Решени да улесним строителството и ремонта

Създадохме Daibau.bg с основната цел да направим българския строителен пазар прозрачен и да свържем добрите изпълнители с добри клиенти.
Потребителите за нас

Със строителство се занимаваме само веднъж в живота

Ето защо трябва да приемем проекта сериозно. В кариерата си сме се сблъсквали с проблема за достъп до информация, загубата на време и стреса при намирането на подходящи фирми. Искаме, като използвате системата Daibau.bg, да Ви бъде много по-лесно.

Нашата история

Специалисти в строителството

След реализацията на първия архитектурен проект ми стана ясно, че е трудно да се намерят добри изпълнители. Не можах да разбера, защо тази информация, всъщност, не е била събирана и редактирана никъде.

Maртин Пелкъл
архитект, директор и основател

Когато сам си ремонтирах апартамента, разбрах, че въпреки че съм архитект, не познавам много изпълнители. Информацията е от уста на уста, голяма част от нея се губи или е погрешна. Това можеше да се направи много по-добре, затова ние с Мартин запретнахме ръкави и направихме Daibau, който, за наша голяма радост, работи успешно вече няколко години.

Грегор Чернелич
архитект, основател, ръководител на изпълнението

Оставаме верни на строителство, при което можем да Ви помогнем с нашите професионални знания и опит. При нас можете да намерите повече от 300 специализирани категории в областта на строителството, ремонтирането и проектирането.Daibau.bg е основана от архитекти в отговор на личните ни проблеми при намирането на подходящ изпълнител.

Свързваме интернет и строителната индустрия

Ако препоръките и данните за това, с какъв вид работа се занимава строителната компания доскоро бяха достъпни само въз основа на устна препоръка, ние искаме да променим това. Ето защо, ние изграждаме първата специализирана система за строителство.

Новости

Всичко необходимо зa вашето строителство и ремонт

Подайте заявка безплатно: