Входни врати цени,

Колко струва входна врата? Цената на входна врата зависи от вида на материалите, размерите, остъклените части, декорациите, защитните елементи и производителя. Сред най-евтините са ПВЦ входни врати и за тях трябва да платите между 550 и 965 лв. Цените за дървени входни врати варират между 650 и 1 100 лв. Алуминиевите входни врати са малко по-скъпи - между 740 и 1 800 лв, докато комбинацията от дърво и алуминий струва от 740 до 1 200 лв.

На кого да се доверите за монтаж на входна врата? Изпратете запитване до подходящи и надеждни майстори за монтаж на входни врати във вашия район - безплатно и без ангажименти! Достатъчно е да попълнете формуляра по-долу.

Поискайте оферта:
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

ЦЕНИ НА ПВЦ ВХОДНИ ВРАТИ


Цени за доставка и монтаж на дървени входни врати, 100х210 cm, с топло- и звукоизолация.

550.00 лв/бр

МНОГО НИСКА ЦЕНА
лв/бр

СРЕДНA ЦЕНА
965.00 лв/бр

НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
Входни врати цени,

ДРУГИ ЦЕНИ ЗА ВХОДНИ ВРАТИ

вашето количество

единица

приблизителна цена

вашата цена

Дървена входна врата

Цени на доставка и монтаж на дървени входни врати, 100х210 cm, с топло- и звукоизолация.


лв

лв/бр

бр
търсене>

Алуминиева входна врата

Цени на алуминиеви входни врати. Цена на алуминиева входна врата с класически обков и дръжка от неръждаема стомана, нисък алуминиев праг и термична защита, 100x210 cm. Цена на монтаж на врата без стъкло.


лв

лв/бр

бр
търсене>

Дървеноалуминиева входна врата

Цени за доставка и монтаж на дървеноалуминиеви входни врати, 100х210 cm, с топло- и звукоизолация.


лв

лв/бр

бр
търсене>
ЗАЕДНО:
ИЗПРАТЕТЕ ТЪРСЕНЕ >

ПВЦ входни врати


Колко струват входните ПВЦ врати? Цените на входните ПВЦ врати се различават в зависимост от това, д...

Проверете и: ПВЦ входни врати, Цени

Алуминиева входна врата


Колко струва алуминиева входна врата? Цените на алуминиевите входни врати варират в зависимост от ви...

Проверете и: Алуминиева входна врата, Цени

Дървена входна врата


Колко струва дървена входна врата? Цените на дървените входни врати варират според вида на дървената...

Проверете и: Дървена входна врата, Цени

Полезен ли ви беше калкулаторът?

Идеи за обзавеждане на дома

Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

Входна врата - всичко, което трябва да знаете

1. Входна врата - какво трябва да знаете?

Всеки дом, при всички случаи, трябва да има подходяща входна врата
Всеки дом, при всички случаи, трябва да има подходяща входна врата

1.1. Сигурност на вратата

Тъй като входната врата представлява достъп до интериора на всяка къща или апартамент, тя трябва да бъде и защита. Входните врати осигуряват безопасността на дома и домакинството, когато са изработени от здрави и трайни материали и когато са затворени и заключени по подходящи начини. Съвременните техники и технологии, днес позволяват защитата на входа да бъде не само класическа ключалка, но и много по-практичната електронна брава, използваща карти, кодове, телефони или пръстови отпечатъци. Предимството на електронните брави е контролирането и наблюдението - точен запис на влизания и излизания, по-голяма сигурност, дълготрайност и по-малка възможност за нежелани събития. Ако загубите класическия ключ, трябва да смените цялата ключалка и всички съществуващи набори ключове, а ако загубите картата, ще бъде достатъчно да изтриете разрешението за достъп от системата. Поради всички тези предимства, въпреки по-високата цена, все повече хора избират електронни брави.

1.2. Tоплоизолация на вратата

Входната врата, както и другите елементи на дограмата в домакинството, оказва силно влияние върху енергийния баланс. Дали вратата ще бъде добър топлоизолатор или не, определя изборът на материалите, от които е направена, тяхната дебелина и начинът на монтаж. Сега на пазара има врати, които позволяват топлинните загуби да бъдат минимални, но те трябва да бъдат монтирани по начина, който се използва за пасивни къщи, т.е. тази стойност трябва да е по-малка от Ud = 0,8 W/m2K. Такава висока изолация се постига чрез специалния пълнеж на крилото на вратата и чрез самата дебелина. Входната врата, обаче, все още е едно от най-слабите места на изолацията на къща или апартамент, особено поради влиянието на атмосферните условия, така че трябва да обърнете внимание и на това.

1.3. Звукоизолация

Звукоизолацията на входната врата също е много важен фактор за качеството на живот в къщата или апартамента. В допълнение към материала и дебелината на вратата, степента на изолация се влияе значително от качеството на самата врата, както и метода на монтаж, т.е., непропускливостта на фугите около вратата.

1.4. Противопожарна защита

Противопожарните врати предотвратяват разпространението на огън в домакинството или помощните помещения. Обикновено такива има в обществени и производствени обекти, но също така и в жилищни помещения с такива врати се осигурява по-голяма сигурност. Сертифицираните противопожарни врати задържат огъня най-малко 30 минути и колкото повече защитни елементи имат, толкова по-дълго защитават дома.

1.5. Външен вид на вратите

Входната врата трябва да е в хармония с външния вид на цялата къща или сграда, като го допълва или подобрява. Затова производителите и доставчиците на входни врати се стремят те да бъдат във възможно най-много цветове, форми, комбинации от материали, модели и решения, така че всеки клиент да може да намери нещо според своите желания и възможности. Ако въпреки толкова голям избор от фабрични врати, не намерите това, което търсите, винаги можете да направите входна врата по поръчка.

2. Избор на доставчици и изпълнители

Независимо дали става дума за нова сграда или за ремонт на стар дом, когато търсите подходяща входна врата, ще попаднете на много дълъг списък с доставчици и изпълнители. Конкуренцията е много ожесточена. Как тогава да направим добър избор?

2.1. Гаранция, гаранционен срок

Първият признак за качеството на изработката е гаранционният срок. Доставчиците на качествени входни врати предлагат поне десетгодишна систематична гаранция. Докато гаранцията продължава, вратата трябва да е без никакви визуални или функционални дефекти. Такова дълголетие се осигурява от качествени материали и изработка.

2.2. Собствени майстори и осигурена поддръжка

Качественият монтаж е изключително важен фактор. Лошо монтираните врати могат да обезсилят всички страхотни характеристики на вратата! Ето защо, така да се каже, е наложително продавачът да има собствени майстори, а не да наема подизпълнители. Само по този начин човек може да има точен поглед и контрол на целия процес на монтаж до най-малките подробности като винтови детайли и допълнителни елементи, а с това и гарантирано качество. Не по-малко важен е фактът, че в случай на необходимост можете да потърсите и получите помощ и, евентуално, навременни и бързи поправки.

2.3. Доказателства за качество

Качеството за изпълние на работата се доказва със сертификати, т.е. съответната документация, която доставчикът може да ви предостави по време на сключването на договора и да издаде след приключване на работата. Наред с техническите спецификации трябва да има (в зависимост от типа и вида на вратата) сертификати за сигурност, противопожарна защита, съответствие с екологичните стандарти и други подобни.

3. Различни методи на монтаж

3.1. Според вида на обекта

Входните врати на апартамента се различават и по външен вид, и по предназначение от тези на къщата.

Входна врата на къща

На пазара има невероятен брой входни врати, независимо дали ги търсите по стил и вид, или по модел и цвят, и е просто невъзможно да не намерите подходяща. Много често входната врата е стъклена или има стъклени повърхности отстрани или отгоре (осветители). Входните врати за къщата обикновено имат по-здрава структура и конструкция, както и по-добра топло и звукоизолация, тъй като те са изложени и на атмосферни условия.

