За района

  Наем на микробуси, камиони, цени

  Колко струва наемането на микробус или камион? Наемът на транспортни средства се изчислява за час работа или за ден. Можете да изберете краткосрочен или дългосрочен наем. Когато наемате камион, вземете предвид неговата товароносимост и дали имате съответната шофьорска книжка. Обикновено се плаща наем за час, около 100 л/h, или на изминат километър, около 2,80 лв/km. Товарният микробус има товароносимост до 1,5 тона и е предназначен за превозване на мебели. Пътническият микробус обикновено има 9 места, а наемането включва платена застраховка, което обикновено е от 100 до 120 лв/ден.

  На кого да се доверите за наем на микробуси и камиони? Изпратете запитване до подходящи и надеждни доставчици на микробуси и камиони - безплатно и без ангажименти! Достатъчно е да попълнете формуляра по-долу.

  Поискайте оферта:
  Изпратете запитване

  Наем на микробус


  Наем на пътнически или товарен микробус. Товарният микробус има товароносимост до 1,5 тона и е предназначен за превозване на покъщнина. Пътническият микробус обикновено има 9 места. Наемането на микробус означава и заплащане на застраховка.

  130.00 лв/ден

  МНОГО НИСКА ЦЕНА
  150.00 лв/ден

  СРЕДНA ЦЕНА
  180.00 лв/ден

  НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
  ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

  ДРУГИ ЦЕНИ ЗА Наем на микробуси, камиони

  Полезен ли Ви беше калкулаторът?

  Наем на микробуси и камиони - всичко, което трябва да знаете

  1. Наем на микробус – какво трябва да знаете?

  Трябва да превозвате пътници или по-големи количества материали, а не можете да направите това с колата си, защото няма достатъчно място? В такива случаи можете да наемете пътнически или товарен микробус. Основното предимство на наемането е, че можете да шофирате както пътнически (за 9 човека, включително водача), така и товарен (общ капацитет до 3,5 тона) с шофьорска книжка категория "B", която вече имате за вашия автомобил. Освен това, товарен микробус може да превозва около 1,5 тона товар без пътници. По-нататък в този текст ще разгледаме процедурата за даване под наем, както и някоя основна информация.

  naemane-na-mikrobus.jpg
  В зависимост от това, какво ви е необходимо, можете да наемете пътнически или товарен микробус с подходящ размер и товароносимост

  2. Даване под наем

  Наемането на кола не е сложен процес. Разбира се, първо трябва да знаете какъв тип ви трябва - пътнически или товарен - и цената зависи от това.

  2.1. Характеристики на пътнически и товарен микробус

  Има микробуси с различни размери и различни характеристики. Законът позволява микробусът да тежи общо 3,5 тона, което означава, че толкова общо могат да тежат превозното средство, товарът и пътниците. За да шофирате, ви е необходима валидна шофьорска книжка от категория B, въпреки че някои компании имат задължително пробно кормуване или цената за наем включва кратко обучение, тъй като управлението на микробус е малко по-различно от шофирането на обикновен лек автомобил.

  2.2. Договор

  Преди да вземете автомобила, трябва да подпишете стандартен договор за наем. Всяка фирма има освен общи условия (повечето от тях изискват водачът да е навършил 21 години и минимум 2 години шофьорски стаж, а останалите касаят задължителната застраховка и настъпването на събитие, т.е. обезщетението), както и някои специални неща. Специални условия са например наемане за поне 24 часа, толеранс обикновено до 60 минути закъснение или плащане изцяло за следващия ден, пълна застраховка или задължителен депозит; пробегът в България обикновено е неограничен, но има и фирми, които позволяват 200-300 км на ден. Наказателните разпоредби се отнасят най-вече за връщане на превозни средства в неподходящо състояние (празен резервоар, мръсен автомобил и др.) или случаи на небрежност, повреди, аварии и кражби, като всичко това се заплаща допълнително след изтичане на договорът за наем.

  2.3. Цени за наем

  Цените между доставчиците могат да се различават повече или по-малко, както и общите и специалните условия (за физически и юридически лица, отстъпки и др.), но винаги зависят от размера на превозното средство и продължителността на наема. Броят на пътниците или количеството товар и пробегът се таксуват допълнително. Цената може да варира и в зависимост от сезона, защото търсенето е много по-голямо през празниците. Ако не сте шофьор или нямате достатъчно опит, има възможност за наемане на професионален шофьор, а това от своя страна води до допълнителни разходи. Вземате превозното средство в клон или на определено място. Малко агенции дават превозни средства под наем за един час.

  3. Даване под наем на микробуси, камиони и влекачи

  3.1. Товарен микробус

  За превоз на строителни материали или по-големи мебели винаги се препоръчва наемането на товарен микробус. Това ще ви спести време и брой курса, да не говорим за нерви. Можете също да наемете професионална фирма за пренасяне на покъщнина и по този начин да спестите. При товарене трябва да се внимава товарът да е равномерно разпределен и обезопасен, както и да не надвишава 1,5 тона.

  3.2. Пътнически микробус

  Възможност за наемане на микробус за превоз на пътници може да бъде пътуване в чужбина, лятна ваканция или по-големи събития като рождени дни, сватби, концерти и др. Тези превозни средства са предназначени за превоз на от 6 до 12 души и цената зависи от това. Обикновено варира между 100 и 120 лв/ден. Винаги можете да поискате и професионален шофьор с микробуса.

  3.3. Камион

  Има камиони с товароподемност до 3,5 тона, като по нашия Закон за движение по пътищата можете да ги управлявате, ако имате шофьорска книжка категория "В". Може да ви трябва по-малък камион за превоз на т.нар. насипни или груби товари, които могат да се повредят или да повредят превозното средство или просто поради размерите си не е възможно транспортирането им по друг начин. Ето защо при товаренето трябва да се обърне най-голямо внимание на обезопасяването на товара. Наемането на по-малък камион е по-евтино от наемането на микробус.

  3.4. Влекач

  Наемането на по-голям камион или влекач вече е по-сложно, тъй като трябва да имате и съответната шофьорска книжка. В този случай ви съветваме да наемете професионален шофьор с камиона, защото само така ще бъдете безгрижни и сигурни, че товарът ще пристигне на местоназначението си. Има превозвачи, които не дават под наем камионите си без шофьор. Тъй като камионите се различават значително по размер и товароносимост, както и по предназначение, цената ще варира в зависимост от вида на товара. За да разберете точната цена, изпратете запитване с точно описание на товара и маршрута до нашите сътрудници на Daibau.bg и те ще ви отговорят с оферта.

  4. Какво е необходимо?

  Наемането на моторно превозно средство не е сложно нещо. Днес в интернет има безброй доставчици на различни стоки и услуги и със сигурност много бързо ще намерите това, което ви подхожда. Необходимо е да резервирате превозно средство, да договорите допълнителните условия и мястото на неговото получаване. При вземане на автомобила са необходими шофьорска книжка и лична карта или паспорт, както и кредитна карта или пари в брой за депозит.

  Търсене на добри изпълнители за областта Наем на микробуси, камиони?

  Daibau.bg, помагаме при оценка на инвестицията и избор на изпълнител за Вашия дом  ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
  Последни проекти

  Необходимо е разтоварване на контейнер с размери 3/6/3 м до 2 тона

  Необходимо е да бъде разтоварен контейнер с габаритни размери 3/6/3м до 2 тона от камион върху постамент. 705.6 лв дo 1176 лв

  ........

  Превоз на желязо

  Пренос на желязо от адрес в с.Градина, общ.Първомай до пункт за изкупуване на желязо в гр.Чирпан 882 лв дo 1470 лв

  ........

  наем, падащ борд

  НАЕМ НА БУС до 3.5т с падащ борд за период от 1 седмица 705.6 лв дo 1176 лв

  ........

  ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

  Цeнa, Камион с падащ борд. около 450 за един ден ,
  Наем на микробуси, камиони, София

  360 лв дo 600 лв

  Цeнa, Товарен микробус до 3,5 т. фургон или щора , 3,5м дължина х 1,5м ширина 1,8м височина
  Наем на микробуси, камиони, Кърджали

  180 лв дo 300 лв

  Цeнa, Курс Генерал Тошево за Мадан, 24тона
  Наем на микробуси, камиони, Златоград

  270 лв дo 450 лв  Идеи за обзавеждане на дома

  Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

  Наем на микробуси, камиони ценоразпис

  Поискайте необвързваща оферта от фирмата

  22+ ФИРМИ ЗA Наем на микробуси, камиони
  БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
  БЕЗ КОМИСИОННА
  ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА