Гаражни врати Цени

Колко струват гаражните врати? Цената им се влияе от различни фактори: размери, производител, материали, начин на отваряне (ръчно, автоматично), избор на цвят, дебелина на вратите или фризовете, от чий тип са (подвижни, крило, ролка, сегмент). Доставката и монтажът на автоматична сегментна гаражна врата за една кола, с ширина от 240 до 400 cm струват между 800 и 2 000 лв. Срокът за доставка е 1-2 месеца.

На кого да се доверите за гаражна врата? Изпратете запитване до подходящи и надеждни доставчици на гаражни врати във вашия район - безплатно и без ангажименти! Достатъчно е да попълнете формуляра по-долу.

Поискайте оферта:
Изпратете запитване

Цени на секционни гаражни врати


Цени за поръчка и монтаж на автоматични секционни гаражни врати за една кола, като ширината на ламелите на вратата е 40 mm, имат моторно задвижване и две дистанционни управления. Цената на секционна гаражна врата с размери 240x200 cm (212,5) или 250x200 cm (212,5) е около 600 евро. Цената на секционна гаражна врата с размери 300x210 cm (212,5) е около 700 евро. Цената на секционна гаражна врата с размери 400x210 cm (212,5) е около 800 евро.

1500.00 лв/бр

МНОГО НИСКА ЦЕНА
лв/бр

СРЕДНA ЦЕНА
1840.00 лв/бр

НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
Гаражни врати Цени

ДРУГИ ЦЕНИ ЗА Гаражни врати

вашето количество

единица

приблизителна цена

вашата цена

Секционна гаражна врата с проходна врата

Цени за доставка и монтаж на секционни гаражни врати с проходни врати, където дебелината на ламелите на вратата е 40 mm; проходните врати имат нисък праг, самозатварящи се са и имат предпазни превключватели, моторно задвижване и две дистанционни управления.
Цената на секционна гаражна врата с проходна врата, 225х212,5 cm или 237,5х212,5 cm е


лв

лв/бр

бр
търсене>

Ролетни гаражни врати

Cena rolo garažnih vrata. Cena rolo garažnih vrata čija je površina horizontalno šrafirana i obojena belo. Cena motornog pogona za vrata i montaže, do dimenzija 250x300 cm.


лв

лв/бр

бр
търсене>

Цени на повдигащи се гаражни врати

Цени на повдигащи се гаражни врати. Цени на повдигаща се гаражна врата, която се отваря косо и чиято повърхност е имитация на дърво. Цени на моторно задвижване за врати и инсталации, до размери 220х240 cm.


лв

лв/бр

бр
търсене>

Двукрила гаражна врата

Цени на двукрили гаражни врати. Цени на класическа крилна гаражна врата, чиято повърхност е имитация на дърво. Цени на моторно задвижване за врати и инсталации, до размери 220х240 cm.


лв

лв/бр

бр
търсене>

Цени на индустриални гаражни врати

Цени на индустриални гаражни врати. Цени на индустриални гаражни врати със система за бързо отваряне. Цени на моторно задвижване за врати и монтаж, до размери 220х240 cm.


лв

лв/бр

бр
търсене>
ЗАЕДНО:
изпратете търсене >

Сегментна гаражна врата


Колко струва сегментна гаражна врата? Цената се влияе от различни фактори: размери и материали (алум...

Проверете и: Сегментна гаражна врата, цени

Ролетни гаражни врати


Колко струва ролетна гаражна врата? Цената се влияе най-вече от размерите и материалите, но и от дос...

Проверете и: Ролетни гаражни врати, цени

Повдигащи се гаражни врати


Колко струва повдигаща се гаражна врата? Цената се влияе от различни фактори: размери и материал (ал...

Проверете и: Повдигащи се гаражни врати, Цени

Плъзгащи се гаражни врати


Колко струва плъзгаща се гаражна врата? Цената се влияе от различни фактори: размери и материали (ал...

Проверете и: Плъзгащи се гаражни врати, Цени

Промишлени гаражни врати


Колко струват промишлените гаражни врати? Цената се влияе най-вече от размерите и начина на отваряне...

Проверете и: Промишлени гаражни врати, цени

Полезен ли ви беше калкулаторът?

Идеи за обзавеждане на дома

Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

Гаражни врати – всичко, което трябва да знаете

1. Какво трябва да знаете за гаражните врати, преди покупка?гаражни врати

1.1. Защита

Тъй като гаражната врата може да бъде и вход към вашата къща, трябва да се уверите, че тя е и защитна. Подходящите гаражни врати са безопасни, когато са изработени от твърди и трайни материали и имат защитни начини за заключване. Най-голямата защита се осигурява от двойни стоманени врати с плътни панти и дистанционно управление, защитени от т.нар. ролинг код. Също така обърнете внимание и на това, вратата да е атестирана срещу взлом.

1.2. Топлоизолация, непропускливост и икономия на енергия

Гаражните врати могат да имат връзка със загубите на енергия. Топлоизолацията на гаражните врати се влияе от начина на отваряне, материалите, от които са направени вратите и тяхната дебелина, както и качеството на монтажа на вратата. Ако искате да спестите от разходи за отопление, инсталирайте врата с двойна стена и изолация с достатъчна дебелина. Непропускливостта (доброто уплътнение) на вратата не е без значение. Желателно е добрите уплътнения да са от трите страни, по краищата на вратата, така че да предпазят напълно вътрешността от топлинни загуби и въздействието на атмосферните условия.

1.3. Плъзгащи се гаражни врати

Плъзгащото се отваряне на врата е винаги много практично, особено когато вратата минава докрай под тавана на гаража. По този начин пред гаража, но и в него остава много свободно пространство. Нещо повече, можете да паркирате пред вратата, без да възпрепятствате нейното функциониране.

1.4. Предотвратяване на щети

Гаражните врати се нуждаят от сензор, който да предотврати контакт с каквото и да било пред или зад самата врата; може да е, да речем, дете или домашен любимец. В същото време дизайнът на вратата предотвратява заклещването на пръстите от двете страни на вратата. Потенциални инциденти и повреди на вратата се предотвратяват и от защитни пружини, които в същото време не влизат в контакт с нечистотии или други влияния от външната среда, така че експлоатационният им живот е по-дълъг.

2. Избор на доставчици и изпълнители

2.1. Съвети преди покупката на вратата и монтажа

Добрият доставчик ще ви обърне внимание, ще обясни подробно всички функции и ще се споразумее с вас за всичко, от което се нуждаете. Вратата ще бъде готова в уговорения срок и ще ви се предложи и възможност за монтаж. Монтажът трябва да приключи за един ден, за да се затвори отворът на гаража възможно най-скоро. Добрият доставчик има свои опитни и професионални майстори, които ще монтират вратата прецизно и при необходимост, ще завършат и други допълнителни работи.

2.2. Гаранция

Първият признак за качеството на вратите е гаранционният срок. Доставчиците на добри гаражни врати предлагат десет или повече години гаранция на самата врата, както и пет години гаранция на задвижването и електрическите инсталации. В момента, в който започва гаранционният срок, вратата трябва да е напълно изправна, без никакви видими или функционални повреди. Такава трайност се осигурява от качествени материали и качествена работа. В случай, че се стигне до някаква повреда, трябва да бъдат осигурени всички резервни части.

2.3. Сервиз и поддръжка

За гаражни врати с електроповдигане се препоръчва и годишен преглед от оторизиран сервизен техник. Не по-малко важно е и това, на клиентът да е осигурен сервиз, който може бързо и ефекасно да отстрани всички евентуални неизправности.

3. Различни гаражни врати

3.1. Според  начина на отваряне

Автоматични гаражни врати

Това са всички врати с дистанционно управление. Дистанционното управление ще ви спести излизане от колата всеки път, когато излизате или влизате в гаража, както и излагане на неблагоприятни метеорологични условия при това. Също толкова пъти ще ви се спести и търсенето на ключове, защото дистанционното управление винаги трябва да е в колата.

Сегментни повдигащи се гаражни врати, сегментни плъзгащи се  гаражни врати

Сегментните гаражни врати са най-често срещаният избор на клиентите. Те всъщност са подвижни, тоест плъзгащи се, съставени от няколко сегмента. При повдигане, тези врати са разделят на профили или панели, които се повдигат един по един, но така че когато напълно преминат под тавана, те отново стават едно цяло. Плъзгащите се стенни врати се отварят чрез разделяне на две части и всяко от крилата се плъзга по стената, наляво или надясно. Предимството на такива врати е, че не се нуждаят от много място за отваряне и че шофьорът има напълно отворен проход и отлична видимост. Тази врата може да има изолация, а може и без нея; също така, т.нар. пешеходна врата е един сегмент, а може да има и прозорец. Сегментните врати обикновено са с автоматично задвижване.

Класически повдигащи се гаражни врати

Това са, за разлика от сегментните, обикновени врати, които могат да се повдигат и спускат ръчно. Поради това видимостта на прохода е намалена. Недостатъкът на тези врати е по-слабото уплътнение, а и обикновено те са без изолация. Те се използват главно за гаражи в един ред, самостоятелни гаражи и такива, чиято вътрешност така или иначе не се отоплява.

Ролетни гаражни врати

Най-важната характеристика на ролетните врати е, че те са съставени от ламели (обикновени или алуминиеви), които при отваряне се отделят и се търкалят около релсата като ролетни щори, така че стоят навити в корпуса над гаражната врата. Ламелите обикновено са изолирани. Предимството на ролетните гаражни врати е, че цялото гаражно пространство е на ваше разположение, тъй като вратите не заемат място, независимо дали са автоматични или ръчни. Те се характеризират също с лесен монтаж, красив външен вид и тихо движение.

Двукрилни гаражни врати

Поради новите и по-добри решения, двукрилните врати се използват все по-рядко. Те обикновено се използват за по-стари сгради, които имат или по-нисък таван, или са по-тесни от днешните стандарти. Двукрилните гаражни врати могат да бъдат автоматични и обикновено са изолирани.

Промишлени гаражни врати

Това са по-големи врати и се инсталират главно там, където има товарни превозни средства като камиони - във фабрики, например, в складове, на помощни сгради в селата, пожарни станции и т.н. Те имат по-сложна структура и по-здрав мотор в сравнение с домашната гаражна врата. Промишлените врати обикновено имат монтирани  и т.нар. пешеходни врати и могат да бъдат с различни размери и цветове.

3.2. Според материала

Дървени гаражни врати

Дървените врати се характеризират с по-взискателна поддръжка, за да запазят красивия си външен вид възможно най-дълго, но все още са сред най-популярните. Външният вид на гаражната врата не е без значение, тъй като тя е част от по-голямо цяло и като такава много влияе на впечатлението, оставено от цялата къща. Изборът от цветове и видове дърво е голям. Дървените гаражни врати са много качествени и издръжливи, така че могат да издържат години, ако ги поддържате добре. Това конкретно означава, че те трябва да се пребоядисват, лакират или смазват веднъж годишно, за да се сведе до минимум въздействието на метеорологичните условия.

Гаражни  врати от изкуствени материали

Изкуствените гаражни врати всъщност са PVC или ABS врати и също са сред най-популярните, главно поради благоприятната цена, тяхната издръжливост и лесен монтаж и поддръжка. Не по-малко важен е фактът, че те могат да бъдат много красиви, особено ако са имитация на метал или дървени материали. Малко по-скъп тип от тези врати са тези от стъклени влакна, т.нар. фибростъкло, защото са устойчиви на ръжда, здрави и не изискват никаква поддръжка.

Алуминиеви гаражни врати

Сред всички материали за гаражни врати, най-ценените, най-издръжливите и най-трайните със сигурност са металните врати. Алуминиевите гаражни врати са отличен избор за крайбрежните райони, тъй като алуминият е толкова устойчив на корозия, колкото и на въздействието на сол и влага. Преди всичко те не се нуждаят от специална поддръжка. Алуминиевите гаражни врати са сред най-скъпите, защото остават същите дори след десетилетия на употреба и излагане на атмосферни промени.