Входна врата на апартамент

Обикновено апартаментите имат по-малки и по-тънки врати от тези на къщите, те са с по-опростена структура и обикновено от един материал, едноцветни и без стъклени повърхности. Тъй като в апартамента не се влиза директно от улицата, а от общи коридори и стълби, топлоизолацията не е толкова важна, отколкото за къщите. За тях са по-важни звуковата и противопожарната защита.

3.2. Според материала

Стойността  на вратите като естетика и употреба, зависи от материала. Възможностите за комбиниране на материали и цветове са почти неограничени и за всеки апартамент може да се намери задоволително решение. Всеки материал, обаче, има своите по-добри и по-лоши характеристики.

Дървена входна врата            

Доставчиците на дървени врати обвързват най-вече екологичните стандарти с вписването в природната среда. Дървото е естествен и топъл материал сам по себе си, така че под всякаква форма има много благоприятен ефект върху микроклимата и приятния престой в помещението. По отношение на изолацията, качествените дървени врати не изостават от вратите, изработени от други материали. Обикновено се казва, че дървените врати са по-уязвими от другите, но въпреки че метеорологичните фактори не са незначителни, тези врати могат да издържат десетилетия.

ПВЦ входни врати            

Доставчици на врати от изкуствени материали, също има безброй. Тяхно предимство е и фактът, че ПВЦ вратите се произвеждат по-бързо и лесно, а цените им са много достъпни. В същото време, те осигуряват отлична топло- и звукоизолация, издържат изключително добре на външни влияния и лесно се поддържат. Препоръчваме в този случай, при избор на доставчик да обърнете специално внимание на неговата лоялност (сертификати, гаранции, монтаж, сервиз).

Aлуминиева външна врата

Сред материалите, най-често използвани за входни врати, алуминият е най-ценен, най-устойчив и най-издръжлив. Използва се самостоятелно или в комбинация с дърво, като по този начин удвоява броя на възможните вариации на визуални и употребяеми елементи. Най-често такива входни врати са направени така, че от външната страна, която е изложена на атмосферни влияния, има алуминий, а отвътре - масивна дървесина. Такива врати, разбираемо, са и сред най-скъпите; високата цена се оправдава от очаквания дълъг експлоатационен живот, както и от запазен външен вид.

4. Входна врата промоция/стил/тенденция 2019/2020

4.1. Стъкло

Повече стъкло винаги означава и повече светлина! Може да се каже, че това е най-добрата тенденция през последните години. Възможността за комбиниране на стъкло с други материали осигурява невероятен брой много интересни решения, както за самата врата, така и за начините, по които тя се вписва в пространството.

4.2. Цветове

Може да се каже, че обикновеният, класически начин на мислене е такъв, че вратата трябва да бъде в унисон с останалите мебели. По-смелият и все по-популярен поглед на нещата е, че вратата и целият вход трябва да бъдат колкото е възможно повече подчертани, акцентувани с цвят. Колкото повече, колкото по-смело, толкова по-добре! Колкото по-дръзки, толкова по-модерни!

4.3. Изчистени линии

Изчистените, редуцирани и прости линии все повече преобладават над традиционните стилове. Чиста геометрия, плоски повърхности, минималистичен израз.

4.4. Големи размери

Големите врати оптически увеличават целия вход и пропускат повече светлина. По-големите, всъщност, по-широките входни врати са и по-функционални, тъй като е по-лесно да се внасят и изнасят нещата през тях, минават колички и така нататък.

DAIBAU.BG, ПОМАГАМЕ ПРИ ОЦЕНКА НА ИНВЕСТИЦИЯТА И ИЗБОР НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ЗА ВАШИЯ ДОМИЗРАБОТКА/ДОСТАВКА НА ДВЕ ВРАТИ С ОБЩА КАСА

Отвор на приземно помещение с дебела бетонна стена. Възможно е да се използват две отделни каси, които да се свържат с декоративна плоскост или ламарина. Вътрешната врата трябва да е блиндирана с високо ниво на сигурност, а външната - метална врата със стандарно заключване с патрон. И двете врати трябва да са устойчиви на външни условия. Касата трябва да предвижда поставяне на 10см външна изолация в последствие. 2646 1 дo 4410 лв


........

