Полагане на бетон цени

Колко струва бетонирането? Цената на бетона зависи от неговото качество. Ако се вземе бетон със стандартни стойности C25/30, цената варира между 40 и 80 лв/m3. Ако добавим арматура и съпътстващите работи, цената се увеличава с от 120 до 170 лв/m3.

На кого да се доверите за изливане на бетон? Изпратете запитване до подходящи и надеждни доставчици на бетон във вашия район - безплатно и без ангажименти! Достатъчно е да попълните формуляра по-долу.

Поискайте оферта:
Изпратете запитване

Цени за бетониране


Цени за бетониране с подготвителни и довършителни работи. Цената за доставка и изливанеэна бетон C30, заедно с армировка и свързаните с нея дърводелски работи, монтаж на кофраж за използване на арматура 90kg/m3.

120.00 лв/м3

МНОГО НИСКА ЦЕНА
лв/м3

СРЕДНA ЦЕНА
170.00 лв/м3

НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
Полагане на бетон цени

ДРУГИ ЦЕНИ ЗА Изливане на бетон

вашето количество

единица

приблизителна цена

вашата цена

Цени на бетоновите работи на обикновена къща на квадратен метър

Цени за доставка и изливане на бетон C25/30, както и за доставка, плетене, вързване и полагане на армировка със съпътстващите дърводелски работи.


лв

лв/м2

м2
търсене>

Армирана плоча над мазето или етаж, с дебелина 18 cm

Цена за доставка и изливане на бетон C25/30 за армирана плоча с дебелина 18 cm.


лв

лв/м3

м3
търсене>

Вертикални укрепващи елементи (шайби)

Цени за бетониране на вертикални шайби за усилване срещу земетресения и вибрации, 30x30 cm, 30x20 cm и 20x20 cm.


лв

лв/м3

м3
търсене>

Колона от армиран бетон 25х25 cm

Цена за изливане на бетон C25/30 за стоманобетонни пилоти.


лв

лв/м3

м3
търсене>

Стоманобетонен носач, греда над врати, 25x 40 cm

Цена за изливане на бетон C25/30 за стоманобетонни греди.


лв

лв/м3

м3
търсене>

Оребрена арматура RA, напречно сечение Ø14 mm

Цена на покупка, плетене, връзване и полагане на желязна оребрена арматура RA 400/500 Ø14 mm и повече, транспорт до мястото на монтаж и други съпътстващи работи.


лв

лв/кг

кг
търсене>

Мрежеста арматура Q335

Цена на покупка, плетене, връзване и полагане на армираща мрежа Q335, транспорт до мястото на монтаж и други съпътстващи работи.


лв

лв/кг

кг
търсене>
ЗАЕДНО:
изпратете търсене >

Полезен ли ви беше калкулаторът?

Идеи за обзавеждане на дома

Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

Изливане на бетон - всичко, което трябва да знаете

1. Какво е бетон?

Въпреки че се използва почти навсякъде в съвременното строителство, бетонът в никакъв случай не е модерно изобретение. Още римляните го използват за своите сгради като Пантеона. Днешните смеси на бетон от портланд цимент са откритие на британския инженер Джоузеф Аспдин, който го прави през 19 век в кухнята си. Аспдин, всъщност, търси комбинация от съставки в съответните пропорции и ги намира всички в природата. Така той смесва портланд цимент в комбинация с два ключови елемента и е получил бетон, строителен материал, който се използва ежедневно по целия свят.

Въпреки че със сигурност има разлики между различните видовете бетон, всеки от тях съдържа три основни съставки: портланд цимент, вода и пълнител
Въпреки че със сигурност има разлики между различните видовете бетон, всеки от тях съдържа три основни съставки: портланд цимент, вода и пълнител

1.1. Основни компоненти на бетона

Въпреки че със сигурност има разлики между различните видове бетон, всеки от тях съдържа три основни съставки: портланд цимент, вода и пълнеж от чакъл или пясък или и двете. Получената твърда смес има якост на натиск като тази на стомана. Портланд циментът съдържа естествени материали, които включват варовик, пясък, шисти, желязо, глина и пепел. Производителите изливат тези суровини в цилиндрични пещи за бетон и ги загряват до 1500 ° C. По време на този процес водата и въглеродният диоксид се изпаряват, образувайки нови съединения, наречени клинкер. След това клинкерът се смила на фин прах, към който се добавя гипс, който служи за контрол и регулиране на скоростта на втвърдяване, когато се добавя отново и вода. Тази смес е известна като портланд цимент. Бетонните смеси съществуват в различни форми и са с различно предназначение. В стандартна бетонна смес пълнежът е смес от пясък и фин чакъл. Така наречената "пясъчна смес" е смес, в която има само по-фин пясък и без чакъл. Подходящ е за закърпване и различни бетонни занаятчийски работи. Още по-фините инертни материали са в смеси, използвани за свързване на тухли и блокове, т. е. хоросан. За да се променят свойствата му, към бетона могат да се добавят различни подобрители. Например, бетонните смеси за основи и анкери включват епоксиди, които увеличават здравината на бетона. Стоманобетонът е с добавени стъклени влакна, които намаляват напукването. Има и други добавки, които ускоряват или забавят времето за втвърдяване и изсъхване на бетона.

1.2. Какво трябва да знаете за издръжливостта на бетона?

Причините за напукване на бетона могат да бъдат корозия на метали, цикли на замръзване и размразяване и химични реакции на алкални инертни материали. Основната причина за влошаването на бетона, обаче, е излагането на влага. Съществува погрешно схващане, че бетонът е непропусклив, но водата лесно прониква през микропорите на бетона. Добре изработената и напълно суха бетонна плоча с дебелина 4 cm или повече е непроницаема за вода от повърхността, но не е защитена срещу водни пари. Следователно, необходимо е бетонът да бъде по-малко пропусклив, което да забави неговото разпадане. Наред с други неща, това се постига и чрез намаляване на съотношението вода и цимент, еднородност и плътност на инертните материали, както и използването на добавки и инхибитори на парата. Чрез намаляване на пропускливостта на бетона и подходяща вентилационна система, трайността му може да се увеличи. Освен това, свиването на бетона може да причини издитане на ръбовете на плочата в сединенията, както и пукнатини. Ако горната и долната повърхност на плочата имат различни нива на влажност и неравномерна температура, горната повърхност се свива и цялата плоча се огъва.

2. Намерете добър доставчик

Изборът на подходящ доставчик и изпълнител за полагане на бетон играе много важна роля за дълголетието на конструкцията на сградата, пътя  за достъп или дворните пътеки или площадки. Опитните изпълнители знаят какви трябва да бъдат основите, какъв вид бетонова смес е необходима за съществуващите климатични условия, разстоянията между арматурата и носещите конструкции, колко твърд трябва да бъде бетонът, за да се предотврати напукване и свиване, както и много други фактори. За да направите всичко това, внимателно изберете надежден и опитен изпълнител с добри препоръки.

3. Видове бетон

3.1. Обикновен бетон

Това е един от най -често използваните видове, най-вече за изграждане на пътеки, алеи и прости конструкции, тъй като не изискват висока якост на опън. Състои се от цимент, пясък и инертни материали, смесени с вода, обикновено в съотношение 1: 2: 4. Тъй като не е подсилен по никакъв начин, той е неподходящ за носещи конструкции, защото лошо предава напрежението, причинено от вибрации, натоварвания, вятър и други подобни.

3.2. Лек бетон

Този вид бетон е известен също като клетъчен или топлоизолационен бетон и е течен, така че е възможно да се направи предварително и да се излее в кофража, като след това той сам се разлива допълнително под силата на гравитацията и собственото му тегло. Най-често се използва за изработка на подови плочи, прозоречни панели и покриви. Видовете инертни материали, използвани за лек бетон, са синкав цимент, експандирани шисти и глина. Този тип бетон има ниска топлопроводимост, най-вече около 0,3 W/mK, в сравнение с обикновения бетон, който има 10-12 W/mK.

3.3. Бетон с висока плътност

Такива бетони се наричат ​​тежки и са по -плътни от другите, защото се произвеждат от натрошен камък, тоест по-груби инертни материали. Този вид бетон осигурява по-добра радиационна защита и най-често се използва за изграждане на атомни електроцентрали и подобни съоръжения.

3.4. Железобетон

Стоманобетонът (AB) е композит с много широко приложение в съвременното строителство. За да се увеличи общата му здравина, към бетона, преди да се втвърди, се полага арматура (стоманени пръти, жици, мрежи или влакна), кбтоа най-често се поставят преди изливане на бетона. Това подсилване, познато като  армировка, служи за устойчивост на опън, тъй като самият бетон издържа на натиск. Така комбинираните армировка и бетон заедно създават здрава връзка и ефективно действат като единен конструктивен елемент.

3.5. Фабрични/сглобяеми бетонни елементи

Бетонът от този вид се произвежда, излива във форми и се суши при фабрични условия. Формите се изработват според нуждите, т.е. според необходимата форма и размер и могат да се използват повече от веднъж. Получените по този начин бетонни елементи най-често се използват за сглобяеми конструкции, тъй като образуват цялостна конструкция заедно с другите елементи. Обикновено се използват като структурни компоненти като стенни панели, носачи, колони, подове, стълби, тръби, тунели и други.

3.6. Пренапрегнат бетон

Пренапрегнатият бетон (бетон за пренапрегнати конструкции) е конструктивен материал, който позволява такова предварително изчислено напрежение на конструктивните елементи, че да издържат на напрежението, което ще имат при натоварване. Пренапрегнатият бетон съчетава висока якост на натиск на бетона и висока якост на опън на стоманата. В стоманобетона напрежението се поема от стоманената армировка, докато пренапрегнатият бетон прехвърля натоварването от предизвиканото напрежение върху целия конструктивен елемент. Ето защо често се използва за подови опори, колони, пилони, железопътни траверси и конструкции като мостове, резервоари, покриви и самолетни писти.

3.7. Стъклен бетон

Стъкленият бетон, тоест бетон, армиран със стъкло, е строителен материал, който често се използва за оформяне на външни облицовки. Състои се от много твърди алкалоустойчиви влакна, добавени към бетонни смеси. Влакната действат като основен поддържащ компонент, докато бетонът ги държи в определено положение и прехвърля натоварването. По този начин и бетонът, и влакната запазват своите физико-химични характеристики, докато качествата им се обединяват и по този начин образуват много здрав композит.

3.8. Пенобетон

Този е обикновен бетон, известен още като пенобетон, поради микроскопичните мехурчета (от няколко хилядни до няколко стотни от сантиметра), които съставляват 4-7 % от обема на бетона. Тези мехурчета всъщност са микрокамери, в които водата се задържа и замръзва, което намалява вътрешното налягане върху бетона.

3.9. Самоуплътняващ се бетон

Откритието на този самоуплътняващ се бетон е, по мнението на много експерти, едно от най-важните последни постижения в бетонната технология. Това е неотделящ се бетон, който лесно се излива под собственото си тегло и запълва цялото пространство, ограничено от кофража, без да е необходимо допълнително компресиране и да го направи по-компактен с вибрации. Поради тези изключителни характеристики на саморазливни и самоудебеляващи се използва най-вече при изграждането на сложни бетонни рамки.

3.10. Умен бетон

Умната технология за бетон предлага алтернативен метод за запазване състоянието на стоманобетонните конструкции. При производството по-фините въглеродни влакна се добавят към бетона в обичайната смес, което подобрява механичните характеристики на бетона и по този начин структурата има по-добра реакция на деформации и натоварвания. Напреженията и деформациите на бетонните конструкции се намаляват, но също така се идентифицират възможни проблеми преди срутването на бетона. Интелигентният бетон разпознава малки дефекти в структурата на бетона и затова се използва за проверка на състоянието и ремонт на конструкции, особено след земетресение.

3.11. Бетонни влакна

Бетонните влакна като композитен материал са съставени от смес от цимент, бетон или хоросан и малки, равномерно разпръснати влакна.

3.12. Полимербетон

Полимерните бетони се различават от епоксидни, полиестерни, винилови и други. Епоксидите са най-голямата категория, тъй като се използват най-много в строителството. Те са много популярни поради превъзходните си якостни характеристики, устойчивост на вибрации, както и отличната си адхезия към бетонни и метални повърхности.

4. Начини за производство на бетон

4.1. Съвети за смесване на бетон

Известно е, че бетонът се втвърдява, когато към него се добави вода. Химичната реакция, която протича, се нарича хидратация и тъй като циментът съдържа пет елемента, които участват в тази реакция, процесът е по-сложен. За здравината на бетона най-важни са калциевите силикати, които съставляват 75% от сместа. По време на хидратацията се получава натриев хидроксид и топлина, така че по време на смесването трябва да се носят ръкавици. Стойността на pH на мокрия бетон достига 12 и повече, така че сместа е много абразивна и често работата с бетон може да причини изгаряния. Необходими са точни количества вода за пълна хидратация. Ако сипете по-малко от препоръчаното количество, бетонът няма да е достатъчно здрав, а ако е повече, сместа ще бъде слаба. Бетонът не трябва да изсъхва, за да се втвърди, така че конструкциите могат да се изливат и под вода. Така, когато процесът на хидратация приключи, излишната вода в бетонната смес преминава в порите, което може да отслаби цялата структура. Голяма част от тази вода се изпарява незабавно, въпреки че може да отнеме години, докато цялата вода в сместа изчезне напълно. Когато бълкане на бетон, водата трябва да е достатъчна, за да стане сместа течна и използваема, но не прекалено много, така че да не е рядка като супа. По-малки количества бетон могат също да се смесват в миксер или корито за зидария от изкуствен материал, така че бетонната смес да се смеси с вода и равномерно да се изравнява с ръчен миксер. За по-големи количества се препоръчва използването на електрически смесител или поръчка за доставка на готов бетон, който се транспортира в камиони бетонобъркачки.

4.2. Изливане на бетона

Кофражът е най-сложната част от бетонирането. По същество пресният бетон е вискозна течност и ще се разлее неконтролируемо, ако не се излее в подготвената форма, тоест кофраж. Строителите правят кофража предимно с OSB или шперплат. Тъй като кофражът е временна конструкция, важно е той да е добре поставен, а не да изглежда добре. Той трябва да е достатъчно здрав, за да издържи тежестта на изливането на бетона и не трябва да има никакви дупки или пукнатини, през които бетонът може да изтече. Важно е да използвате гладък шперплат, например за стени, където бетонът ще се види по-късно, защото тази повърхност ще остане трайно притисната в бетона. Опитните строители на такива места използват самозалепващи ленти за шперплат, така че след отстраняване на кофража остават напълно гладки бетонни повърхности. Винаги е по-добре да сглобявате кофража с винтове, а не с пирони, защото по време на отстраняването на кофража, пироните могат да надраскат пресния бетон. Кофражните винтове се използват и за сух монтаж.

4.3. Армиране на бетонни конструкции

Въпреки че бетонът има висока якост на натиск, неговата якост на опън дори не е се доближава до тази на стоманата. Конструкции като стени и плочи могат да се напукат от тежестта. За да се предотврати това, строителите подсилват всяка основна конструкция с армировка; стоманени пръти се поставят в стените и основите, а стоманени арматурни мрежи се поставят при производството на основи и подови плочи. Изработването на стоманена армировка е също толкова взискателно, колкото кофража. Мрежата и прътите се предлагат в различни диаметри. Размерът, тоест "фи", както го наричат ​​майсторите, се избира според якостта на опън, необходима за определен обект. Винаги е по-добре диаметърът да бъде по-голям отколкото по-малък от необходимото. Армировката може да се огъне и с ръчен инструмент, наречен стреме, за да се получи необходимата форма, въпреки че има и машини или можете да се споразумеете за това с продавача на бетон, ако поръчате готов.

4.4. Обработка и боядисване на бетон

В зависимост от това как искате да изглежда бетонът, когато е готов, зависи и от неговото довършване, всъщност от работния процес. Обикновено довършването започва с шлайфане, докато бетонът е още мокър. В някои случаи, като например изграждането на гараж, замазката може да бъде последният слой. Ако изливате бетон за тераса или под във вила, вероятно ще искате той да бъде допълнително полиран, преди да се втвърди. Това може да стане чрез шлайфане или полиране със специални машини, когато бетонът е напълно сух. Полирането на бетон е наистина умение, което изисква знания и опит. Целта е с такава обработка да се изведат на повърхността по-малките парчета от пълнеж и прах и да се направи напълно гладка повърхност. Ако се прекали, повърхността може да започне да се бели или напуква след известно време. Към бетона може непосредствено преди изливането да се добавят бои или пък да се купи вече боядисан. След като се втвърди, бетонът може да бъде боядисан и с 

покритие на основата на киселини или с боя за бетон. Киселината предизвиква химическа реакция с химикалите в бетона, създавайки различни земни цветове. Боята се използва, ако искате различни цветове или нюанси.

4.5. Запечатване на бетона

Ако имате бетонна работена плоча или плот в дома си или подът в банята ви е от бетон, ще е необходимо тези повърхности да бъдат запечатани, така че нито вода, нито примеси да проникнат в порите. Повечето бетонни уплътнители всъщност са водоразтворим полиуретан или акрил. Преди нанасяне на покритието бетонът трябва да се почисти с препарат и вода или под налягане и да се изсуши, а покритието се нанася с четка или валяк и след това се оставя да изсъхне. Добре е тази процедура да се повтаря редовно, на всеки няколко години, за да продължи възможно най-дълго и да изглежда като нова.

Daibau.bg, помагаме при оценка на инвестицията и избор на изпълнител за Вашия домИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
Последни проекти

изливане на плоча за навес 10см

Имам нужда от изливане на плоча за навес (външно барбекю) Площа е 100 квадратни метра 882 лв дo 1470 лв

........

Изграждане на бетонна площадка в дло Владая - СПЕШНО

Да се положи арматурата и да се изгради бетонна плоча. Приложената снимка показва състоянието към момента на площадката, където трябва да се излее бетона. Търси се СЕРИОЗНА фирма изпълнител! 705.6 лв дo 1176 лв

........

бетонна плоча

Изливане на бетонна плоча. 5292 лв дo 8820 лв

........

ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

Цeнa, Бетонова настилка около къща, 44 кв.м.
Изливане на бетон, Кремиковци

900 лв дo 1500 лв

Цeнa, Полагане на фундамент за контейнери или бетонни пети, 55 кв.
Изливане на бетон, София

1800 лв дo 3000 лв

Цeнa, верт. планировка на двор 2000кв.м., okolo 2 dka
Изливане на бетон, Батак

3150 лв дo 5250 лв

Цeнa, Пояс от бетон+хидроизолация, около 10м., Около 10 линейни метра, изкоп - дълбочина поне 1.20-1.30 м, широчина - предполагам мин. 0.5 м.
Изливане на бетон, Благоевград

2700 лв дo 4500 лв

Цeнa, Изграждане на малка подпорна стена, 12 кв, 3-4 кубика
Изливане на бетон, София

900 лв дo 1500 лв

Цeнa, Изливане на бетон около 200 квадрата, около 10см
Изливане на бетон, Търничени

1800 лв дo 3000 лв

Цeнa, изкоп, бетон, лепене на камък, 20м2
Изливане на бетон, Маджаре

900 лв дo 1500 лв

Цeнa, площадка пред къща, 10 м на 5 м с лека денивелация колко точно не знам но около 50см
Изливане на бетон, Новачене

2250 лв дo 3750 лв

Цeнa, бетониране на канал, 27-28м2
Изливане на бетон, Русе

630 лв дo 1050 лв

Цeнa, Изпълнение на кофраж и полагане на бетон- имам материали и кофраж, РЗП 130м2, общо кофраж за всичко 510м2
Изливане на бетон, Самоков

4500 лв дo 7500 лв

Цeнa, Фундамент и маза за сглобяема къща, 60м2 подложен бетон.130м2 плоча, 85м2х0,25м стени, 35л.м. фундамент
Изливане на бетон, Здравец

4500 лв дo 7500 лв

Цeнa, бетонова ивица около къща, 50 кв метра
Изливане на бетон, Ягодово

360 лв дo 600 лв

Цeнa, Покриване на двор на къща /паркират коли/ с армирана бетонна настилка, 3м/25м
Изливане на бетон, София

1800 лв дo 3000 лв

Цeнa, Подложен бетон, 10
Изливане на бетон, София

450 лв дo 750 лв

Цeнa, Полагане на бетон на подход към гараж, 80
Изливане на бетон, Банкя

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, Имам 3 гаража бетонова площадка пред къщата и бетонова пътека към нея- покритие от бетон около 5см, Общо Повече от 250 кв.м.
Изливане на бетон, Бобошево

1800 лв дo 3000 лв

Цeнa, бетониране на алея 15/3,5/0,10 м, 50 кв,м
Изливане на бетон, София

2700 лв дo 4500 лв

Цeнa, изливане на бетонна плоча за балкон, 3.30 на 1,17
Изливане на бетон, София

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, Да се положи 5-6 см на сегашната площадката (100кв.м), 100-110 кв.м
Изливане на бетон, Казичене

2700 лв дo 4500 лв

Цeнa, malak Fundament, 3x7 meter x10 cm
Изливане на бетон, Радомир

2700 лв дo 4500 лв

Цeнa, Ремонт на съществуваща бетонна ограда., Около 45 кв. м.
Изливане на бетон, София

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, Бетонова външна замазка около 30м2оло,
Изливане на бетон, Своге

2700 лв дo 4500 лв

Цeнa, 60 KV. BETON.PODGOTVENO ZA ZALIVANE, 60
Изливане на бетон, Царевци

900 лв дo 1500 лв

Цeнa, Поправка на стар цементиран двор. Полагане на 15 метра бордюр ,цименто, 15 кв. м.
Изливане на бетон, Пловдив

900 лв дo 1500 лв

Цeнa, Кофраж и бетониране на:10 м основа за ограда,40кв м фундамент за гараж, 10 м ограда,40 кв м основа за гараж
Изливане на бетон, Свиленград

4050 лв дo 6750 лв

Цeнa, Изливане на плоча и земни работи, 70кв.м
Изливане на бетон, София

3600 лв дo 6000 лв

Цeнa, 3 кубика бетон, бетоновоз с помпа,
Изливане на бетон, Заноге

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, Ограда 3 метра искам шапка и мазилка, 6квадрата
Изливане на бетон, Чирпан

270 лв дo 450 лв

Цeнa, изливане бетон,
Изливане на бетон, Варна

450 лв дo 750 лв

Цeнa, Реновиране и създаване на бетонни колони за последващо поставяне на же, Ххх
Изливане на бетон, Брезово

450 лв дo 750 лв

Цeнa, Дворна ограда :изливане фундамент и мониране на готови платна, Бетонов фундамент:26х0.50х0.17 и монтаж на готови платна
Изливане на бетон, София

0 лв дo 0 лв

Цeнa, Фундамент за веранда, 52 кв. М
Изливане на бетон, Радомир

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, Искам да се излее бетон, да се направи гараж и да се направи дървен на, 30 кв 2 навеса
Изливане на бетон, Дупница

4050 лв дo 6750 лв

Цeнa, Изхвърляне на стари плочки и циментиране с арматура, 60кв2 +30кв2
Изливане на бетон, Овчарци

1260 лв дo 2100 лв

Цeнa, Замазка на гражна плоча ,направа на наклон,с армировка, 35
Изливане на бетон, Горна Оряховица

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, Изграждане на стари дворни алей, 30кв
Изливане на бетон, София

360 лв дo 600 лвВижте други завършени проекти и цени

Изливане на бетон ценоразпис

Поискайте необвързваща оферта от фирмата

286+ ФИРМИ ЗA Изливане на бетон
БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
БЕЗ КОМИСИОННА
ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА

Търсене на добри изпълнители за областта Изливане на бетон?

 • Изливане на бетон София
 • Изливане на бетон Бургас
 • Изливане на бетон Варна
 • Изливане на бетон Пловдив
 • Изливане на бетон Русе
 • Изливане на бетон Асеновград
 • Изливане на бетон Благоевград
 • Изливане на бетон Велико Търново
 • Изливане на бетон Видин
 • Изливане на бетон Враца
 • Изливане на бетон Габрово
 • Изливане на бетон Горна Оряховица
 • Изливане на бетон Димитровград
 • Изливане на бетон Добрич
 • Изливане на бетон Дупница
 • Изливане на бетон Казанлък
 • Изливане на бетон Кърджали
 • Изливане на бетон Кюстендил
 • Изливане на бетон Ловеч
 • Изливане на бетон Монтана
 • Изливане на бетон Пазарджик
 • Изливане на бетон Перник
 • Изливане на бетон Петрич
 • Изливане на бетон Плевен
 • Изливане на бетон Разград
 • Изливане на бетон Сандански
 • Изливане на бетон Свищов
 • Изливане на бетон Силистра
 • Изливане на бетон Сливен
 • Изливане на бетон Смолян
 • Изливане на бетон Стара Загора
 • Изливане на бетон Търговище
 • Изливане на бетон Хасково
 • Изливане на бетон Шумен
 • Изливане на бетон Ямбол
 • Изливане на бетон Самоков