Ремонт на апартамент, Цени

Колко струва ремонтиране на апартамент? Ако купувате недвижим имот с намерение да го ремонтирате изцяло, препоръчваме ви да изберете много внимателно. Санация или ремонт на апартамент може да се окаже по-взискателен от новото строителство и със сигурност много по-скъп. Разбира се, много зависи от това, какво трябва да се направи, какво качество и количество ще бъдат материалите, кои са изпълнителите и така нататък. Цената на цялостен ремонт: разрушаване на преградни и поставяне на нови стени, смяна на електрически инсталации, монтаж на нова отоплителна система, както и сухо монтиране, поставяне на паркет и теракот и боядисване може да струва между 250 и 650 лв/m2. Накратко, за цялостното ремонтиране на 65 m2 трябва да бъдат заделени 42 250 лв. Ако искате помощта на архитект или интериорен дизайнер, това ще ви струва допълнително между 3.50 и 4.80 лв/m2; когато става въпрос за по-малък апартамент, може би по-малко, но като се имат предвид общите разходи, тази сума е несравнима с полученото по отношение на естетическия и визуален резултат и времето и нервите, които ще спестите.

На кого да се доверите за ремонт на апартамент? Изпратете запитване до подходящи и надеждни майстори за ремонт на апартамент във вашия район - безплатно и без ангажименти! Достатъчно е да попълнете формуляра по-долу.

Поискайте оферта:
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

ЦЕНИ ЗА ОБНОВЯВАНЕ НА АПАРТАМЕНТ


Цени за ремонт на апартамент. Цени за цялостен ремонт: разрушаване на преградни и изграждане на нови стени, смяна на електрически инсталации, монтаж на нова отоплителна система. Изчислението включва също сух монтаж, редене на паркет и керамика и боядисване.

250.00 лв/м2

МНОГО НИСКА ЦЕНА
лв/м2

СРЕДНA ЦЕНА
650.00 лв/м2

НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
Ремонт на апартамент, Цени

ДРУГИ ЦЕНИ ЗА РЕМОНТ НА АПАРТАМЕНТ

вашето количество

единица

приблизителна цена

вашата цена

ЗАЕДНО:
ИЗПРАТЕТЕ ТЪРСЕНЕ >

Полезен ли ви беше калкулаторът?

Идеи за обзавеждане на дома

Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

Ремонт на апартамента – всичко, което трабва да знаете

1. Ремонт на апартамента - какво трябва да знаете?

Добрата подготовка е най-важна за ремонта на апартамента
Добрата подготовка е най-важна за ремонта на апартамента

1.1. Обем на ремонта

Преди да започнете работа, трябва да решите какво точно искате да обновите. Съществуващите електрически и механични инсталации са с добро качество или са по-нови, или трябва да бъдат заменени? Ако е необходимо, трябва ли да се сменят всички или само някои части? Искате ли да боядисате целия апартамент и да купите нови мебели или всичко ще остане почти същото? Мислите ли да събаряте някои от носещите стени? Има много въпроси и обхватът и видът на работата зависи от вашите отговори, а оттам и общите разходи.

1.2. Вдъхновение

Външният вид на апартамента е въпрос на личен вкус и избор, така че винаги е препоръчително да се подготвите преди срещата с архитекта в смисъл, че имате поне груба представа какво искате. Разгледайте специализирани списания за архитектура и интериорен дизайн или потърсете в интернет снимки, които ви харесват, и направете колаж от тези, които са най-близо до вашите желания.

1.3. Разбиране от страна на съседите

Препоръчваме Ви да информирате съседите си своевременно, преди да започнете работа. Освен това, според новия Закон за управление не етажната собственост от 2009 г. и поддържането на сгради от 2019 г., вие имате задължението да информирате управителя на сградата и съседите за това. Работите винаги са придружени от повишен шум и прах, а в случай че смените водопровода, ще е необходимо да затворите главния клапан, тоест да изключите водата в цялата сграда. Любезно формулирано известие за вида работа и очакваната продължителност с искане за разбиране и вашия телефонен номер може да предотврати евентуално недоволство от съседите. Също така трябва да се погрижите за ежедневното почистване на общи части на сградата и спазването на домашния ред. Със споразумение и малко толерантност всичко може да върви както трябва.

1.4. Резервни средства

Ремонтът на апартамент, особено в по-старите сгради, е като правило почти непредсказуем. Определени проблеми могат да се появят само когато подовете, стените и таваните се отворят и когато се вземе предвид реалната ситуация, която е трудно да се знае предварително. Това, разбира се, включва допълнителни разходи, които обикновено не се вземат предвид. Ето защо е важно да имате 15-30% повече в резерв от сумата, предвидена за ремонт. Ако не се случат непредвидени ситуации, тези пари ще останат и ако се появи нещо, ще се радвате, че то ще може да бъде поправено незабавно.

1.5. Добра подготовка

Добрата подготовка е много важна при ремонт на апартамента. За нея най-важното е сътрудничеството с опитен архитект и изпълнители. Преди самите работи, всички необходими подробни планове за изпълнение трябва да са завършени и готови за майсторите. Препоръчително е до този момент всички необходими материали да бъдат закупени или поне поръчани.

2. Избор на изпълнители

Когато ремонтирате апартамент, винаги е желателно работата да се върши от опитни специалисти, които знаят как да предвидят голяма част от „невидимите проблеми“ и, което е още по-важно, ако възникнат такива ситуации, те знаят как да реагират.

2.1. Консултиране и проектиране в специализираните магазини

Що се отнася до незначителни ремонти, особено когато се прави само част от апартамента, винаги можете да се обърнете към консултанти в магазините за мебели за съвет и дизайн. В различни магазини (за мебели, керамика, бани, кухни, осветление) консултациите са предимно безплатни. Някои предлагат скица на баня, кухня или друго помещение, което, в случай че станете техен клиент, е включено в цената на услугата. Измерването на помещенията и скиците на съществуващото състояние (с маркираното положение на прозорци, врати, инсталации, контакти и ключове) обаче трябва да се извършва от вас. Ето защо е добре да помислите предварително за всички детайли на дизайна, тоест стила и подредбата на мебелите и цялостната визия. Консултант в салон може да ви помогне с идеи и скици, но ще предложи само това, което в момента е в асортимента.

2.2. Архитект / специалист по интериорен дизайн

Ако става въпрос за по-голям обем работа или цялостен ремонт на целия апартамент, съветваме ви да наемете специалист, който ще знае как да подреди всичко според вашите желания, като същевременно се възползва максимално от наличното пространство; освен това ще направи необходимите скици, чертежи и планове за изпълнителите. За професионалистите намирането на иновативни и уникални решения винаги е предизвикателство, когато с радост бъдат приети; освен това те знаят как да съчетаят всички елементи - вашите желания, финансови и пространствени условия с функционални и практически идеи и да поставят срокове. Нито архитектите, нито експертите по интериорен дизайн се стремят да продават възможно най-много и възможно най-скъпо като продавачи, а да направят това, което ви предлагат, най-оптималното и целенасочено в даден момент. В допълнение към изготвянето на всички планове (проекти на електрически и механични инсталации, осветление и др.), те се грижат за надзора и координацията на изпълнителите и по този начин всичко планирано да е реално и реализирано. Имайте предвид старото правило, че красотата се крие в детайлите!

2.3. Изпълнители

Ремонтът на апартамент е относително взискателна работа, която включва почти всички фази на строителството и изисква участието на майстори от различни профили. Освен това всички те трябва да бъдат добре координирани, за да могат работите да протичат по план. Следователно всички планове за изпълнители трябва да бъдат разработени до най-малките подробности предварително.

ЗИДАРСКИ РАБОТИ

Зидарските работи включват разрушаване, изсичане на отвори за инсталации в стени, саморазливна замазка или циментова замазка, зидария или изравняване на стени и подове, хидроизолация и други подобни.

МЕХАНИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ

Тези работи включват всичко, свързано с водоснабдителни и канализационни инсталации - разпределителни тръби, тоалетни канали, подови сифони, фитинги, монтаж и свързване на тоалетни, съшо така и централно отопление, независимо дали е подово или с радиатори. Механичните инсталации включват също вентилационни и климатични системи.

ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИИ

Работата, свързана с обновяването на електрическите инсталации, всъщност е премахване на стари линии, монтаж на нови, свързване на бяла техника, перални и сушилни машини и миялни машини и монтаж на осветление, контакти и ключове, както и всички подобни работи.

КЕРАМИЧНИ РАБОТИ И ДРУГИ ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

В допълнение, към поставянето на плочки с всички съпътстващи работи има и други материали и решения за довършителни слоеве. Вместо керамика може да се използва микротопинг за подове и стени или водоустойчив тапет (те дори могат да бъдат под душа). Тези задачи се извършват от тясно специализирани майстори.

