Перголи цена

Колко струва една пергола? Цената на пергола зависи от няколко фактора. Размерът на перголата обикновено не надвишава 30 м2, но тези с нестандартни размери винаги са по-скъпи. Цената на пергола за тераса също се увеличава в зависимост от строителния материал; най-често се използват дърво, алуминий, хром или неръждаема стомана. Перголите с фиксирани летви могат да струват няколко стотици евро, но във всеки случай са по-евтини от най-новите биоклиматични перголи, чиято цена може да достигне няколко хиляди евро. Техните цени са по-високи, тъй като са сложни системи, които включват подвижни ламели, електродвигатели и сензори. Добавки като нагреватели за пергола, интелигентно управление, LED осветление, вградени щори, озвучителна система или остъкляване също увеличават цената. Поради повече възможности, ценовият диапазон е по-висок, но може да се каже, че една високотехнологична водоустойчива пергола струва около 150-200 EUR/m2.

На кого да поверите монтажа на пергола? Изпратете запитване до подходящи и оценени майстори на перголи във вашия район - безплатно и без задължения!

Поискайте оферта:
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
ЦЕНA ЗA монтажист на перголи

ДРУГИ ЦЕНИ ЗА ПЕРГОЛИ

вашето количество

единица

приблизителна цена

вашата цена

Полезен ли ви беше калкулаторът?

Идеи за обзавеждане на дома

Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

DAIBAU.BG, ПОМАГАМЕ ПРИ ОЦЕНКА НА ИНВЕСТИЦИЯТА И ИЗБОР НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ЗА ВАШИЯ ДОМБРИГАДА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДЪРВЕНА ПЕРГОЛА

Частичен ремонт или цялостна подмяна на дървена пергола на тераса около 30 м2 1764 1 дo 2940 лв


........Вижте други завършени проекти и цени

Перголи ЦЕНОРАЗПИС

Поискайте необвързваща оферта от фирмата

12+ ФИРМИ ЗA ПЕРГОЛИ
БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
БЕЗ КОМИСИОННА
ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА

ТЪРСЕНЕ НА ДОБРИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ЗА ОБЛАСТТА ПЕРГОЛИ?

© 2023 DaiBau.bg | Всички права са запазени