За района

  Гаражни врати Цени

  Колко струват гаражните врати? Цената им се влияе от различни фактори: размери, производител, материали, начин на отваряне (ръчно, автоматично), избор на цвят, дебелина на вратите или фризовете, от чий тип са (подвижни, крило, ролка, сегмент). Доставката и монтажът на автоматична сегментна гаражна врата за една кола, с ширина от 240 до 400 cm струват между 800 и 2 000 лв. Срокът за доставка е 1-2 месеца.

  На кого да се доверите за гаражна врата? Изпратете запитване до подходящи и надеждни доставчици на гаражни врати във вашия район - безплатно и без ангажименти! Достатъчно е да попълнете формуляра по-долу.

  Бързо получаване на оферта– лесно и безплатно!
  Изпратете запитване

  Цени на секционни гаражни врати


  Цени за поръчка и монтаж на автоматични секционни гаражни врати за една кола, като ширината на ламелите на вратата е 40 mm, имат моторно задвижване и две дистанционни управления. Цената на секционна гаражна врата с размери 240x200 cm (212,5) или 250x200 cm (212,5) е около 600 евро. Цената на секционна гаражна врата с размери 300x210 cm (212,5) е около 700 евро. Цената на секционна гаражна врата с размери 400x210 cm (212,5) е около 800 евро.

  1500.00 лв/бр

  МНОГО НИСКА ЦЕНА
  1700.00 лв/бр

  СРЕДНA ЦЕНА
  1840.00 лв/бр

  НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
  Искам оферта на изпълнител

  Други цени за Гаражни врати (2024)

  вашето количество

  единица

  приблизителна цена

  вашата цена

  Двукрила гаражна врата

  Цени на двукрили гаражни врати. Цени на класическа крилна гаражна врата, чиято повърхност е имитация на дърво. Цени на моторно задвижване за врати и инсталации, до размери 220х240 cm.


  бр

  лв/бр

  лв

  Ролетни гаражни врати

  Cena rolo garažnih vrata. Cena rolo garažnih vrata čija je površina horizontalno šrafirana i obojena belo. Cena motornog pogona za vrata i montaže, do dimenzija 250x300 cm.


  бр

  лв/бр

  лв

  Секционна гаражна врата с проходна врата

  Цени за доставка и монтаж на секционни гаражни врати с проходни врати, където дебелината на ламелите на вратата е 40 mm; проходните врати имат нисък праг, самозатварящи се са и имат предпазни превключватели, моторно задвижване и две дистанционни управления.
  Цената на секционна гаражна врата с проходна врата, 225х212,5 cm или 237,5х212,5 cm е


  бр

  лв/бр

  лв

  Цени на индустриални гаражни врати

  Цени на индустриални гаражни врати. Цени на индустриални гаражни врати със система за бързо отваряне. Цени на моторно задвижване за врати и монтаж, до размери 220х240 cm.


  бр

  лв/бр

  лв

  Цени на повдигащи се гаражни врати

  Цени на повдигащи се гаражни врати. Цени на повдигаща се гаражна врата, която се отваря косо и чиято повърхност е имитация на дърво. Цени на моторно задвижване за врати и инсталации, до размери 220х240 cm.


  бр

  лв/бр

  лв
  приблизителна цена
  лв
  Изпратете търсене >

  Сегментна гаражна врата


  Колко струва сегментна гаражна врата? Цената се влияе от различни фактори: размери и материали (алум...

  Проверете и: Сегментна гаражна врата, цени

  Ролетни гаражни врати


  Колко струва ролетна гаражна врата? Цената се влияе най-вече от размерите и материалите, но и от дос...

  Проверете и: Ролетни гаражни врати, цени

  Повдигащи се гаражни врати


  Колко струва повдигаща се гаражна врата? Цената се влияе от различни фактори: размери и материал (ал...

  Проверете и: Повдигащи се гаражни врати, Цени

  Плъзгащи се гаражни врати


  Колко струва плъзгаща се гаражна врата? Цената се влияе от различни фактори: размери и материали (ал...

  Проверете и: Плъзгащи се гаражни врати, Цени

  Промишлени гаражни врати


  Колко струват промишлените гаражни врати? Цената се влияе най-вече от размерите и начина на отваряне...

  Проверете и: Промишлени гаражни врати, цени

  Полезен ли Ви беше калкулаторът?

  Гаражни врати – всичко, което трябва да знаете

  1. Какво трябва да знаете за гаражните врати, преди покупка?гаражни врати

  1.1. Защита

  Тъй като гаражната врата може да бъде и вход към вашата къща, трябва да се уверите, че тя е и защитна. Подходящите гаражни врати са безопасни, когато са изработени от твърди и трайни материали и имат защитни начини за заключване. Най-голямата защита се осигурява от двойни стоманени врати с плътни панти и дистанционно управление, защитени от т.нар. ролинг код. Също така обърнете внимание и на това, вратата да е атестирана срещу взлом.

  1.2. Топлоизолация, непропускливост и икономия на енергия

  Гаражните врати могат да имат връзка със загубите на енергия. Топлоизолацията на гаражните врати се влияе от начина на отваряне, материалите, от които са направени вратите и тяхната дебелина, както и качеството на монтажа на вратата. Ако искате да спестите от разходи за отопление, инсталирайте врата с двойна стена и изолация с достатъчна дебелина. Непропускливостта (доброто уплътнение) на вратата не е без значение. Желателно е добрите уплътнения да са от трите страни, по краищата на вратата, така че да предпазят напълно вътрешността от топлинни загуби и въздействието на атмосферните условия.

  1.3. Плъзгащи се гаражни врати

  Плъзгащото се отваряне на врата е винаги много практично, особено когато вратата минава докрай под тавана на гаража. По този начин пред гаража, но и в него остава много свободно пространство. Нещо повече, можете да паркирате пред вратата, без да възпрепятствате нейното функциониране.

  1.4. Предотвратяване на щети

  Гаражните врати се нуждаят от сензор, който да предотврати контакт с каквото и да било пред или зад самата врата; може да е, да речем, дете или домашен любимец. В същото време дизайнът на вратата предотвратява заклещването на пръстите от двете страни на вратата. Потенциални инциденти и повреди на вратата се предотвратяват и от защитни пружини, които в същото време не влизат в контакт с нечистотии или други влияния от външната среда, така че експлоатационният им живот е по-дълъг.

  2. Избор на доставчици и изпълнители

  2.1. Съвети преди покупката на вратата и монтажа

  Добрият доставчик ще ви обърне внимание, ще обясни подробно всички функции и ще се споразумее с вас за всичко, от което се нуждаете. Вратата ще бъде готова в уговорения срок и ще ви се предложи и възможност за монтаж. Монтажът трябва да приключи за един ден, за да се затвори отворът на гаража възможно най-скоро. Добрият доставчик има свои опитни и професионални майстори, които ще монтират вратата прецизно и при необходимост, ще завършат и други допълнителни работи.

  2.2. Гаранция

  Първият признак за качеството на вратите е гаранционният срок. Доставчиците на добри гаражни врати предлагат десет или повече години гаранция на самата врата, както и пет години гаранция на задвижването и електрическите инсталации. В момента, в който започва гаранционният срок, вратата трябва да е напълно изправна, без никакви видими или функционални повреди. Такава трайност се осигурява от качествени материали и качествена работа. В случай, че се стигне до някаква повреда, трябва да бъдат осигурени всички резервни части.

  2.3. Сервиз и поддръжка

  За гаражни врати с електроповдигане се препоръчва и годишен преглед от оторизиран сервизен техник. Не по-малко важно е и това, на клиентът да е осигурен сервиз, който може бързо и ефекасно да отстрани всички евентуални неизправности.

  3. Различни гаражни врати

  3.1. Според  начина на отваряне

  Автоматични гаражни врати

  Това са всички врати с дистанционно управление. Дистанционното управление ще ви спести излизане от колата всеки път, когато излизате или влизате в гаража, както и излагане на неблагоприятни метеорологични условия при това. Също толкова пъти ще ви се спести и търсенето на ключове, защото дистанционното управление винаги трябва да е в колата.

  Сегментни повдигащи се гаражни врати, сегментни плъзгащи се  гаражни врати

  Сегментните гаражни врати са най-често срещаният избор на клиентите. Те всъщност са подвижни, тоест плъзгащи се, съставени от няколко сегмента. При повдигане, тези врати са разделят на профили или панели, които се повдигат един по един, но така че когато напълно преминат под тавана, те отново стават едно цяло. Плъзгащите се стенни врати се отварят чрез разделяне на две части и всяко от крилата се плъзга по стената, наляво или надясно. Предимството на такива врати е, че не се нуждаят от много място за отваряне и че шофьорът има напълно отворен проход и отлична видимост. Тази врата може да има изолация, а може и без нея; също така, т.нар. пешеходна врата е един сегмент, а може да има и прозорец. Сегментните врати обикновено са с автоматично задвижване.

  Класически повдигащи се гаражни врати

  Това са, за разлика от сегментните, обикновени врати, които могат да се повдигат и спускат ръчно. Поради това видимостта на прохода е намалена. Недостатъкът на тези врати е по-слабото уплътнение, а и обикновено те са без изолация. Те се използват главно за гаражи в един ред, самостоятелни гаражи и такива, чиято вътрешност така или иначе не се отоплява.

  Ролетни гаражни врати

  Най-важната характеристика на ролетните врати е, че те са съставени от ламели (обикновени или алуминиеви), които при отваряне се отделят и се търкалят около релсата като ролетни щори, така че стоят навити в корпуса над гаражната врата. Ламелите обикновено са изолирани. Предимството на ролетните гаражни врати е, че цялото гаражно пространство е на ваше разположение, тъй като вратите не заемат място, независимо дали са автоматични или ръчни. Те се характеризират също с лесен монтаж, красив външен вид и тихо движение.

  Двукрилни гаражни врати

  Поради новите и по-добри решения, двукрилните врати се използват все по-рядко. Те обикновено се използват за по-стари сгради, които имат или по-нисък таван, или са по-тесни от днешните стандарти. Двукрилните гаражни врати могат да бъдат автоматични и обикновено са изолирани.

  Промишлени гаражни врати

  Това са по-големи врати и се инсталират главно там, където има товарни превозни средства като камиони - във фабрики, например, в складове, на помощни сгради в селата, пожарни станции и т.н. Те имат по-сложна структура и по-здрав мотор в сравнение с домашната гаражна врата. Промишлените врати обикновено имат монтирани  и т.нар. пешеходни врати и могат да бъдат с различни размери и цветове.

  3.2. Според материала

  Дървени гаражни врати

  Дървените врати се характеризират с по-взискателна поддръжка, за да запазят красивия си външен вид възможно най-дълго, но все още са сред най-популярните. Външният вид на гаражната врата не е без значение, тъй като тя е част от по-голямо цяло и като такава много влияе на впечатлението, оставено от цялата къща. Изборът от цветове и видове дърво е голям. Дървените гаражни врати са много качествени и издръжливи, така че могат да издържат години, ако ги поддържате добре. Това конкретно означава, че те трябва да се пребоядисват, лакират или смазват веднъж годишно, за да се сведе до минимум въздействието на метеорологичните условия.

  Гаражни  врати от изкуствени материали

  Изкуствените гаражни врати всъщност са PVC или ABS врати и също са сред най-популярните, главно поради благоприятната цена, тяхната издръжливост и лесен монтаж и поддръжка. Не по-малко важен е фактът, че те могат да бъдат много красиви, особено ако са имитация на метал или дървени материали. Малко по-скъп тип от тези врати са тези от стъклени влакна, т.нар. фибростъкло, защото са устойчиви на ръжда, здрави и не изискват никаква поддръжка.

  Алуминиеви гаражни врати

  Сред всички материали за гаражни врати, най-ценените, най-издръжливите и най-трайните със сигурност са металните врати. Алуминиевите гаражни врати са отличен избор за крайбрежните райони, тъй като алуминият е толкова устойчив на корозия, колкото и на въздействието на сол и влага. Преди всичко те не се нуждаят от специална поддръжка. Алуминиевите гаражни врати са сред най-скъпите, защото остават същите дори след десетилетия на употреба и излагане на атмосферни промени.

  4. Акции / Стил / Тенденции 2019-2020

  4.1. Остъклени гаражни врати

  В днешно време, когато гаражите са по-добре изолирани благодарение на висококачествени топлоизолирани врати, те вече не се използват само за домуване на автомобили - сега те могат да бъдат перални, работилници, помещения за упражнения или домашни канцеларии. В такива случаи времето, прекарано в гаража, изисква добро осветление. Следователно най-новата тенденция са вратите с прозорци, които изглеждат много добре както отвън, така и отвътре, и правят пространството такова. Ако искате гаражът да бъде изпълнен със светлина, помислете за подходяща стъклена гаражна врата. Тези елегантни врати могат да бъдат много солидни, подсилени със здрава алуминиева рамка. Във всеки случай, вашият гараж никога повече няма да изглежда по същия начин.

  4.2. Смели цветове

  Отминаха дните на стандартните бели гаражни врати - вече са тенденция, точно както за самите къщи, дръзки тъмни цветове! Изберете този, който добре се съчетава с цвета на фасадата, но така, че да виждате отдалеч къде точно е гаражната врата. Може би дори си помислете за черно, защото това е абсолютен хит в интериорния дизайн и екстериора!

  4.3. Най-новите технологии

  Съвсем сигурно е, че е въпрос на време всички да управляваме гаражната врата чрез Wi-Fi и приложения за смарт телефони. Ще можем да отворим интелигентната гаражна врата дистанционно или да проверим дали е добре заключена, докато сме на работа или на почивка. Умните технологии дори позволяват на определени хора, като пазачи, тези, които разхождат кучетата или домашните помощнички, да бъдат допускани в определени часове, без да се налага да сте в къщата, за да им отворите.

  4.4. Подходящи материали

  В миналото, гаражните врати са се изработвали най-често от желязо, дърво или алуминий, докато днес вратите, които най-добре се вписват в рамката, са тези, направени от синтетични материали. Материалите като PVC и фибростъкло са по-примамливи за клиентите, защото са леки, с достъпна цена и лесна поддръжка, като в същото време са здрави, издръжливи, добри изолатори и се предлагат в безброй варианти стилове и цветове.

  Търсене на добри изпълнители за областта Гаражни врати?

  Daibau.bg, помагаме при оценка на инвестицията и избор на изпълнител за Вашия дом  Искам оферта на изпълнител
  Последни проекти

  Интересува ме цената на тази гаражна врата от снимката?

  Интересува ме цената на тази гаражна врата от снимката? 1234.8 лв дo 2058 лв

  ........

  Изработване на гаражна врата

  Изработване на гаражна врата 1764 лв дo 2940 лв

  ........

  Дворна врата - 270 х 200см двукрилна

  Дворна врата 1764 лв дo 2940 лв

  ........

  Искам оферта на изпълнител

  Цeнa, Малка и голяма врати от ковано желязо, малка - 1,00 м ; голяма 3,00 м ; височина 1,80 м
  Гаражни врати, Севлиево

  2700 лв дo 4500 лв

  Цeнa, Автоматични гаражни врати 2 броя,
  Гаражни врати, Варна

  2700 лв дo 4500 лв

  Цeнa, Портална врата, ограда+плъзгаща врата, д. 8,7м в. 1,9м
  Гаражни врати, Ямбол

  4500 лв дo 7500 лв

  Цeнa, Гаражна врата, Широчина -260 см, височина 212 см
  Гаражни врати, Перник

  2250 лв дo 3750 лв

  Цeнa, Гаражна врата, 260 св.на 176см.
  Гаражни врати, Бяла Слатина

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Гаражна врата, Ш 2.65 в 200
  Гаражни врати, Стражица

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Доставка и монтаж на гаражна врата, Светъл отвор 300х 225
  Гаражни врати, Червен бряг

  2700 лв дo 4500 лв

  Цeнa, Метална врата, 5,6
  Гаражни врати, Айтос

  1800 лв дo 3000 лв

  Цeнa, Имам нужда от поставянето на нова гаражна врата., 240мм широчина, 290мм височина
  Гаражни врати, София

  2700 лв дo 4500 лв

  Цeнa, Метална гаражна врата, Височина2.10м дължина2.60
  Гаражни врати, Дулово

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Ролетна врата, 2.80 ширина2.35 височина
  Гаражни врати, Видин

  3150 лв дo 5250 лв

  Цeнa, Гаражна врата, 4.80 ×2.50
  Гаражни врати, Кърджали

  1530 лв дo 2550 лв

  Цeнa, Повдигаща се гаражна врата с проходна врата, 2.5 м х 2.7 м
  Гаражни врати, Варна

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Секционна или ролетна гаражна врата с размер 5,80 дължина, Около 12 м²
  Гаражни врати, София

  3150 лв дo 5250 лв

  Цeнa, двукрила дворна врата, 200 см висока, 250 см широка
  Гаражни врати, София

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, Гаражна врата, 16квадрата
  Гаражни врати, Слащен

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Профилактика,удължаване и евентуално електрифициране на съществуваща г, 4мширина ,2.8 м. Височина
  Гаражни врати, Смолян

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, Гаражна врата- снимки, приблизителни размери 2,20 на 2,20
  Гаражни врати, Ямбол

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Двукрила гаражна врата, 2*1.28/2.30. - 1 бр
  Гаражни врати, Елин Пелин

  630 лв дo 1050 лв

  Цeнa, Ремонт на гаражна врата-не се затваря, 1 бр
  Гаражни врати, Елин Пелин

  45 лв дo 75 лв

  Цeнa, Ремонт на двукрила гаражна врата с панти, 1 бр двукрила врата
  Гаражни врати, Елин Пелин

  90 лв дo 150 лв

  Цeнa, гаражни врати 240* 175, 5 к
  Гаражни врати, Перник

  720 лв дo 1200 лв

  Цeнa, Гаражна врата с мотор, Височина-270 см ширина 250 см
  Гаражни врати, Люляково

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Гаражна врата с механизъм, 1 бр
  Гаражни врати, Тръстеник

  1080 лв дo 1800 лв

  Цeнa, 2,50висока на 3,50дълга разделена със 3 винкела, 1 брой разделен на 3 със електрическо задвижване с дистанционно
  Гаражни врати, Люлин 6

  1080 лв дo 1800 лв

  Цeнa, Двукрилна Гаражна Врата, Широчина 4.50Височина 2.20
  Гаражни врати, Омуртаг

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, Автоматична Гаражна врата, 2.50ширина -2.60височина
  Гаражни врати, Дупница

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Ремонт или подмяна на метална гаражна врата- снимка, 6м/4м приблизително
  Гаражни врати, Разград

  135 лв дo 225 лв

  Цeнa, Ролетна гаражна врата, 7,2
  Гаражни врати, Гоце Делчев

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, обикновена метална двукрила врата с ръчно затваряне, около 6 квадрата
  Гаражни врати, София

  540 лв дo 900 лв

  Цeнa, Двукрила гаражна врата от ламарина, Не уточнена
  Гаражни врати, Лом

  630 лв дo 1050 лв

  Цeнa, Плъзгаща гаражна врата,
  Гаражни врати, Казанлък

  720 лв дo 1200 лв

  Цeнa, Здравейте! Може ли да ми изготвите оферта за изработка, доставка и мон, 3.4x2.6
  Гаражни врати, Чирпан

  720 лв дo 1200 лв

  Цeнa, имам нужда от гаража врата на панти, 2.75см на 2.35см
  Гаражни врати, Варна

  540 лв дo 900 лв

  Цeнa, Автомат за отваряне на външна дворна врата, 2
  Гаражни врати, Бистрица

  180 лв дo 300 лв

  Цeнa, ремонт ролетна гаражна врата,
  Гаражни врати, Смолян

  180 лв дo 300 лв  Идеи за обзавеждане на дома

  Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

  Гаражни врати ценоразпис

  Поискайте необвързваща оферта от фирмата

  121+ Фирми зa Гаражни врати
  Безплатни услуги
  Без комисионна
  Вземете оферта