PVC дограма Цени

Колко струват ПВЦ прозорци? ПВЦ прозорците са най-достъпни в сравнение с алуминиевите и дървените. Цената на ПВС прозорец зависи от формата, размера, рамката, стъклото и метода на отваряне (фиксиран, крилно или плъзгащ се). За обикновен ПВЦ прозорец с двоен стъклопакет трябва да се отделят между 85 и 160 лв/м2. За да получите точна цена, изпратете запитване до нашите най-опитни доставчици на пластмасови прозорци, а те ще ви отговорят с възможни оферти. Също така сме подготвили редица съвети за панорамни прозорци.

Поискайте оферта:
ИЗПРАТЕТЕ ТЪРСЕНЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

ЦЕНИ НА ПВЦ ДОГРАМА


Цени на ПВЦ дограма. Цени на ПВЦ дограма с двоен стъклопакет.

80.00 лв/м2

МНОГО НИСКА ЦЕНА
лв/м2

СРЕДНA ЦЕНА
100.00 лв/м2

НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
PVC дограма Цени

ДРУГИ ЦЕНИ ЗА ПВЦ ДОГРАМА, ПВЦ ПРОЗОРЦИ

вашето количество

единица

приблизителна цена

вашата цена

ПВЦ неотваряем прозорец 100х100 cm, цена/брой

Цени на ПВЦ неотваряем прозорец, двоен стъклопакет, 100х100 cm. Цени на ПВЦ неотваряем прозорец, двоен стъклопакет (топлопроводимост U=1,4 W/m2K).


лв

лв/бр

бр
търсене>

ПВЦ еднокрилен прозорец 100х100 cm цена/бр

Цени на ПВЦ еднокрилен прозорец, двуслоен, 100х100 cm. Цена на ПВЦ еднокрилен прозорец с двоен стъклопакет (топлопроводимост U=1,4 W/m2K).


лв

лв/бр

бр
търсене>

ПВЦ балконска врата

Цени на ПВЦ балконска врати, двоен стъклопакет, 100х220 cm. Цени на ПВЦ балконски врати с двоен стъклопакет (топлопроводимост U=1,2 W/m2K).


лв

лв/бр

бр
търсене>

ПВЦ неотваряем прозорец 120х100 cm

Цената за ПВЦ неотваряем прозорец, 120x100 cm, с двоен стъклопакет е


лв

лв/бр

бр
търсене>

ПВЦ еднокрилен прозорец 120х100 cm

Цената за ПВЦ еднокрилен прозорец, 120х100 cm с двоен стъклопакет е


лв

лв/бр

бр
търсене>

ПВЦ еднокрилна балконска врата, двоен стъклопакет

Цени за ПВЦ еднокрилна балконска врата, 110x210 cm с двоен стъклопакет.


лв

лв/бр

бр
търсене>

ПВЦ еднокрилна балконска врата, троен стъклопакет

Цени за ПВЦ еднокрилна балконска врата, 110х210 cm с троен стъклопакет.


лв

лв/бр

бр
търсене>

ПВЦ двукрилна балконска врата, двоен стъклопакет

Цени за ПВЦ двукрилна балконска врата, 180x210 cm, с двоен стъклопакет.


лв

лв/бр

бр
търсене>

ПВЦ двукрилна балконска врата, троен стъклопакет

Цени за ПВЦ двукрилна балконска врата, 180x210 cm, с троен стъклопакет.


лв

лв/бр

бр
търсене>

ПВЦ прозорец 80х180 cm цена/бр

Цената на еднокрилен ПВЦ прозорец 80x80 cm с троен стъклопакет е


лв

лв/бр

бр
търсене>

ПВЦ прозорец 60х100 cm цена/бр

Цената на еднокрилен ПВЦ прозорец 60х100 cm с троен стъклопакет е


лв

лв/бр

бр
търсене>

ПВЦ прозорец 120х90 cm цена/бр

Цената на еднокрилен ПВЦ прозорец 120х90 cm с троен стъклопакет е


лв

лв/бр

бр
търсене>

ПВЦ прозорец 120х140 cm цена/бр

Цената на еднокрилен ПВЦ прозорец 120х140 cm с троен стъклопакет е


лв

лв/бр

бр
търсене>

ПВЦ прозорец 140х140 cm цена/бр

Цената на еднокрилен ПВЦ прозорец 140х140 cm с троен стъклопакет е


лв

лв/бр

бр
търсене>
ЗАЕДНО:
ИЗПРАТЕТЕ ТЪРСЕНЕ >

Полезен ли ви беше калкулаторът?

Идеи за обзавеждане на дома

Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

ПВЦ – пластмасови прозорци - всичко, което трябва да знаете

1. ПВЦ прозорци - какво трябва да знаете?

1.1. Предимства на ПВЦ дограмата

Лесна изработка на добра цена

Напоследък ПВЦ прозорците са най-често срещаният избор на повечето клиенти. Несъмнено, преди всичко, поради много изгодната цена, тъй като тези прозорци са значително по-евтини от алуминиевите и дървените.

Изберете най-добрия доставчик на PVC дограма
Изберете най-добрия доставчик на ПВЦ дограма

 

Пластмасовите прозорци са отлични топлоизолатори

Прозорците, както и другите части от дограмата, оказват значително влияние върху топлинните загуби в жилищни или търговски помещения, които може да достигнат и до 30 %. Топлоизолацията на ПВЦ прозорците се влияе от дебелината и топлопроводимостта на рамката на прозореца (обозначението е Uf), топлопроводимостта на стъклото (обозначението е Ug) и общата топлопроводимост на целия прозорец (означението е Uw). Най-важното за енергийната ефективност е прозорците да са непропускливи, т.е. да имат тройна изолация. Колкото по-нисък е коефициентът на топлопреминаване (Uw), толкова по-добри са прозорците. Ето защо чрез монтиране на качествени прозорци могат да се постигнат значителни икономии в разходите за отопление - понякога намалението е до една трета! Топлоизолацията на ПВЦ дограмата може да се сравни с тази на алуминиевите и дървените прозорци.

Пластмасовите прозорци са чудесни звукоизолатори

Когато избирате прозорци за дома си, имайте предвид въздействието на околната среда, в която живеете (оживено пътно движение или природа), и съответно разчитайте на звукоизолация. Стойността на шумоизолацията е маркирана с марката Rw - колкото по-голям е броят, толкова по-добре. Звукоизолацията на ПВЦ дограмата може да се сравни с тази на алуминий и дърво.

Пластмасови прозорци и лесна поддръжка

ПВЦ прозорците много лесни се поддъръжат. Те се нуждаят от време на време от избърсване с мокра кърпа. За разлика от дървените прозорци, не изискват редовно боядисване. Те са устойчиви на киселини, UV лъчение, корозия и екстремни атмосферни условия. Единственото нещо, което се препоръчва, е да се смазват металните части с висококачествено машинно масло.

Пластмасовите прозорци изглеждат добре

Прозорците трябва да бъдат допълнение към естетиката на пространството и цялостния облик на къщата. На пазара ще намерите множество решения във всички възможни форми и цветове, така че със сигурност ще намерите това, което отговаря на вашите собствени желания и възможности.

Дълголетие

ПВЦ прозорците имат очакван живот от 40 години. Доставчиците на качествени ПВЦ прозорци предлагат гаранция от поне 10 години.

Сигурност и защита от взлом

Фактът, че прозорците са безопасни и осигуряват защита от взлом е осигурен от качественият обков, който не позволява принудително отваряне или отместване на крилото на прозореца.

1.2. Недостатъци на ПВЦ дограмата

Деформация при горещина

ПВЦ може да се деформира при високи температури. Когато прозорецът е с по-ниско качество и е бил изложен на слънце за дълго време, той може да се изкриви и започне да се отворя и затворя по-трудно; при охлаждане обаче ще функционира както преди. Това се случва много рядко и най-вече при големи прозорци, а при висококачествените прозорци изобщо няма такива проблеми.

Цветът може да се промени с течение на времето

Пластмасовите прозорци не могат да бъдат боядисвани като алуминиевите или дървените.

Неразградим материал

Пластмасата не се разлага в природата, тоест тя се разгражда за сто и повече години. Напоследък, обаче, все повече в производството се използва рециклирана пластмаса, като по този начин намаляват количеството отпадъци. От друга страна, PVC е дълготраен, така че неговата неразградимост се компенсира по този начин. Във всеки случай, пластмасовите прозорци не са най-добрият избор за околната среда.

2. Избор на доставчици

На пазара има безброй производители и доставчици на ПВЦ дограма. Покупката на прозорец не е краткосрочна инвестиция, така че е много важно да изберете внимателно и да съберете възможно най-много оферти, преди да решите.

PVC дограмата е най-често срещаният избор на клиентите
ПВЦ дограмата е най-често срещаният избор на клиентите

 

2.1. Гаранция

Гаранционният срок е отличен показател за качество. Производителите и доставчиците, уверени в своя продукт, могат да предложат десетгодишна или дори по-дълга гаранция. По време на гаранционния период продуктите трябва да бъдат без дефекти - както естетически, така и функционални - и ако възникнат повреди, те не трябва да имат нищо общо с качеството; те могат да бъдат резултат само от неправилна употреба.

2.2. Собствени майстори за монтаж и поддръжка

Качествените прозорци сами по себе си не означават много - само ако са монтирани правилно, те ще ви служат дълго и добре. Недобре извършеното монтиране, поради което ще се появят т.нар. термични мостове, могат да обезсмислят всички предимства на един качествен продукт. Ето защо е много важно, доставчикът, който да изберете, да разполага със собствени квалифицирани майстори, които използват висококачествени материали, подходящи за вида на монтирането. Ако продавачът предоставя и обслужване  за своята продукция и гарантира закупуването и смяната на резервни части, тогава най-вероятно сте намерили правилният.

2.3. Сертификати за качество

Производителите и продавачите доказват качеството на продукта с различни сертификати и сертификати за качество, които ще ви оставят след монтажа. Тази документация включва технически данни, спецификации, сертификати за екологична безопасност, енергийни сертификати и други подобни.

3. Монтиране на прозорци

3.1. Какво всъщност представлява качественото монтиране?

Монтажът на ПВЦ прозорци се счита за висококачествен, когато се извършва съгласно определена процедура и технически процедури, които осигуряват енергийна ефективност и защита, както и дълготрайна, безопасна и лесна употреба. За да могат ПВЦ прозорците да осигуряват определена степен на топло- и звукоизолация, е много важно те да бъдат монтирани така, че да са непропускливи, т.е. при съединението на прозоречната рамка със стената да няма фуги, пукнатини или дефекти, през които може да се загуби топлина. Това означава също, рамката да не е наранена, нито има отвори около нея. Крилото на прозореца трябва да бъде монтирано така, че да може лесно да се отваря и затваря, да няма недостатъци по обкова или механизмите за отваряне, да не се запъва или пада. Прозорецът трябва да се отваря и затваря доста лесно. Дръжките на прозорците също трябва да бъдат добре поставени и фиксирани.

3.2. Процес на монтиране

1) Прозорците се доставят в определен ден.

2) Майсторите ви обясняват как ще се върви работата.

3) Поставя се защита по стени, подове и други открити повърхности.

4) Съществуващите прозорци се премахват.

5) Извършва се монтаж и изравняване на рамката в стенните отвори. Ъгълът, височината и дълбочината на инсталацията на прозореца се определят с помощта на лазерен метър.

6) Прозорците се поставят в отвора и се запечатват с определени средства в зависимост от избрания тип монтаж (класически, екологичен или RAL).

Класически монтаж

Най-често срещаният начин за монтиране на прозорци. Рамката на прозореца се завинтва в стената и след това съединението между стената и прозореца се запълва с пяна.

Еко-монтаж

Фугата между стената и прозореца е изпълнена с екологична, еластична пяна на водна основа, която постоянно „работи“ - тя се разтяга и свива, в зависимост от атмосферните условия, като по този начин осигурява отлична енергийна ефективност. Тази инсталация се препоръчва особено за адаптиране на по-стари сгради.

RAL монтаж

Монтажът по RAL е задължителен при монтиране на прозорци в нискоенергийни и пасивни къщи, но определено се препоръчва за всяка нова сграда, тъй като осигурява най-добрата топлоизолация, практически без никакви възможности за топлинни загуби. От вътрешната страна прозорците са запечатани с паропропусклива маса, а отвън с еластична полиуретанова (слабо разширяваща се) пяна, която позволява парата да напуска пространството, но да не може да влезе. RAL монтажът, също така, предотвратява проникването на вода в стените и по този начин образуването на конденз.

7) Накрая се извършва преглед и проверка на свършената работа.

8) Майсторите ви оставят инструкции за правилна употреба и поддръжка, както и съответните сертификати и гаранция.

DAIBAU.BG, ПОМАГАМЕ ПРИ ОЦЕНКА НА ИНВЕСТИЦИЯТА И ИЗБОР НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ЗА ВАШИЯ ДОМПАРАВАН ЗА БАНЯ

параван за баня
Н1.80м височина А 1.50 м ширина
вратата да бъде широка 60 см,неподвижното стъкло -90 см,което да е от дясно,а вратата да е от ляво
Запитването ми е дали е възможно да извършите тази услуга 90 лв дo 150 лв


........

3 ВРАТОПРОЗОРЕЦА

3 вратопрозореца с приблизителни размери:
- врата 237х71мм, двоен прозорец (единият отваряем с комарник) 167х145
- врата 237х71мм, двоен прозорец (единият отваряем с комарник) 167х145
- врата 237х71мм, единичен неотваряем прозорец 122х145
9 лв дo 15 лв


........

ЗДРАВЕЙТЕ.

Цена? 9 лв дo 15 лв


........

ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

ЦEНA, ПРОЗОРЦИ ЗА ТЕРАСА (ЛОДЖИЯ) СЪС СВОД, 4,5 - 5 КВ.М
ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, София

90 лв дo 150 лв

ЦEНA, РОЛЕТНИ ЩОРИ, 1БР.1.44/1.21 И 1 БР. 1.40/1.22 С КОМАРНИК
ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Мездра

90 лв дo 150 лв

ЦEНA, PROSORTZI, 13 BROI PROSORTZI ZA DOMA 140 X 118 SIS EDNA GOLIAMA OTVARENA VRATA NA PROSORTZ
ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Видно

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ, 5 МЕТРА ДЪЛЖИНА 120 ВИСОЧИНА
ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Созопол

135 лв дo 225 лв

ЦEНA, ПВЦ ПРОЗОРЕЦ, 2М2
ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Суворово

31.5 лв дo 52.5 лв

ЦEНA, 2 БРОЯ ВЪНШНИ ЩОРИ ЗЛАТЕН ДЪБ, ОКОЛО 5 КВАДРАТНИ МЕТРА
ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Разград

225 лв дo 375 лв

ЦEНA, ВЪНШНА ЩОРА ЗА ПРОЗОРЕЦ , 1 ОТ ОКОЛО 3,5 КВ.М.
ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Горна Оряховица

90 лв дo 150 лв

ЦEНA, ВЪНШНИ РОЛЕТНИ ЩОРИ, ВРАТА 190 /90 200 \160 ПРОЗОРЕЦ
ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Троян

360 лв дo 600 лв

ЦEНA, ПРОЗОРЦИ, 7 БР.
ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Мездра

1080 лв дo 1800 лв

ЦEНA, РОЛЕТНИ ЩОРИ НА ПРОЗОРЦИ, 8-10 КВАДРАТА ОБЩО
ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Лютидол

360 лв дo 600 лв

ЦEНA, ПРОЗОРЦИ , 20
ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, София

630 лв дo 1050 лв

ЦEНA, ПРОЗОРЕЦ И ВРАТА, 3КВ.М ПРОЗОРЕЦ С ТРИ ОТВАРЯНЕ И КРИЛА И БАЛКОНСКА ВРАТА
ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, София

270 лв дo 450 лв

ЦEНA, СТЪКЛО И ВРАТА, 7КВ
ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Павликени

135 лв дo 225 лв

ЦEНA, ОСТЪКЛЯВАНЕ НА 4 БР ТЕРАСИ, 35КВ
ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Баня

1350 лв дo 2250 лв

ЦEНA, МОНТАЖ НА ВХОДНА ВРАТА НА АПАРТАМЕНТ,
ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Плевен

45 лв дo 75 лв

ЦEНA, ВРАТОПРОЗОРИ, 10КВ.
ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Несебър

720 лв дo 1200 лв

ЦEНA, HОВ ПРОЗОРЕЦ REHAU НЕ Е ОТВАРЯЕМ ДА СТАНЕ НА ПОЛОВИНА ДА СЕ ОТВАРЯ., ПРОЗОРЕЦ 1.30M X 1.30M
ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Варна

90 лв дo 150 лв

ЦEНA, ВЪНШНИ РОЛЕТНИ ЩОРИ, 20
ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Котел

2160 лв дo 3600 лвВижте други завършени проекти и цени

ПВЦ ДОГРАМА, ПВЦ ПРОЗОРЦИ ЦЕНОРАЗПИС

Поискайте необвързваща оферта от фирмата

510+ ФИРМИ ЗA ПВЦ ДОГРАМА, ПВЦ ПРОЗОРЦИ
БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
БЕЗ КОМИСИОННА
ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА

ТЪРСЕНЕ НА ДОБРИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ЗА ОБЛАСТТА ПВЦ ДОГРАМА, ПВЦ ПРОЗОРЦИ?

 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Асеновград
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Благоевград
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Бургас
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Варна
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Велико Търново
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Видин
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Враца
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Габрово
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Горна Оряховица
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Димитровград
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Добрич
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Дупница
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Казанлък
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Кърджали
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Кюстендил
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Ловеч
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Монтана
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Пазарджик
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Перник
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Петрич
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Плевен
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Пловдив
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Разград
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Русе
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Самоков
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Сандански
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Свищов
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Силистра
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Сливен
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Смолян
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци София
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Стара Загора
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Търговище
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Хасково
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Шумен
 • ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци Ямбол
 • KOНTAKТИ

  Търсене: 00359 24 929 238
  Фирми: 00359 24 929 241

  ГЛОБАЛНИ СТРАНИЦИ

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 DaiBau.bg | Всички права са запазени