Мебели по поръчка; цени

Колко струват мебелите по поръчка? Мебелите по поръчка са с 30 % по-скъпи, но и много по-качествени от промишлените мебели. Цената на мебелите по поръчка зависи от размера, сложността, материала ( масивно дърво, ПДЧ, MDF, ултрапаст, фурнир или OSB плочи) и, разбира се, от майстора. Срокът за изработване е от 1 до 4 месеца, а цената за изработка на мебели по поръчка от фурнировани ПДЧ варира между 100 и 170 лв/ m2.

На кого да се доверите за мебели по поръчка? Изпратете запитване до подходящи и надеждни мебелни специалисти във вашия район - безплатно и без ангажименти! Достатъчно е да попълнете формуляра по-долу.

Поискайте оферта:
Изпратете запитване

Цени на мебели по поръчка


Цени на мебели по поръчка за обзавеждане на къща или апартамент. Цени на мебели по поръчка и желания на клиента. Цени за фурнировани ПДЧ.

110.00 лв/м2

МНОГО НИСКА ЦЕНА
лв/м2

СРЕДНA ЦЕНА
170.00 лв/м2

НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
Мебели по поръчка; цени

ДРУГИ ЦЕНИ ЗА Мебели по поръчка

вашето количество

единица

приблизителна цена

вашата цена

ЗАЕДНО:
изпратете търсене >

Kухня


Колко струва кухня по поръчка? Можете да обновите кухнята си на много достъпна цена, ако просто бояд...

Проверете и: Кухни по поръчка; цени

Дневна стая


Колко струват мебелите за дневна стая, хол? Цената на мебелите за всекидневна може да бъде много раз...

Проверете и: Всекидневна, хол; цени

Спалня


Колко струват мебели за спалня по поръчка? Спалнята по поръчка е с около 30 % по-скъпа, но за това п...

Проверете и: Спалня, цени

Детска стая


Колко струват мебелите за детска стая ? Детската стая по поръчка е с около 30 % по-скъпа, но е с то...

Проверете и: Детска стая, мебели по поръчка, цени

Баня


Колко струва обзавеждането за баня? Съвременните бани са своеобразно завръщане към природата, защото...

Проверете и: Баня, мебели по поръчка; цени

Мебели от масивна дървесина


Колко струват мебелите от масивна дървесина? Мебелите от масив винаги са с 30 % по-скъпи от тези от ...

Проверете и: Мебели от масивна дървесина; цени

Вградени шкафове


Колко струват вградените шкафове? С вградените шкафове може да се използва много по-добре определено...

Проверете и: Вградени шкафове; цени

Кухненски плотове


Колко струват кухненските плотове? Цената зависи от ширината на плота (стандартната е 60 сm), дължин...

Проверете и: Кухненски плотове, цени

Полезен ли ви беше калкулаторът?

Идеи за обзавеждане на дома

Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

Дървени мебели по поръчка - всичко, което трябва да знаете

1. Дървени мебели по поръчка - какво трябва да знаете?

Когато имате нужда от нови мебели, обикновено отивате само в първия мебелен магазин. Случайно или умишлено по някакъв начин изчезва от полезрението, че това не са предмети за еднократна употреба - те трябва да служат години и десетилетия и същото толкова ще бъдат пред очите ви всеки ден. Ето защо смятаме, че мебелите по поръчка са много по-добрият избор. Не само, че е са изработени от по -качествени материали, но и са напълно пригодени към помещението, в което ще бъдат, и със сигурност към вашите желания. Мебелите по поръчка са особено добро решение за по -малки апартаменти или стаи с неправилна форма, където всеки сантиметър е от значение. Освен това вкорененият предразсъдък, че подобни мебели са много по-скъпи, е точно това - предразсъдък. Тъй като броят на различните видове и типове материали е толкова голям, колкото и на майсторите, към които можете да се обърнете, винаги ще намерите комбинация, която можете да си позволите. Мебелите по поръчка са идеални за всички стаи - кухни, бани, стаи, тавани - но също така и за автомобили / каравани. Те са особено подходящи за местата, които използваме най-много и където оставаме най-дълго, а има и многофункционални единици като килери, гаражи, сауни, кухни, бани, но и вградени шкафове например.

Дървени мебели - съобразени с вашите желания и пространство
Дървени мебели - съобразени с вашите желания и пространство

 

1.1. Материали за мебели

Налични са много различни материали за изработка на мебели и мебели по поръчка - различни по качество, състав, външен вид и цена. Най -качественият материал, определено, е масивна дървесина. Различните видове дървесина се характеризират с различна твърдост, здравина, устойчивост, цвят и текстура. Екзотичните дървесни видове достигат наистина високи цени. Компромисно решение са плочите от дървесни частици, които в суха среда може да издържат колкото истинското дърво и струват много по -малко. Възможно е комбиниране на други материали за мебели - метални конструкции, алуминиеви корпуси, пластмаса, стъкло, керок и др. Комбинация от MDF и фурнир също може да бъде добро решение.

1.2. Чертежи, скици

Казват, че купуваме предимно с очите си. Следователно скиците и чертежите на мебелите са много важни. Не всеки е в състояние да си представи картина, но ако я видят нарисувана или анимирана, от всички страни и от всички ъгли, това е друг въпрос. Друга стъпка по -нататък е фотомонтажът, тоест визуализацията на цялото пространство и всички елементи в него. 3D анимациите се предлагат от много салони като услуга, а мебелният специалист със сигурност има такъв помощен инструмент.

2. Как да намерим качествен специалист за мебели по поръчка?

Не само висококачествените материали и дизайн са важни за мебелите, но и начина, по който са направени. Когато търсите добър майстор, не вярвайте на евтини оферти. Истинските майстори лесно се разпознават чрез препратки, коментари на клиенти, както и точността на отговора на вашето запитване. Всичко това ще намерите на едно място в нашия портал, Daibau.bg. Препоръчваме ви задължително да се срещнете с дърводелеца преди сключването на договора, така че лично да се убедите в знанията му и в това как той разбира това, което търсите.

3. Мебели по поръчка

Когато се премествате в нова сграда или ремонтиран дом, често са необходими нови мебели за всички стаи. Можете да предоставите скици на разположението и чертежи на интериорния дизайн на опитен архитект или професионалист по интериора. Въз основа на тези планове дърводелецът ще изработи уникални мебели, които точно ще отговарят на вашия дом и вашия вкус. Обзавеждането на помещенията не означава само внасяне на мебели; включва и декорация с бои, огледала, тапицерия, подови, стенни и таванни покрития и множество аксесоари от други видове. В следващия текст ще обърнем внимание на отделните стаи и подходящите мебели по поръчка за тях.

3.1. Кухни

В кухните често се прекарва много време. Те имат много оборудване - от прибори за хранене и съдове, през хранителни стоки до уреди - всичко трябва да бъде функционално и подчинено на готвенето, ефективно, практично и издръжливо. Поради всичко това, кухните обикновено се правят по поръчка. Първо трябва да вземете решение за оформлението на елементите. Следват решения за външен вид и цвят - модерни или класически. След това идва ред да направим самите части: шкафове, фасади, плотове, решетки за кухненски уреди като фурната и хладилника. Кухненският плот често е изработен от мрамор, изкуствен камък или ламинат. Накрая идва сглобяването и монтирането на всички елементи. Можете да добавите бар и бар столове. Кухнята по поръчка просто ви примамва към кулинарни предизвикателства.

3.2. Трапезарии

Обичаят да се наслаждаваме на храната заедно винаги е бил важна част от всяка култура. Ето защо трапезарията е една от най -важните стаи в къщата и вие и вашите гости трябва да се чувствате максимално комфортно в нея. Към това впечатление за добре дошли, изработените по поръчка чебели само добавят изключителност и уникалност. Казват, че масата за хранене е царят в такава стая, така че представете си масивна, изработена от масивно дърво, може би оформена според вашата идея, с някаква комбинация от детайли от други материали, като стомана, алуминий, стъкло, епоксидни смоли и други подобни. Наред с нея са задължителни столове в същия стил, както и бюфети, витрини, рафтове или нещо друго.

3.3. Офис обзавеждане

Оборудван с мярка и вкус, офисът допринася в най -голяма степен за приятната обстановка и по -висока производителност, както и за впечатлението, което оставяте върху бизнес партньорите. Мебелите по поръчка в този случай обикновено означават бюра, конферентни и компютърни бюра, столове, фотьойли, чекмеджета, касети, шкафове за свързващи материали, маси за кафе, рафтове и др. Ако все пак обърнете внимание на функционалното оформление, приятните цветове и общото впечатление, ефектът ще бъде пълен.

3.4. Спални

Почти една трета от живота се прекарва в спални, така че не е без значение как преживявате това пространство и как ви влияе. Тази среда е първа пред очите ви, когато се събудите, и последна преди сън. Освен че трябва да е по ваш вкус и да задоволи интимността ви, леглото изглежда е най -важният елемент на всяка спалня. Той е придружен от гардероби, шкафове или скринове, чекмеджета и задължителни нощни шкафчета. Ако помещението е тясно, всички необходими елементи могат да бъдат направени мобилни или модулни, да бъдат издърпващи се и прибиращи се, да се сглобяват или сгъват или да бъдат многофункционални. Гардеробите също са чудесно решение, защото в тях всичко може да се движи: прегради, рафтове, чекмеджета, кошници, закачалки, държачи и други елементи за съхранение - и още по -добре, всичко може да се движи безшумно, на допир.

3.5. Хол

Всекидневната, несъмнено, е основната стая на съвременния начин на живот - центърът на всеки дом. Мебелите за хол предлагат невероятен избор и комбинации в зависимост от оформлението, материалите, размерите, цветовете и стиловете. Дърводелецът може да ви направи уникални мебели като дивани, рафтове, библиотеки, рафтове и други, но точно според пространството и вашите желания.

3.6. Детски стаи

Казва се, че средата, в която растат децата, има невероятно въздействие върху психичното им развитие. Освен семейството и околната среда, тази среда определено е стаята, която смятат за своя. Внимателно подбирайки интересни форми и цветове и тяхното подреждане, ще направите детето много щастливо да остане в това пространство. Когато детските мебели се правят по поръчка, те може да бъдат и такива, че да „растат“ с децата: разтегателни легла, прегради, подвижни елементи, кутии или сандъци за играчки, а след това книги и спортно оборудване, маса за преобличане, която по -късно ще бъде чекмедже, килер или скрин и така нататък.

3.7. Обзавеждане за баня

Подобно на спалнята, банята е много интимно пространство, където трябва да се чувствате комфортно и спокойно. В допълнение към санитарен фаянс, дърводелецът може да изработи шкафове, рафтове, прегради, държачи, рамка за огледала, кошница или елемент за пране или санитарен фаянс. В такива елементи могат да се поставят огледала или LED осветление. Материалите за такива мебели трябва да са водоустойчиви, затова обикновено се препоръчва масивно дърво.

3.8. Антре

Ако не искате вашето антре или коридор да е пълен с разпръснати обувки, дрехи и всякакви други необходими вещи, помислете за мебели по поръчка. Антрето е първото място, с което някой се среща пред вратата на вашия дом, така че е важно как то посреща както членовете на семейството, така и гостите. Вграден шкаф по поръчка, удобна пейка, закачалка, шкаф за обувки, стойка за чадъри и чанти и различни държачи, ще накарат всеки да се почувства добре дошъл.

3.9. Дрешник

Когато имате голямо помещение и сте в състояние да си позволите нещо такова - определено препоръчваме дрешник. Това е идеалното място да съхранявате всичко в едно. Дърводелецът ще ви направи един или повече вградени шкафове, „опаковани като кибритена кутия“ с елементи, за да опаковате и поберете всичко - от чекмеджета и отделения за малки предмети до кошници за най -големите неща като юргани или зимно оборудване - и най -важното е, че всичко ще изглежда спретнато, подредено и ясно и на една ръка разстояние.

4. Модерни мебели по поръчка

В допълнение към уникалното оборудване за цели сгради или пространства, дърводелците се занимават и с производство на специални мебели. Те могат да накарат цялото място да има съвсем различен характер. Затова поръчайте поне някои от мебелите за всяка стая и веднага ще видите разликата.

4.1. Вградени шкафове

Дърводелците обикновено получават поръчки за вградени гардероби. Най -голямото им предимство е максималното използване на всеки наличен ъгъл. Шкафовете се правят от стена до стена, от пода до тавана. Те могат да бъдат направени по -тесни за коридора, гардероби за спални и детски стаи, по -големи за дневни или най -големи за гаражи и килери. Всеки вграден шкаф се състои от функционални елементи, които всъщност са най -важните - рафтове, чекмеджета, кошници, прегради, стелажи, държачи, закачалки и др. Вратите им могат да бъдат класически, люлеещи се, но също и плъзгащи се и „хармоника“, за да се спести място. Най -често са изработени от различни материали и комбинаци или с огледала.

4.2. Шкафове под стълбището

Пространството под стълбите поради неправилната си форма често остава неизползвано, а може да бъде значително. Ако се обърнете към дърводелец, ще получите попълване точно по мярка. Отвън, челните елементи или облицовките ще се сливат перфектно с околната среда, докато в отделенията или чекмеджетата ще можете да съхранявате всичко - от чехли, обувки, играчки, спално бельо, почистващи препарати до инструменти и зимно, лятно или автомобилно оборудване.

4.3. Интериорни врати

Вратите са като концертна увертюра. Ако не харесвате вратите, предлагани в каталози и салони, или имате нещо специално предвид, наемете дърводелец, който да го направи вместо вас. Вратите могат да бъдат люлеещи се, повдигащи се, плъзгащи се, акордеонни или сегментни. Те могат да бъдат изработени от масивно дърво или фурнировани, със или без отвори, скрити механизми за отваряне или видим обков. Комбинациите са безкрайни.

4.4. Мебели произведения на изкуството

Понякога само един предмет е достатъчен, за да се превърне в централна точка на пространството. Можете да намерите такива произведения в салоните за дизайн и изкуство. Ако направите още една крачка напред, можете да поръчате своя собствена, уникална и неповторима мебел, което би имало за вас, освен материална или художествена, и много лична стойност.

 

Daibau.bg, помагаме при оценка на инвестицията и избор на изпълнител за Вашия домИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
Последни проекти

2 гардероба

Гардероби 2646 лв дo 4410 лв

........

Кухня

Кухня 3528 лв дo 5880 лв

........

Бюро за двама ученика

Бюро за двама ученика 176.4 лв дo 294 лв

........

ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

Цeнa, Маси, столове, бар плот, Бар плот и маси от масив
Мебели по поръчка, София

2250 лв дo 3750 лв

Цeнa, мебели за баня ПВС,
Мебели по поръчка, Ловеч

180 лв дo 300 лв

Цeнa, Кухня, 1.70ширина/2.5височина и1.4/2.5
Мебели по поръчка, Варна

1080 лв дo 1800 лв

Цeнa, Кухненско обзавеждане,
Мебели по поръчка, Враца

2250 лв дo 3750 лв

Цeнa, Гардероб, 5,75
Мебели по поръчка, Перник

540 лв дo 900 лв

Цeнa, Кухня,
Мебели по поръчка, Ямбол

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, Закупуване на нова кухня и монтиране, 10 кв. м
Мебели по поръчка, София

1800 лв дo 3000 лв

Цeнa, Шкаф 100см, високо 60,
Мебели по поръчка, Стара Загора

180 лв дo 300 лв

Цeнa, Горен краен десен шкаф за кухня ПДЧ с размери В: 65см, Ш: 60, Д: 31см., 1 брой
Мебели по поръчка, Петрич

207 лв дo 345 лв

Цeнa, Цяла стена се затваря с врати на шкафове, със скрита кухня с джоб врат, 5,80 х 3,00 х 1,00м
Мебели по поръчка, София

2700 лв дo 4500 лв

Цeнa, Нова кухня , по модел на старата, 185 см
Мебели по поръчка, София

2250 лв дo 3750 лв

Цeнa, Шкаф за обувки, височина около 70 цм, ширина 40цм и дълбочина 40
Мебели по поръчка, София

135 лв дo 225 лв

Цeнa, Смяна или боядисване на фронтове на кухня, 24 fronta
Мебели по поръчка, Каварна

540 лв дo 900 лв

Цeнa, Шкафове и мебели за антре, 2м 80 см дълго, около 2м и 60 см височина
Мебели по поръчка, Перник

900 лв дo 1500 лв

Цeнa, Кухня, 320 metar
Мебели по поръчка, Нова Загора

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, кухня -Цяло обзавеждане, 5кв
Мебели по поръчка, Симеоновград

630 лв дo 1050 лв

Цeнa, Поръчка на кухни 7л.м, 7 л.м
Мебели по поръчка, Добрич

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, Вратички за кухня по размер, 4 вратички 44см x 72cm 1 вратичкa 48cm x 48cm3 вратички 31cm x 61cm2 вратички 31cm x 68cm
Мебели по поръчка, Рудозем

180 лв дo 300 лв

Цeнa, Ремонт на кухня, 2м
Мебели по поръчка, Петрич

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, Изработка на Г образна кухня 3м на дължина 6 м,
Мебели по поръчка, Пловдив

4050 лв дo 6750 лв

Цeнa, П-образна кухня,
Мебели по поръчка, Враца

2250 лв дo 3750 лв

Цeнa, къхня и гардероб на място за се вземат размери и да се направи, neznam
Мебели по поръчка, София

1800 лв дo 3000 лв

Цeнa, Кухненски плот, 2.00
Мебели по поръчка, Чеканчево

18 лв дo 30 лв

Цeнa, Ъглов диван само рамка да се изработи, 190/70 *100/70
Мебели по поръчка, Раковски

360 лв дo 600 лв

Цeнa, Ремонт на съществунащи кухненски шкафове и добавяне на нови, 300 см. гръб,кухненски шкаф -65/90/30; шкаф на тераса 90/90/30 и вратички на стандартните шкафове в кухня панел на ДК - Ст.Загора
Мебели по поръчка, Стара Загора

360 лв дo 600 лв

Цeнa, Малка тглова кухня с място за ел.уреди, 12 kv
Мебели по поръчка, Айтос

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, шкаф, 90 см. дължина 90 см.височина 40 см.дълбочина
Мебели по поръчка, София

270 лв дo 450 лв

Цeнa, Гардероб и екция прикрепена към него., 1 гардероб и 1 секция
Мебели по поръчка, Пазарджик

540 лв дo 900 лв

Цeнa, Изработка на кухненски остров, 1,5
Мебели по поръчка, Несебър

450 лв дo 750 лв

Цeнa, шкаф за бордова мивка, , дължина 100 дм, дълбочина 60, висоина 85 бяла, ПДЧ
Мебели по поръчка, Бургас

180 лв дo 300 лв

Цeнa, Г образна кухня 250х160, 250х160
Мебели по поръчка, Плевен

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, Кухня, 1
Мебели по поръчка, Силистра

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, Дървени маси за плод и зеленчук, 2 150/150
Мебели по поръчка, Созопол

630 лв дo 1050 лв

Цeнa, кухненски шкафове горен и долен ред, г - образна дължина 3,20м горе и долу
Мебели по поръчка, Ямбол

900 лв дo 1500 лв

Цeнa, Гардероб , 1 брой
Мебели по поръчка, Варна

360 лв дo 600 лв

Цeнa, Кухня, 3.20 м
Мебели по поръчка, Стара Загора

1080 лв дo 1800 лвВижте други завършени проекти и цени

Мебели по поръчка ценоразпис

Поискайте необвързваща оферта от фирмата

598+ ФИРМИ ЗA Мебели по поръчка
БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
БЕЗ КОМИСИОННА
ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА

Търсене на добри изпълнители за областта Мебели по поръчка?

 • Мебели по поръчка София
 • Мебели по поръчка Бургас
 • Мебели по поръчка Варна
 • Мебели по поръчка Пловдив
 • Мебели по поръчка Русе
 • Мебели по поръчка Асеновград
 • Мебели по поръчка Благоевград
 • Мебели по поръчка Велико Търново
 • Мебели по поръчка Видин
 • Мебели по поръчка Враца
 • Мебели по поръчка Габрово
 • Мебели по поръчка Горна Оряховица
 • Мебели по поръчка Димитровград
 • Мебели по поръчка Добрич
 • Мебели по поръчка Дупница
 • Мебели по поръчка Казанлък
 • Мебели по поръчка Кърджали
 • Мебели по поръчка Кюстендил
 • Мебели по поръчка Ловеч
 • Мебели по поръчка Монтана
 • Мебели по поръчка Пазарджик
 • Мебели по поръчка Перник
 • Мебели по поръчка Петрич
 • Мебели по поръчка Плевен
 • Мебели по поръчка Разград
 • Мебели по поръчка Сандански
 • Мебели по поръчка Свищов
 • Мебели по поръчка Силистра
 • Мебели по поръчка Сливен
 • Мебели по поръчка Смолян
 • Мебели по поръчка Стара Загора
 • Мебели по поръчка Търговище
 • Мебели по поръчка Хасково
 • Мебели по поръчка Шумен
 • Мебели по поръчка Ямбол
 • Мебели по поръчка Самоков