За района

  PVC дограма, цени

  Колко струва ПВЦ дограма? ПВЦ прозорците са най-достъпни в сравнение с алуминиевите и дървените. Цената на ПВС прозорец зависи от формата, размера, рамката, стъклото и метода на отваряне (фиксиран, крилно или плъзгащ се). За обикновен ПВЦ прозорец с двоен стъклопакет трябва да се отделят между 190 и 220 лв/m2.

  На кого да се доверите за ПВЦ дограма? Изпратете запитване до подходящи и надеждни доставчици на дограма във вашия район - безплатно и без ангажименти! Достатъчно е да попълнете формуляра по-долу.

  Поискайте оферта:
  Изпратете запитване

  Цени на ПВЦ дограма


  Цени на ПВЦ дограма. Цени на ПВЦ дограма с двоен стъклопакет.

  220.00 лв/м2

  МНОГО НИСКА ЦЕНА
  250.00 лв/м2

  СРЕДНA ЦЕНА
  300.00 лв/м2

  НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
  ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

  ДРУГИ ЦЕНИ ЗА ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци

  вашето количество

  единица

  приблизителна цена

  вашата цена

  ПВЦ балконска врата

  Цени на ПВЦ балконски врати, двоен стъклопакет, 100х220 cm. Цени на ПВЦ балконски врати с двоен стъклопакет (топлопроводимост U=1,2 W/m2K).


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ двукрила балконска врата, двоен стъклопакет

  Цени за ПВЦ двукрила балконска врата, 180x210 cm, с двоен стъклопакет.


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ двукрила балконска врата, троен стъклопакет

  Цени за ПВЦ двукрила балконска врата, 180x210 cm, с троен стъклопакет.


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ еднокрила балконска врата, двоен стъклопакет

  Цени за ПВЦ еднокрила балконска врата, 110x210 cm с двоен стъклопакет.


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ еднокрила балконска врата, троен стъклопакет

  Цени за ПВЦ еднокрила балконска врата, 110х210 cm с троен стъклопакет.


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ еднокрилен прозорец 100х100 cm цена/бр

  Цени на ПВЦ еднокрилен прозорец, двуслоен, 100х100 cm. Цена на ПВЦ еднокрилен прозорец с двоен стъклопакет (топлопроводимост U=1,4 W/m2K).


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ еднокрилен прозорец 120х100 cm

  Цената за ПВЦ еднокрилен прозорец, 120х100 cm с двоен стъклопакет е


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ неотваряем прозорец 100х100 cm, цена/брой

  Цени на ПВЦ неотваряем прозорец, двоен стъклопакет, 100х100 cm. Цени на ПВЦ неотваряем прозорец, двоен стъклопакет (топлопроводимост U=1,4 W/m2K).


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ неотваряем прозорец 120х100 cm

  Цената за ПВЦ неотваряем прозорец, 120x100 cm, с двоен стъклопакет е


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ прозорец 120х140 cm цена/бр

  Цената на еднокрилен ПВЦ прозорец 120х140 cm с троен стъклопакет е


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ прозорец 120х90 cm цена/бр

  Цената на еднокрилен ПВЦ прозорец 120х90 cm с троен стъклопакет е


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ прозорец 140х140 cm цена/бр

  Цената на еднокрилен ПВЦ прозорец 140х140 cm с троен стъклопакет е


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ прозорец 60х100 cm цена/бр

  Цената на еднокрилен ПВЦ прозорец 60х100 cm с троен стъклопакет е


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ прозорец 80х180 cm цена/бр

  Цената на еднокрилен ПВЦ прозорец 80x80 cm с троен стъклопакет е


  бр

  лв/бр

  лв
  приблизителна цена
  лв
  изпратете търсене >

  Полезен ли Ви беше калкулаторът?

  ПВЦ – пластмасови прозорци - всичко, което трябва да знаете

  1. ПВЦ прозорци - какво трябва да знаете?

  1.1. Предимства на ПВЦ дограмата

  Лесна изработка на добра цена

  Напоследък ПВЦ прозорците са най-често срещаният избор на повечето клиенти. Несъмнено, преди всичко, поради много изгодната цена, тъй като тези прозорци са значително по-евтини от алуминиевите и дървените.

  Изберете най-добрия доставчик на PVC дограма
  Изберете най-добрия доставчик на ПВЦ дограма

  Пластмасовите прозорци са отлични топлоизолатори

  Прозорците, както и другите части от дограмата, оказват значително влияние върху топлинните загуби в жилищни или търговски помещения, които може да достигнат и до 30 %. Топлоизолацията на ПВЦ прозорците се влияе от дебелината и топлопроводимостта на рамката на прозореца (обозначението е Uf), топлопроводимостта на стъклото (обозначението е Ug) и общата топлопроводимост на целия прозорец (означението е Uw). Най-важното за енергийната ефективност е прозорците да са непропускливи, т.е. да имат тройна изолация. Колкото по-нисък е коефициентът на топлопреминаване (Uw), толкова по-добри са прозорците. Ето защо чрез монтиране на качествени прозорци могат да се постигнат значителни икономии в разходите за отопление - понякога намалението е до една трета! Топлоизолацията на ПВЦ дограмата може да се сравни с тази на алуминиевите и дървените прозорци.

  Пластмасовите прозорци са чудесни шумоизолатори

  Когато избирате прозорци за дома си, имайте предвид въздействието на околната среда, в която живеете (оживено пътно движение или природа), и съответно разчитайте на звукоизолация. Стойността на шумоизолацията е маркирана с марката Rw - колкото по-голям е броят, толкова по-добре. Звукоизолацията на ПВЦ дограмата може да се сравни с тази на алуминий и дърво.

  Пластмасови прозорци и лесна поддръжка

  ПВЦ прозорците много лесно се поддържат. Те се нуждаят от време на време от избърсване с мокра кърпа. За разлика от дървените прозорци, не изискват редовно боядисване. Те са устойчиви на киселини, ултравиолетови лъчи, корозия и екстремни атмосферни условия. Единственото нещо, което се препоръчва, е да се смазват металните части с висококачествено машинно масло.

  Пластмасовите прозорци изглеждат добре

  Прозорците трябва да бъдат допълнение към естетиката на пространството и цялостния облик на къщата. На пазара ще намерите множество решения във всички възможни форми и цветове, така че със сигурност ще намерите това, което отговаря на вашите собствени желания и възможности.

  Дълголетие

  ПВЦ прозорците имат очакван живот от 40 години. Доставчиците на качествени ПВЦ прозорци предлагат гаранция от поне 10 години.

  Сигурност и защита от взлом

  Фактът, че прозорците са безопасни и осигуряват защита от взлом е осигурен от качественият обков, който не позволява принудително отваряне или отместване на крилото на прозореца.

  1.2. Недостатъци на ПВЦ дограмата

  Деформация при горещина

  ПВЦ може да се деформира при високи температури. Когато прозорецът е с по-ниско качество и е бил изложен на слънце за дълго време, той може да се изкриви и започне да се отворя и затворя по-трудно; при охлаждане обаче ще функционира както преди. Това се случва много рядко и най-вече при големи прозорци, а при висококачествените прозорци изобщо няма такива проблеми.

  Цветът може да се промени с течение на времето

  Пластмасовите прозорци не могат да бъдат боядисвани като алуминиевите или дървените.

  Неразградим материал

  Пластмасата не се разлага в природата, тоест тя се разгражда за сто и повече години. Напоследък, обаче, все повече в производството се използва рециклирана пластмаса, като по този начин намаляват количеството отпадъци. От друга страна, PVC е дълготраен, така че неговата неразградимост се компенсира по този начин. Във всеки случай, пластмасовите прозорци не са най-добрият избор за околната среда.

  2. Избор на доставчици

  На пазара има безброй производители и доставчици на ПВЦ дограма. Покупката на прозорец не е краткосрочна инвестиция, така че е много важно да изберете внимателно и да съберете възможно най-много оферти, преди да решите.

  PVC дограмата е най-често срещаният избор на клиентите
  ПВЦ дограмата е най-често срещаният избор на клиентите

  2.1. Гаранция

  Гаранционният срок е отличен показател за качество. Производителите и доставчиците, уверени в своя продукт, могат да предложат десетгодишна или дори по-дълга гаранция. По време на гаранционния период продуктите трябва да бъдат без дефекти - както естетически, така и функционални - и ако възникнат повреди, те не трябва да имат нищо общо с качеството; те могат да бъдат резултат само от неправилна употреба.

  2.2. Собствени майстори за монтаж и поддръжка

  Качествените прозорци сами по себе си не означават много - само ако са монтирани правилно, те ще ви служат дълго и добре. Недобре извършеното монтиране, поради което ще се появят т.нар. термични мостове, могат да обезсмислят всички предимства на един качествен продукт. Ето защо е много важно, доставчикът, който да изберете, да разполага със собствени квалифицирани майстори, които използват висококачествени материали, подходящи за вида на монтирането. Ако продавачът предоставя и обслужване  за своята продукция и гарантира закупуването и смяната на резервни части, тогава най-вероятно сте намерили правилният.

  2.3. Сертификати за качество

  Производителите и продавачите доказват качеството на продукта с различни сертификати и сертификати за качество, които ще ви оставят след монтажа. Тази документация включва технически данни, спецификации, сертификати за екологична безопасност, енергийни сертификати и други подобни.

  3. Монтиране на прозорци

  3.1. Какво всъщност представлява качественото монтиране?

  Монтажът на ПВЦ прозорци се счита за висококачествен, когато се извършва съгласно определена процедура и технически процедури, които осигуряват енергийна ефективност и защита, както и дълготрайна, безопасна и лесна употреба. За да могат ПВЦ прозорците да осигуряват определена степен на топло- и звукоизолация, е много важно те да бъдат монтирани така, че да са непропускливи, т.е. при съединението на прозоречната рамка със стената да няма фуги, пукнатини или дефекти, през които може да се загуби топлина. Това означава също, рамката да не е наранена, нито има отвори около нея. Крилото на прозореца трябва да бъде монтирано така, че да може лесно да се отваря и затваря, да няма недостатъци по обкова или механизмите за отваряне, да не се запъва или пада. Прозорецът трябва да се отваря и затваря доста лесно. Дръжките на прозорците също трябва да бъдат добре поставени и фиксирани.

  3.2. Процес на монтиране

  • Прозорците се доставят в определен ден.
  • Майсторите ви обясняват как ще се върви работата.
  • Поставя се защита по стени, подове и други открити повърхности.
  • Съществуващите прозорци се премахват.
  • Извършва се монтаж и изравняване на рамката в стенните отвори. Ъгълът, височината и дълбочината на инсталацията на прозореца се определят с помощта на лазерен метър.
  • Прозорците се поставят в отвора и се запечатват с определени средства в зависимост от избрания тип монтаж (класически, екологичен или RAL).

  Класически монтаж

  Най-често срещаният начин за монтиране на прозорци. Рамката на прозореца се завинтва в стената и след това съединението между стената и прозореца се запълва с пяна.

  Еко-монтаж

  Фугата между стената и прозореца е изпълнена с екологична, еластична пяна на водна основа, която постоянно „работи“ - тя се разтяга и свива, в зависимост от атмосферните условия, като по този начин осигурява отлична енергийна ефективност. Тази инсталация се препоръчва особено за адаптиране на по-стари сгради.

  RAL монтаж

  Монтажът по RAL е задължителен при монтиране на прозорци в нискоенергийни и пасивни къщи, но определено се препоръчва за всяка нова сграда, тъй като осигурява най-добрата топлоизолация, практически без никакви възможности за топлинни загуби. От вътрешната страна прозорците са запечатани с паропропусклива маса, а отвън с еластична полиуретанова (слабо разширяваща се) пяна, която позволява парата да напуска пространството, но да не може да влезе. RAL монтажът, също така, предотвратява проникването на вода в стените и по този начин образуването на кондензация.

  • Накрая се извършва преглед и проверка на свършената работа.
  • Майсторите ви оставят инструкции за правилна употреба и поддръжка, както и съответните сертификати и гаранция.
  Търсене на добри изпълнители за областта ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци?

  Daibau.bg, помагаме при оценка на инвестицията и избор на изпълнител за Вашия дом  ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
  Последни проекти

  Остъкляване вх.антре на къща

  Остъкляване на вх.антре на къща + вх.врата с ПВС бяло
  Тел. 0887703389 Снежана 3528 лв дo 5880 лв

  ........

  Пвц дограма за голяма тераса на къща- вила в с.Добростан

  УСВОЯВАНЕ-ОСТЪКЛЕНИЕ На навес с размери 5х5 залепени до къща 3528 лв дo 5880 лв

  ........

  ПВЦ рамка 130/175 ; 50/ 175 , неотваряеми, монтаж на ъгъл на тераса.

  Неотваряеми пвц дограма 130/175; 50/175 2469.6 лв дo 4116 лв

  ........

  ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

  Цeнa, Механизмът е развален вратата на рвц дограма, 1
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Русе

  45 лв дo 75 лв

  Цeнa, ПВЦ прозорец с размери 135 см на 64.5 см , с 2 отварящи крила, 1 прозорец
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Ямбол

  135 лв дo 225 лв

  Цeнa, Спешно ремонт на фасаден прозорец с проблем с проблемно отваряне,
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, София

  90 лв дo 150 лв

  Цeнa, Прозорци и врати, 2 бр.прозорци 180/150 и 2 бр.врати 80/200
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Враня стена

  2250 лв дo 3750 лв

  Цeнa, Балконска врата 68/229, 1
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Кюстендил

  270 лв дo 450 лв

  Цeнa, Балконска врата прозорци интериорна врата, 3
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Експериментален

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, ПВЦ прозорци + 2бр. френски, 14
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Пловдив

  2250 лв дo 3750 лв

  Цeнa, изграждане на покрив на балкон на 8 ет последен, 3,60x1,20
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, София

  2250 лв дo 3750 лв

  Цeнa, прозорци за стълбище, 3
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Сливен

  180 лв дo 300 лв

  Цeнa, Прозорец кухня. Прозорци всекидневна и прозорец не отваряем с балконск, 5+ 1 балконска врата
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Габрово

  1080 лв дo 1800 лв

  Цeнa, изработка и монтаж на ПВЦ прозорци, 5 броя
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Карлово

  1080 лв дo 1800 лв

  Цeнa, Пвц и алуминиева дограма, 5 и 2 врати
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Караджово

  3600 лв дo 6000 лв

  Цeнa, Плъзгаща се врата, 12-15m2
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Несебър

  630 лв дo 1050 лв

  Цeнa, Заграждане на навес (лятна кухня) с ПВС дограма., С изглед отвънка и отляво надясно:1бр.врата (1,80/0,85м - отдоло 0,95м с плоскост, горе стъкло) с прозорче над нея (0,45/0,85м)-отварящо се,2бр.неот
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Ръжево Конаре

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Смяна на дървена дограма с пвц, 2
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Драгалевци

  540 лв дo 900 лв

  Цeнa, Дограма за две къщи и един апартамент (не много големи)., 14 прозореца и 3 врати
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Лом

  2700 лв дo 4500 лв

  Цeнa, подмяна на пвц дограма на два прозореца, Два броя
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Струмяни

  207 лв дo 345 лв

  Цeнa, PVC дограма за краварник, 1,10 х 1,35 с 1 делител - 26 броя неотваряеми 1,10 х 1,35 с 1 делител - 8 броя отваряеми 1,40 х 2,97 с 2 делителя - 5 броя неотваряеми 1,40 х 2,
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Варна

  4500 лв дo 7500 лв

  Цeнa, прозорец и врата ПВЦ, 1
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Левски

  1080 лв дo 1800 лв

  Цeнa, Нуждаем се от монтажници за монтаж на дограма и фасада на 2 сгради,
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, София

  18000 лв дo 30000 лв

  Цeнa, ПВЦ дограма прозорци, 3
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Мирково

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, Имам нужда от два прозореца. един прозорец с размери 760 мм на 44 мм., 2
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Бургас

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, 3бр.прозорци неотваряеми,3 бр. Отваряне на двете крила размери 130×130, 130×130/6бр
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Пазарджик

  630 лв дo 1050 лв

  Цeнa, подмяна на дограма на тераса, 8-10 кв
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Харманли

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Смяна стара дограма на жилище с нова PVC дограма, 4
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Велинград

  1800 лв дo 3000 лв

  Цeнa, 2бр прозорци и 1 бр прозорец с врата златен дъб, 3
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Плевен

  1800 лв дo 3000 лв

  Цeнa, Ролетен комарник, 120 см на 50 см
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Шумен

  90 лв дo 150 лв

  Цeнa, Прозорци врати, 4 бр стандартни и 12м2 остъкляване на тераса
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Котел

  2250 лв дo 3750 лв

  Цeнa, ПВС дограма 132/150, 6 прозерца
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Монтана

  3600 лв дo 6000 лв

  Цeнa, 2 пвц прозореца,
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Търнене

  540 лв дo 900 лв

  Цeнa, Нуждая се от три прозореца КАЧЕСТВЕНА ВИЦ ДОГРАМА С ОБША КВАДРАТУРА 8к, 3 прозореца с размери 180/155см.
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Тетевен

  1080 лв дo 1800 лв

  Цeнa, Привет! Подмяна на дървена дограма с ПВЦ на тристаен апартамент., Около 20-22 м2
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Ямбол

  1800 лв дo 3000 лв

  Цeнa, Подмяна на два броя стари дьрвени прозорци размер ~~ 2000mm x 1500mm, 2 + 1
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Монтана

  1350 лв дo 2250 лв

  Цeнa, Прозорци и интериорни врати, 2
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Летница

  1530 лв дo 2550 лв

  Цeнa, Прозорци,
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Сопот

  1350 лв дo 2250 лв

  Цeнa, смяна на счупено стъкло, 1 прозорец-стандарнет
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Шумен

  90 лв дo 150 лв  Идеи за обзавеждане на дома

  Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци ценоразпис

  Поискайте необвързваща оферта от фирмата

  585+ ФИРМИ ЗA ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци
  БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
  БЕЗ КОМИСИОННА
  ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА