За района

  PVC дограма, цени

  Колко струва ПВЦ дограма? ПВЦ прозорците са най-достъпни в сравнение с алуминиевите и дървените. Цената на ПВС прозорец зависи от формата, размера, рамката, стъклото и метода на отваряне (фиксиран, крилно или плъзгащ се). За обикновен ПВЦ прозорец с двоен стъклопакет трябва да се отделят между 85 и 160 лв/m2.

  На кого да се доверите за ПВЦ дограма? Изпратете запитване до подходящи и надеждни доставчици на дограма във вашия район - безплатно и без ангажименти! Достатъчно е да попълнете формуляра по-долу.

  Поискайте оферта:
  Изпратете запитване

  Цени на ПВЦ дограма


  Цени на ПВЦ дограма. Цени на ПВЦ дограма с двоен стъклопакет.

  80.00 лв/м2

  МНОГО НИСКА ЦЕНА
  лв/м2

  СРЕДНA ЦЕНА
  100.00 лв/м2

  НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
  ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

  ДРУГИ ЦЕНИ ЗА ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци

  вашето количество

  единица

  приблизителна цена

  вашата цена

  ПВЦ балконска врата

  Цени на ПВЦ балконска врати, двоен стъклопакет, 100х220 cm. Цени на ПВЦ балконски врати с двоен стъклопакет (топлопроводимост U=1,2 W/m2K).


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ двукрилна балконска врата, двоен стъклопакет

  Цени за ПВЦ двукрилна балконска врата, 180x210 cm, с двоен стъклопакет.


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ двукрилна балконска врата, троен стъклопакет

  Цени за ПВЦ двукрилна балконска врата, 180x210 cm, с троен стъклопакет.


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ еднокрилен прозорец 100х100 cm цена/бр

  Цени на ПВЦ еднокрилен прозорец, двуслоен, 100х100 cm. Цена на ПВЦ еднокрилен прозорец с двоен стъклопакет (топлопроводимост U=1,4 W/m2K).


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ еднокрилен прозорец 120х100 cm

  Цената за ПВЦ еднокрилен прозорец, 120х100 cm с двоен стъклопакет е


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ еднокрилна балконска врата, двоен стъклопакет

  Цени за ПВЦ еднокрилна балконска врата, 110x210 cm с двоен стъклопакет.


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ еднокрилна балконска врата, троен стъклопакет

  Цени за ПВЦ еднокрилна балконска врата, 110х210 cm с троен стъклопакет.


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ неотваряем прозорец 100х100 cm, цена/брой

  Цени на ПВЦ неотваряем прозорец, двоен стъклопакет, 100х100 cm. Цени на ПВЦ неотваряем прозорец, двоен стъклопакет (топлопроводимост U=1,4 W/m2K).


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ неотваряем прозорец 120х100 cm

  Цената за ПВЦ неотваряем прозорец, 120x100 cm, с двоен стъклопакет е


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ прозорец 120х140 cm цена/бр

  Цената на еднокрилен ПВЦ прозорец 120х140 cm с троен стъклопакет е


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ прозорец 120х90 cm цена/бр

  Цената на еднокрилен ПВЦ прозорец 120х90 cm с троен стъклопакет е


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ прозорец 140х140 cm цена/бр

  Цената на еднокрилен ПВЦ прозорец 140х140 cm с троен стъклопакет е


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ прозорец 60х100 cm цена/бр

  Цената на еднокрилен ПВЦ прозорец 60х100 cm с троен стъклопакет е


  бр

  лв/бр

  лв

  ПВЦ прозорец 80х180 cm цена/бр

  Цената на еднокрилен ПВЦ прозорец 80x80 cm с троен стъклопакет е


  бр

  лв/бр

  лв
  ЗАЕДНО:
  лв
  изпратете търсене >

  Полезен ли Ви беше калкулаторът?

  Идеи за обзавеждане на дома

  Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

  ПВЦ – пластмасови прозорци - всичко, което трябва да знаете

  1. ПВЦ прозорци - какво трябва да знаете?

  1.1. Предимства на ПВЦ дограмата

  Лесна изработка на добра цена

  Напоследък ПВЦ прозорците са най-често срещаният избор на повечето клиенти. Несъмнено, преди всичко, поради много изгодната цена, тъй като тези прозорци са значително по-евтини от алуминиевите и дървените.

  Изберете най-добрия доставчик на PVC дограма
  Изберете най-добрия доставчик на ПВЦ дограма

  Пластмасовите прозорци са отлични топлоизолатори

  Прозорците, както и другите части от дограмата, оказват значително влияние върху топлинните загуби в жилищни или търговски помещения, които може да достигнат и до 30 %. Топлоизолацията на ПВЦ прозорците се влияе от дебелината и топлопроводимостта на рамката на прозореца (обозначението е Uf), топлопроводимостта на стъклото (обозначението е Ug) и общата топлопроводимост на целия прозорец (означението е Uw). Най-важното за енергийната ефективност е прозорците да са непропускливи, т.е. да имат тройна изолация. Колкото по-нисък е коефициентът на топлопреминаване (Uw), толкова по-добри са прозорците. Ето защо чрез монтиране на качествени прозорци могат да се постигнат значителни икономии в разходите за отопление - понякога намалението е до една трета! Топлоизолацията на ПВЦ дограмата може да се сравни с тази на алуминиевите и дървените прозорци.

  Пластмасовите прозорци са чудесни шумоизолатори

  Когато избирате прозорци за дома си, имайте предвид въздействието на околната среда, в която живеете (оживено пътно движение или природа), и съответно разчитайте на звукоизолация. Стойността на шумоизолацията е маркирана с марката Rw - колкото по-голям е броят, толкова по-добре. Звукоизолацията на ПВЦ дограмата може да се сравни с тази на алуминий и дърво.

  Пластмасови прозорци и лесна поддръжка

  ПВЦ прозорците много лесно се поддържат. Те се нуждаят от време на време от избърсване с мокра кърпа. За разлика от дървените прозорци, не изискват редовно боядисване. Те са устойчиви на киселини, ултравиолетови лъчи, корозия и екстремни атмосферни условия. Единственото нещо, което се препоръчва, е да се смазват металните части с висококачествено машинно масло.

  Пластмасовите прозорци изглеждат добре

  Прозорците трябва да бъдат допълнение към естетиката на пространството и цялостния облик на къщата. На пазара ще намерите множество решения във всички възможни форми и цветове, така че със сигурност ще намерите това, което отговаря на вашите собствени желания и възможности.

  Дълголетие

  ПВЦ прозорците имат очакван живот от 40 години. Доставчиците на качествени ПВЦ прозорци предлагат гаранция от поне 10 години.

  Сигурност и защита от взлом

  Фактът, че прозорците са безопасни и осигуряват защита от взлом е осигурен от качественият обков, който не позволява принудително отваряне или отместване на крилото на прозореца.

  1.2. Недостатъци на ПВЦ дограмата

  Деформация при горещина

  ПВЦ може да се деформира при високи температури. Когато прозорецът е с по-ниско качество и е бил изложен на слънце за дълго време, той може да се изкриви и започне да се отворя и затворя по-трудно; при охлаждане обаче ще функционира както преди. Това се случва много рядко и най-вече при големи прозорци, а при висококачествените прозорци изобщо няма такива проблеми.

  Цветът може да се промени с течение на времето

  Пластмасовите прозорци не могат да бъдат боядисвани като алуминиевите или дървените.

  Неразградим материал

  Пластмасата не се разлага в природата, тоест тя се разгражда за сто и повече години. Напоследък, обаче, все повече в производството се използва рециклирана пластмаса, като по този начин намаляват количеството отпадъци. От друга страна, PVC е дълготраен, така че неговата неразградимост се компенсира по този начин. Във всеки случай, пластмасовите прозорци не са най-добрият избор за околната среда.

  2. Избор на доставчици

  На пазара има безброй производители и доставчици на ПВЦ дограма. Покупката на прозорец не е краткосрочна инвестиция, така че е много важно да изберете внимателно и да съберете възможно най-много оферти, преди да решите.

  PVC дограмата е най-често срещаният избор на клиентите
  ПВЦ дограмата е най-често срещаният избор на клиентите

  2.1. Гаранция

  Гаранционният срок е отличен показател за качество. Производителите и доставчиците, уверени в своя продукт, могат да предложат десетгодишна или дори по-дълга гаранция. По време на гаранционния период продуктите трябва да бъдат без дефекти - както естетически, така и функционални - и ако възникнат повреди, те не трябва да имат нищо общо с качеството; те могат да бъдат резултат само от неправилна употреба.

  2.2. Собствени майстори за монтаж и поддръжка

  Качествените прозорци сами по себе си не означават много - само ако са монтирани правилно, те ще ви служат дълго и добре. Недобре извършеното монтиране, поради което ще се появят т.нар. термични мостове, могат да обезсмислят всички предимства на един качествен продукт. Ето защо е много важно, доставчикът, който да изберете, да разполага със собствени квалифицирани майстори, които използват висококачествени материали, подходящи за вида на монтирането. Ако продавачът предоставя и обслужване  за своята продукция и гарантира закупуването и смяната на резервни части, тогава най-вероятно сте намерили правилният.

  2.3. Сертификати за качество

  Производителите и продавачите доказват качеството на продукта с различни сертификати и сертификати за качество, които ще ви оставят след монтажа. Тази документация включва технически данни, спецификации, сертификати за екологична безопасност, енергийни сертификати и други подобни.

  3. Монтиране на прозорци

  3.1. Какво всъщност представлява качественото монтиране?

  Монтажът на ПВЦ прозорци се счита за висококачествен, когато се извършва съгласно определена процедура и технически процедури, които осигуряват енергийна ефективност и защита, както и дълготрайна, безопасна и лесна употреба. За да могат ПВЦ прозорците да осигуряват определена степен на топло- и звукоизолация, е много важно те да бъдат монтирани така, че да са непропускливи, т.е. при съединението на прозоречната рамка със стената да няма фуги, пукнатини или дефекти, през които може да се загуби топлина. Това означава също, рамката да не е наранена, нито има отвори около нея. Крилото на прозореца трябва да бъде монтирано така, че да може лесно да се отваря и затваря, да няма недостатъци по обкова или механизмите за отваряне, да не се запъва или пада. Прозорецът трябва да се отваря и затваря доста лесно. Дръжките на прозорците също трябва да бъдат добре поставени и фиксирани.

  3.2. Процес на монтиране

  • Прозорците се доставят в определен ден.
  • Майсторите ви обясняват как ще се върви работата.
  • Поставя се защита по стени, подове и други открити повърхности.
  • Съществуващите прозорци се премахват.
  • Извършва се монтаж и изравняване на рамката в стенните отвори. Ъгълът, височината и дълбочината на инсталацията на прозореца се определят с помощта на лазерен метър.
  • Прозорците се поставят в отвора и се запечатват с определени средства в зависимост от избрания тип монтаж (класически, екологичен или RAL).

  Класически монтаж

  Най-често срещаният начин за монтиране на прозорци. Рамката на прозореца се завинтва в стената и след това съединението между стената и прозореца се запълва с пяна.

  Еко-монтаж

  Фугата между стената и прозореца е изпълнена с екологична, еластична пяна на водна основа, която постоянно „работи“ - тя се разтяга и свива, в зависимост от атмосферните условия, като по този начин осигурява отлична енергийна ефективност. Тази инсталация се препоръчва особено за адаптиране на по-стари сгради.

  RAL монтаж

  Монтажът по RAL е задължителен при монтиране на прозорци в нискоенергийни и пасивни къщи, но определено се препоръчва за всяка нова сграда, тъй като осигурява най-добрата топлоизолация, практически без никакви възможности за топлинни загуби. От вътрешната страна прозорците са запечатани с паропропусклива маса, а отвън с еластична полиуретанова (слабо разширяваща се) пяна, която позволява парата да напуска пространството, но да не може да влезе. RAL монтажът, също така, предотвратява проникването на вода в стените и по този начин образуването на кондензация.

  • Накрая се извършва преглед и проверка на свършената работа.
  • Майсторите ви оставят инструкции за правилна употреба и поддръжка, както и съответните сертификати и гаранция.

  Daibau.bg, помагаме при оценка на инвестицията и избор на изпълнител за Вашия дом  ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
  Последни проекти

  Ролетна врата с термоизолация за офис с френски прозорец

  Ролетна врата с термоизолация за офис с френски прозорец 300см ширина и 250см височина. Клиентът би искал да обсъди в детайли за най-доброто решение, защотот всъщност обектът се ползва за живеене и се търси сигурност. 1146.6 лв дo 1911 лв

  ........

  Ремонт на ПВЦ дограма - 1бр. балконска врата и 1бр прозорец (не се затварят)

  Ремонт на 1 бр. балконска врата и 1 бр прозорец към санитарно помещение, които вече не могат да се затворят. 1234.8 лв дo 2058 лв

  ........

  Изработка и монтаж на 5 камерна пвц дограма, 4 бр

  Изработка и монтаж бяла пвц дограма, 5 камерна
  2 прозореца с размери 2,40ш-1,60д, 1прозорец 1,50ш-1,60д и вратопрозорец 2,60ш-2,10д с врата 70см. ш-2,50в,
  фикс 2м х 2м 2646 лв дo 4410 лв

  ........

  ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

  Цeнa, смяна на дограмата с ПВЦ, троен прозорец и балконска врата
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Перник

  540 лв дo 900 лв

  Цeнa, ПВЦ Дограма в бяла и златен дъб, хххх
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Шумен

  585 лв дo 975 лв

  Цeнa, Искам да затворя терасата си, и да сложа дограма върху Итонг, Дължина на терасата 7,60 Височина на дограмата 1,60 височина на терасата 2 метра
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Разград

  2250 лв дo 3750 лв

  Цeнa, Усвояване на балкон, 10
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Поморие

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Премахване на винкелна конструкция и изграждане с газобетонни блокове, 10-15
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Силистра

  1350 лв дo 2250 лв

  Цeнa, Здравейте! Планираме подмяна на 3 прозорци + балконски врати, 3 прозорци + балконски врати,
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Банско

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Остъкляване на част от тераса., Около 11 кв.м.
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Трудовец

  1080 лв дo 1800 лв

  Цeнa, ПВЦ врата и прозорец за стара къща- РАЗМЕРИ, касата h - 1,85 м, l - 0,86 м; прозорец h - 0,56 м, l - 0,66 м,
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Сърнегор

  270 лв дo 450 лв

  Цeнa, ПВЦ дограма -5 броя прозорци, 5 бр. 1мх1мПВС
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Дупница

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Остъкляване на тераса, 20 КВ.М.
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Враца

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, Ремонт на външна ролетна щора с моторче- СПЕШНО, 2кв.м
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Кърджали

  90 лв дo 150 лв

  Цeнa, ПВЦ дограма за 3 прозореца, ново строителство, 142х150 , 140х160, 145-167 см.
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Хисаря

  540 лв дo 900 лв

  Цeнa, Изработка 11 кв.м дограма- антрацит- СНИМКИ, 13 кв.м. PVC дограма
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Христо Смирненски

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Прозорец врата-пистолет, 1бр.
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Хасково

  360 лв дo 600 лв

  Цeнa, Остъкление на веранда, 16кв.м.
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Петърч

  2250 лв дo 3750 лв

  Цeнa, Външна врата- да се подмени стъклото, 1.48м./50 см.
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Търговище

  90 лв дo 150 лв

  Цeнa, дограма за стая, кухня и тераса, 4 крилен прозорец за стая (3.25/1.40);трикрилен прозорец+терасна врата за кухняостъкляване на тераса - без чупки
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Велико Търново

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, Тента за тераса, 2,80 м.
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Лом

  180 лв дo 300 лв

  Цeнa, Остъкляване на тераса, 7
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Велико Търново

  3150 лв дo 5250 лв

  Цeнa, Аламинова дограма прозорци врати, 2 vrati
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Твърдица

  360 лв дo 600 лв

  Цeнa, Окачена фасада, едното стъкло е пукнато и трябва да се смени. 5 етаж., 2,50
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Витоша

  180 лв дo 300 лв

  Цeнa, Вентилатор на стъклопакет,
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Средец

  180 лв дo 300 лв

  Цeнa, Смяна на мрежа на комарници и полагане на механизъм за отваряне на комарниците на 4 прозорци,
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Черногорово

  180 лв дo 300 лв

  Цeнa, ПВЦ прозорец1 крилен горно и странично отваряне, 1 прозорец 165ш 145 ви
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Берковица

  207 лв дo 345 лв

  Цeнa, Външни щори или дограма за затваряне на тераса, 3.45 дължина на 1.65 височина
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Русе

  1080 лв дo 1800 лв

  Цeнa, Дограма и входна врата-, Една врата
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Злати Войвода

  1980 лв дo 3300 лв

  Цeнa, Два големи прозореца единия със врата и 5 малки прозореца, 7
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Габрово

  1350 лв дo 2250 лв

  Цeнa, ПВЦ прозорец, 1 Брой с размери 108см височина и 78 широчиня
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Банско

  180 лв дo 300 лв

  Цeнa, Пвс дограма по поръчка за цял етаж, 10
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, София

  1800 лв дo 3000 лв

  Цeнa, дограма, 10км м
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Антон

  1800 лв дo 3000 лв

  Цeнa, Остъкляване на тераса, Около 10 кв.
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Раднево

  1350 лв дo 2250 лв

  Цeнa, Врата за баня пвц, 2м /73
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Сопот

  180 лв дo 300 лв

  Цeнa, Смяна на прозорци, 5 бр. и врата за баня
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Левочево

  1350 лв дo 2250 лв

  Цeнa, Щори, 16
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Кирково

  630 лв дo 1050 лв

  Цeнa, един отваряем прозорец, 120/120
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Бургас

  90 лв дo 150 лв

  Цeнa, рязане на стара метална дограма, слагане на нова съвремнна, 8 квадратни метра - прозорци
  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци, Надежда II

  1350 лв дo 2250 лв  Вижте други завършени проекти и цени
  Търсене на добри изпълнители за областта ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци?

  ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци ценоразпис

  Поискайте необвързваща оферта от фирмата

  579+ ФИРМИ ЗA ПВЦ дограма, ПВЦ прозорци
  БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
  БЕЗ КОМИСИОННА
  ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА