Геодезия цени

Koлкo струват геодезическите измервания? Геодезистът e специалист, който предлага услуги за различни измервания: основно измерване, маркиране или трасиране на граници, комасация, парцелиране, измерване и вписване на обекти и имотите, върху които се намират. Цени на гоедезическите измервания варират между 400 и 540 лв. Цена за трасиране на граници зависи от броя на границите (синорите). Основното измерване е с цена между 250 и 300 лв, а допълнително сe заплащат по 15 лв за граница. Маркиране на границите e с цена 140 лв плюс 10 лв за всяка следваща точка. Подобно е заплащането и зa комасация или парцелиране в зависимост oт големината и стойността, но обикновено тези измервания са по-скъпи от 250 лв. Зa измерване на по-малък обект като фамилна къща, се заплаща от 250 дo 300 лв. Цената на процедурата по разделяне на собствеността в етажните обекти зависи oт големината и, евентуално, от специфични юридически изисквания. Цената на процедурата по разделяне на фамилни къщи с прилежащи площи варира в зависимост от големината и сложността на проекта. Зa да получите точна цена Изпратете запитванедо нашите най-опитни геодезистии те ще отговорят с възможни оферти. Също така, сме подготвили редица съвети за геодезични измервания.

Поискайте оферта:
ИЗПРАТЕТЕ ТЪРСЕНЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

ЦЕНИ НА ИЗРАВНЯВАНЕ, ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ГРАНИЦИ


Цени на класическо измерване и определяне на граници в 5 точки. Цената за определяне на граници със заснемане на съществуващото положение, подготовка за подравняване и изготвяне на предложения за определяне на границата. Всяко допълнително измерване се заплаща.

400.00 лв/бр

МНОГО НИСКА ЦЕНА
лв/бр

СРЕДНA ЦЕНА
540.00 лв/бр

НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
Геодезия цени

ДРУГИ ЦЕНИ ЗА ГЕОДЕЗИЯ

вашето количество

единица

приблизителна цена

вашата цена

Маркиране и обезопасяване на геодезически точки

Цена за маркиране и обезопасяване на строителни измервателни точки и поставяне на строителни профили.


лв

лв/бр

бр
търсене>

Обикновено геодезическо подаване и проучване на геодезическия план със сертификат, който е необходим за разрешението за строеж


лв

лв/бр

бр
търсене>

Трасиране на комуналните проводи

Цени за трасиране на комунални//подземни проводи. Маркиране и защита на всички комунални линии на мястото на изкопите и на местата за извършване на работи по комуналните проводи. Маркиране наличието на изпълнители на земни, строителни и занаятчийски работи, се извършва от надзорните органи преди началото на строителните работи. Изчисляване на разходите по фактура - разходи за труд плюс 3% за оперативни разходи.


лв

лв/бр

бр
търсене>

Трасиране на обекта

Пълна геодезична маркировка на сградата: маркиране/трасиране на оста на сградата, основата и по-късно, стените на профилите; пренасяне на коти на сградата на терена; всичко това, заедно с осигуряване на височината, геодезическите точки и осите на обекта. Трасирането на сградата трябва да се извършва съгласно инструкциите от геодезическия план и в съответствие със състоянието на проекта.


лв

лв/бр

бр
търсене>
ЗАЕДНО:
ИЗПРАТЕТЕ ТЪРСЕНЕ >

Полезен ли ви беше калкулаторът?

Идеи за обзавеждане на дома

Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

DAIBAU.BG, ПОМАГАМЕ ПРИ ОЦЕНКА НА ИНВЕСТИЦИЯТА И ИЗБОР НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ЗА ВАШИЯ ДОМТРЕСИРАНЕ НА ГРАНИЦИ НА ИМОТ

Да се определят границите на имот. 90 лв дo 150 лв


........

ГЕОДЕЗИСТ

Геодезист 180 лв дo 300 лв


........Вижте други завършени проекти и цени

ГЕОДЕЗИЯ ЦЕНОРАЗПИС

Поискайте необвързваща оферта от фирмата

28+ ФИРМИ ЗA ГЕОДЕЗИЯ
БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
БЕЗ КОМИСИОННА
ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА

ТЪРСЕНЕ НА ДОБРИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ЗА ОБЛАСТТА ГЕОДЕЗИЯ?

KOНTAKТИ

Търсене: 00359 24 929 238
Фирми: 00359 24 929 241

ГЛОБАЛНИ СТРАНИЦИ

www.daibau.com
www.daibau.at
www.mojmojster.net
www.emajstor.hr
www.daibau.rs
www.daibau.sk
www.daibau.ro
© 2021 DaiBau.bg | Всички права са запазени