За района

  Венециански щори, цени

  Колко струват венецианските щори? Цените на венецианските щори варират в зависимост от размера и формата на прозорците, материалите, качеството и доставчика. Вътрешните щори се използват за регулиране на интензивността на светлината в помещението при необходимост и за намаляване на разходите за охлаждане през летните месеци. Цената на класическите венециански щори от алуминий варира между 14,40 и 29,60 лв/m2.

  На кого да се доверите за монтиране на венециански щори? Изпратете запитване до подходящи и надеждни майстори за монтиране на венециански щори във вашия район - безплатно и без ангажименти! Достатъчно е да попълнете формуляра по-долу.

  Бързо получаване на оферта– лесно и безплатно!
  Изпратете запитване

  Цени на интериорни алуминиеви венециански щори


  Цени на интериорни алуминиеви венециански щори.

  16.00 лв/м2

  МНОГО НИСКА ЦЕНА
  24.00 лв/м2

  СРЕДНA ЦЕНА
  32.00 лв/м2

  НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
  Искам оферта на изпълнител

  Други цени за Венециански щори (2024)

  вашето количество

  единица

  приблизителна цена

  вашата цена

  Поправка или смяна на шнура на интериорни венециански щори

  Поправка или смяна на шнура нa интериорни венециански щори .


  бр

  лв/бр

  лв
  приблизителна цена
  лв
  Изпратете търсене >

  Полезен ли Ви беше калкулаторът?

  Венециански щори - всичко, което трябва да знаете

  1. Венециански щори - какво трябва да знаете?

  Венецианските щори станаха популярни преди няколко десетилетия. Те са лесни за използване и изключително издръжливи. Основните им предимства, освен възможността за спускане и повдигане, са затъмняването на помещението, което се регулира от хоризонталното движение на ламелите с верижка, шнур, щека с резба (манивела) или мотор. Механизмът обикновено е прикрепен към самата рамка на прозореца или вратата. Венецианските щори са изработени от тънки, но много устойчиви алуминиеви ламели в различни цветове и ширини. Венецианските щори могат да се използват в жилищни, търговски и промишлени сгради. Правилно използвани и поддържани, те са практически неразрушими. И всичко, което трябва да се направи, е да се отстранява прахът от тях от време на време.

  С венецианските щори осветлението на помещението се регулира най –лесно.
  С венецианските щори осветлението на помещението се регулира най –лесно.

   

  1.1. Ламели на венециански щори

  Ламелите са тези, които влияят най -много върху външния вид на венецианските щори. Според материала, различаваме алуминиеви и дървени. Алуминиевите са по -издръжливи, но дървените изглеждат по -хубави, въпреки че са по -трудни за поддръжка. Обичайната ширина на ламелите е 15-25 mm. Ако искате да постигнете специални ефекти в помещението, можете също да поръчате перфорация на ламелите, така че светлината да преминава през отворите. Можете, също така, да постигнете пълно затъмнение със специални венециански щори. Можете да изберете цвета от палитрата RAL.

  1.2. Методи за управление

  Венецианските щори се управляват лесно. Конвенционалната система за управление се състои от щеки и шнурове. Наклонът на ламелите се регулира с манивела. Двигателят може да бъде инсталиран на по -големи прозорци, така че стартирането на венецианската щора ще бъде много по -лесно и автоматично. Ако цялата къща се управлява чрез интелигентна система, щорите също могат да бъдат свързани, така че винаги да има оптимално количество светлина в стаите.

  1.3. Предимства

  Венецианските щори като интериорни щори имат многобройни предимства. Те лесно регулират количеството светлина в помещениенто - от най -силната, когато са напълно отворени, през частичното засенчване до пълното затъмняване, когато са напълно затворени. Можете, също така, да поръчате венециански щори точно според размера на прозореца, така че те ще бъдат напълно съвместими по размер и форма. А цветовете и дори нюансите могат да бъдат по ваш избор, защото венецианските щори са изработени във всички цветове на палитрата RAL. Ламелите могат да бъдат перфорирани или дървени, което добавя още едно ниво стил на пространството. Въпреки че е препоръчително да оставите монтажа на венецианските щори на специалист, можете да го направите и сами. За да може венецианските щори да издържат възможно най -дълго, е необходимо редовно да ги бършете от прах. Когато се вземат предвид всички тези предимства, цената на тези щори е много приемлива.

  2. Как да изберем доставчик?

  Когато решите да купувате, преди да потърсите доставчик, информирайте се добре за видовете и характеристиките на щорите. Помислете дали предпочитате перфорирани или бихте предпочели плътни, дървени ламели? Когато си представите венециански щори на прозорците в дома си, вие можете да изберете и един от многото кандидати на нашия портал, Daibau.bg. Тук ще намерите и коментари от предишни клиенти, а можете да оставите и вашето запитване и да изчакате офертите да пристигнат.

  3. Вид и тип

  Според вида на материала има две групи:

  3.1. Алуминиеви венециански щори

  Тези венециански щори са така наречените класически. Алуминият е твърд материал, устойчив на влага и изисква минимална поддръжка. Ширината на ламелите е между 15 и 25 mm. Те могат да бъдат пълни и перфорирани и да се предлагат във всички цветове по RAL. Ако са направени по мярка, венецианските щори са напълно прогодими към прозорците.

  3.2. Дървени венециански щори

  Поради своята естественост и топлината, която излъчват, дървените интериорни щори са чудесен избор за пространство, където искате да подчертаете комфорта и мекотата. Дървените венециански щори могат да бъдат намерени във всички естествени цветове и с различни текстури. Прахът от тях се избърсва с мокра кърпа, но трябва да се внимава да няма прекалено много влага, защото дървото се изкривява от нея.

  3.3. Венециански щори за прозорци на покрива (капандури)

  Капандурите също могат да бъдат засенчени с тези вътрешни щори. За тази цел те имат специални водачи, които придържат ламелите към прозореца.

  4. Монтаж

  Венецианските щори се монтират бързо и лесно. Майсторът на венецианските щори първо прави измервания на прозорците, така че ламелите да са с подходяща ширина и дължина. Когато се правят венециански щори по поръчка, те могат да бъдат с нестандартни размери и форми, точно като прозорците. Когато са готови, те се монтират върху дограмата. В специални случаи те могат да бъдат фиксирани към отвора на тавана или стената.

  5. Поправка

  Понякога след продължителна употреба се случва шнуровете, които свързват ламелите, да се скъса или счупят, ламелите да се повредят или резбованата щека да се откъсне или разхлаби. Такива механични повреди се получават от старост и износване на материала, начина на използване или, да речем, от силен порив на вятъра. Ако щорите са толкова повредени, помислете какво е по -рентабилно - ремонт или подмяна. Ремонтът винаги е по-бърз и по-евтин, въпреки че всичко зависи от степента на повреда.

  Търсене на добри изпълнители за областта Венециански щори?

  Daibau.bg, помагаме при оценка на инвестицията и избор на изпълнител за Вашия дом  Искам оферта на изпълнител
  Последни проекти

  Щори за два трикрилни прозореца

  Изработка и монтаж на бели венециалнски щори за два прозореца с размери 210/140 м. Размер на всяко крило 70/140 882 лв дo 1470 лв

  ........

  Вертикални щори

  4 броя веритални щори, размери 170/150 352.8 лв дo 588 лв

  ........

  Щори ден и нощ за тераса 250 см, 5 прозореца

  Щори ден и нощ за тераса включително монтаж 529.2 лв дo 882 лв

  ........

  Искам оферта на изпълнител

  Цeнa, венециански щори за прозорците, три прозореца 135/135 и три прозореца 70/135 бяло
  Венециански щори, Горна Оряховица

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, ПВЦ хоризонтални щори - бели, 20кв.м. 10 прозореца и две врати за тераси
  Венециански щори, Правец

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Външни ролетни щори, 8 прозореца - 20 м кв.
  Венециански щори, Русе

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Изработка и монтаж на щори, 5
  Венециански щори, Свиленград

  180 лв дo 300 лв

  Цeнa, венециански щори в тъмно кафяво, 4 бр: 0,71/2,16 м. плюс 2 бр: 0,68/2,06 м.
  Венециански щори, Варна

  270 лв дo 450 лв

  Цeнa, Външни ламинирани тъмно кафяви щори за три прозореца широки и една вра, 8
  Венециански щори, София

  270 лв дo 450 лв  Идеи за обзавеждане на дома

  Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

  Венециански щори ценоразпис

  Поискайте необвързваща оферта от фирмата

  236+ Фирми зa Венециански щори
  Безплатни услуги
  Без комисионна
  Вземете оферта