Електротехник, електроинсталации, цени

Колко струва електрическата инсталация? Цената на електрическите инсталации е трудна за определяне, така че е възможно да се платят ненужни разходи. На първо място, имате нужда от проект за електрическа инсталация, направен от проектант или електроинженер, в който трябва да са изброени подробно всички необходими части - дължина и вид кабели, брой разпределителни кутии, бушони, контакти, електрически крушки и други подобни; така ще избегнете допълнителни разходи в случай на допълнителна работа или обновяване на електрическата инсталация. Когато имате така добре и точно направен проект за електрическа инсталация, електротехникът може лесно да изчисли цените и да ви даде правилната оферта. Цената на проектната документация е от 304 до 336 лв, което е наистина малък разход спрямо цялата инвестиция. Електрификацията на средна фамилна къща изисква от 3 до 5 разпределителни кутии, които струват 200 до 300 лв всяка. Обикновените инсталации струват приблизително около 9,60 лв/m2, което може да коства около 3 000 лв за цялата къща.

На кого да се доверите за електрическа инсталация? Изпратете запитване до подходящи и надеждни изпълнители на електроинсталации във вашия район - безплатно и без ангажименти! Достатъчно е да попълнете формуляра по-долу.

Поискайте оферта:
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

ЦЕНИ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ ИНСТАЛАЦИИ


Цени на електрическите инсталации. Цени на грубата и фина работа по електрическата инсталация в средна фамилна къща.

35.00 лв/м2

МНОГО НИСКА ЦЕНА
лв/м2

СРЕДНA ЦЕНА
50.00 лв/м2

НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
Електротехник, електроинсталации, цени

ДРУГИ ЦЕНИ ЗА ЕЛЕКТРОТЕХНИК, ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИИ

вашето количество

единица

приблизителна цена

вашата цена

Пълна електрическа инсталация, труд и материали

Цени за полагане на електрически инсталации с високо напрежение, часовник на електромер, компютърна мрежа, кабели, външни разпределителни кутии, с включен труд и материали.


лв

лв/м2

м2
търсене>

Инсталации, високо напрежение, труд и материали

Цени за рязане и монтаж на Cu проводници в носачи и кабелни скари, с включен труд и материали.


лв

лв/м2

м2
търсене>

Монтаж, връзки, труд и материали

Цени на инсталирания часовник за електромер, главен бушон, FID превключвател, дребни свързващи материали, с включен труд и материали.


лв

лв/м2

м2
търсене>

Инсталации, компютърна мрежа, труд и материали

Цени за монтиране на компютърни инсталации с осем полюсни контакти, UTP кабел в тръби и вградени разпределителни кутии, с труд и материал.


лв

лв/м2

м2
търсене>

Инсталации, кабелни инсталации

Цени за монтаж на кабели, коаксиални кабели, гнездо за антена и външен разпределителен корпус.


лв

лв/м2

м2
търсене>

Цени на разпределителни кутии

Цени на външни разпределителни кутии за електричество. Цени на външни разпределителни кутии с трифазен двутарифен часовник, стойка и предпазители (бушони).


лв

лв/бр

бр
търсене>

Електросервиз

Цени на електрообслужването. Цени на средно по обем електрообслужване. Цени за ремонт и сервиз на домакински уреди.


лв

лв/на час

на час
търсене>

Цени за монтиране на осветление

Цени за монтиране на осветление. Цени за монтиране на таванно осветление. Цени за монтиране на средно сложно осветление на височина до 3 m, без покупки.


лв

лв/бр

бр
търсене>

Електроинсталации

Цени за електроизмерване. Цени за измерване на електрическата инсталация. Цени на подготвителните работи, измерванията, транспортните разходи и протокола. Контролни НН измервания на електрически инсталации на гръмоотвода.


лв

лв/на час

на час
търсене>
ЗАЕДНО:
ИЗПРАТЕТЕ ТЪРСЕНЕ >

Компютърни мрежи


Колко струват компютърните мрежи вкъщи? Цената на телекомуникационна система зависи от нуждите на по...

Проверете и: Компютърни мрежи, цени

Аларми, алармени системи


Колко струва алармена система? Цените на алармена система могат да варират в зависимост от типа (без...

Проверете и: Алармени системи, цени

Осветителни тела, осветление


Колко струва осветлението? Цената на осветлението в и около къщата зависи от броя на осветителните т...

Проверете и: Осветителни тела, осветление, цени

Умни къщи


Колко струва „умна” къща? Автоматизираната къща може да спести много от разходите за осветление и кл...

Проверете и: Умни къщи, цени

Електрическо подово отопление


Колко струва електрическото подово отопление? Инсталирането на електрическо подово отопление е по-ев...

Проверете и: Електрическо подово отопление, цени

Обслужване на електроинсталации


Цената за обслужване на електроинсталации се различава в зависимост от часовете работа на електротех...

Проверете и: Обслужване на електроинсталации, Цени

Полезен ли ви беше калкулаторът?

Идеи за обзавеждане на дома

Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

Електроинсталации - всичко, което трябва да знаете

1. Електрически инсталации - какво трябва да знаете?

В днешно време електрическите инсталации са важна част от градската среда. Те осигуряват достъп до питейна вода, отводняване на отпадъчни води, осветление, отопление, охлаждане и работа на различни електрически уреди и устройства за бита и промишлеността. Професионално направената и достатъчно стабилна инсталационна система позволява безпроблемното функциониране на  обществения живот. Електрическите инсталации са част от тази огромна система и, както и другите дейности, изискват високи умения и опит. Не е лошо обаче, като човек, който има нужда от такива неща, да знаете нещо за основните понятия и техники, защото това ще улесни съгласуването и договарянето с проектанта и изпълнителя.

Електрическите инсталации изискват висококвалифициран изпълнител
Електрическите инсталации изискват висококвалифициран изпълнител

1.1. Измерване и поддръжка на електрически инсталации

Най-малко на всеки 10 години в къщата или апартамента трябва да се проверява състоянието на електрическите инсталации, устройства и оборудване, т.е. да се измерва напрежението и проводимостта на мрежата. По този начин електротехникът, извършващ измерването, може да определи дали има някакви проблеми в самата мрежа или с уредите. Тези неща, ако не бъдат открити навреме, могат да доведат до късо съединение и токов удар, както и до пожар. Специалистът трябва да провери също и гръмоотвода, както и компютърната инсталация. Удостоверението, което той може да ви издаде, е валидно като доказателство за защитата на къщата или апартамента. Гръмоотводите трябва да се проверяват на всеки от 2 до 4 години и задължително след удар на гръм. Прието е в практиката, всички инсталации да бъдат проверявани в детайли, преди да се извършат по-обемни работи, какъвто е ремонта. Ако поддържате инсталациите редовно и съгласно инструкциите (измервания, ремонти, смяна на предпазители и др.), няма да има прекъсвания на тока, които дори когато не са вследствие на големи аварии, могат да доведат до повреда на електрическите уреди. 

2. Професионално и качествено проектиране и монтаж

Винаги е по-разумно да се направи подробен план, преди да се започне с извършване на  работата; в този случай електроинженер или опитен електротехник може да направи подходящите проекти за къщата или апартамента. Инсталацията на ниско напрежение се използва за осветление и домакински уреди, докато информационната инсталация служи за телефони, компютри, климатици, домофони, противопожарна и взломна защита. Проектирането и инсталирането на електрически инсталации изисква професионално обучение и опитен майстор. Съветваме ви сами да не предприемате този вид работа. По време на проектирането и монтажа трябва стриктно да се спазват многобройни правни и професионални правила, така че цялата система да е безопасна и сигурна за работа и да бъде лесно достъпна във всяка ситуация.

3. Видове инсталации

3.1. Електроинсталации с ниско напрежение
 и информационни инсталации

Осветлението и домакинските уреди се захранват чрез нисковолтова мрежа. Телефони, компютри, климатици, домофони, противопожарна и взломна защита се захранват чрез информационната мрежа.

3.2. Според метода на монтаж

Електрическите инсталации се монтират в сградата по различни начини:

 • под или в слой хоросан: инсталациите се развеждат така, че да минават по голата стена и след това се полага мазилката;
 • върху мазилката: по този начин инсталациите се разпределят в помещения с мокър възел и се монтират с пластмасови проводници върху подходящи опори;
 • в кухи стени: инсталациите могат да бъдат запалими или незапалими и зависи от какъв материал ще бъде извършено сухото строителство;
 • в бетон: точно както инсталациите под или в слоя хоросан, те също се монтират във фазата на груби строителни работи;
 • в инсталационни канали: по този начин инсталацията се извършва главно в промишлени сгради и много рядко в жилищни;
 • с неизолирани проводници: по този начин се използват само системи с ниско напрежение, напр. халогенни лампи и подобни апарати и уреди.

Много е важно електрическите инсталации да бъдат монтирани в съответствие с разпоредбите и проекта. Трябва да се внимава нисковолтовите и високоволтовите предпазители да са на разстояние поне 5 cm. Те също не трябва да са в една и съща верига, освен ако не са разделени от преградна стена. Електрическите кабели се прокарват през пластмасови тръби, което улеснява по-късните ремонти и смяна. Важно е всички електрически връзки да имат защита, тоест третият ("заземен") проводник в трижилния кабел.

4. Процес на монтаж в къщата или апартамента

4.1. Монтаж

При полагане на електрически инсталации е от решаващо значение те да бъдат подробно и внимателно планирани и професионално инсталирани, защото само по този начин могат да се предотвратят по-късни усложнения. Ако, например, се извършва ремонт на баня, керамичните плочки трябва да се разбият, за да се замени инсталацията. Самите инсталации се извършват в две фази. Така наречената фаза на грубите работи е едновременна с грубите строителни работи, а втората продължава едновременно с довършителните работи по интериора и екстериора. Грубите електроинсталационни работи започват, когато преградните стени са завършени.

През този период се правят и други инсталации, механични, водопроводни и канализационни, а също така и телекомуникационна мрежа. Ако стените се зидат, електропроводите в тръбите се поставят преди или по време на мазилката, а ако стените са от гипсокартон, тогава мрежата преминава през тях, тъй като те имат кухини. При ново строителство, електрическите инсталации се поставят в бетонните плочи. ПВЦ тръбите се разполагат върху кофража непосредствено преди изливането на бетона и тогава най-важното е те да останат неповредени. По този начин стените, когато са завършени, не трябва да бъдат с отпечатък. Електротехникът провежда линиите през тези тръби и по-късно, когато възникне неизправност или има нужда от подмяна, той лесно може да стигне до тях. Монтажните тръби винаги се поставят хоризонтално и вертикално, никога наклонено, на височина между 20 и 120 сm от пода, за да се улеснят по-късно ремонтите или надстройките. Само по тавана тръбите се поставят по най-късите линии. Средно една фамилна къща се нуждае от 500-1000 m кабели и 10-15 разклонителни кутии.

В електрическите инсталации за домакинствата може да има увеличение на съпротивлението в проводниците и съответно намаляване на тяхната изолация. При свързване на нови инсталации могат да възникнат грешки при свързването на електропроводите. За да предотвратите повреда от токов удар, който може да доведе и до пожар, много важна е добрата защита. Поради това, контактите в кухнята трябва да са на разстояние от най-малко 1 m височина и 50 сm широчина от водопровода, също както и в банята.

Ако контактите имат защитни капаци или в тях постоянно е включено устройство (например хладилник, съдомиялна машина и др.), това разстояние може да бъде намалено до 30 cm. В банята и други помещения с мокър възел, където рискът от токов удар е винаги по-висок, всички уреди трябва да се захранват чрез FED ключове за диференциален ток от 0,03 A или чрез защитни превключватели също за диференциален ток от 0,03 A. Такива ключове винаги трябва да са на външната стена на стаята. Също така се препоръчва да се предпазват контактите и осветлението в детските и спалните помещения, както и в хола.

4.2. Връзка с разпределителната мрежа

1. Когато е завършен идейният план на електрическите инсталации за къщата или апартамента, се подава искане за издаване на одобрение за присъединяване към разпределителната мрежа. Одобрението за присъединяване се получава от физическо или юридическо лице, т.е. предприемач.

2. Връзките могат да бъдат постоянни или временни, индивидуални или групови и в този смисъл се разделят на два вида заявки: искания за одобрение на присъединяване на съоръжения с мощност до 43,5 kW и над 43,5 W или искания за присъединяване на съоръжения, които са в процес на легализация.

3. Искането трябва да съдържа следните документи:

одобрение за изграждане на обекта, който ще бъде свързан,

удостоверение на упълномощения орган,

доказателство за собственост или право на ползване,

ситуационен план в мащаб 1: 500 (1: 1000), съставен върху копие от плана и не по-стар от 6 месеца, 

доказателство за плащане на административната такса.

4. След положителен отговор на искането в съответствие със Закона за общия административен ред, службата за разпределение  на електроенергия издава одобрение за присъединяване под формата на решение, а след сключване на Договора за продажба на електрическа енергия, службата е длъжна да присъедини обекта в рамките на 15 дни. Ако са изпълнени всички законови и технически предпоставки.

5. Преди самото присъединяване към мрежата, се сключва Договор за изграждане на връзка за присъединяване на обекта към електроразпределителната система. Последен се сключва договорът за продажба на електроенергия и накрая следва присъединяването към обществената електрическа мрежа. 

DAIBAU.BG, ПОМАГАМЕ ПРИ ОЦЕНКА НА ИНВЕСТИЦИЯТА И ИЗБОР НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ЗА ВАШИЯ ДОМИЗГРАЖДАНЕ НА ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИЯ И ОСВЕТЛЕНИЕ- УЧИЛИЩЕ

Привет,
Пишем във връзка с извършване на строително-монтажни в две класни стаи и хранилище в нашето училище. Моля, изгответе ни оферта за извършване на следните дейности:
- Изграждане на нови електрически трасета до стаите от главното електрическо табло, които трябва да поемат климатик 24 000 BTU и уредите в стаите, приблизително 5 kW;
- Поставяне на електрически табла с автоматични прекъсвачи/бушони в стаята с цел спазване на изискванията за изграждане на класни стаи;
- Монтиране на нови осветителни тела, ключове и контакти в стаите.
Кабелите ще бъдат монтирани в кабелни канали по коридора и вътре в стаите.
Моля, изгответе оферта по всяко описано перо в лв с ДДС, като е изключително важно да бъдат спазени изискванията за употреба само на разрешени материали за класни стаи, а самото оборудване да бъде съобразено с голямата консумация на електроенергия.
1058.4 1 дo 1764 лв


........

КАБЕЛ ЗА ПОЛИВНА СИСТЕМА

Прокарване на кабел за поливна система 176.4 1 дo 294 лв


........

ОБОРУДВАНЕ ЗА БАСЕЙН ЕЛ.ИСТАЛАЦИЯ ДО СВЪРЗВАНЕ НА ПОМПА ФИЛТРИ Е НУЖН

Свързване на цялата инсталация от А. до Я 882 1 дo 1470 лв


........

ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

ЦEНA, ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ТРИФАЗЕН ТОК НА ШАЛТЕТА И ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ТОКА ,ВКЛЮЧЕН , НЕ МОГА ДА ПРЕЦЕНЯ
Електротехник, електроинсталации, Голям извор

180 лв дo 300 лв

ЦEНA, ДОВЪРШВАНЕ ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИЯ В СТАЯ, 8 КВ М
Електротехник, електроинсталации, Велковци

450 лв дo 750 лв

ЦEНA, ПОДМЯНА НА СТАРА ЕЛ.ИНСТАЛАЦИЯ НА КЪЩА, 86КВ.М.
Електротехник, електроинсталации, Раковски

1350 лв дo 2250 лв

ЦEНA, ТЕРМОРЕГУЛОТОР ТЕМПЕРАТУРЕН, СТАЕН . УСТРОЙСТВО + МОНТАЖ ЕДНОФАМИЛНА КЪЩА,
Електротехник, електроинсталации, Чирпан

135 лв дo 225 лв

ЦEНA, РЕМОНТ НА ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ НА АПАРТАМЕНТ , АПАРТАМЕНТ 43 КВ. М. - ДВЕ СТАИ И БАНЯ С ТОАЛЕТНА.
Електротехник, електроинсталации, Перник

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, ТРЯБВА ДА ПРЕПРАВЯ КАБЕЛИТЕ В МАЛКА КУХНЯ, ЧЕКМЕДЖЕ ЗА ХЛАДИЛНИК, КОТЛ, ОКОЛО 3 М2,АЗ СЪМ ОТ ЧЕХИЯ И ИМАМ АПАРТАМЕНТ В СОЗОПОЛ. НЯКОЛКО ЧЕКМЕДЖЕТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕПРАВЕНИ, ПРЕДИ КУХНЯТА ДА МОЖЕ ДА БЪДЕ СГЛОБЕНА. ПРЕДСТА
Електротехник, електроинсталации, Созопол

450 лв дo 750 лв

ЦEНA, СМЯНА НА ЕЛ.ТАБЛО + ЗАНУЛЯВАНЕ НА ДВА КОНТАКТА,
Електротехник, електроинсталации, Смолян

450 лв дo 750 лв

ЦEНA, ПРОМЯНА НА СТАРО ЕЛ ТАБЛО, 90
Електротехник, електроинсталации, Горна Оряховица

450 лв дo 750 лв

ЦEНA, МОНТАЖ НА СИСТЕМА ЗА ЕЛЕКТРОННО ЗАКЛЮЧВАНЕ, 2 ВЪНШНИ ВРАТИ
Електротехник, електроинсталации, Стойките

