Ремонт на апартамент, Цени

Колко струва ремонтиране на апартамент? Ако купувате недвижим имот с намерение да го ремонтирате изцяло, препоръчваме ви да изберете много внимателно. Санация или ремонт на апартамент може да се окаже по-взискателен от новото строителство и със сигурност много по-скъп. Разбира се, много зависи от това, какво трябва да се направи, какво качество и количество ще бъдат материалите, кои са изпълнителите и така нататък. Цената на цялостен ремонт: разрушаване на преградни и поставяне на нови стени, смяна на електрически инсталации, монтаж на нова отоплителна система, както и сухо монтиране, поставяне на паркет и теракот и боядисване може да струва между 250 и 650 лв/m2. Накратко, за цялостното ремонтиране на 65 m2 трябва да бъдат заделени 42 250 лв. Ако искате помощта на архитект или интериорен дизайнер, това ще ви струва допълнително между 3.50 и 4.80 лв/m2; когато става въпрос за по-малък апартамент, може би по-малко, но като се имат предвид общите разходи, тази сума е несравнима с полученото по отношение на естетическия и визуален резултат и времето и нервите, които ще спестите.

На кого да се доверите за ремонт на апартамент? Изпратете запитване до подходящи и надеждни майстори за ремонт на апартамент във вашия район - безплатно и без ангажименти! Достатъчно е да попълнете формуляра по-долу.

Поискайте оферта:
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

ЦЕНИ ЗА ОБНОВЯВАНЕ НА АПАРТАМЕНТ


Цени за ремонт на апартамент. Цени за цялостен ремонт: разрушаване на преградни и изграждане на нови стени, смяна на електрически инсталации, монтаж на нова отоплителна система. Изчислението включва също сух монтаж, редене на паркет и керамика и боядисване.

250.00 лв/м2

МНОГО НИСКА ЦЕНА
лв/м2

СРЕДНA ЦЕНА
650.00 лв/м2

НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
Ремонт на апартамент, Цени

ДРУГИ ЦЕНИ ЗА РЕМОНТ НА АПАРТАМЕНТ

вашето количество

единица

приблизителна цена

вашата цена

ЗАЕДНО:
ИЗПРАТЕТЕ ТЪРСЕНЕ >

Полезен ли ви беше калкулаторът?

Идеи за обзавеждане на дома

Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

Ремонт на апартамента – всичко, което трабва да знаете

1. Ремонт на апартамента - какво трябва да знаете?

Добрата подготовка е най-важна за ремонта на апартамента
Добрата подготовка е най-важна за ремонта на апартамента

1.1. Обем на ремонта

Преди да започнете работа, трябва да решите какво точно искате да обновите. Съществуващите електрически и механични инсталации са с добро качество или са по-нови, или трябва да бъдат заменени? Ако е необходимо, трябва ли да се сменят всички или само някои части? Искате ли да боядисате целия апартамент и да купите нови мебели или всичко ще остане почти същото? Мислите ли да събаряте някои от носещите стени? Има много въпроси и обхватът и видът на работата зависи от вашите отговори, а оттам и общите разходи.

1.2. Вдъхновение

Външният вид на апартамента е въпрос на личен вкус и избор, така че винаги е препоръчително да се подготвите преди срещата с архитекта в смисъл, че имате поне груба представа какво искате. Разгледайте специализирани списания за архитектура и интериорен дизайн или потърсете в интернет снимки, които ви харесват, и направете колаж от тези, които са най-близо до вашите желания.

1.3. Разбиране от страна на съседите

Препоръчваме Ви да информирате съседите си своевременно, преди да започнете работа. Освен това, според новия Закон за управление не етажната собственост от 2009 г. и поддържането на сгради от 2019 г., вие имате задължението да информирате управителя на сградата и съседите за това. Работите винаги са придружени от повишен шум и прах, а в случай че смените водопровода, ще е необходимо да затворите главния клапан, тоест да изключите водата в цялата сграда. Любезно формулирано известие за вида работа и очакваната продължителност с искане за разбиране и вашия телефонен номер може да предотврати евентуално недоволство от съседите. Също така трябва да се погрижите за ежедневното почистване на общи части на сградата и спазването на домашния ред. Със споразумение и малко толерантност всичко може да върви както трябва.

1.4. Резервни средства

Ремонтът на апартамент, особено в по-старите сгради, е като правило почти непредсказуем. Определени проблеми могат да се появят само когато подовете, стените и таваните се отворят и когато се вземе предвид реалната ситуация, която е трудно да се знае предварително. Това, разбира се, включва допълнителни разходи, които обикновено не се вземат предвид. Ето защо е важно да имате 15-30% повече в резерв от сумата, предвидена за ремонт. Ако не се случат непредвидени ситуации, тези пари ще останат и ако се появи нещо, ще се радвате, че то ще може да бъде поправено незабавно.

1.5. Добра подготовка

Добрата подготовка е много важна при ремонт на апартамента. За нея най-важното е сътрудничеството с опитен архитект и изпълнители. Преди самите работи, всички необходими подробни планове за изпълнение трябва да са завършени и готови за майсторите. Препоръчително е до този момент всички необходими материали да бъдат закупени или поне поръчани.

2. Избор на изпълнители

Когато ремонтирате апартамент, винаги е желателно работата да се върши от опитни специалисти, които знаят как да предвидят голяма част от „невидимите проблеми“ и, което е още по-важно, ако възникнат такива ситуации, те знаят как да реагират.

2.1. Консултиране и проектиране в специализираните магазини

Що се отнася до незначителни ремонти, особено когато се прави само част от апартамента, винаги можете да се обърнете към консултанти в магазините за мебели за съвет и дизайн. В различни магазини (за мебели, керамика, бани, кухни, осветление) консултациите са предимно безплатни. Някои предлагат скица на баня, кухня или друго помещение, което, в случай че станете техен клиент, е включено в цената на услугата. Измерването на помещенията и скиците на съществуващото състояние (с маркираното положение на прозорци, врати, инсталации, контакти и ключове) обаче трябва да се извършва от вас. Ето защо е добре да помислите предварително за всички детайли на дизайна, тоест стила и подредбата на мебелите и цялостната визия. Консултант в салон може да ви помогне с идеи и скици, но ще предложи само това, което в момента е в асортимента.

2.2. Архитект / специалист по интериорен дизайн

Ако става въпрос за по-голям обем работа или цялостен ремонт на целия апартамент, съветваме ви да наемете специалист, който ще знае как да подреди всичко според вашите желания, като същевременно се възползва максимално от наличното пространство; освен това ще направи необходимите скици, чертежи и планове за изпълнителите. За професионалистите намирането на иновативни и уникални решения винаги е предизвикателство, когато с радост бъдат приети; освен това те знаят как да съчетаят всички елементи - вашите желания, финансови и пространствени условия с функционални и практически идеи и да поставят срокове. Нито архитектите, нито експертите по интериорен дизайн се стремят да продават възможно най-много и възможно най-скъпо като продавачи, а да направят това, което ви предлагат, най-оптималното и целенасочено в даден момент. В допълнение към изготвянето на всички планове (проекти на електрически и механични инсталации, осветление и др.), те се грижат за надзора и координацията на изпълнителите и по този начин всичко планирано да е реално и реализирано. Имайте предвид старото правило, че красотата се крие в детайлите!

2.3. Изпълнители

Ремонтът на апартамент е относително взискателна работа, която включва почти всички фази на строителството и изисква участието на майстори от различни профили. Освен това всички те трябва да бъдат добре координирани, за да могат работите да протичат по план. Следователно всички планове за изпълнители трябва да бъдат разработени до най-малките подробности предварително.

ЗИДАРСКИ РАБОТИ

Зидарските работи включват разрушаване, изсичане на отвори за инсталации в стени, саморазливна замазка или циментова замазка, зидария или изравняване на стени и подове, хидроизолация и други подобни.

МЕХАНИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ

Тези работи включват всичко, свързано с водоснабдителни и канализационни инсталации - разпределителни тръби, тоалетни канали, подови сифони, фитинги, монтаж и свързване на тоалетни, съшо така и централно отопление, независимо дали е подово или с радиатори. Механичните инсталации включват също вентилационни и климатични системи.

ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИИ

Работата, свързана с обновяването на електрическите инсталации, всъщност е премахване на стари линии, монтаж на нови, свързване на бяла техника, перални и сушилни машини и миялни машини и монтаж на осветление, контакти и ключове, както и всички подобни работи.

КЕРАМИЧНИ РАБОТИ И ДРУГИ ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

В допълнение, към поставянето на плочки с всички съпътстващи работи има и други материали и решения за довършителни слоеве. Вместо керамика може да се използва микротопинг за подове и стени или водоустойчив тапет (те дори могат да бъдат под душа). Тези задачи се извършват от тясно специализирани майстори.

ДЪРВОДЕЛСКИ РАБОТИ

Изработка, сглобяване и монтаж на мебели по поръчка.

СТЪКЛАРСКИ РАБОТИ

Производство и монтаж на стъклени врати или стени или врати за душ, огледала, остъкляване на витрини, производство на стъклени мебели или оборудване и други подобни.

БОЯДЖИЙСКИ РАБОТИ

Шпакловка, изглаждане, шлайфане и боядисване, защита по ъглите и многослойно варосане на стени, както и други подобни работи.

ПОСТАВЯНЕ НА ПОДОВА НАСТИЛКА

Подготовката на основата, изработка или поставяне на подови настилки и покрития, както и тяхната обработка и поставяне на подовите первази са задачи, които спадат към направата на пода.

2.4. "До ключ"

Различни изпълнители, но също и архитекти предлагат ремонт или адаптация на апартаменти като цялостна услуга и такава оферта се нарича "до ключ". В такива случаи изпълнителите носят цялата отговорност за изпълнението на целия проект - от чернови и планове, възможно получаване на разрешителни, изпълнение на строителни работи, поръчки и качество на материалите и монтажа им, заедно с крайните работи на договорената цена и в рамките на посочен период. При такава сделка клиентът е там само, за да вземе накрая ключовете за готовия апартамент.

3. Видове ремонт на апартамента според обем на работата

3.1. Повърхностен, т.нар. "козметичен" ремонт

Има ситуации, когато малки промени могат да постигнат много във външния вид и функционалността на пространството. Банята може да се освежи, като се замени плота или душ кабината. Керамичните плочки могат лесно да бъдат покрити с нов материал, вместо да бъдат заменени. Страхотен ефект във всяко пространство, дори без помощта на майстор, може да бъде постигнат само чрез боядисване или смяна на мебели. Ако етажният план на помещенията не се промени значително, няма да е необходимо да се заменя инсталацията или, да речем, да се разрушават стените. Следователно, с относително прости и по-евтини работи може да се получи напълно нов облик.

3.2. Частичен ремонт

Ако ВиК, електрическите и механичните инсталации в апартамента са по-нови или с добро качество, няма да е необходимо да бъдат напълно променени, а само приспособени към новите изисквания. Така, например, ако искате душ кабина вместо вана или нови кухненски елементи на старото място, експертните съвети ще ви бъдат от голяма полза. И ако знаете точно какво искате, можете много лесно да се споразумеете за всичко директно с изпълнителите.

3.3. Цялостен ремонт

Понякога поради разруха, промени в условията на живот или нещо друго е необходимо цялостно обновяване на апартамента. В този случай е най-практично временно да се изнесете. Препоръчваме също така да се подготвите добре и задълбочено за подобно начинание и затова наемането на архитект би ви било от голяма помощ.

4. Процес за извършване на работата по етапи

4.1. Етапи на ремонта

Когато апартаментът е напълно празен, първото нещо, което трябва да направите, е разрушаване и груби строителни работи. Във втората фаза следват грубите водопроводни и механични работи и подовата конструкция. След това е фазата на разпределение на електрически и ВиК инсталации и монтаж на подово отопление. Тогава се прави мазилката на стени и тавани. С това част от най-грубите строителни работи са завършени. Следват фини довършителни работи, като изглаждане, шлайфане и боядисване на стени и тавани, а след това - полагане на паркет. Последната фаза се състои от работи по монтаж на осветление, контакти, ключове и други елементи, както и връщане и поставяне на мебелите.

4.2. Разрушителни работи, зидария и обработка на пода

Всяко цялостно обновяване на помещенията включва някои строителни работи. Колко от инвестицията ще отнеме, зависи от това, дали носещите стени се събарят или не. Разрушенията са сред основните строителни работи. Първо обаче трябва да изпразните апартамента, да премахнете и демонтирате всички инсталации, да премахнете стенни и подови настилки като паркет, керамични плочки, кофраж и т.н., а след това дограми и прозорци. Според плановете за електрически и механични инсталации (ВиК, отопление, охлаждане), изпълнителите ще монтират и опори за планираното оборудване. След това целият строителен отпадък трябва да бъде отнесен на сметището. Отворите за врати и прозорци трябва да бъдат обработени и подготвени за новата дограма и да се направи нова циментова замазка или замазка за пода. Когато монтажът на всички инсталации и устройства приключи, следват зидария и измазване.

4.3. Смяна на механичните инсталации

Майсторите за механични инсталации (водопровод, отопление, охлаждане) в първата фаза, фазата на строителните работи, се занимават със сваляне и отстраняване на тръби, радиатори, климатици и всички други машинни части. След това те инсталират носачите и новата инсталация и оборудване. В последната фаза на ремонта те извършват по-фини монтажни работи (инсталиране на санитария, климатици и други системи).

4.4. Смяна на електроинсталациите

В по-старите сгради смяната на всички електропроводи и разпределителни кутии е почти задължителна по време на ремонта. Когато премахне всички стари инсталации, електротехникът ще извади, въз основа на плана, местата за новите контакти, ключове и връзки, тъй като в първата фаза на строителството стените се измазват и се поставят ПВЦ тръби за електрическите инсталации. Монтирането на нови контакти, ключове и връзки за осветителни и електрически уреди, както и тяхното изпитване, се извършва в крайна сметка, в последните фази на ремонта.

4.5. Банята

Нова баня е един от най-големите разходи при всеки ремонт. Модернизацията на банята изисква обширна и прецизна работа на няколко различни майстори. Наред с новите водопроводни и електрически инсталации и съоръжения трябва да се направи хидроизолация на подове и стени и да се монтират подови и стенни керамични плочки или други видове облицовки. И накрая, се монтира санитарията, батериите и се поставят мебелите, които сте закупили от магазин или сте поръчали.

4.6. Бояджийски работи

Бояджийските работи се извършват накрая, когато апартаментът вече е започнал да получава контурите на красив и удобен дом. Задачата на бояджията е първо да изшлайфа и заглади стените. Ъглите трябва да се прегледат и да бъдат специално защитени, особено на оживени места, чрез залепване на предпазни елементи. Бояджията трябва да шпаклова евентуални пукнатини около рамките на прозорците и вратите. Последното, което прави, е да боядиса стените и тавана в два слоя. Добре е, когато има възможност вторият слой боядисване да бъде направен непосредствено преди да се нанесете, когато всички ремонтни дейности приключат. Случва се, при редене на паркет и сглобяване на мебели, монтаж на осветлението и други подобни, стените да се замърсят или напръскат.

4.7. Редене на паркет

Подовите настилки съставляват най-голямата площ в апартамента и следователно силно влияят на външния вид на цялото пространство. Освен това те са най-натоварената част от мебелите, затова е много важно да изберете качествен паркет и той да бъде поставен от много добър майстор. Паркетът се реди в последната фаза на ремонта, когато всички останали работи са завършени, а мебелите все още не са поставени. Майсторът на паркет ще подготви основата и ще нареди паркета; ако той е от масивна дървесина, след това се цикли и нанася масло или лак. Когато купувате готов паркет, последваща обработка няма да е необходима, защото това е напълно завършен продукт във фабриката. След полагането на паркета, обаче, не трябва да стъпваме по него няколко дни. Когато сглобяването и монтирането на мебелите приключи, производителят на паркет отново ще дойде, за да монтира преходните и ъгловите подови первази.

DAIBAU.BG, ПОМАГАМЕ ПРИ ОЦЕНКА НА ИНВЕСТИЦИЯТА И ИЗБОР НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ЗА ВАШИЯ ДОМШПАКЛОВАНЕ, БОЯДИСВАНЕ, РЕМОНТ НА БАНЯ

Шпакловане и боядисване на стени и тавани в ножозакупено ьилище. Ремонт на съществуваща баня. 7938 1 дo 13230 лв


........

4-СТАЕН АПАРТАМЕНТ,ЩЕТИ ОТ ТЕЧАЩ ПОКРИВ.НУЖЕН РЕМОНТ НА СТЕНИ И ТАВАНИ

4-стаен апартамент с поражения от течащ покрив.Необходими шпаковки на тавани и обновяване на мазилки стени.По преценка ръчно и машинно. 4410 1 дo 7350 лв


........

ОСНОВЕН РЕМОНТ

Основен ремонт на апартамент

21168 1 дo 35280 лв


........

ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

ЦEНA, ШПАКЛОВКА, ДВУСТАЕН 42М2
Ремонт на апартамент, Надежда 3

1350 лв дo 2250 лв

ЦEНA, РЕМНОТ НА БОКС СЪС СМЯНА НА ТРЪБИ, ПЛОЧКИ НА ПОДА, 300/160 СМ
Ремонт на апартамент, Варна

2250 лв дo 3750 лв

ЦEНA, РЕМОНТ НА ГАРСОНИЕРА, 40КВ
Ремонт на апартамент, Ловеч

2250 лв дo 3750 лв

ЦEНA, НОВО СТРОИТЕЛСТВО - ПЪРВИ ДЕЙНОСТИ , 85
Ремонт на апартамент, Търговище

4500 лв дo 7500 лв

ЦEНA, ЛЕПЕНЕ ФАЯНС, 1
Ремонт на апартамент, Добрич

45 лв дo 75 лв

ЦEНA, КОРИДОР,МАЗИЛКА,БОЯДИСВАНЕ,ПАРКЕТИ,КУХНЯ,РЕМОНТ НА ТЕРАСА,БАНИ, 110КВМ
Ремонт на апартамент, Велико Търново

22500 лв дo 37500 лв

ЦEНA, РЕМОНТ НА ЕДНОСТАЕН АПАРТАМЕНТ НОВ, 35
Ремонт на апартамент, Пловдив

9000 лв дo 15000 лв

ЦEНA, ЦАЛОСТЕН РЕМОНТ МА АПАРТАМЕНТ, 50
Ремонт на апартамент, Ямбол

14400 лв дo 24000 лв

ЦEНA, ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА АПАРТАМЕНТ - РАЗБИВАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ С ГИПСОКАРТОН, 90
Ремонт на апартамент, Банско

25200 лв дo 42000 лв

ЦEНA, РЕМОНТ НА БАНЯ, ИЗГРАЖДАНЕ НА ПРЕГРАДНА СТЕНА, ВЪНШНА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ,, БАНЯ 4КВ.М;,ПРЕГРАДНА СТЕНА 2,5 М ; ВЪНШНА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ 4 КВ. М.; СМЯНА НА АП. ЕЛ. ТАБЛО;;
Ремонт на апартамент, София

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, БОЯДИСВАНЕ СТЕНИ И ТАВАНИ, 2 БАНИ, ТЕРАСА РЕМОНТ, ПОДОВЕ, 140 КВ
Ремонт на апартамент, София

22500 лв дo 37500 лв

ЦEНA, РЕМОНТ НА АПАРТАМЕНТ , 70
Ремонт на апартамент, Асеновград

10800 лв дo 18000 лв

ЦEНA, ОСВЕЖАВАНЕ НА СТЕНИ ХОЛ И СПАЛНЯ, ТАВАНИ И ИЗОЛАЦИЯ НА БАЛКОН, 65
Ремонт на апартамент, Несебър

630 лв дo 1050 лв

ЦEНA, ЗАПЪЛВАНЕ НА ФУГИ, САНИРАНЕ, 10 КВ.М
Ремонт на апартамент, Видин

225 лв дo 375 лв

ЦEНA, ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА КУХНЯ, 20
Ремонт на апартамент, Русе

450 лв дo 750 лв

ЦEНA, РЕМОНТ НА БАНЯ , 5КВ МЕТРА
Ремонт на апартамент, Стара Загора

1350 лв дo 2250 лв

ЦEНA, ВЪТРЕШЕН РЕМОНТ ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ, 70 КВ. М
Ремонт на апартамент, Добрич

3150 лв дo 5250 лв

ЦEНA, ШПАКЛОВКА НА АПАРТАМЕНТ 100 КВ., 200КВ.М.
Ремонт на апартамент, Петрич

3150 лв дo 5250 лв

ЦEНA, ВЪНШНО ИЗСТЪРГВАНЕ И ОБЛИЦОВКА НА БАЛКОНИ, 12 КВ. М.
Ремонт на апартамент, Перник

360 лв дo 600 лв

ЦEНA, ПОДМЯНА НА ПРЕГРАДНА СТЕНА С ГИПСОКАРТОН ТАКАВА, 250/350СМ
Ремонт на апартамент, Бургас

450 лв дo 750 лв

ЦEНA, БИЖ ЖЕЛАЛА ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА АПАРТАМЕНТ, ВЪНШНА ИЗОЛАЦИЯ, ДОГРАМА ВСИ, 60
Ремонт на апартамент, Горна Малина

3150 лв дo 5250 лв

ЦEНA, ЛЕПЕНА НА ПЛОЧКИ, 50
Ремонт на апартамент, София

225 лв дo 375 лв

ЦEНA, МАШИННА МАЗИЛКА НА СТЕНИ, ТАВАНИ,
Ремонт на апартамент, Шумен

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, ВЪТРЕШЕН РЕМОНТ НА АПАРТАМЕНТ, ОКОЛО 50 КВ.М.
Ремонт на апартамент, Добрич

5400 лв дo 9000 лв

ЦEНA, РЕМОНТ НА ЦЯЛАТА КЪЩА , 30 КВ.М.
Ремонт на апартамент, Габрово

5400 лв дo 9000 лв

ЦEНA, УКРЕПВАНЕ НА ОСНОВИ НА ЕДНАТА ЧАСТ ОТ КЪЩА - БЛИЗНАК., 20 Л. М.
Ремонт на апартамент, Милковица

0 лв дo 0 лв

ЦEНA, РЕМОНТ БАНЯ И ТОАЛЕТНА, 9 КВ. М
Ремонт на апартамент, Плевен

1350 лв дo 2250 лв

ЦEНA, РЕМОНТ НА АПАРТАМЕНТ, 75
Ремонт на апартамент, Несебър

2700 лв дo 4500 лв

ЦEНA, ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ С ПРЕУСТРОЯВАНЕ НА АПАРТАМЕНТ ,С ЦЕЛ МАКСИМАЛНА ИЗПОЛЗ, 65
Ремонт на апартамент, Пазарджик