ДЪРВОДЕЛСКИ РАБОТИ

Изработка, сглобяване и монтаж на мебели по поръчка.

СТЪКЛАРСКИ РАБОТИ

Производство и монтаж на стъклени врати или стени или врати за душ, огледала, остъкляване на витрини, производство на стъклени мебели или оборудване и други подобни.

БОЯДЖИЙСКИ РАБОТИ

Шпакловка, изглаждане, шлайфане и боядисване, защита по ъглите и многослойно варосане на стени, както и други подобни работи.

ПОСТАВЯНЕ НА ПОДОВА НАСТИЛКА

Подготовката на основата, изработка или поставяне на подови настилки и покрития, както и тяхната обработка и поставяне на подовите первази са задачи, които спадат към направата на пода.

2.4. "До ключ"

Различни изпълнители, но също и архитекти предлагат ремонт или адаптация на апартаменти като цялостна услуга и такава оферта се нарича "до ключ". В такива случаи изпълнителите носят цялата отговорност за изпълнението на целия проект - от чернови и планове, възможно получаване на разрешителни, изпълнение на строителни работи, поръчки и качество на материалите и монтажа им, заедно с крайните работи на договорената цена и в рамките на посочен период. При такава сделка клиентът е там само, за да вземе накрая ключовете за готовия апартамент.

3. Видове ремонт на апартамента според обем на работата

3.1. Повърхностен, т.нар. "козметичен" ремонт

Има ситуации, когато малки промени могат да постигнат много във външния вид и функционалността на пространството. Банята може да се освежи, като се замени плота или душ кабината. Керамичните плочки могат лесно да бъдат покрити с нов материал, вместо да бъдат заменени. Страхотен ефект във всяко пространство, дори без помощта на майстор, може да бъде постигнат само чрез боядисване или смяна на мебели. Ако етажният план на помещенията не се промени значително, няма да е необходимо да се заменя инсталацията или, да речем, да се разрушават стените. Следователно, с относително прости и по-евтини работи може да се получи напълно нов облик.

3.2. Частичен ремонт

Ако ВиК, електрическите и механичните инсталации в апартамента са по-нови или с добро качество, няма да е необходимо да бъдат напълно променени, а само приспособени към новите изисквания. Така, например, ако искате душ кабина вместо вана или нови кухненски елементи на старото място, експертните съвети ще ви бъдат от голяма полза. И ако знаете точно какво искате, можете много лесно да се споразумеете за всичко директно с изпълнителите.

3.3. Цялостен ремонт

Понякога поради разруха, промени в условията на живот или нещо друго е необходимо цялостно обновяване на апартамента. В този случай е най-практично временно да се изнесете. Препоръчваме също така да се подготвите добре и задълбочено за подобно начинание и затова наемането на архитект би ви било от голяма помощ.

4. Процес за извършване на работата по етапи

4.1. Етапи на ремонта

Когато апартаментът е напълно празен, първото нещо, което трябва да направите, е разрушаване и груби строителни работи. Във втората фаза следват грубите водопроводни и механични работи и подовата конструкция. След това е фазата на разпределение на електрически и ВиК инсталации и монтаж на подово отопление. Тогава се прави мазилката на стени и тавани. С това част от най-грубите строителни работи са завършени. Следват фини довършителни работи, като изглаждане, шлайфане и боядисване на стени и тавани, а след това - полагане на паркет. Последната фаза се състои от работи по монтаж на осветление, контакти, ключове и други елементи, както и връщане и поставяне на мебелите.

4.2. Разрушителни работи, зидария и обработка на пода

Всяко цялостно обновяване на помещенията включва някои строителни работи. Колко от инвестицията ще отнеме, зависи от това, дали носещите стени се събарят или не. Разрушенията са сред основните строителни работи. Първо обаче трябва да изпразните апартамента, да премахнете и демонтирате всички инсталации, да премахнете стенни и подови настилки като паркет, керамични плочки, кофраж и т.н., а след това дограми и прозорци. Според плановете за електрически и механични инсталации (ВиК, отопление, охлаждане), изпълнителите ще монтират и опори за планираното оборудване. След това целият строителен отпадък трябва да бъде отнесен на сметището. Отворите за врати и прозорци трябва да бъдат обработени и подготвени за новата дограма и да се направи нова циментова замазка или замазка за пода. Когато монтажът на всички инсталации и устройства приключи, следват зидария и измазване.

4.3. Смяна на механичните инсталации

Майсторите за механични инсталации (водопровод, отопление, охлаждане) в първата фаза, фазата на строителните работи, се занимават със сваляне и отстраняване на тръби, радиатори, климатици и всички други машинни части. След това те инсталират носачите и новата инсталация и оборудване. В последната фаза на ремонта те извършват по-фини монтажни работи (инсталиране на санитария, климатици и други системи).

4.4. Смяна на електроинсталациите

В по-старите сгради смяната на всички електропроводи и разпределителни кутии е почти задължителна по време на ремонта. Когато премахне всички стари инсталации, електротехникът ще извади, въз основа на плана, местата за новите контакти, ключове и връзки, тъй като в първата фаза на строителството стените се измазват и се поставят ПВЦ тръби за електрическите инсталации. Монтирането на нови контакти, ключове и връзки за осветителни и електрически уреди, както и тяхното изпитване, се извършва в крайна сметка, в последните фази на ремонта.

4.5. Банята

Нова баня е един от най-големите разходи при всеки ремонт. Модернизацията на банята изисква обширна и прецизна работа на няколко различни майстори. Наред с новите водопроводни и електрически инсталации и съоръжения трябва да се направи хидроизолация на подове и стени и да се монтират подови и стенни керамични плочки или други видове облицовки. И накрая, се монтира санитарията, батериите и се поставят мебелите, които сте закупили от магазин или сте поръчали.

4.6. Бояджийски работи

Бояджийските работи се извършват накрая, когато апартаментът вече е започнал да получава контурите на красив и удобен дом. Задачата на бояджията е първо да изшлайфа и заглади стените. Ъглите трябва да се прегледат и да бъдат специално защитени, особено на оживени места, чрез залепване на предпазни елементи. Бояджията трябва да шпаклова евентуални пукнатини около рамките на прозорците и вратите. Последното, което прави, е да боядиса стените и тавана в два слоя. Добре е, когато има възможност вторият слой боядисване да бъде направен непосредствено преди да се нанесете, когато всички ремонтни дейности приключат. Случва се, при редене на паркет и сглобяване на мебели, монтаж на осветлението и други подобни, стените да се замърсят или напръскат.

4.7. Редене на паркет

Подовите настилки съставляват най-голямата площ в апартамента и следователно силно влияят на външния вид на цялото пространство. Освен това те са най-натоварената част от мебелите, затова е много важно да изберете качествен паркет и той да бъде поставен от много добър майстор. Паркетът се реди в последната фаза на ремонта, когато всички останали работи са завършени, а мебелите все още не са поставени. Майсторът на паркет ще подготви основата и ще нареди паркета; ако той е от масивна дървесина, след това се цикли и нанася масло или лак. Когато купувате готов паркет, последваща обработка няма да е необходима, защото това е напълно завършен продукт във фабриката. След полагането на паркета, обаче, не трябва да стъпваме по него няколко дни. Когато сглобяването и монтирането на мебелите приключи, производителят на паркет отново ще дойде, за да монтира преходните и ъгловите подови первази.

DAIBAU.BG, ПОМАГАМЕ ПРИ ОЦЕНКА НА ИНВЕСТИЦИЯТА И ИЗБОР НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ЗА ВАШИЯ ДОМИЗРАВНЯВАНЕ НА НИВОТО И ЛЕПЕНЕ НА ГРАНИТОГРЕС ВЪВ КОРИДОР

Малко коридорче със 3 врати изравняване на нивото лепене гранитогрес и фугиране 180 лв дo 300 лв


........

МАШИННА МАЗИЛКА

Фирма за машинна мазилка за вътрешно измазване на стени и тавани на едноетажна къща. 1800 лв дo 3000 лв


........

ЛЕПЕНЕ НА ПЛОЧКИ

Лепене на плочки в 3 бани и 110 квадрата подове включващи и стълбище с 15 стъпала 1800 лв дo 3000 лв


........

ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

ЦEНA, ЗАМАСКА САМОРАЗЛИВНА НА ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ, 58М3
Ремонт на апартамент, Шумен

1350 лв дo 2250 лв

ЦEНA, СЪБАРЯНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ, ИЗМАЗВАНЕ НА ТЕРАСА В ПАНЕЛЕН БЛОК, 6
Ремонт на апартамент, Русе

2700 лв дo 4500 лв

ЦEНA, ЗАМАЗКА НАД ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ, 45 М2
Ремонт на апартамент, Варна

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, ДЮШЕМЕ, САМОРАЗЛИВНА СМЕС, НИВЕЛИРАНЕ, 10-11КВ.М.
Ремонт на апартамент, Монтана

270 лв дo 450 лв

ЦEНA, ЦИМЕНТОВА ЗАМАЗКА ВЪРХУ ПОДОВО 125 КВ.М, PO POPISU
Ремонт на апартамент, Бургас

360 лв дo 600 лв

ЦEНA, ИЗМАЗВАНЕ, ЮТОНГ, ЗАТВАРЯНЕ, 11КВ.М
Ремонт на апартамент, Варна

2250 лв дo 3750 лв

ЦEНA, ВЪТРЕШЕ РЕМОНТ-КЪЩА, 60
Ремонт на апартамент, Съединение

1350 лв дo 2250 лв

ЦEНA, БОЯДИСВАНЕ НА СТЕНИТЕ НА ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ 80 КВ. И СТЕНИТЕ НА ТЕРАС, 80КВ.
Ремонт на апартамент, Велико Търново

360 лв дo 600 лв

ЦEНA, БАНЯ, 4КВ.М.
Ремонт на апартамент, Провадия

90 лв дo 150 лв

ЦEНA, SHAKLOVKA I ZAMAZKA NA GIPSKARTON STENI I POD, BOIADISVANE, 20-30 M²
Ремонт на апартамент, Созопол

450 лв дo 750 лв

ЦEНA, ВИНШНА САМОРАЗЛИВНА ЗАМАЗКА ВЪРХУ БЕТОН, 45
Ремонт на апартамент, Ловеч

450 лв дo 750 лв

ЦEНA, ИЗЗИДВАНЕ И ОСТЪКЛЕНИТЕ НА ТЕРАСА, ОКОЛО 3 КВ.М
Ремонт на апартамент, Ловеч

2250 лв дo 3750 лв

ЦEНA, ЕЛ.ИНСТАЛАЦИЯ, ИЗОЛАЦИЯ, ОСНОВЕН РЕМОНТ, ОБЗАВЕЖДАНЕ, 92 М2
Ремонт на апартамент, Смолян

5400 лв дo 9000 лв

ЦEНA, БОЯДИСВАНЕ НА СТЕНИ, 300 КВ М
Ремонт на апартамент, Хасково

315 лв дo 525 лв

ЦEНA, СПЕЦИАЛИСТ ПО РЕМОНТ НА БАНЯ, 20
Ремонт на апартамент, Неделино

540 лв дo 900 лв

ЦEНA, РЕМОНТ НА ТЕРАСА, 10М ДЪЛЖИНА 1, 30 ШИРИНА
Ремонт на апартамент, Пловдив

450 лв дo 750 лв

ЦEНA, ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ, ТЕРАКОТА ДО 9 КВ.М, ФАЯНС ДО 18 КВ.М, ЛАМИНАТ ДО 31 КВ.М, ШПАКЛОВКА И ЛАТЕКС ДО 135 КВ.М
Ремонт на апартамент, Несебър

2700 лв дo 4500 лв

ЦEНA, ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ ВЪТРЕШНИ ПОМЕЩЕНИЯ ЗА ОБЕКТ ОФИС, 150
Ремонт на апартамент, Ловеч

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, РАЗРУШАВАНЕ НА НАПУКАНА БЕТОННА СТЕНА И ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА С ГАЗОБЕТОН, 5-10
Ремонт на апартамент, Казанлък

450 лв дo 750 лв

ЦEНA, ЛЕПЕНЕ НА ФОТОТАПЕТ, 15 КВ
Ремонт на апартамент, Пловдив

90 лв дo 150 лв

ЦEНA, ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ,ФАЯНС,ТЕРАКОТ,БАНЯ,РЕДЕНЕ ДЮШЕМЕ,ИЗМАЗВАНЕ ОТВЪТРЕ!, 500
Ремонт на апартамент, Ябланица

2250 лв дo 3750 лв

ЦEНA, ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА АПАРТАМЕНТА С БАНЯТА И ТОАЛЕТНАТА , 100 КВАДРАТА
Ремонт на апартамент, Айтос

2700 лв дo 4500 лв

ЦEНA, ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ, 65
Ремонт на апартамент, Плевен