90 лв дo 150 лв

ЦEНA, ПЪЛНА ПОДМЯНА НА ЕЛ ЕИНСТАЛАЦИЯ,
Електротехник, електроинсталации, София

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, 5 БР. ВЪНШНИ ЛЕД ЛАМПИ ЗА КЪЩА, ДЪЛЖИНАТА Е 23 МЕТРА
Електротехник, електроинсталации, Расово

180 лв дo 300 лв

ЦEНA, ПОДМЯНА НА СТАРА С НОВА ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ , 300
Електротехник, електроинсталации, Кралево

1350 лв дo 2250 лв

ЦEНA, СМЯНА НА СТАРИ И СЛАБИ КАБЕЛИ ОТ ЕЛЕКТРОМЕРА ДО АПАРТАМЕНТ,
Електротехник, електроинсталации, Велико Търново

270 лв дo 450 лв

ЦEНA, ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА, ПАРОУЛОВИТЕЛ, ПЕРАЛНЯ,
Електротехник, електроинсталации, Враца

360 лв дo 600 лв

ЦEНA, НОВА ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ НА КЪЩА, КЪЩАТА ИМА СЕДЕМ СТАЙ ПЛЮС СУТЕРЕН И ГАРАЖ - ПЛОЩ 130 М2
Електротехник, електроинсталации, Банкя

2250 лв дo 3750 лв

ЦEНA, ПРИ СЪЩЕСТВУВАЩА ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ ДА СЕ НАПРАВЯТ ВРЪЗКИ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНО , 3 ТРИ ПОМЕЩЕНИЯ / ХОЛ, СПАЛНЯ, БАНЯ/
Електротехник, електроинсталации, Несебър

180 лв дo 300 лв

ЦEНA, ПОДМЯНА НА ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИЯ, КЪЩА 190 КВАДРАТА
Електротехник, електроинсталации, Перник

4500 лв дo 7500 лв

ЦEНA, ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ ПО ЕЛ.ТАБЛО,ОГРАДА,УКРЕПВАНЕ НА ТЕРАСА,КЪРТЕНЕ,ИЗВ, 10 КВАДРАТНИ МЕТРА
Електротехник, електроинсталации, Кюстендил

2250 лв дo 3750 лв

ЦEНA, ВОДА ПОТЕЧЕ В СТАР КОНТАКТ И ШАЛТЕРА ПАДА, 1
Електротехник, електроинсталации, Момчилград

270 лв дo 450 лв

ЦEНA, ПРОЕКТАНТ , 10 КВ/М.
Електротехник, електроинсталации, Сливен

630 лв дo 1050 лв

ЦEНA, ПОДМЯНА НА ЕЛ.ТАБЛО В КЪЩА, 1
Електротехник, електроинсталации, Кула

180 лв дo 300 лв

ЦEНA, СВЪРЗВАНЕ НА ЗАХРАНВАЩ КАБЕЛ КЪМ ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПЕЧКА, 1
Електротехник, електроинсталации, Горна Оряховица

45 лв дo 75 лв

ЦEНA, ТЪРЪН ЕЛ.ТЕХНИК ЗА НАПРАВА НА КАБЕЛНА ЛИНИЯ НИСКО НАПРЕЖЕНИЕ , 40М.
Електротехник, електроинсталации, Стралджа

270 лв дo 450 лв

ЦEНA, ПОДМЯНА НА БУШОН,
Електротехник, електроинсталации, Мадан

90 лв дo 150 лв

ЦEНA, МОНТАЖ НА КАБЕЛ ОТ ТАБЛОТО НА ЕВН ДО ТАБЛОТО НА КЪЩАТА , 30 М
Електротехник, електроинсталации, Стралджа

180 лв дo 300 лв

ЦEНA, ОТСТРАНЯВАНЕ ПРОБЛЕМИ В ВЪТРЕШНАТА ИНСТАЛАЦИЯ, ВЪНШНО ОКАБЕЛЯВАНЕ, ОКАБЕЛЯВЯНЕ ЗА ВЪНШНО ОСВЕТЛЕНИЕ И ИЗВЕЖДАНЕ ВЪНШНИ КОНТАКТИ
Електротехник, електроинсталации, Съединение

630 лв дo 1050 лв

ЦEНA, РЕМОНТ СТЪЛБИЩНО ОСВИТЛЕНИЕ, СТЪЛБИЩЕ
Електротехник, електроинсталации, София

630 лв дo 1050 лв

ЦEНA, ВЪНШНО ОКАБЕЛЯВАНЕ В КЪЩАТА 2 ЕТАЖА 84 KV, 84
Електротехник, електроинсталации, Гюльовца

450 лв дo 750 лв

ЦEНA, ЕЛ.ТОК ЗА ЩОРА, 2 М.
Електротехник, електроинсталации, Горна баня

90 лв дo 150 лв

ЦEНA, СМЯНА НА ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА, 50
Електротехник, електроинсталации, Пловдив

450 лв дo 750 лв

ЦEНA, НАПРАВАТА НА ОСВЕТЛЕНИЕ НА ОКАЧЕТ ТАВАН И СМЯНА НА КОНТАКТИТЕ В СТАЯТА, 3.40/ 2 .70
Електротехник, електроинсталации, Люлин 2

270 лв дo 450 лв

ЦEНA, ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИЯ НА НОВА КЪЩА, 175 КВ.М
Електротехник, електроинсталации, Пловдив

1800 лв дo 3000 лв

ЦEНA, ИНСТАЛАЦИЯ НА АСАНСЬОРНА ШАХТА,
Електротехник, електроинсталации, Видин

1350 лв дo 2250 лв

ЦEНA, СВЪРЗВАНЕ ЕЛ.ПЕЧКА,
Електротехник, електроинсталации, Бряговица

45 лв дo 75 лв

ЦEНA, ЧАСТИЧЕН РЕМОНТ НА ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ НА КЪЩА В БЕРОНОВО, 70 КВ. М
Електротехник, електроинсталации, Сунгурларе

450 лв дo 750 лв

ЦEНA, ДОСТАВКА И МОНТАЖ НА ЕЛ ИНСТАЛАЦИЯ, ФУНДАМЕНТЕН ЗАЗЕМИТЕЛ ПРОВОДНИК ПВ А2-16ММ2, ЖЪЛТО-ЗЕЛЕН М 250,00 КАБЕЛ FTP CAT.6 М 170,00 КАБЕЛ СВТ 2Х1,5ММ2 М 900,00 КАБЕЛ СВТ 3Х1,5ММ2 М 800,00
Електротехник, електроинсталации, Девня

1800 лв дo 3000 лвВижте други завършени проекти и цени

Електротехник, електроинсталации ЦЕНОРАЗПИС

Поискайте необвързваща оферта от фирмата

481+ ФИРМИ ЗA ЕЛЕКТРОТЕХНИК, ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИИ
БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
БЕЗ КОМИСИОННА
ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА

ТЪРСЕНЕ НА ДОБРИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ЗА ОБЛАСТТА ЕЛЕКТРОТЕХНИК, ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИИ?

 • Електротехник, електроинсталации София
 • Електротехник, електроинсталации Бургас
 • Електротехник, електроинсталации Варна
 • Електротехник, електроинсталации Пловдив
 • Електротехник, електроинсталации Русе
 • Електротехник, електроинсталации Асеновград
 • Електротехник, електроинсталации Благоевград
 • Електротехник, електроинсталации Велико Търново
 • Електротехник, електроинсталации Видин
 • Електротехник, електроинсталации Враца
 • Електротехник, електроинсталации Габрово
 • Електротехник, електроинсталации Горна Оряховица
 • Електротехник, електроинсталации Димитровград
 • Електротехник, електроинсталации Добрич
 • Електротехник, електроинсталации Дупница
 • Електротехник, електроинсталации Казанлък
 • Електротехник, електроинсталации Кърджали
 • Електротехник, електроинсталации Кюстендил
 • Електротехник, електроинсталации Ловеч
 • Електротехник, електроинсталации Монтана
 • Електротехник, електроинсталации Пазарджик
 • Електротехник, електроинсталации Перник
 • Електротехник, електроинсталации Петрич
 • Електротехник, електроинсталации Плевен
 • Електротехник, електроинсталации Разград
 • Електротехник, електроинсталации Сандански
 • Електротехник, електроинсталации Свищов
 • Електротехник, електроинсталации Силистра
 • Електротехник, електроинсталации Сливен
 • Електротехник, електроинсталации Смолян
 • Електротехник, електроинсталации Стара Загора
 • Електротехник, електроинсталации Търговище
 • Електротехник, електроинсталации Хасково
 • Електротехник, електроинсталации Шумен
 • Електротехник, електроинсталации Ямбол
 • Електротехник, електроинсталации Самоков
 • © 2023 DaiBau.bg | Всички права са запазени