МОНТИРАЛИ СТЕ ВХОДНА ВРАТА НА 142БЛ. ВХ. А Х. ДИМИТЪР

Входна врата на бл. 142, вход Б, съседния на този , където сте монтирали вече. 1234.8 1 дo 2058 лв


........

ВХОДНА ВРАТА ОТ МАСИВ КЪЩА

Входна врата за къща 1587.6 1 дo 2646 лв


........

ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

ЦEНA, 3БР. ВРАТИ, 3ВРАТИ, • ВХОДНА ВРАТА С РАЗМЕРИ 105СМ./228СМ. С 38 БР. ПОЩЕНСКИ КУТИИ;• АВАРИЙНА ВРАТА С РАЗМЕРИ 100СМ./210СМ. (НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА Е ПОЖАРОУСТОЙЧИВА
Входни врати, София

2700 лв дo 4500 лв

ЦEНA, ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ ПО ПОРЪЧКА И НА ИЗПЛАЩАНЕ, 2+1
Входни врати, Ботевград

1440 лв дo 2400 лв

ЦEНA, ВХОДНА ВРАТА НА ПАНЕЛЕН АПАРТАМЕНТ И МОНТАЖ, 1
Входни врати, Русе

1350 лв дo 2250 лв

ЦEНA, ВЪНШНА ВРАТА ЗА КЪЩА, 95НА 220
Входни врати, Перник

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, МЕТАЛНА ВЪНШНА ВРАТА НА ЖИЛИЮЕН ВХОД, 1БР. 260СМ Х 270СМ
Входни врати, София

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, ИСКАМЕ ДА СМЕНИМ ВХОДНАТА ВРАТА НА АПАРТАМЕНТА НИ В ЕТРОПОЛЕ, 1
Входни врати, Етрополе

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, ВХОДНА ВРАТА ПАНЕЛЕН БЛОК, 9
Входни врати, София

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, ДЪРВЕНА ВХОДНА ВРАТА ЗА КЪЩА, 90/200 /35
Входни врати, Сливен

765 лв дo 1275 лв

ЦEНA, ВХОДНА ВРАТА НА БЛОКА,
Входни врати, София

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, СМЯНА НА ВХОДНА ВРАТА НА БЛОК.,
Входни врати, Изток

630 лв дo 1050 лв

ЦEНA, ВРАТИ , 3 ВЪТРЕШНИ 2 ВЪНШНИ
Входни врати, Каменец

2700 лв дo 4500 лв

ЦEНA, ЗАТВАРЯНЕ НА ВХОД НА БЕЗИСТЕН СЪС ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ВЛИЗАНЕ НА ЖИВУЩИ И А , 4 МЕТРА ШИРИНА 4 ВИСОЧИНА
Входни врати, София

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, ИМАМ НУЖДА ОТ АЛУМИНИЕВ ВХОДНА ВРАТА С РАЗМЕР 150 НА 300,
Входни врати, Бургас

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ, 2БР.
Входни врати, Пирдоп

450 лв дo 750 лв

ЦEНA, ВХОДНА ВРАТА ЗА КЪЩА, 90*200
Входни врати, София

765 лв дo 1275 лв

ЦEНA, МОНТАЖ НА НАЛИЧНА ВХОДНА ВРАТА И ДЕМОНТАЖ НА СТАРАТА , ОКОЛО 2 КВ.МЕТРА
Входни врати, Враца

135 лв дo 225 лв

ЦEНA, ВХОДНА ВРАТА , 1.8 КВАДРАТНИ МЕТРА
Входни врати, Радомир

720 лв дo 1200 лв

ЦEНA, ВХОДНА ВРАТА PVC, АЛУМИНИЕВА ИЛИ БЛИНДИРАНА. , 1 БР, ШИРИНА НА КРИЛОТО 93СМ, ВИСОЧИНА 200СМ. ШИРИНА НА КАСАТА-105СМ, ВИСОЧИНА-210СМ.
Входни врати, Гара Елин Пелин

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, ГРАДИНСКА ВРАТА, 1
Входни врати, Казанлък

360 лв дo 600 лв

ЦEНA, ВХОДНА ВРАТА НА КЪЩА,
Входни врати, Велико Търново

450 лв дo 750 лв

ЦEНA, ПРОИЗВОДИТЕЛИ, ДОСТАВЧИЦИ, МОНТАЖИСТИ НА ВХОДНИ ВРАТИ, 1
Входни врати, Елин Пелин

720 лв дo 1200 лв

ЦEНA, ВХОДНА ВРАТА, 2 КВ
Входни врати, Кубрат

630 лв дo 1050 лв

ЦEНA, АЛУМИНИЕВА ВХОДНА ВРАТА ЗА КЪЩА, 2,30 КВ.М
Входни врати, Банкя

630 лв дo 1050 лв

ЦEНA, ВХОДНА ВРАТА ЗА ЖИИЩНА СГРАДА, 1
Входни врати, Сухата река

1080 лв дo 1800 лв

ЦEНA, ВХ.ВРАТА ЗА БЛОК С ОТВОРИ ЗА ОТДЕЛНИТЕ ПОЩИ 23БР., 220/247
Входни врати, Банкя

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, ЗАКУПУВАНЕ И ПОСТАВЯНЕ НА МЕТАЛНА ВРАТА В БАТАК ВРАТА, 2М.КВ.
Входни врати, Батак

270 лв дo 450 лв

ЦEНA, ВХОДНА ВРАТА , 200/94
Входни врати, Велинград

315 лв дo 525 лв

ЦEНA, ВРАТА , 3КВ
Входни врати, Враца

630 лв дo 1050 лв

ЦEНA, ВХОДНА ВРАТА МЕТАЛНА ТЪМЕН ДЪБ ТУРСКА, 1 ВРАТА СТАНДАРТЕН РАЗМЕР
Входни врати, Несебър

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, СМЯНА НА СТАРАТА ВХОДНА ВРАТА С ПО-СЪВРЕМЕННА С ЕЛЕКТРОННО ЗАКЛЮЧВАНЕ , 7КВ.М.
Входни врати, София

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, ВХОДНА ВРАТА ОТ ДЪРВО, 1,6 КВ. МЕТРА
Входни врати, Ябланица

450 лв дo 750 лв

ЦEНA, ВХОДНА ВРАТА ЗА КЪЩА , 1БОЙ
Входни врати, Пирдоп

360 лв дo 600 лв

ЦEНA, ВХОДНА ВРАТА ЗА КЪЩА ( ВЪНШНИ УСЛОВИЯ), 90/200
Входни врати, Пловдив

360 лв дo 600 лв

ЦEНA, ВХОДНА ВРАТА НА ЖИЛИЩЕН БЛОК. , 2,80Х1,80М
Входни врати, Правец

360 лв дo 600 лв

ЦEНA, ИЗРАБОТКА И МОНТАЖ НА 2 ВХОДНИ ВРАТИ , 15
Входни врати, Роман

1080 лв дo 1800 лв

ЦEНA, ВХОДНА ВРАТА 175Х225 С ВГРАДЕНИ 24 ПОЩИ, АВТОМАТ, МАГНИТ, 4КВ.М
Входни врати, София

1080 лв дo 1800 лвВижте други завършени проекти и цени

Входни врати ЦЕНОРАЗПИС

Поискайте необвързваща оферта от фирмата

211+ ФИРМИ ЗA ВХОДНИ ВРАТИ
БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
БЕЗ КОМИСИОННА
ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА

ТЪРСЕНЕ НА ДОБРИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ЗА ОБЛАСТТА ВХОДНИ ВРАТИ?

© 2023 DaiBau.bg | Всички права са запазени