4. Акции / Стил / Тенденции 2019-2020

4.1. Остъклени гаражни врати

В днешно време, когато гаражите са по-добре изолирани благодарение на висококачествени топлоизолирани врати, те вече не се използват само за домуване на автомобили - сега те могат да бъдат перални, работилници, помещения за упражнения или домашни канцеларии. В такива случаи времето, прекарано в гаража, изисква добро осветление. Следователно най-новата тенденция са вратите с прозорци, които изглеждат много добре както отвън, така и отвътре, и правят пространството такова. Ако искате гаражът да бъде изпълнен със светлина, помислете за подходяща стъклена гаражна врата. Тези елегантни врати могат да бъдат много солидни, подсилени със здрава алуминиева рамка. Във всеки случай, вашият гараж никога повече няма да изглежда по същия начин.

4.2. Смели цветове

Отминаха дните на стандартните бели гаражни врати - вече са тенденция, точно както за самите къщи, дръзки тъмни цветове! Изберете този, който добре се съчетава с цвета на фасадата, но така, че да виждате отдалеч къде точно е гаражната врата. Може би дори си помислете за черно, защото това е абсолютен хит в интериорния дизайн и екстериора!

4.3. Най-новите технологии

Съвсем сигурно е, че е въпрос на време всички да управляваме гаражната врата чрез Wi-Fi и приложения за смарт телефони. Ще можем да отворим интелигентната гаражна врата дистанционно или да проверим дали е добре заключена, докато сме на работа или на почивка. Умните технологии дори позволяват на определени хора, като пазачи, тези, които разхождат кучетата или домашните помощнички, да бъдат допускани в определени часове, без да се налага да сте в къщата, за да им отворите.

4.4. Подходящи материали

В миналото, гаражните врати са се изработвали най-често от желязо, дърво или алуминий, докато днес вратите, които най-добре се вписват в рамката, са тези, направени от синтетични материали. Материалите като PVC и фибростъкло са по-примамливи за клиентите, защото са леки, с достъпна цена и лесна поддръжка, като в същото време са здрави, издръжливи, добри изолатори и се предлагат в безброй варианти стилове и цветове.

Daibau.bg, помагаме при оценка на инвестицията и избор на изпълнител за Вашия домИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
Последни проекти

Двукрила гаражна врата от ламарина

Двукрила врата от ламарина с брава за гараж 1234.8 лв дo 2058 лв

........

Здравейте! Може ли да ми изготвите оферта за изработка, доставка и мон

Здравейте! Може ли да ми изготвите оферта за изработка, доставка и монтаж на секционна врата за гараж с размери 3.4 ширина и 2.6 височина в цвят златен дъб. Населеното място е Чирпан 1411.2 лв дo 2352 лв

........

имам нужда от гаража врата на панти

Гаража алуминиева врата. Размер 2.75см на 2 35. С две крила на панти. В горния ляв ъгъл има тръба и се налага вратата да има отвор 25см на 35см в самия ъгъл, но да може да се отваря и затваря безпроблемно. Прилагам подобно изпълнение на съседен гараж,който съм харесала. Втората снимка е на отвора на моя гараж,който трябва да се затвори с врата. 1058.4 лв дo 1764 лв

........

ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

Цeнa, Автомат за отваряне на външна дворна врата, 2
Гаражни врати, Бистрица

180 лв дo 300 лв

Цeнa, ремонт ролетна гаражна врата,
Гаражни врати, Смолян

180 лв дo 300 лв

Цeнa, Гаражна врата, 3.48×2.44
Гаражни врати, Гоце Делчев

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, метална гаражна врата, 1бр около 6квадрата
Гаражни врати, Разград

1530 лв дo 2550 лв

Цeнa, ролетна врата ръчна с ключалки размери ширина 1.40 на височина 2.20,
Гаражни врати, Роман

540 лв дo 900 лв

Цeнa, гаражна ролетъна врата 250/300,
Гаражни врати, Шумен

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, Гаражна врата с монтаж и автоматично отваряне, 1 единична гаража врата. Приблизително 2м40см широка на 2м. 40 см висока
Гаражни врати, Хиподрума

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, Електрона гаражна врата, 10 кв.
Гаражни врати, Ценово

630 лв дo 1050 лв

Цeнa, Входни врати за къща 6 броя, 16,25
Гаражни врати, Стара Загора

4500 лв дo 7500 лв

Цeнa, Гаражна ролетна врата без дистанционно, Около 3,7 м2
Гаражни врати, Смолян

720 лв дo 1200 лв

Цeнa, Врата за гараж, да не се отваря цялата, като ролетната, с две крила, , 2.30-1.90
Гаражни врати, Асеновград

900 лв дo 1500 лв

Цeнa, Ролетна,плътна гаражна врата с дистанционно управление,икономичен вари, 6 кв.м.
Гаражни врати, Монтана

900 лв дo 1500 лв

Цeнa, Ролетна гаражна врата , 6кв
Гаражни врати, Тетевен

810 лв дo 1350 лв

Цeнa, Секционна гаражна врата , Дължина 3000мм/Височина 2000мм
Гаражни врати, Каравелово

900 лв дo 1500 лв

Цeнa, Аломиниева дограма за гаражна врата, 6 м2
Гаражни врати, Самоков

630 лв дo 1050 лв

Цeнa, смяна на ролетна гаражна врата, отвор 2.60 на 2.20
Гаражни врати, Благоевград

720 лв дo 1200 лв

Цeнa, сваляне на стари врати и поставяне на нови интериорни 4бр.,, 4бр. интериорни и гаражна врата
Гаражни врати, Елена

1530 лв дo 2550 лв

Цeнa, Метална гаражна врата, 3м
Гаражни врати, Габрово

450 лв дo 750 лв

Цeнa, гаражна ролетна врата, 20
Гаражни врати, Велинград

720 лв дo 1200 лв

Цeнa, махална гаражна врата, 5.2м2
Гаражни врати, Троян

1530 лв дo 2550 лв

Цeнa, Не работи,
Гаражни врати, Севлиево

45 лв дo 75 лв

Цeнa, garjna vrata jelezna , 3;80 2;30
Гаражни врати, Добрич

720 лв дo 1200 лв

Цeнa, Гаражна врата,
Гаражни врати, Кричим

900 лв дo 1500 лв

Цeнa, Гаражна врата ширина 264 височина 261, 1
Гаражни врати, Орляк

720 лв дo 1200 лв

Цeнa, Гаражна врата, З/250
Гаражни врати, Несебър

2250 лв дo 3750 лв

Цeнa, 2 бр. секционни гаражни врати с мотор.Размери 240/200,
Гаражни врати, София

3150 лв дo 5250 лв

Цeнa, ремонт на гаражни врати ключалка , 1
Гаражни врати, Хасково

90 лв дo 150 лв

Цeнa, Ролетна гаражна врата 420*215,
Гаражни врати, Бъкстон

1800 лв дo 3000 лв

Цeнa, две гаражни врати, едната да е проходна с друга входна, къща,
Гаражни врати, София

450 лв дo 750 лв

Цeнa, Ролкови врати за гараж , 2 врати с размери 350-320, 450-320
Гаражни врати, Велики Преслав

630 лв дo 1050 лв

Цeнa, двукрила гаражна врата, 249/186
Гаражни врати, Негушево

450 лв дo 750 лв

Цeнa, Секционна гаражна врата. Цвят Орех, автоматично отваряне , 8кв. метра. Размерът е: ширина 3.20м, височина 2.50м.
Гаражни врати, Мадан

900 лв дo 1500 лв

Цeнa, секционна гаражна врата , 5х2.5м
Гаражни врати, Кърджали

720 лв дo 1200 лв

Цeнa, Гаражна врата, 8 кв.м
Гаражни врати, Момчилград

630 лв дo 1050 лв

Цeнa, 2 garajni vrati s distancionno, 1-5.63км 2-8км
Гаражни врати, Розино

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, Ролетна гаражна врата, 2,40-2,20
Гаражни врати, Габрово

630 лв дo 1050 лвВижте други завършени проекти и цени

Гаражни врати ценоразпис

Поискайте необвързваща оферта от фирмата

114+ ФИРМИ ЗA Гаражни врати
БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
БЕЗ КОМИСИОННА
ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА

Търсене на добри изпълнители за областта Гаражни врати?