За района

  Машинна мазилка, Цени

  Колко струва машинната мазилка? Машинното нанасяне на мазилка е по-бързо и евтино, макар и със същото качество като ръчната мазилка. Цената на поръчката и работата на стени или тавани варира между 16.00 и 17.00 лв/m2. Когато се споразумеете с майсторите, работата може да приключи за няколко дни, въпреки че добрите майстори са много заети и трябва да бъдат резервирани възможно най-скоро, особено ако площта е по-малка от 50 m2.

  На кого да се доверите за машинна мазилка? Изпратете запитване до подходящи и надеждни изпълнители на машинна мазилка във вашия район - безплатно и без ангажименти! Достатъчно е да попълните формуляра по-долу.

  Поискайте оферта:
  Изпратете запитване

  Цени на машинна мазилка


  Цени на машинна мазилка. Цени на доставка на материали и машинна мазилка на тавани и стени.

  14.40 лв/м2

  МНОГО НИСКА ЦЕНА
  лв/м2

  СРЕДНA ЦЕНА
  20.00 лв/м2

  НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
  ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

  ДРУГИ ЦЕНИ ЗА Машинна мазилка

  вашето количество

  единица

  приблизителна цена

  вашата цена

  Машинна мазилка; варов разтвор 1,5 cm, гладка

  Цени на мазилка с варов разтвор, 1,5 cm, с изглаждане, без шлайфане. Дебелина на нанасяне ±0,5 cm/2m2.


  м2

  лв/м2

  лв

  Машинна мазилка; варов разтвор 1,5 cm, гладка

  Цени на мазилка с варов разтвор, 1,5 cm, с изглаждане, без шлайфане. Дебелина на нанасяне ±0,5 cm/2m2.; двуслойна вароциментова мазилка, 1,5 cm, гладка. Цени на двуслойна мазилка с вароциментен разтвор, 1,5 cm, с изглаждане без шлайфане. Дебелина на нанасяне ±0,5 cm/2m2.


  м2

  лв/м2

  лв

  Машинна мазилка; вароциментова еднослойна мазилка без свързващ слой за по-късно изглаждане и шлайфане


  м2

  лв/м2

  лв
  ЗАЕДНО:
  лв
  изпратете търсене >

  Полезен ли Ви беше калкулаторът?

  Идеи за обзавеждане на дома

  Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

  Машинна мазилка - всичко, което трябва да знаете

  1. Машинна мазилка - какво трябва да знаете?masinna-mazilka.jpg

  1.1. Какво е мазилка?

  Мазилканта е последният слой, който се нанася върху стените в последните етапи на строителството. Нанася се както върху вътрешната, така и върху външната повърхност на сградата. Освен че защитава бетонните или тухлените стени, мазилката покрива всички видове инсталации. Мазилката оптически прикрива и различни видове грапавини, пукнатини и неравности, което придава по-красив вид на стените. За измазване се използват различни смеси от мазилки, които се нанасят с инструменти, използвайки множество стилистични техники. Крайният вид на стените зависи от избраната смес, добавки и техники за мазилка.

  1.2. Ръчна или машинна мазилка?

  Класическото ръчно измазване е бавна и взискателна работа, която изисква опитен майстор. Ето защо, машинното измазване е по -евтино. Освен това, при машинното измазване се използват готови смеси на мазилки, които не съдържат циментови свързващи вещества. Разтворите без цимент се адаптират по-лесно към физическите характеристики на сградата. Разбира се, машинното измазване е по -бързо, особено ако стените са гладки и ако повърхностите са големи. Финансовите спестявания също не са за пренебрегване. Когато става въпрос, обаче, за по -малки квадратури, поради задължителната подготовка на основата за машинно измазване, е по -добре да изберете на ръчна мазилка.

  2. Избор на изпълнители

  Можете да се информилрате за изпълнителите чрез роднини, приятели или препоръки, а също така, ще намерите отлични майстори на нашия портал, Daibau.bg; с препратки от тези, които препоръчваме, ще намерите оценки и коментари от предишни клиенти. Съветваме ви да се свържете своевременно с избраните от вас, защото добрите майстори винаги са ангажирани. Особено ако площта за измазване е по -малка от 50 m2. Когато уговорите дата с изпълнителя, имайте пред вид, че мазилката ще приключи след няколко дни. Когато сключвате договор с изпълнител, отговорите на следните въпроси ще бъдат ценна помощ:

  - Това нова сграда ли е или ремонт?

  - Каква е въпросната повърхност (стена, таван, бетон, тухла ...)?

  - Колко прозорци/врати има на тези стени?

  - Каква мазилка искате (с гипс, вар, цимент, с допълнение, комбинирана)?

  - Каква е повърхността, която трябва да се направи - груба, фина ...?

  - Необходимо ли е да се измазват каналите с инсталации?

  - Каква е прогнозната площ за измазване?

  3. Видове машинни мазилки

  Чрез машинно измазване се получава по-еднакъв и равномерен слой, а при постоянно смесване в смесителя разтворът става по-хомогенен. По този начин се избягва образуването на бучки, напукване и появата на дупки и видими петна и така окончателният вид е по-красив. Външният вид, както и звуковата и топлоизолацията зависят от избрания вид мазилка. Ще изброим нещо за най-често използваните видове мазилка.

  3.1. Гипсово-циментова мазилка

  По-грубият вид на мазилката, напомнящ ръчно изработена, се постига с гипсово-циментова машинна замазка. Този вид мазилка и измазване са по-добри за влажни помещения и фасади, защото тя е по-твърда и по-устойчива на удари. Също така, издържа добре на различни натоварвания.

  3.2. Гипсово-варова мазилка

  По-гладка и мека, но по-чувствителна е машинно направената гипсово-варова мазилка. С нея се измазват само вътрешни стени в помещения без влага. За бани, мазета или подобни помещения с повече влага тази мазилка не се препоръчва.

  3.3. Мазилка за изолация

  Смес от мазилка с примеси на изолационни вещества като глинопор действа като топлоизолатор. Този вид мазилка може да се прилага и машинно.

  3.4. Декоративна мазилка

  Тази мазилка е направена с добавяне на акрил и други свързващи вещества вместо цимент. Много леко и лесно се получава съвсем гладка и красива повърхност. Единственият недостатък, ако можете да се каже, е, че поради изкуствените влакна в него, той не позволява на стената да "диша добре".

  3.5. Глинена мазилка

  Специални смеси са глинени разтвори. Глината е естествен материал и затова климатът в такива помещения е по-здравословен и по-приятен. Глинената мазилка е най -добрият екологичен вид мазилка и може да се нанася ръчно или машинно.

  4. Режим на работа

  4.1. Оборудване за мазилка

  Измазването на стени или тавани може да се направи много по-лесно и по-бързо с работни инструменти. Има няколко вида инструменти и машини. Някои от тях са универсални и с тях могат да се смесват и нанасят всякакви мазилки, а има и специални инструменти. Смесителят се пълни ръчно със смес от прахообразен разтвор, който се купува в специализирани магазини и складове, така че към него се добавя определено количество вода и се разбърква, докато се получи хомогенна, еднородна, влажна смес от мазилка. Разтворите за ръчно и машинно измазване имат много сходен химичен състав. Разликата е, че машинните мазилки имат по-фини гранули от пясък и специални добавки за машинно нанасяне.

  4.2. Правилна подготовка на основата

  В случаите, когато има пукнатини или други дефекти по стената, това трябва да се поправи преди измазването. Първо повредената част трябва да бъде разбита и остъргана, а след това поправена по подходящ начин. Ако са тухли, те трябва да бъдат фиксирани. За укрепване на тази част от стената, особено ако има няколко различни материала, се поставя защитна мрежа. Преди измазването всички повърхности трябва да са твърди и сухи. За разлика от ръчното измазване, преди машинно измазване повърхностите не се грундират.

  4.3. Измазване

  Машинната мазилка се нанася в два слоя. Първият слой трябва да е с дебелина около 2,5 сm и да се нанесе с пистолет по хоризонтални линии. Вторият слой, със същата дебелина се нанася по вертикални линии. Най-важното е, че първият слой изсъхва добре преди нанасянето на втория, който от своя страна трябва да бъде възможно най -равномерен. След като мазилката изсъхне и се втвърди, тя се обработва по същия начин като тази, която е нанесена на ръка.

  Daibau.bg, помагаме при оценка на инвестицията и избор на изпълнител за Вашия дом  ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
  Последни проекти

  Измазване на тавани

  Измазване на таваните на етажа, 100-120 кв. 1764 лв дo 2940 лв

  ........

  Машинно полагане на гипсова мазилка на стени, 210 кв

  Машинно полагане на гипсова мазилка на стени, 210 кв - 4 помещения, на кота 0. Само стени. Таваните не се измазват. 2998.8 лв дo 4998 лв

  ........

  Замазка и мазилка на стени в 2 помещения на селска къща

  с. Нови Извор, машинна мазилка и замазка за 2 помещения в селска къща . 3528 лв дo 5880 лв

  ........

  ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

  Цeнa, Измсзване на нова постройка, вътре вънка, 100 - 150 кв. м
  Машинна мазилка, Добрич

  720 лв дo 1200 лв

  Цeнa, Измазване с турбозол черна вароциментова мазилка външно и вътрешно, 120 кв. м.
  Машинна мазилка, Пловдив

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Външна мазилка, 150 кв.м.
  Машинна мазилка, Първомай

  540 лв дo 900 лв

  Цeнa, Вароциментова мазилка, машинна - 30 халета, 3000 м2
  Машинна мазилка, Русе

  4500 лв дo 7500 лв

  Цeнa, Мазилка турбозол- стени на къща, 400 кв.м.
  Машинна мазилка, Русе

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, външна мазилка, 380 кв.м.
  Машинна мазилка, Велико Търново

  3150 лв дo 5250 лв

  Цeнa, Вътрешна мазилка с турбозол на 2 етажна къща, 450 кв.м.
  Машинна мазилка, Пловдив

  2250 лв дo 3750 лв

  Цeнa, Измазване на новопостроена къща отвътре, 500 м2
  Машинна мазилка, София

  1350 лв дo 2250 лв

  Цeнa, Полагане на варо-циментова мазилка, Къща 1 един етаж РЗП 150 / поне 240м/2
  Машинна мазилка, Божурище

  1800 лв дo 3000 лв

  Цeнa, Циментова мазилка върху тухла, 180
  Машинна мазилка, Нова махала

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, на къща в село на около 70кв. от Г.Оряховица и след това боядисване, около 70-80 кв.м.
  Машинна мазилка, Бяла

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, оферта външна мазилка на къща, 300
  Машинна мазилка, Покрайна

  360 лв дo 600 лв

  Цeнa, МАЗИЛКА, 70-80
  Машинна мазилка, Батак

  720 лв дo 1200 лв

  Цeнa, Вътрешна и външна машинна мазилка., Съответно 280 кв. м и 170 кв. м.
  Машинна мазилка, Радомир

  2700 лв дo 4500 лв

  Цeнa, Машинна мазилка стени и тавани турбозол, мокри помещения - варо-цимент, 3000kvm
  Машинна мазилка, София

  10800 лв дo 18000 лв

  Цeнa, Изпълнители за машинна мазилкази, 200
  Машинна мазилка, Варна

  1170 лв дo 1950 лв

  Цeнa, Вътрешно измазване на къща, 450 квадратни метра
  Машинна мазилка, Братя Даскалови

  1080 лв дo 1800 лв

  Цeнa, турбо мазилка, 200-220 м2
  Машинна мазилка, Банкя

  4500 лв дo 7500 лв

  Цeнa, Вътрешна мазилка на къща, 500м2
  Машинна мазилка, Петрич

  2160 лв дo 3600 лв

  Цeнa, Машинна мазилка стени и тавани, ел инсталация и вик, стени 575кв. тавани 280кв
  Машинна мазилка, Сандански

  6300 лв дo 10500 лв

  Цeнa, Машинна замазка - мазета и втори етаж, около 100 кв. М, 100 мкв
  Машинна мазилка, Самоков

  1080 лв дo 1800 лв

  Цeнa, измазване на тухлена стена, 30
  Машинна мазилка, Шумен

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, Вътрешна мазилка на къща, 150
  Машинна мазилка, Ямбол

  1350 лв дo 2250 лв

  Цeнa, Мазилка за 300 квадрата, 2см мазилка 4см замазка
  Машинна мазилка, Стожер

  1800 лв дo 3000 лв

  Цeнa, машинна мазилка Измазване на оградена стена-груба., Около 80 кв.м
  Машинна мазилка, София

  1800 лв дo 3000 лв

  Цeнa, Машина мазилка, 70квм
  Машинна мазилка, София

  1350 лв дo 2250 лв

  Цeнa, полагане на варова мазилка, около 150кв
  Машинна мазилка, Нови Искър

  1350 лв дo 2250 лв

  Цeнa, машинна замазка, 300
  Машинна мазилка, Варна

  1350 лв дo 2250 лв

  Цeнa, Външно машинно измазване на кирпичена къща, 130кв.м
  Машинна мазилка, Елин Пелин

  2250 лв дo 3750 лв

  Цeнa, Външна мазилка водоустойчива, 230 квадрата горе долу
  Машинна мазилка, Джебел

  1800 лв дo 3000 лв

  Цeнa, машинна мазилка, 600кв
  Машинна мазилка, Долна Малина

  2700 лв дo 4500 лв

  Цeнa, Нуждаем се от турбозолна мазилка върху стени, 298 кв.м.
  Машинна мазилка, София

  2700 лв дo 4500 лв

  Цeнa, саниране 200 квадрата на новопострояща къща, около 200 кв.м.
  Машинна мазилка, Равно Поле

  4500 лв дo 7500 лв

  Цeнa, вароциментова мазилка за 4000квм, 4000
  Машинна мазилка, Варна

  10800 лв дo 18000 лв

  Цeнa, Мазилка за тавана на хола, 30
  Машинна мазилка, София

  180 лв дo 300 лв

  Цeнa, Външна мазилка на къща , 250 кв.метра
  Машинна мазилка, Бистрица

  4500 лв дo 7500 лв  Вижте други завършени проекти и цени
  Търсене на добри изпълнители за областта Машинна мазилка?

  Машинна мазилка ценоразпис

  Поискайте необвързваща оферта от фирмата

  156+ ФИРМИ ЗA Машинна мазилка
  БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
  БЕЗ КОМИСИОННА
  ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА