Входни врати Цени

Колко струва входна врата? Цената на входна врата зависи от вида на материала, размерите, остъклените части, декорациите, защитните елементи и производителя. Сред най-евтините са ПВЦ входни врати и за тях трябва да платите между 550 и 965 лв. Цените за дървени входни врати варират между 650 и 1100 лв. Алуминиевите входни врати са малко по-скъпи - между 740 и 1 800 лв, докато комбинацията от дърво и алуминий струва 740 и 1200 лв. За да получите точна цена, изпратете запитване до нашите най-опитни доставчици на входни врати, а те ще ви отговорят с възможни оферти. Подготвили сме и редица съвети за входна врата.

Поискайте оферта:
ИЗПРАТЕТЕ ТЪРСЕНЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

ЦЕНИ НА ПВЦ ВХОДНИ ВРАТИ


Цени за доставка и монтаж на дървени входни врати, 100х210 cm, с топло- и звукоизолация.

550.00 лв/бр

МНОГО НИСКА ЦЕНА
лв/бр

СРЕДНA ЦЕНА
965.00 лв/бр

НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
Входни врати Цени

ДРУГИ ЦЕНИ ЗА ВХОДНИ ВРАТИ

вашето количество

единица

приблизителна цена

вашата цена

Дървена входна врата

Цени на доставка и монтаж на дървени входни врати, 100х210 cm, с топло- и звукоизолация.


лв

лв/бр

бр
търсене>

Алуминиева входна врата

Цени на алуминиеви входни врати. Цена на алуминиева входна врата с класически обков и дръжка от неръждаема стомана, нисък алуминиев праг и термична защита, 100x210 cm. Цена на монтаж на врата без стъкло.


лв

лв/бр

бр
търсене>

Дървеноалуминиева входна врата

Цени за доставка и монтаж на дървеноалуминиеви входни врати, 100х210 cm, с топло- и звукоизолация.


лв

лв/бр

бр
търсене>
ЗАЕДНО:
ИЗПРАТЕТЕ ТЪРСЕНЕ >

ПВЦ входни врати


Колко струват входните ПВЦ врати? Цените на входните ПВЦ врати се различават в зависимост от това, д...

Проверете и: ПВЦ входни врати Цени

Алуминиева входна врата


Колко струва алуминиева входна врата? Цените на алуминиевите входни врати варират в зависимост от ви...

Проверете и: Алуминиева входна врата Цени

Дървена входна врата


Колко струва дървена входна врата? Цените на дървените входни врати варират според вида на дървената...

Проверете и: Дървена входна врата Цени

Полезен ли ви беше калкулаторът?

Идеи за обзавеждане на дома

Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

Входна врата - всичко, което трябва да знаете

1. Входна врата - какво трябва да знаете?

Всеки дом, при всички случаи, трябва да има подходяща входна врата
Всеки дом, при всички случаи, трябва да има подходяща входна врата

1.1. Сигурност на вратата

Тъй като входната врата представлява достъп до интериора на всяка къща или апартамент, тя трябва да бъде и защита. Входните врати осигуряват безопасността на дома и домакинството, когато са изработени от здрави и трайни материали и когато са затворени и заключени по подходящи начини. Съвременните техники и технологии, днес позволяват защитата на входа да бъде не само класическа ключалка, но и много по-практичната електронна брава, използваща карти, кодове, телефони или пръстови отпечатъци. Предимството на електронните брави е контролирането и наблюдението - точен запис на влизания и излизания, по-голяма сигурност, дълготрайност и по-малка възможност за нежелани събития. Ако загубите класическия ключ, трябва да смените цялата ключалка и всички съществуващи набори ключове, а ако загубите картата, ще бъде достатъчно да изтриете разрешението за достъп от системата. Поради всички тези предимства, въпреки по-високата цена, все повече хора избират електронни брави.

1.2. Tоплоизолация на вратата

Входната врата, както и другите елементи на дограмата в домакинството, оказва силно влияние върху енергийния баланс. Дали вратата ще бъде добър топлоизолатор или не, определя изборът на материалите, от които е направена, тяхната дебелина и начинът на монтаж. Сега на пазара има врати, които позволяват топлинните загуби да бъдат минимални, но те трябва да бъдат монтирани по начина, който се използва за пасивни къщи, т.е. тази стойност трябва да е по-малка от Ud = 0,8 W/m2K. Такава висока изолация се постига чрез специалния пълнеж на крилото на вратата и чрез самата дебелина. Входната врата, обаче, все още е едно от най-слабите места на изолацията на къща или апартамент, особено поради влиянието на атмосферните условия, така че трябва да обърнете внимание и на това.

1.3. Звукоизолация

Звукоизолацията на входната врата също е много важен фактор за качеството на живот в къщата или апартамента. В допълнение към материала и дебелината на вратата, степента на изолация се влияе значително от качеството на самата врата, както и метода на монтаж, т.е., непропускливостта на фугите около вратата.

1.4. Противопожарна защита

Противопожарните врати предотвратяват разпространението на огън в домакинството или помощните помещения. Обикновено такива има в обществени и производствени обекти, но също така и в жилищни помещения с такива врати се осигурява по-голяма сигурност. Сертифицираните противопожарни врати задържат огъня най-малко 30 минути и колкото повече защитни елементи имат, толкова по-дълго защитават дома.

1.5. Външен вид на вратите

Входната врата трябва да е в хармония с външния вид на цялата къща или сграда, като го допълва или подобрява. Затова производителите и доставчиците на входни врати се стремят те да бъдат във възможно най-много цветове, форми, комбинации от материали, модели и решения, така че всеки клиент да може да намери нещо според своите желания и възможности. Ако въпреки толкова голям избор от фабрични врати, не намерите това, което търсите, винаги можете да направите входна врата по поръчка.

2. Избор на доставчици и изпълнители

Независимо дали става дума за нова сграда или за ремонт на стар дом, когато търсите подходяща входна врата, ще попаднете на много дълъг списък с доставчици и изпълнители. Конкуренцията е много ожесточена. Как тогава да направим добър избор?

2.1. Гаранция, гаранционен срок

Първият признак за качеството на изработката е гаранционният срок. Доставчиците на качествени входни врати предлагат поне десетгодишна систематична гаранция. Докато гаранцията продължава, вратата трябва да е без никакви визуални или функционални дефекти. Такова дълголетие се осигурява от качествени материали и изработка.

2.2. Собствени майстори и осигурена поддръжка

Качественият монтаж е изключително важен фактор. Лошо монтираните врати могат да обезсилят всички страхотни характеристики на вратата! Ето защо, така да се каже, е наложително продавачът да има собствени майстори, а не да наема подизпълнители. Само по този начин човек може да има точен поглед и контрол на целия процес на монтаж до най-малките подробности като винтови детайли и допълнителни елементи, а с това и гарантирано качество. Не по-малко важен е фактът, че в случай на необходимост можете да потърсите и получите помощ и, евентуално, навременни и бързи поправки.

2.3. Доказателства за качество

Качеството за изпълние на работата се доказва със сертификати, т.е. съответната документация, която доставчикът може да ви предостави по време на сключването на договора и да издаде след приключване на работата. Наред с техническите спецификации трябва да има (в зависимост от типа и вида на вратата) сертификати за сигурност, противопожарна защита, съответствие с екологичните стандарти и други подобни.

3. Различни методи на монтаж

3.1. Според вида на обекта

Входните врати на апартамента се различават и по външен вид, и по предназначение от тези на къщата.

Входна врата на къща

На пазара има невероятен брой входни врати, независимо дали ги търсите по стил и вид, или по модел и цвят, и е просто невъзможно да не намерите подходяща. Много често входната врата е стъклена или има стъклени повърхности отстрани или отгоре (осветители). Входните врати за къщата обикновено имат по-здрава структура и конструкция, както и по-добра топло и звукоизолация, тъй като те са изложени и на атмосферни условия.

Входна врата на апартамент

Обикновено апартаментите имат по-малки и по-тънки врати от тези на къщите, те са с по-опростена структура и обикновено от един материал, едноцветни и без стъклени повърхности. Тъй като в апартамента не се влиза директно от улицата, а от общи коридори и стълби, топлоизолацията не е толкова важна, отколкото за къщите. За тях са по-важни звуковата и противопожарната защита.

3.2. Според материала

Стойността  на вратите като естетика и употреба, зависи от материала. Възможностите за комбиниране на материали и цветове са почти неограничени и за всеки апартамент може да се намери задоволително решение. Всеки материал, обаче, има своите по-добри и по-лоши характеристики.

Дървена входна врата            

Доставчиците на дървени врати обвързват най-вече екологичните стандарти с вписването в природната среда. Дървото е естествен и топъл материал сам по себе си, така че под всякаква форма има много благоприятен ефект върху микроклимата и приятния престой в помещението. По отношение на изолацията, качествените дървени врати не изостават от вратите, изработени от други материали. Обикновено се казва, че дървените врати са по-уязвими от другите, но въпреки че метеорологичните фактори не са незначителни, тези врати могат да издържат десетилетия.

ПВЦ входни врати            

Доставчици на врати от изкуствени материали, също има безброй. Тяхно предимство е и фактът, че ПВЦ вратите се произвеждат по-бързо и лесно, а цените им са много достъпни. В същото време, те осигуряват отлична топло- и звукоизолация, издържат изключително добре на външни влияния и лесно се поддържат. Препоръчваме в този случай, при избор на доставчик да обърнете специално внимание на неговата лоялност (сертификати, гаранции, монтаж, сервиз).

Aлуминиева външна врата

Сред материалите, най-често използвани за входни врати, алуминият е най-ценен, най-устойчив и най-издръжлив. Използва се самостоятелно или в комбинация с дърво, като по този начин удвоява броя на възможните вариации на визуални и употребяеми елементи. Най-често такива входни врати са направени така, че от външната страна, която е изложена на атмосферни влияния, има алуминий, а отвътре - масивна дървесина. Такива врати, разбираемо, са и сред най-скъпите; високата цена се оправдава от очаквания дълъг експлоатационен живот, както и от запазен външен вид.

4. Входна врата промоция/стил/тенденция 2019/2020

4.1. Стъкло

Повече стъкло винаги означава и повече светлина! Може да се каже, че това е най-добрата тенденция през последните години. Възможността за комбиниране на стъкло с други материали осигурява невероятен брой много интересни решения, както за самата врата, така и за начините, по които тя се вписва в пространството.

4.2. Цветове

Може да се каже, че обикновеният, класически начин на мислене е такъв, че вратата трябва да бъде в унисон с останалите мебели. По-смелият и все по-популярен поглед на нещата е, че вратата и целият вход трябва да бъдат колкото е възможно повече подчертани, акцентувани с цвят. Колкото повече, колкото по-смело, толкова по-добре! Колкото по-дръзки, толкова по-модерни!

4.3. Изчистени линии

Изчистените, редуцирани и прости линии все повече преобладават над традиционните стилове. Чиста геометрия, плоски повърхности, минималистичен израз.

4.4. Големи размери

Големите врати оптически увеличават целия вход и пропускат повече светлина. По-големите, всъщност, по-широките входни врати са и по-функционални, тъй като е по-лесно да се внасят и изнасят нещата през тях, минават колички и така нататък.

DAIBAU.BG, ПОМАГАМЕ ПРИ ОЦЕНКА НА ИНВЕСТИЦИЯТА И ИЗБОР НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ЗА ВАШИЯ ДОМГАРАЖНА И ВХОДНА ДВОРНА ВРАТА

Изработка и монтаж на входна градинска и гаражна врата 450 лв дo 750 лв


........

ВХОДНА ВРАТА

Имам нужда от нова врата. Трябва да дойдете на място да си вземете точните размери и да я инсталирате. 900 лв дo 1500 лв


........

ВХОДНА ВРАТА НА АПАРТАМЕНТ

блиндирана врата 360 лв дo 600 лв


........

ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

ЦEНA, МЕТАЛНА ВХОДНА ВРАТА - ДЯСНА С ЦВЯТ ОРЕХ И РАЗМЕРИ 190/90-ЗИД 18СМ., ЕДНА БРОЙКА
Входни врати, Белоградчик

270 лв дo 450 лв

ЦEНA, ВХОДНАТА ВРАТА НЕ СЕ ЗАТВАРЯ,
Входни врати, Балчик

900 лв дo 1500 лвВижте други завършени проекти и цени

ВХОДНИ ВРАТИ ЦЕНОРАЗПИС

Поискайте необвързваща оферта от фирмата

178+ ФИРМИ ЗA ВХОДНИ ВРАТИ
БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
БЕЗ КОМИСИОННА
ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА

ТЪРСЕНЕ НА ДОБРИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ЗА ОБЛАСТТА ВХОДНИ ВРАТИ?

KOНTAKТИ

Търсене: 00359 24 929 238
Фирми: 00359 24 929 241

ГЛОБАЛНИ СТРАНИЦИ

www.daibau.com
www.daibau.at
www.mojmojster.net
www.emajstor.hr
www.daibau.rs
www.daibau.sk
www.daibau.ro
© 2021 DaiBau.bg | Всички права са запазени