За района

  Мебели по поръчка; цени

  Колко струват мебелите по поръчка? Мебелите по поръчка са с 30 % по-скъпи, но и много по-качествени от промишлените мебели. Цената на мебелите по поръчка зависи от размера, сложността, материала ( масивно дърво, ПДЧ, MDF, ултрапаст, фурнир или OSB плочи) и, разбира се, от майстора. Срокът за изработване е от 1 до 4 месеца, а цената за изработка на мебели по поръчка от фурнировани ПДЧ варира между 100 и 170 лв/ m2.

  На кого да се доверите за мебели по поръчка? Изпратете запитване до подходящи и надеждни мебелни специалисти във вашия район - безплатно и без ангажименти! Достатъчно е да попълнете формуляра по-долу.

  Бързо получаване на оферта– лесно и безплатно!
  Изпратете запитване

  Цени на мебели по поръчка


  Цени на мебели по поръчка за обзавеждане на къща или апартамент. Цени на мебели по поръчка и желания на клиента. Цени за фурнировани ПДЧ.

  110.00 лв/м2

  МНОГО НИСКА ЦЕНА
  135.00 лв/м2

  СРЕДНA ЦЕНА
  170.00 лв/м2

  НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
  Искам оферта на изпълнител

  Други цени за Мебели по поръчка (2024)

  Kухня


  Колко струва кухня по поръчка? Можете да обновите кухнята си на много достъпна цена, ако просто бояд...

  Проверете и: Кухни по поръчка; цени

  Дневна стая


  Колко струват мебелите за дневна стая, хол? Цената на мебелите за всекидневна може да бъде много раз...

  Проверете и: Всекидневна, хол; цени

  Спалня


  Колко струват мебели за спалня по поръчка? Спалнята по поръчка е с около 30 % по-скъпа, но за това п...

  Проверете и: Спалня, цени

  Детска стая


  Колко струват мебелите за детска стая ? Детската стая по поръчка е с около 30 % по-скъпа, но е с то...

  Проверете и: Детска стая, мебели по поръчка, цени

  Баня


  Колко струва обзавеждането за баня? Съвременните бани са своеобразно завръщане към природата, защото...

  Проверете и: Баня, мебели по поръчка; цени

  Мебели от масивна дървесина


  Колко струват мебелите от масивна дървесина? Мебелите от масив винаги са с 30 % по-скъпи от тези от ...

  Проверете и: Мебели от масивна дървесина; цени

  Вградени шкафове


  Колко струват вградените шкафове? С вградените шкафове може да се използва много по-добре определено...

  Проверете и: Вградени шкафове; цени

  Кухненски плотове


  Колко струват кухненските плотове? Цената зависи от ширината на плота (стандартната е 60 сm), дължин...

  Проверете и: Кухненски плотове, цени

  Полезен ли Ви беше калкулаторът?

  Дървени мебели по поръчка - всичко, което трябва да знаете

  1. Дървени мебели по поръчка - какво трябва да знаете?

  Когато имате нужда от нови мебели, обикновено отивате само в първия мебелен магазин. Случайно или умишлено по някакъв начин изчезва от полезрението, че това не са предмети за еднократна употреба - те трябва да служат години и десетилетия и същото толкова ще бъдат пред очите ви всеки ден. Ето защо смятаме, че мебелите по поръчка са много по-добрият избор. Не само, че е са изработени от по -качествени материали, но и са напълно пригодени към помещението, в което ще бъдат, и със сигурност към вашите желания. Мебелите по поръчка са особено добро решение за по -малки апартаменти или стаи с неправилна форма, където всеки сантиметър е от значение. Освен това вкорененият предразсъдък, че подобни мебели са много по-скъпи, е точно това - предразсъдък. Тъй като броят на различните видове и типове материали е толкова голям, колкото и на майсторите, към които можете да се обърнете, винаги ще намерите комбинация, която можете да си позволите. Мебелите по поръчка са идеални за всички стаи - кухни, бани, стаи, тавани - но също така и за автомобили / каравани. Те са особено подходящи за местата, които използваме най-много и където оставаме най-дълго, а има и многофункционални единици като килери, гаражи, сауни, кухни, бани, но и вградени шкафове например.

  Дървени мебели - съобразени с вашите желания и пространство
  Дървени мебели - съобразени с вашите желания и пространство

   

  1.1. Материали за мебели

  Налични са много различни материали за изработка на мебели и мебели по поръчка - различни по качество, състав, външен вид и цена. Най -качественият материал, определено, е масивна дървесина. Различните видове дървесина се характеризират с различна твърдост, здравина, устойчивост, цвят и текстура. Екзотичните дървесни видове достигат наистина високи цени. Компромисно решение са плочите от дървесни частици, които в суха среда може да издържат колкото истинското дърво и струват много по -малко. Възможно е комбиниране на други материали за мебели - метални конструкции, алуминиеви корпуси, пластмаса, стъкло, керок и др. Комбинация от MDF и фурнир също може да бъде добро решение.

  1.2. Чертежи, скици

  Казват, че купуваме предимно с очите си. Следователно скиците и чертежите на мебелите са много важни. Не всеки е в състояние да си представи картина, но ако я видят нарисувана или анимирана, от всички страни и от всички ъгли, това е друг въпрос. Друга стъпка по -нататък е фотомонтажът, тоест визуализацията на цялото пространство и всички елементи в него. 3D анимациите се предлагат от много салони като услуга, а мебелният специалист със сигурност има такъв помощен инструмент.

  2. Как да намерим качествен специалист за мебели по поръчка?

  Не само висококачествените материали и дизайн са важни за мебелите, но и начина, по който са направени. Когато търсите добър майстор, не вярвайте на евтини оферти. Истинските майстори лесно се разпознават чрез препратки, коментари на клиенти, както и точността на отговора на вашето запитване. Всичко това ще намерите на едно място в нашия портал, Daibau.bg. Препоръчваме ви задължително да се срещнете с дърводелеца преди сключването на договора, така че лично да се убедите в знанията му и в това как той разбира това, което търсите.

  3. Мебели по поръчка

  Когато се премествате в нова сграда или ремонтиран дом, често са необходими нови мебели за всички стаи. Можете да предоставите скици на разположението и чертежи на интериорния дизайн на опитен архитект или професионалист по интериора. Въз основа на тези планове дърводелецът ще изработи уникални мебели, които точно ще отговарят на вашия дом и вашия вкус. Обзавеждането на помещенията не означава само внасяне на мебели; включва и декорация с бои, огледала, тапицерия, подови, стенни и таванни покрития и множество аксесоари от други видове. В следващия текст ще обърнем внимание на отделните стаи и подходящите мебели по поръчка за тях.

  3.1. Кухни

  В кухните често се прекарва много време. Те имат много оборудване - от прибори за хранене и съдове, през хранителни стоки до уреди - всичко трябва да бъде функционално и подчинено на готвенето, ефективно, практично и издръжливо. Поради всичко това, кухните обикновено се правят по поръчка. Първо трябва да вземете решение за оформлението на елементите. Следват решения за външен вид и цвят - модерни или класически. След това идва ред да направим самите части: шкафове, фасади, плотове, решетки за кухненски уреди като фурната и хладилника. Кухненският плот често е изработен от мрамор, изкуствен камък или ламинат. Накрая идва сглобяването и монтирането на всички елементи. Можете да добавите бар и бар столове. Кухнята по поръчка просто ви примамва към кулинарни предизвикателства.

  3.2. Трапезарии

  Обичаят да се наслаждаваме на храната заедно винаги е бил важна част от всяка култура. Ето защо трапезарията е една от най -важните стаи в къщата и вие и вашите гости трябва да се чувствате максимално комфортно в нея. Към това впечатление за добре дошли, изработените по поръчка чебели само добавят изключителност и уникалност. Казват, че масата за хранене е царят в такава стая, така че представете си масивна, изработена от масивно дърво, може би оформена според вашата идея, с някаква комбинация от детайли от други материали, като стомана, алуминий, стъкло, епоксидни смоли и други подобни. Наред с нея са задължителни столове в същия стил, както и бюфети, витрини, рафтове или нещо друго.

  3.3. Офис обзавеждане

  Оборудван с мярка и вкус, офисът допринася в най -голяма степен за приятната обстановка и по -висока производителност, както и за впечатлението, което оставяте върху бизнес партньорите. Мебелите по поръчка в този случай обикновено означават бюра, конферентни и компютърни бюра, столове, фотьойли, чекмеджета, касети, шкафове за свързващи материали, маси за кафе, рафтове и др. Ако все пак обърнете внимание на функционалното оформление, приятните цветове и общото впечатление, ефектът ще бъде пълен.

