Машинна мазилка, Цени

Колко струва машинната мазилка? Машинното нанасяне на мазилка е по-бързо и евтино, макар и със същото качество като ръчната мазилка. Цената на поръчката и работата на стени или тавани варира между 8,43 и 10,56 лв/m2. Когато се споразумеете с майсторите, работата може да приключи за няколко дни, въпреки че добрите майстори са много заети и трябва да бъдат резервирани възможно най-скоро, особено ако площта е по-малка от 50 m2.

На кого да се доверите за машинна мазилка? Изпратете запитване до подходящи и надеждни изпълнители на машинна мазилка във вашия район - безплатно и без ангажименти! Достатъчно е да попълните формуляра по-долу.

Поискайте оферта:
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

ЦЕНИ НА МАШИННА МАЗИЛКА


Цени на машинна мазилка. Цени на доставка на материали и машинна мазилка на тавани и стени.

14.40 лв/м2

МНОГО НИСКА ЦЕНА
лв/м2

СРЕДНA ЦЕНА
20.00 лв/м2

НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
Машинна мазилка, Цени

ДРУГИ ЦЕНИ ЗА МАШИННА МАЗИЛКА

вашето количество

единица

приблизителна цена

вашата цена

Машинна мазилка; варов разтвор 1,5 cm, гладка

Цени на мазилка с варов разтвор, 1,5 cm, с изглаждане, без шлайфане. Дебелина на нанасяне ±0,5 cm/2m2.


лв

лв/м2

м2
търсене>

Машинна мазилка; варов разтвор 1,5 cm, гладка

Цени на мазилка с варов разтвор, 1,5 cm, с изглаждане, без шлайфане. Дебелина на нанасяне ±0,5 cm/2m2.; двуслойна вароциментова мазилка, 1,5 cm, гладка. Цени на двуслойна мазилка с вароциментен разтвор, 1,5 cm, с изглаждане без шлайфане. Дебелина на нанасяне ±0,5 cm/2m2.


лв

лв/м2

м2
търсене>

Машинна мазилка; вароциментова еднослойна мазилка без свързващ слой за по-късно изглаждане и шлайфане


лв

лв/м2

м2
търсене>
ЗАЕДНО:
ИЗПРАТЕТЕ ТЪРСЕНЕ >

Полезен ли ви беше калкулаторът?

Идеи за обзавеждане на дома

Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

Машинна мазилка - всичко, което трябва да знаете

1. Машинна мазилка - какво трябва да знаете?masinna-mazilka.jpg

1.1. Какво е мазилка?

Мазилканта е последният слой, който се нанася върху стените в последните етапи на строителството. Нанася се както върху вътрешната, така и върху външната повърхност на сградата. Освен че защитава бетонните или тухлените стени, мазилката покрива всички видове инсталации. Мазилката оптически прикрива и различни видове грапавини, пукнатини и неравности, което придава по-красив вид на стените. За измазване се използват различни смеси от мазилки, които се нанасят с инструменти, използвайки множество стилистични техники. Крайният вид на стените зависи от избраната смес, добавки и техники за мазилка.

1.2. Ръчна или машинна мазилка?

Класическото ръчно измазване е бавна и взискателна работа, която изисква опитен майстор. Ето защо, машинното измазване е по -евтино. Освен това, при машинното измазване се използват готови смеси на мазилки, които не съдържат циментови свързващи вещества. Разтворите без цимент се адаптират по-лесно към физическите характеристики на сградата. Разбира се, машинното измазване е по -бързо, особено ако стените са гладки и ако повърхностите са големи. Финансовите спестявания също не са за пренебрегване. Когато става въпрос, обаче, за по -малки квадратури, поради задължителната подготовка на основата за машинно измазване, е по -добре да изберете на ръчна мазилка.

2. Избор на изпълнители

Можете да се информилрате за изпълнителите чрез роднини, приятели или препоръки, а също така, ще намерите отлични майстори на нашия портал, Daibau.bg; с препратки от тези, които препоръчваме, ще намерите оценки и коментари от предишни клиенти. Съветваме ви да се свържете своевременно с избраните от вас, защото добрите майстори винаги са ангажирани. Особено ако площта за измазване е по -малка от 50 m2. Когато уговорите дата с изпълнителя, имайте пред вид, че мазилката ще приключи след няколко дни. Когато сключвате договор с изпълнител, отговорите на следните въпроси ще бъдат ценна помощ:

- Това нова сграда ли е или ремонт?

- Каква е въпросната повърхност (стена, таван, бетон, тухла ...)?

- Колко прозорци/врати има на тези стени?

- Каква мазилка искате (с гипс, вар, цимент, с допълнение, комбинирана)?

- Каква е повърхността, която трябва да се направи - груба, фина ...?

- Необходимо ли е да се измазват каналите с инсталации?

- Каква е прогнозната площ за измазване?

3. Видове машинни мазилки

Чрез машинно измазване се получава по-еднакъв и равномерен слой, а при постоянно смесване в смесителя разтворът става по-хомогенен. По този начин се избягва образуването на бучки, напукване и появата на дупки и видими петна и така окончателният вид е по-красив. Външният вид, както и звуковата и топлоизолацията зависят от избрания вид мазилка. Ще изброим нещо за най-често използваните видове мазилка.

3.1. Гипсово-циментова мазилка

По-грубият вид на мазилката, напомнящ ръчно изработена, се постига с гипсово-циментова машинна замазка. Този вид мазилка и измазване са по-добри за влажни помещения и фасади, защото тя е по-твърда и по-устойчива на удари. Също така, издържа добре на различни натоварвания.

3.2. Гипсово-варова мазилка

По-гладка и мека, но по-чувствителна е машинно направената гипсово-варова мазилка. С нея се измазват само вътрешни стени в помещения без влага. За бани, мазета или подобни помещения с повече влага тази мазилка не се препоръчва.

3.3. Мазилка за изолация

Смес от мазилка с примеси на изолационни вещества като глинопор действа като топлоизолатор. Този вид мазилка може да се прилага и машинно.

3.4. Декоративна мазилка

Тази мазилка е направена с добавяне на акрил и други свързващи вещества вместо цимент. Много леко и лесно се получава съвсем гладка и красива повърхност. Единственият недостатък, ако можете да се каже, е, че поради изкуствените влакна в него, той не позволява на стената да "диша добре".

3.5. Глинена мазилка

Специални смеси са глинени разтвори. Глината е естествен материал и затова климатът в такива помещения е по-здравословен и по-приятен. Глинената мазилка е най -добрият екологичен вид мазилка и може да се нанася ръчно или машинно.

4. Режим на работа

4.1. Оборудване за мазилка

Измазването на стени или тавани може да се направи много по-лесно и по-бързо с работни инструменти. Има няколко вида инструменти и машини. Някои от тях са универсални и с тях могат да се смесват и нанасят всякакви мазилки, а има и специални инструменти. Смесителят се пълни ръчно със смес от прахообразен разтвор, който се купува в специализирани магазини и складове, така че към него се добавя определено количество вода и се разбърква, докато се получи хомогенна, еднородна, влажна смес от мазилка. Разтворите за ръчно и машинно измазване имат много сходен химичен състав. Разликата е, че машинните мазилки имат по-фини гранули от пясък и специални добавки за машинно нанасяне.

4.2. Правилна подготовка на основата

В случаите, когато има пукнатини или други дефекти по стената, това трябва да се поправи преди измазването. Първо повредената част трябва да бъде разбита и остъргана, а след това поправена по подходящ начин. Ако са тухли, те трябва да бъдат фиксирани. За укрепване на тази част от стената, особено ако има няколко различни материала, се поставя защитна мрежа. Преди измазването всички повърхности трябва да са твърди и сухи. За разлика от ръчното измазване, преди машинно измазване повърхностите не се грундират.

4.3. Измазване

Машинната мазилка се нанася в два слоя. Първият слой трябва да е с дебелина около 2,5 сm и да се нанесе с пистолет по хоризонтални линии. Вторият слой, със същата дебелина се нанася по вертикални линии. Най-важното е, че първият слой изсъхва добре преди нанасянето на втория, който от своя страна трябва да бъде възможно най -равномерен. След като мазилката изсъхне и се втвърди, тя се обработва по същия начин като тази, която е нанесена на ръка.

DAIBAU.BG, ПОМАГАМЕ ПРИ ОЦЕНКА НА ИНВЕСТИЦИЯТА И ИЗБОР НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ЗА ВАШИЯ ДОМВАРО-ЦИМЕНТОВА ВЪНШНА МАЗИЛКА

Варо-циментова външна мазилка на едноетажна основно ремонтирана къща с отстраняване на недостатъците в грубото строителство на тогавашния пишман майстор. 1411.2 1 дo 2352 лв


........

ТУРБОЗОЛ ВЪРХУ ТУХЛА

Новопостроена къща в с.пролеша. 190кв стени! На тухла и колони 2646 1 дo 4410 лв


........

ВЪТРЕШНА МАЗИЛКА

Измазване на стени,тавани,колони 1940.4 1 дo 3234 лв


........

ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

ЦEНA, ИЗМАЗВАНЕ НА НОВОСТРОЯША СЕ КЪЩА С МАШИННА МАЗИЛКА, 1000КВМ
Машинна мазилка, София

4500 лв дo 7500 лв

ЦEНA, МАШИННА МАЗИЛКА КНАУФ,
Машинна мазилка, Пловдив

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, МАШИННА МАЗИЛКА И ЗАМАСКА С ТУРБОЗОЛ (СТЕНИ И ПОД), 100КВ
Машинна мазилка, Пловдив

1350 лв дo 2250 лв

ЦEНA, ЧАСТИСНИ ДО ПАНЕЛ СТЕНИ В ЦЯЛ АПАРТАМЕНТ , 150КВ.М СТЕНИ, 3БР ПРОЗОРНИ 140*150, 1БР 210*180, 1БР 210*140, 2БР 70*230
Машинна мазилка, Пловдив

1800 лв дo 3000 лв

ЦEНA, ПОЛАГАНЕ НА ГИПСОВА ШПАКЛОВКА . , 60 КВ.М
Машинна мазилка, Пловдив

3240 лв дo 5400 лв

ЦEНA, МАШИННА МАЗИЛКА НА СТЕНИ, ТАВАНИ,
Машинна мазилка, Шумен

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, МАШИННА МАЗИЛКА С ТУРБОЗОЛ, 220
Машинна мазилка, Симеоново

1440 лв дo 2400 лв

ЦEНA, МАЗИЛКА НА НОВА ТУХЛЕНА ОГРАДА, 250
Машинна мазилка, Перник

630 лв дo 1050 лв

ЦEНA, МАЗИЛКА , 160КВ
Машинна мазилка, Пазарджик

675 лв дo 1125 лв

ЦEНA, ШПАКЛОВКА ВЪНШНА СТЕНА, 50 КВ. М.
Машинна мазилка, София

720 лв дo 1200 лв

ЦEНA, ВЪНШНО ИЗМАЗВАНЕ НА КЕРПИЧЕНА КЪЩА, 80-100КВ
Машинна мазилка, Гелеменово

630 лв дo 1050 лв

ЦEНA, MAZANE NA KALKAN NA KASTA, 4-5М
Машинна мазилка, Стамболийски

180 лв дo 300 лв

ЦEНA, ВЪНШНА ВАРОВА МАЗИЛКА, ОКОЛО.200 КВАДРАТА
Машинна мазилка, Буковлък

1350 лв дo 2250 лв

ЦEНA, ВЪТРЕШНА МАЗИЛКА НА СТЕНИ, ОКОЛО 140 КВ.М
Машинна мазилка, Продановци

630 лв дo 1050 лв

ЦEНA, МАЗИЛКА САС ВАШИ МАТЕРИЯЛИ, 60
Машинна мазилка, София

720 лв дo 1200 лв

ЦEНA, ВЪНШНА МАЗИЛКА НА КИРПИЧЕНА КЪЩА , 400 КВ М
Машинна мазилка, Пловдив

1080 лв дo 1800 лв

ЦEНA, ГИПСОВИ МАШИННИ МАЗИЛКИ- ОБЕКТ В ЧЕХИЯ, 500-800 КВАДРАТЕН МЕТЪР СТЕНИ
Машинна мазилка, Варна

630 лв дo 1050 лв

ЦEНA, ТУРБОЗОЛНА МАЗИЛКА , 100
Машинна мазилка, Приморско

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, МАШИННО ПОЛАГАНЕ НА ГИПСОВА МАЗИЛКА, НОВ СТРОЕЖ КЪЩА,
Машинна мазилка, Перник

630 лв дo 1050 лв

ЦEНA, ВЪТРЕШНА МАШИННА ГИПСОВА И ВАРО- ЦИМЕНТОВА МАЗИЛКА, 1200М2
Машинна мазилка, Хотница

630 лв дo 1050 лв

ЦEНA, МАШИННА ЗАМАЗКА, 16
Машинна мазилка, Горна Оряховица

315 лв дo 525 лв

ЦEНA, МАШИННА ПОДОВА НАСТИЛКА , 80-100 КВ. М.
Машинна мазилка, Самоков

270 лв дo 450 лв

ЦEНA, МАШИННА МАЗИЛКА ВЪРХУ ТУХЛА И АКО Е НЕОБХОДИМО МАШИННА ШПАКЛОВКА,
Машинна мазилка, София

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, ЗДРАВЕЙТЕ ИСКАМ ДА ИЗМАЖЕМ ИДНА КЪЩА ОТ ВЪТРЕ С ТОРБОЗОЛНА МАЗИЛКА ДА ,
Машинна мазилка, Златица

450 лв дo 750 лв

ЦEНA, ВЪНШНА СТЕНА, 20 М2
Машинна мазилка, Велико Търново

360 лв дo 600 лв

ЦEНA, МАШИННА ГИПСОВА МАЗИЛКА, 1000
Машинна мазилка, Пазарджик

1800 лв дo 3000 лв

ЦEНA, MAZILKA , 200
Машинна мазилка, Нови пазар

630 лв дo 1050 лв

ЦEНA, МАЗИЛКА ПО СТЕНА ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА СТЕНИТЕ СА СТИРОПОР С МЕТАЛНА МРЕЖА,
Машинна мазилка, София

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, ВЪТРЕШНО ИЗМАЗВАНЕ НА СТЕНИ, 280 М2
Машинна мазилка, Божурище

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, ИЗМАЗВАНЕ НА СТЕНИ, 50 МВ.М
Машинна мазилка, Велико Търново

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, ВАРО-ЦИМЕНТОВА И ГИПСОВА М-КА ПО СТЕНИ И ТАВАНИ, 600M3
Машинна мазилка, Сливен

4500 лв дo 7500 лв

ЦEНA, МАЗИЛКА ВЪРХУ ТУХЛА НА НОВОПОСТРОЕНА КЪЩА, ,
Машинна мазилка, София

1350 лв дo 2250 лв

ЦEНA, ВЬНШНА И ВЬТРЕШНА МАЗИЛКА, 500
Машинна мазилка, Сандански

2700 лв дo 4500 лв

ЦEНA, МАШИННА МАЗИЛКА , 180
Машинна мазилка, Царево

1800 лв дo 3000 лв

ЦEНA, ВЪНШНА МАЗИЛКА НА КЪЩА, 100 КВ.М.
Машинна мазилка, Плевен

1350 лв дo 2250 лв

ЦEНA, ВЪНШНО ИЗМАЗВАНЕ НА КЪЩА, 100
Машинна мазилка, Благоевград

630 лв дo 1050 лвВижте други завършени проекти и цени

Машинна мазилка ЦЕНОРАЗПИС

Поискайте необвързваща оферта от фирмата

87+ ФИРМИ ЗA МАШИННА МАЗИЛКА
БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
БЕЗ КОМИСИОННА
ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА

ТЪРСЕНЕ НА ДОБРИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ЗА ОБЛАСТТА МАШИННА МАЗИЛКА?

 • Машинна мазилка София
 • Машинна мазилка Бургас
 • Машинна мазилка Варна
 • Машинна мазилка Пловдив
 • Машинна мазилка Русе
 • Машинна мазилка Асеновград
 • Машинна мазилка Благоевград
 • Машинна мазилка Велико Търново
 • Машинна мазилка Видин
 • Машинна мазилка Враца
 • Машинна мазилка Габрово
 • Машинна мазилка Горна Оряховица
 • Машинна мазилка Димитровград
 • Машинна мазилка Добрич
 • Машинна мазилка Дупница
 • Машинна мазилка Казанлък
 • Машинна мазилка Кърджали
 • Машинна мазилка Кюстендил
 • Машинна мазилка Ловеч
 • Машинна мазилка Монтана
 • Машинна мазилка Пазарджик
 • Машинна мазилка Перник
 • Машинна мазилка Петрич
 • Машинна мазилка Плевен
 • Машинна мазилка Разград
 • Машинна мазилка Сандански
 • Машинна мазилка Свищов
 • Машинна мазилка Силистра
 • Машинна мазилка Сливен
 • Машинна мазилка Смолян
 • Машинна мазилка Стара Загора
 • Машинна мазилка Търговище
 • Машинна мазилка Хасково
 • Машинна мазилка Шумен
 • Машинна мазилка Ямбол
 • Машинна мазилка Самоков
 • © 2022 DaiBau.bg | Всички права са запазени