За района

  Входни врати цени,

  Колко струва входна врата? Цената на входна врата зависи от вида на материалите, размерите, остъклените части, декорациите, защитните елементи и производителя. Сред най-евтините са ПВЦ входни врати и за тях трябва да платите между 550 и 965 лв. Цените за дървени входни врати варират между 650 и 1 100 лв. Алуминиевите входни врати са малко по-скъпи - между 740 и 1 800 лв, докато комбинацията от дърво и алуминий струва от 740 до 1 200 лв.

  На кого да се доверите за монтаж на входна врата? Изпратете запитване до подходящи и надеждни майстори за монтаж на входни врати във вашия район - безплатно и без ангажименти! Достатъчно е да попълнете формуляра по-долу.

  Бързо получаване на оферта– лесно и безплатно!
  Изпратете запитване

  Цени на ПВЦ входни врати


  Цени за доставка и монтаж на дървени входни врати, 100х210 cm, с топло- и звукоизолация.

  550.00 лв/бр

  МНОГО НИСКА ЦЕНА
  850.00 лв/бр

  СРЕДНA ЦЕНА
  965.00 лв/бр

  НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
  Искам оферта на изпълнител

  Други цени за Входни врати (2024)

  вашето количество

  единица

  приблизителна цена

  вашата цена

  Алуминиева входна врата

  Цени на алуминиеви входни врати. Цена на алуминиева входна врата с класически обков и дръжка от неръждаема стомана, нисък алуминиев праг и термична защита, 100x210 cm. Цена на монтаж на врата без стъкло.


  бр

  лв/бр

  лв

  Дървена входна врата

  Цени на доставка и монтаж на дървени входни врати, 100х210 cm, с топло- и звукоизолация.


  бр

  лв/бр

  лв

  Дървеноалуминиева входна врата

  Цени за доставка и монтаж на дървеноалуминиеви входни врати, 100х210 cm, с топло- и звукоизолация.


  бр

  лв/бр

  лв
  приблизителна цена
  лв
  Изпратете търсене >

  ПВЦ входни врати


  Колко струват входните ПВЦ врати? Цените на входните ПВЦ врати се различават в зависимост от това, д...

  Проверете и: ПВЦ входни врати, Цени

  Алуминиева входна врата


  Колко струва алуминиева входна врата? Цените на алуминиевите входни врати варират в зависимост от ви...

  Проверете и: Алуминиева входна врата, Цени

  Дървена входна врата


  Колко струва дървена входна врата? Цените на дървените входни врати варират според вида на дървената...

  Проверете и: Дървена входна врата, Цени

  Полезен ли Ви беше калкулаторът?

  Входна врата - всичко, което трябва да знаете

  1. Входна врата - какво трябва да знаете?

  Всеки дом, при всички случаи, трябва да има подходяща входна врата
  Всеки дом, при всички случаи, трябва да има подходяща входна врата

  1.1. Сигурност на вратата

  Тъй като входната врата представлява достъп до интериора на всяка къща или апартамент, тя трябва да бъде и защита. Входните врати осигуряват безопасността на дома и домакинството, когато са изработени от здрави и трайни материали и когато са затворени и заключени по подходящи начини. Съвременните техники и технологии, днес позволяват защитата на входа да бъде не само класическа ключалка, но и много по-практичната електронна брава, използваща карти, кодове, телефони или пръстови отпечатъци. Предимството на електронните брави е контролирането и наблюдението - точен запис на влизания и излизания, по-голяма сигурност, дълготрайност и по-малка възможност за нежелани събития. Ако загубите класическия ключ, трябва да смените цялата ключалка и всички съществуващи набори ключове, а ако загубите картата, ще бъде достатъчно да изтриете разрешението за достъп от системата. Поради всички тези предимства, въпреки по-високата цена, все повече хора избират електронни брави.

  1.2. Tоплоизолация на вратата

  Входната врата, както и другите елементи на дограмата в домакинството, оказва силно влияние върху енергийния баланс. Дали вратата ще бъде добър топлоизолатор или не, определя изборът на материалите, от които е направена, тяхната дебелина и начинът на монтаж. Сега на пазара има врати, които позволяват топлинните загуби да бъдат минимални, но те трябва да бъдат монтирани по начина, който се използва за пасивни къщи, т.е. тази стойност трябва да е по-малка от Ud = 0,8 W/m2K. Такава висока изолация се постига чрез специалния пълнеж на крилото на вратата и чрез самата дебелина. Входната врата, обаче, все още е едно от най-слабите места на изолацията на къща или апартамент, особено поради влиянието на атмосферните условия, така че трябва да обърнете внимание и на това.

  1.3. Звукоизолация

  Звукоизолацията на входната врата също е много важен фактор за качеството на живот в къщата или апартамента. В допълнение към материалите и дебелината на вратата, степента на изолация се влияе значително от качеството на самата врата, както и метода на монтаж, т.е., уплътнението на фугите около вратата.

  1.4. Противопожарна защита

  Противопожарните врати предотвратяват разпространението на огън в домакинството или помощните помещения. Обикновено такива има в обществени и производствени обекти, но също така и в жилищни помещения с такива врати се осигурява по-голяма сигурност. Сертифицираните противопожарни врати задържат огъня най-малко 30 минути и колкото повече защитни елементи имат, толкова по-дълго защитават дома.

  1.5. Външен вид на вратите

  Входната врата трябва да е в хармония с външния вид на цялата къща или сграда, като го допълва или подобрява. Затова производителите и доставчиците на входни врати се стремят те да бъдат във възможно най-много цветове, форми, комбинации от материали, модели и решения, така че всеки клиент да може да намери нещо според своите желания и възможности. Ако въпреки толкова голям избор от фабрични врати, не намерите това, което търсите, винаги можете да направите входна врата по поръчка.

  2. Избор на доставчици и изпълнители

  Независимо дали става дума за нова сграда или за ремонт на стар дом, когато търсите подходяща входна врата, ще попаднете на много дълъг списък с доставчици и изпълнители. Конкуренцията е много ожесточена. Как тогава да направим добър избор?

  2.1. Гаранция, гаранционен срок

  Първият признак за качеството на изработката е гаранционният срок. Доставчиците на качествени входни врати предлагат поне десетгодишна систематична гаранция. Докато гаранцията продължава, вратата трябва да е без никакви визуални или функционални дефекти. Такова дълголетие се осигурява от качествени материали и изработка.

  2.2. Собствени майстори и осигурена поддръжка

  Качественият монтаж е изключително важен фактор. Лошо монтираните врати могат да обезсилят всички страхотни характеристики на вратата! Ето защо, така да се каже, е наложително продавачът да има собствени майстори, а не да наема подизпълнители. Само по този начин човек може да има точен поглед и контрол на целия процес на монтаж до най-малките подробности като винтови детайли и допълнителни елементи, а с това и гарантирано качество. Не по-малко важен е фактът, че в случай на необходимост можете да потърсите и получите помощ и, евентуално, навременни и бързи поправки.

  2.3. Доказателства за качество

  Качеството за изпълнение на работата се доказва със сертификати, т.е. съответната документация, която доставчикът може да ви предостави по време на сключването на договора и да издаде след приключване на работата. Наред с техническите спецификации трябва да има (в зависимост от типа и вида на вратата) сертификати за сигурност, противопожарна защита, съответствие с екологичните стандарти и други подобни.

  3. Различни методи на монтаж

  3.1. Според вида на обекта

  Входните врати на апартамента се различават и по външен вид, и по предназначение от тези на къщата.

  Входна врата на къща

  На пазара има невероятен брой входни врати, независимо дали ги търсите по стил и вид, или по модел и цвят, и е просто невъзможно да не намерите подходяща. Много често входната врата е стъклена или има стъклени повърхности отстрани или отгоре (осветители). Входните врати за къщата обикновено имат по-здрава структура и конструкция, както и по-добра топло и звукоизолация, тъй като те са изложени и на атмосферни условия.

  Входна врата на апартамент

  Обикновено апартаментите имат по-малки и по-тънки врати от тези на къщите, те са с по-опростена структура и обикновено от един материал, едноцветни и без стъклени повърхности. Тъй като в апартамента не се влиза директно от улицата, а от общи коридори и стълби, топлоизолацията не е толкова важна, отколкото за къщите. За тях са по-важни звуковата и противопожарната защита.

  3.2. Според материалите

  Стойността  на вратите като естетика и употреба, зависи от материала. Възможностите за комбиниране на материали и цветове са почти неограничени и за всеки апартамент може да се намери задоволително решение. Всеки материал, обаче, има своите по-добри и по-лоши характеристики.

  Дървена входна врата            

  Доставчиците на дървени врати обвързват най-вече екологичните стандарти с вписването в природната среда. Дървото е естествен и топъл материал сам по себе си, така че под всякаква форма има много благоприятен ефект върху микроклимата и приятния престой в помещението. По отношение на изолацията, качествените дървени врати не изостават от вратите, изработени от други материали. Обикновено се казва, че дървените врати са по-уязвими от другите, но въпреки че метеорологичните фактори не са незначителни, тези врати могат да издържат десетилетия.

  ПВЦ входни врати            

  Доставчици на врати от изкуствени материали, също има безброй. Тяхно предимство е и фактът, че ПВЦ вратите се произвеждат по-бързо и лесно, а цените им са много достъпни. В същото време, те осигуряват отлична топло- и звукоизолация, издържат изключително добре на външни влияния и лесно се поддържат. Препоръчваме в този случай, при избор на доставчик да обърнете специално внимание на неговата лоялност (сертификати, гаранции, монтаж, сервиз).

  Алуминиева външна врата

  Сред материалите, най-често използвани за входни врати, алуминият е най-ценен, най-устойчив и най-издръжлив. Използва се самостоятелно или в комбинация с дърво, като по този начин удвоява броя на възможните вариации на визуални и употребяеми елементи. Най-често такива входни врати са направени така, че от външната страна, която е изложена на атмосферни влияния, има алуминий, а отвътре - масивна дървесина. Такива врати, разбираемо, са и сред най-скъпите; високата цена се оправдава от очаквания дълъг експлоатационен живот, както и от запазен външен вид.

  4. Входна врата – промоция, стил, тенденция

  4.1. Стъкло

  Повече стъкло винаги означава и повече светлина! Може да се каже, че това е най-добрата тенденция през последните години. Възможността за комбиниране на стъкло с други материали осигурява невероятен брой много интересни решения, както за самата врата, така и за начините, по които тя се вписва в пространството.

  4.2. Цветове

  Може да се каже, че обикновеният, класически начин на мислене е такъв, че вратата трябва да бъде в унисон с останалите мебели. По-смелият и все по-популярен поглед на нещата е, че вратата и целият вход трябва да бъдат колкото е възможно повече подчертани, акцентувани с цвят. Колкото повече, колкото по-смело, толкова по-добре! Колкото по-дръзки, толкова по-модерни!

  4.3. Изчистени линии

  Изчистените, редуцирани и прости линии все повече преобладават над традиционните стилове. Чиста геометрия, плоски повърхности, минималистичен израз.

  4.4. Големи размери

  Големите врати оптически увеличават целия вход и пропускат повече светлина. По-големите, всъщност, по-широките входни врати са и по-функционални, тъй като е по-лесно да се внасят и изнасят нещата през тях, минават колички и така нататък.

  Търсене на добри изпълнители за областта Входни врати?

  Daibau.bg, помагаме при оценка на инвестицията и избор на изпълнител за Вашия дом  Искам оферта на изпълнител
  Последни проекти

  Метална входна врата ш.1,75м и в.2,20м с 18 пощенски кутии

  Входна врата с 18 пощенски кутии 1764 лв дo 2940 лв

  ........

  Входна врата, изработена по размер

  Изработване на входна врата на кооперация по размери, снети от място, няма възмоцност за вариране на размера. 1764 лв дo 2940 лв

  ........

  входна врата с размери 218*150/ крило 90см

  Моля за оферта за входна врата на блок с размери218*150/ крило 90 см; с една или повече пощенски кутии 882 лв дo 1470 лв

  ........

  Искам оферта на изпълнител

  Цeнa, Входна врата на блок, 210 / 110 см
  Входни врати, София

  630 лв дo 1050 лв

  Цeнa, алуминиева / метална врата за вход, 2500, 2800
  Входни врати, Надежда V

  630 лв дo 1050 лв

  Цeнa, Оферта за входна врата на панелен блок,
  Входни врати, София

  630 лв дo 1050 лв

  Цeнa, входна врата на къща с термоизолация,
  Входни врати, Павел баня

  630 лв дo 1050 лв

  Цeнa, Входна врата, 100x 2100 1 брой
  Входни врати, Самоков

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, Входна врата на сграда,
  Входни врати, Овча купел 2

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Изработка на метална входна врата на жилищен блок- магнитна брава, отваряне с чипове, 3х3.3м
  Входни врати, София

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Изработка на метална врата на вход на панелен блок, 3,10х2,25
  Входни врати, София

  1080 лв дo 1800 лв

  Цeнa, Ремонт на входна ПВЦ врата на жилищен блок, Една входна на жилищен блок
  Входни врати, Сливен

  180 лв дo 300 лв

  Цeнa, Монтаж на входна врата, 1бр
  Входни врати, Вършец

  90 лв дo 150 лв

  Цeнa, Изработка на дворни врати- 2бр., Единична врата - 1м широка, 2,2м висока; Двойна врата - 2,7м широка, 2,2м висока
  Входни врати, Стара Загора

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Интериорни врати и 1 външна-Закупуване, доставка и монтаж, 5 врати 82/195 Външна врата 186/84
  Входни врати, Радомир

  1980 лв дo 3300 лв

  Цeнa, Входна врата за къща., 90/200
  Входни врати, Брезник

  765 лв дo 1275 лв

  Цeнa, двукрила дворна врата, 200 см висока, 250 см широка
  Входни врати, София

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, Изработка и монтаж на входна метална врата 2 м ширина и височина 2 м с две отваряеми крила,
  Входни врати, Якоруда

  1350 лв дo 2250 лв

  Цeнa, Ремонт на двойни дървени прозорци и изработка на нова входна врата, снимки - прикачи
  Входни врати, Първенец

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, Входна блиндирана врата, Каса 81см на 193 см
  Входни врати, Враца

  630 лв дo 1050 лв

  Цeнa, Входна метална врата за блок с обща пощенска кутия на вратата, 1 бр
  Входни врати, София

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Портал от качествено желязо- олекотена рамка , отваряне с чип, 10 кв.м.
  Входни врати, Несебър

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, каса за врата, 200хх90хх16
  Входни врати, Стара Загора

  90 лв дo 150 лв

  Цeнa, Входна врата, Около 2м2
  Входни врати, Пловдив

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Входна и Преходна интериорна врата за апартамент,
  Входни врати, Несебър

  360 лв дo 600 лв

  Цeнa, Входна врата на апартамент, Алуминиева входна врата на апартамент. Дебелина на касата 33 см.Интериорна плъзгаща врата, разделяща хол от коридор. Дебелина на касата 20 см.Интери
  Входни врати, Плевен

  720 лв дo 1200 лв

  Цeнa, Метална врата,само крило на врата, без каса,
  Входни врати, Сливен

  270 лв дo 450 лв

  Цeнa, 2 бр входни врати - заключване с чип, 3*2
  Входни врати, София

  1350 лв дo 2250 лв

  Цeнa, 2 Врати,
  Входни врати, Смолян

  1350 лв дo 2250 лв

  Цeнa, Входна врата за къща, Нямам прадстава, трябва да дойде служител за размери
  Входни врати, Пирдоп

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, Vhodna vrata, 325/210
  Входни врати, Пазарджик

  1080 лв дo 1800 лв

  Цeнa, Врата за мазе с оребряване и уши за катинар (1 бр. с 1 метален лист), 1 бр. + малка решетка за прозорец (около 60х60 см.)
  Входни врати, София

  270 лв дo 450 лв

  Цeнa, Металн врата за мазе и решетка за малко прозорче., по 1 бр.
  Входни врати, София

  180 лв дo 300 лв

  Цeнa, Входна врата масив, 90*2
  Входни врати, Пловдив

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, Входна врата,
  Входни врати, Несебър

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, Доставка и Монтаж на блиндирани врата, Нормални размери за врата
  Входни врати, Петрич

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, входна врата за село Ребърково, 220см е висока на 90 широка
  Входни врати, Ребърково

  360 лв дo 600 лв

  Цeнa, Входна врата за жилищна сграда с механизъм за затваряне и чипове, 1 - 110/240
  Входни врати, Поморие

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, Входна врата за вход, 2 метра ширина на 2.6 метра височина
  Входни врати, Враца

  0 лв дo 0 лв  Идеи за обзавеждане на дома

  Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

  Входни врати ценоразпис

  Поискайте необвързваща оферта от фирмата

  242+ Фирми зa Входни врати
  Безплатни услуги
  Без комисионна
  Вземете оферта