1800 лв дo 3000 лв

ЦEНA, ЗДРАВЕЙТЕ, ИНТЕРЕСУВАМ СЕ ОТ ПОСТАВЯНЕ НА 10 КВАДРАТА ГРАНИТОГРЕС НА П, 10
Ремонт на апартамент, Елин Пелин

135 лв дo 225 лв

ЦEНA, РЕМОНТ НА БАНЯ, 5
Ремонт на апартамент, Редута

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, УСВОЯВАНЕ НА ТЕРАСА , 17 КВ.М.
Ремонт на апартамент, Враца

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, МАЗИЛКА И БОЯДИСВАНЕ СТЕНИ И ТАВАНИ, 70 КВ. М
Ремонт на апартамент, Петрич

315 лв дo 525 лв

ЦEНA, ИЗРАВНЯВАНЕ НА НИВОТО НА ПОДА В АПАРТАМЕНТ 100КВ.М, PO POPISU
Ремонт на апартамент, Сливен

360 лв дo 600 лв

ЦEНA, ЗАЗИЖДАНЕ ЧАСТИЧНО НА ТЕРАСА, 1М15СМ
Ремонт на апартамент, Перник

270 лв дo 450 лв

ЦEНA, ПЪЛЕН РЕМОНТ НА БАНЯ, 4КВ
Ремонт на апартамент, Троян

630 лв дo 1050 лв

ЦEНA, ПОДГОТОВКА И ПОЛАГАНЕ НА ЗАМАЗКА 30КВ.М,ПЛОЧКИ, PO POPISU
Ремонт на апартамент, Венец

450 лв дo 750 лв

ЦEНA, ЗАМАЗКА НА ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ,
Ремонт на апартамент, Дупница

270 лв дo 450 лв

ЦEНA, ЛЕПЕНЕ НА ТАПЕТИ ,
Ремонт на апартамент, Перник

135 лв дo 225 лв

ЦEНA, БАНЯ, 3
Ремонт на апартамент, Хасково

315 лв дo 525 лв

ЦEНA, ЛЕПЕНЕ НА ПЛОЧКИ НА ДВЕ ТЕРАСИ И ЕДНА ТОАЛЕТНА, 15
Ремонт на апартамент, Шумен

720 лв дo 1200 лв

ЦEНA, ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА АПАРТАМЕНТ, 60
Ремонт на апартамент, София

900 лв дo 1500 лвВижте други завършени проекти и цени

РЕМОНТ НА АПАРТАМЕНТ ЦЕНОРАЗПИС

Поискайте необвързваща оферта от фирмата

474+ ФИРМИ ЗA РЕМОНТ НА АПАРТАМЕНТ
БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
БЕЗ КОМИСИОННА
ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА

ТЪРСЕНЕ НА ДОБРИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ЗА ОБЛАСТТА РЕМОНТ НА АПАРТАМЕНТ?

 • Ремонт на апартамент Асеновград
 • Ремонт на апартамент Благоевград
 • Ремонт на апартамент Бургас
 • Ремонт на апартамент Варна
 • Ремонт на апартамент Велико Търново
 • Ремонт на апартамент Видин
 • Ремонт на апартамент Враца
 • Ремонт на апартамент Габрово
 • Ремонт на апартамент Горна Оряховица
 • Ремонт на апартамент Димитровград
 • Ремонт на апартамент Добрич
 • Ремонт на апартамент Дупница
 • Ремонт на апартамент Казанлък
 • Ремонт на апартамент Кърджали
 • Ремонт на апартамент Кюстендил
 • Ремонт на апартамент Ловеч
 • Ремонт на апартамент Монтана
 • Ремонт на апартамент Пазарджик
 • Ремонт на апартамент Перник
 • Ремонт на апартамент Петрич
 • Ремонт на апартамент Плевен
 • Ремонт на апартамент Пловдив
 • Ремонт на апартамент Разград
 • Ремонт на апартамент Русе
 • Ремонт на апартамент Самоков
 • Ремонт на апартамент Сандански
 • Ремонт на апартамент Свищов
 • Ремонт на апартамент Силистра
 • Ремонт на апартамент Сливен
 • Ремонт на апартамент Смолян
 • Ремонт на апартамент София
 • Ремонт на апартамент Стара Загора
 • Ремонт на апартамент Търговище
 • Ремонт на апартамент Хасково
 • Ремонт на апартамент Шумен
 • Ремонт на апартамент Ямбол
 • © 2022 DaiBau.bg | Всички права са запазени