Добрите дела създават герои


Героите не се раждат, те стават такива чрез действията си в живота. За да станеш такъв, са достатъчни дори малки, но добри дела- защото величината на едно действие не се измерва от този, който помага, а от този, който има нужда от помощта.

Днес Ви даваме възможност, макар и само за миг, да се превърнете в герой за тези, които имат нужда от вашата добрина!

Вие можете да направите този свят по-добро място!

Всеки ден, ние от Daibau.bg, работим усърдно, за да Ви помогнем в изграждането и обновяването на вашите домове и бизнес сгради. Въпреки това, всяко от нашите жилищни пространства се простира далеч отвъд къщите и офисите ни.

Нашето жизнено пространство обхваща и природата, която обичаме, и града, в който живеем, както и всички хора, които срещаме по пътя си. Жизненото ни пространство включва съграждани, които често не виждаме – уязвими личности, които не могат сами да се борят за достоен живот. Подобряването на нашата среда и качеството на живот за всички хора в нея е отговорност на всеки един от нас.

Ето защо Ви призоваваме да обединим усилията си и да помогнем на благотворителни организации, които се грижат за най-уязвимите!

В замяна, тези организации с нестопанска цел ще продължат да подобряват нашето споделено пространство и качеството на живот на нашите съграждани.


Организации и сдружения, които помагат на хора в нужда

Кликнете върху логата на реномирани организации, които сме избрали за вас, свържете се с тях чрез запитвания как можете да помогнете или им изпратете дарение, за да направите този свят по-добро място:


Избрана Организация на деня

Относно проекта

Добрите дела създават герои е благотворителен проект, възникнал под спонсорството на портала Daibau. Осъзнаваме значението на благотворителността за обществото и се чувстваме отговорни да подкрепяме положителните промени в нашата среда като един от водещите представители на строителната индустрия. Целта на всички партньори, участващи в проекта (инвеститори, фирми и организации) е да се създаде синергия, която да достига до все по-голям брой хора в нужда и да им помага.

Благодарим на всички вас, които допринасяте с добрите си дела и правите света по-добро място за живеене!