  3.4. Спални

  Почти една трета от живота се прекарва в спални, така че не е без значение как преживявате това пространство и как ви влияе. Тази среда е първа пред очите ви, когато се събудите, и последна преди сън. Освен че трябва да е по ваш вкус и да задоволи интимността ви, леглото изглежда е най -важният елемент на всяка спалня. Той е придружен от гардероби, шкафове или скринове, чекмеджета и задължителни нощни шкафчета. Ако помещението е тясно, всички необходими елементи могат да бъдат направени мобилни или модулни, да бъдат издърпващи се и прибиращи се, да се сглобяват или сгъват или да бъдат многофункционални. Гардеробите също са чудесно решение, защото в тях всичко може да се движи: прегради, рафтове, чекмеджета, кошници, закачалки, държачи и други елементи за съхранение - и още по -добре, всичко може да се движи безшумно, на допир.

  3.5. Хол

  Всекидневната, несъмнено, е основната стая на съвременния начин на живот - центърът на всеки дом. Мебелите за хол предлагат невероятен избор и комбинации в зависимост от оформлението, материалите, размерите, цветовете и стиловете. Дърводелецът може да ви направи уникални мебели като дивани, рафтове, библиотеки, рафтове и други, но точно според пространството и вашите желания.

  3.6. Детски стаи

  Казва се, че средата, в която растат децата, има невероятно въздействие върху психичното им развитие. Освен семейството и околната среда, тази среда определено е стаята, която смятат за своя. Внимателно подбирайки интересни форми и цветове и тяхното подреждане, ще направите детето много щастливо да остане в това пространство. Когато детските мебели се правят по поръчка, те може да бъдат и такива, че да „растат“ с децата: разтегателни легла, прегради, подвижни елементи, кутии или сандъци за играчки, а след това книги и спортно оборудване, маса за преобличане, която по -късно ще бъде чекмедже, килер или скрин и така нататък.

  3.7. Обзавеждане за баня

  Подобно на спалнята, банята е много интимно пространство, където трябва да се чувствате комфортно и спокойно. В допълнение към санитарен фаянс, дърводелецът може да изработи шкафове, рафтове, прегради, държачи, рамка за огледала, кошница или елемент за пране или санитарен фаянс. В такива елементи могат да се поставят огледала или LED осветление. Материалите за такива мебели трябва да са водоустойчиви, затова обикновено се препоръчва масивно дърво.

  3.8. Антре

  Ако не искате вашето антре или коридор да е пълен с разпръснати обувки, дрехи и всякакви други необходими вещи, помислете за мебели по поръчка. Антрето е първото място, с което някой се среща пред вратата на вашия дом, така че е важно как то посреща както членовете на семейството, така и гостите. Вграден шкаф по поръчка, удобна пейка, закачалка, шкаф за обувки, стойка за чадъри и чанти и различни държачи, ще накарат всеки да се почувства добре дошъл.

  3.9. Дрешник

  Когато имате голямо помещение и сте в състояние да си позволите нещо такова - определено препоръчваме дрешник. Това е идеалното място да съхранявате всичко в едно. Дърводелецът ще ви направи един или повече вградени шкафове, „опаковани като кибритена кутия“ с елементи, за да опаковате и поберете всичко - от чекмеджета и отделения за малки предмети до кошници за най -големите неща като юргани или зимно оборудване - и най -важното е, че всичко ще изглежда спретнато, подредено и ясно и на една ръка разстояние.

  4. Модерни мебели по поръчка

  В допълнение към уникалното оборудване за цели сгради или пространства, дърводелците се занимават и с производство на специални мебели. Те могат да накарат цялото място да има съвсем различен характер. Затова поръчайте поне някои от мебелите за всяка стая и веднага ще видите разликата.

  4.1. Вградени шкафове

  Дърводелците обикновено получават поръчки за вградени гардероби. Най -голямото им предимство е максималното използване на всеки наличен ъгъл. Шкафовете се правят от стена до стена, от пода до тавана. Те могат да бъдат направени по -тесни за коридора, гардероби за спални и детски стаи, по -големи за дневни или най -големи за гаражи и килери. Всеки вграден шкаф се състои от функционални елементи, които всъщност са най -важните - рафтове, чекмеджета, кошници, прегради, стелажи, държачи, закачалки и др. Вратите им могат да бъдат класически, люлеещи се, но също и плъзгащи се и „хармоника“, за да се спести място. Най -често са изработени от различни материали и комбинаци или с огледала.

  4.2. Шкафове под стълбището

  Пространството под стълбите поради неправилната си форма често остава неизползвано, а може да бъде значително. Ако се обърнете към дърводелец, ще получите попълване точно по мярка. Отвън, челните елементи или облицовките ще се сливат перфектно с околната среда, докато в отделенията или чекмеджетата ще можете да съхранявате всичко - от чехли, обувки, играчки, спално бельо, почистващи препарати до инструменти и зимно, лятно или автомобилно оборудване.

  4.3. Интериорни врати

  Вратите са като концертна увертюра. Ако не харесвате вратите, предлагани в каталози и салони, или имате нещо специално предвид, наемете дърводелец, който да го направи вместо вас. Вратите могат да бъдат люлеещи се, повдигащи се, плъзгащи се, акордеонни или сегментни. Те могат да бъдат изработени от масивно дърво или фурнировани, със или без отвори, скрити механизми за отваряне или видим обков. Комбинациите са безкрайни.

  4.4. Мебели произведения на изкуството

  Понякога само един предмет е достатъчен, за да се превърне в централна точка на пространството. Можете да намерите такива произведения в салоните за дизайн и изкуство. Ако направите още една крачка напред, можете да поръчате своя собствена, уникална и неповторима мебел, което би имало за вас, освен материална или художествена, и много лична стойност.

   

  Търсене на добри изпълнители за областта Мебели по поръчка?

  Daibau.bg, помагаме при оценка на инвестицията и избор на изпълнител за Вашия дом  Искам оферта на изпълнител
  Последни проекти

  малка кухня по поръчка

  Изработка и монтаж на кухня по определени размери. 2646 лв дo 4410 лв

  ........

  Гардероб за балкон

  Гардероб и шкафове за балкон 2646 лв дo 4410 лв

  ........

  Вграден гардероб 4 м

  Вграден гардероб от пода до тавана, ширина 3,5..4 м
  Вземане мярка на от 3 юни, изпълнение най-късно до 30 юни 1234.8 лв дo 2058 лв

  ........

  Искам оферта на изпълнител

  Цeнa, Кухня, 2,40/1,90 шкафове 3 броя
  Мебели по поръчка, Перник

  2250 лв дo 3750 лв

  Цeнa, Кухня, 5 м
  Мебели по поръчка, София

  1800 лв дo 3000 лв

  Цeнa, проект на кухня п-образна, дължина 6,70ммм дължина окачващи елементи 3-3,5м
  Мебели по поръчка, Асеновград

  2250 лв дo 3750 лв

  Цeнa, Шкаф за стена 2х1 метра и 4 прага за дървени врати,
  Мебели по поръчка, Шумен

  630 лв дo 1050 лв

  Цeнa, г образна кухня по поръчка 300/150 долни горни шкафове, 300/150
  Мебели по поръчка, Шумен

  2250 лв дo 3750 лв

  Цeнa, гардероб по поръчка, дължина -200 см, височина 180, дълбочина 0,58
  Мебели по поръчка, Монтана

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, кухня по поръчка, Дължина 140м елементите по 30с
  Мебели по поръчка, Пирдоп

  1800 лв дo 3000 лв

  Цeнa, кухня и вграден гардероб, вие няма ли да си вземете размерите
  Мебели по поръчка, Хасково

  2700 лв дo 4500 лв

  Цeнa, Изработка на кухня, 135/133/164
  Мебели по поръчка, Русе

  1800 лв дo 3000 лв

  Цeнa, Кухня г образна по поръчка, 4,5 метра
  Мебели по поръчка, Монтана

  2250 лв дo 3750 лв

  Цeнa, Смяна на кухненски плот,
  Мебели по поръчка, Габрово

  180 лв дo 300 лв

  Цeнa, Изработка на кухня,
  Мебели по поръчка, Бургас

  2250 лв дo 3750 лв

  Цeнa, Кухня, 1.75см и 1.95см
  Мебели по поръчка, Благоевград

  1350 лв дo 2250 лв

  Цeнa, Шкаф, 130/200/40
  Мебели по поръчка, Шумен

  270 лв дo 450 лв

  Цeнa, Проект и изпълнение на обзавеждане на спалня и колридор по поръчка, Дължината на стаята е 3,80, височина 2,60
  Мебели по поръчка, София

  4500 лв дo 7500 лв

  Цeнa, шкаф мифка-120 см.+горен шкаф 175 см, 175 sm.
  Мебели по поръчка, Враца

  1800 лв дo 3000 лв

  Цeнa, Преработка и Монтаж на кухня, 10 квм
  Мебели по поръчка, Нови хан

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, цена за кухня с уредите, 2м на 1,50м
  Мебели по поръчка, Варна

  2250 лв дo 3750 лв

  Цeнa, Плъзгащисе врати за вграден гардероб, 2, общо пространство за затваряне 2,30 метра, височина 2,60 метра
  Мебели по поръчка, Слатина

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, от чам, с чекмеджета, 160/200, с подматрачна рамка, по Ваша преценка
  Мебели по поръчка, София

  3150 лв дo 5250 лв

  Цeнa, Висок витринен шкаф с етажерки, 40 см ширина, 45 дълбочина и 195 височина
  Мебели по поръчка, Русе

  270 лв дo 450 лв

  Цeнa, Претапициране на двуместен диван, не е кожа,
  Мебели по поръчка, София

  270 лв дo 450 лв

  Цeнa, вграден гардероб с размери 330х255х85 см, с отваряеми врати (не е купе, 330х255х85 см
  Мебели по поръчка, Равда

  1350 лв дo 2250 лв

  Цeнa, малък ъглов диван, 1 брой 90/200
  Мебели по поръчка, Плевен

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, Кухненски ъгъл, 180-190см Х 110-135
  Мебели по поръчка, Силистра

  720 лв дo 1200 лв

  Цeнa, Гардероб за коридор по мои размери и шкафче за обувки, Гардероб с размери ширина 145, дълбочина 40, височина до тавана около 220. За шкафа за обувки височина 140, дълбочина 30, ширина 60
  Мебели по поръчка, Русе

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, преработване или изработка на долни кухненски шкафове, 200 см
  Мебели по поръчка, София

  2250 лв дo 3750 лв

  Цeнa, Кухня по поръчка и сглобяване на мебели,
  Мебели по поръчка, Варна

  2250 лв дo 3750 лв

  Цeнa, Кухня, 1.80/ 60/ 60, долен ред с шкаф за мивка, шкаф с чекмеджета и шкаф с рафт. Горен ред шкаф с рафт, шкаф за аспиратор и шкаф с рафт.
  Мебели по поръчка, Самоков

  1800 лв дo 3000 лв

  Цeнa, Проектиране на детска стая,
  Мебели по поръчка, София

  3150 лв дo 5250 лв

  Цeнa, Спален комплект - гардероб, бюро, ракла, легло,,
  Мебели по поръчка, Плевен

  3600 лв дo 6000 лв

  Цeнa, Висящ шкаф в банята 150/25см дълбочина, 1 бр.колона за баня, с височина 100 см, ширина -50 см и дълбочина -25 см
  Мебели по поръчка, Русе

  135 лв дo 225 лв

  Цeнa, Демонтиране и монтиране на плот котлони за вграждане, 58/28см
  Мебели по поръчка, София

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, изработка на кухня по наличен проект, 336.8x 214.8 - дължина на цялата кухня
  Мебели по поръчка, Баня

  2700 лв дo 4500 лв

  Цeнa, Нова кухня663, 663 см долен ред, 365 см горен лез
  Мебели по поръчка, Пловдив

  2700 лв дo 4500 лв

  Цeнa, Кухня, Права кухня 4.77м. Височина 2.60м.
  Мебели по поръчка, Перник

  2700 лв дo 4500 лв  Идеи за обзавеждане на дома

  Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

  Мебели по поръчка ценоразпис

  Поискайте необвързваща оферта от фирмата

  646+ Фирми зa Мебели по поръчка
  Безплатни услуги
  Без комисионна
  Вземете оферта