2250 лв дo 3750 лв

ЦEНA, IZMAZVANE S HOROSAN, 8
Ремонт на апартамент, Казанлък

180 лв дo 300 лв

ЦEНA, ОСНОВЕН РЕМОНТ НА АПАРТАМЕНТ В ТРЯВНА, БАНЯ ОТДЕЛНА ТОАЛЕТНА КОРИДОР
Ремонт на апартамент, Трявна

3600 лв дo 6000 лв

ЦEНA, ВАРОЦИМЕНТОВА МАЗИЛКА ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА, ТЕРЕКОТ, ФАЯНС И ПОДОВА ЗАМАЗ, 150
Ремонт на апартамент, Ямбол

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, РЕМОНТ НА БАНЯ ,ДА СЕ ПОДОБРЯТ СТЕНИТЕ И ДА СЕ ПОДРЕДЯТ ТРЪБИТЕ КЪМ ИСХОДНИЯ КАНАЛ,
Ремонт на апартамент, Езерче

1080 лв дo 1800 лв

ЦEНA, РЕМОНТ НА БАЛКОН(ТЕРАСА ВЪНШНА), 42
Ремонт на апартамент, Пловдив

1080 лв дo 1800 лв

ЦEНA, РЕМОНТ НА 2БР. БАЛКОНИ И ОСТЪКЛЯВАНЕ НА ЕДИНИЯ., 5,2КВ.М. ЗА РЕМОНТ И ОСТЪКЛЯВАНЕ, 2,75КВ.М. САМО ЗА РЕМОНТ
Ремонт на апартамент, София

1170 лв дo 1950 лв

ЦEНA, УСВОЯВАНЕ НА ТЕРАСА, 1 ТЕРАСА
Ремонт на апартамент, Нови пазар

720 лв дo 1200 лвВижте други завършени проекти и цени

Ремонт на апартамент ЦЕНОРАЗПИС

Поискайте необвързваща оферта от фирмата

585+ ФИРМИ ЗA РЕМОНТ НА АПАРТАМЕНТ
БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
БЕЗ КОМИСИОННА
ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА

ТЪРСЕНЕ НА ДОБРИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ЗА ОБЛАСТТА РЕМОНТ НА АПАРТАМЕНТ?

 • Ремонт на апартамент София
 • Ремонт на апартамент Бургас
 • Ремонт на апартамент Варна
 • Ремонт на апартамент Пловдив
 • Ремонт на апартамент Русе
 • Ремонт на апартамент Асеновград
 • Ремонт на апартамент Благоевград
 • Ремонт на апартамент Велико Търново
 • Ремонт на апартамент Видин
 • Ремонт на апартамент Враца
 • Ремонт на апартамент Габрово
 • Ремонт на апартамент Горна Оряховица
 • Ремонт на апартамент Димитровград
 • Ремонт на апартамент Добрич
 • Ремонт на апартамент Дупница
 • Ремонт на апартамент Казанлък
 • Ремонт на апартамент Кърджали
 • Ремонт на апартамент Кюстендил
 • Ремонт на апартамент Ловеч
 • Ремонт на апартамент Монтана
 • Ремонт на апартамент Пазарджик
 • Ремонт на апартамент Перник
 • Ремонт на апартамент Петрич
 • Ремонт на апартамент Плевен
 • Ремонт на апартамент Разград
 • Ремонт на апартамент Сандански
 • Ремонт на апартамент Свищов
 • Ремонт на апартамент Силистра
 • Ремонт на апартамент Сливен
 • Ремонт на апартамент Смолян
 • Ремонт на апартамент Стара Загора
 • Ремонт на апартамент Търговище
 • Ремонт на апартамент Хасково
 • Ремонт на апартамент Шумен
 • Ремонт на апартамент Ямбол
 • Ремонт на апартамент Самоков
 • © 2023 DaiBau.bg | Всички права са запазени