.

2. Колко важи абонаментът за Daibau.bg?


Валидността на абонамента Ви зависи от пакета, който имате. Годишният абонамент е валиден от датата на плащане до датата на плащане през следващата година. При месечен абонамент, всеки месец ще Ви изпращаме фактура за предходния месец.

3. Какви са възможностите на пакета на Daibau.bg?


Актуалната оферта за пакети и цени можете да видите на: Daibau, партньорски пакети. Ние предлагаме пакети въз основа на месечни и годишни абонаменти. Има и специални опции в случай на подписване на договор за абонамент и сътрудничество за по-дълъг период.

4. В момента не можем да приемаме проекти, какво може да се направи?


Ако в момента сте заети, уведомете администратора си и той ще спре да Ви уведомява за периода, който сте поискали. В края на този период известяването ще се активира автоматично. Не е възможно да замразите абонамента си през този период.

5. Какво трябва да се направи, ако вече не се занимаваме с някоя дейност?


В случай, че не изпълнявате някоя дейност, уведомете ни, дали сте ангажирани с други дейности от 220-те, които имаме в Daibau. В случай, че затваряте фирмата, ще бъдете деактивирани в системата.

Изпробвайте безплатно и изберете проекта, който искате!
Безплатнo сe регистрирайте и пробвайте системата Daibau

Регистрирайте фирмата си безплатно Текущи проекти
  • доказани майстори и изпълнители24 677проекти

  • цени за изграждане на8 839проверени оценки

  • цени за изграждане на55 480 000 €стойност на търсенето