За района

  Блиндирани врати, цени

  Цените на блиндираните входни врати зависят от материалите, аксесоарите и защитното оборудване. Така те могат да струват от 1 100 до 1 500 лв, а с различни аксесоари дори 2 500 лв. Цените на блиндираните входни врати са на нивото на тези за дърво (което е около 1 500 лв) или метал (което е около 1 100 лв) и изглежда, че в и такова съотношение това се възвръща. Нещо повече, те изглеждат дори по-рентабилни като имаме пред вид това, че са първата линия за защита на дома.

  На кого да се доверите за блиндирана врата? Изпратете запитване до подходящи и надеждни доставчици на блиндирани врати във вашия район - безплатно и без ангажименти! Достатъчно е да попълните формуляра по-долу.

  Поискайте оферта:
  Изпратете запитване

  Цени на осигурени врати


  Цени на осигурени врати. Цени на осигурени врати, устойчиви на температурни колебания, пожар и със звукоизолация.

  720.00 лв/бр

  МНОГО НИСКА ЦЕНА
  лв/бр

  СРЕДНA ЦЕНА
  1200.00 лв/бр

  НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
  ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

  ДРУГИ ЦЕНИ ЗА Блиндирани врати

  Полезен ли Ви беше калкулаторът?

  Блиндирани врати - всичко, което трябва да знаете

  1. Врати против взлом (блиндирани врати) - какво трябва да знаете?

  Входна врата против взлом, тоест блиндирана входна врата е необходима за всеки дом. Каква степен на защита ще осигури, зависи от материала и начина, по който е направена. От друга страна, също е важно дали живеете в апартамент или къща, в какъв квартал, но и колко пари можете да заделите. Най-добрите блиндирани врати са тези, които отговарят както на вашите нужди, така и на вашите желания. Когато купувате входна или противовзломна врата, трябва да бъдете особено внимателни. На пазара има редица продукти на ниски цени, които се рекламират като блиндирани, а всъщност са обикновени входни врати. Само висококачествени врати против взлом със съответните сертификати осигуряват адекватна защита на дома.

  Освен защита срещу кражби, съвременните охранителни врати осигуряват и защита срещу пожар и други външни влияния.
  Освен защита срещу кражби, съвременните блиндирани врати осигуряват и защита срещу пожар и други външни влияния.

  1.1. Подходящи стандарти

  Когато избирате блиндирана врата, трябва да обърнете специално внимание на стандартите за сигурност, които се предлагат. Вратите срещу взлом за жилищни сгради трябва да отговарят поне на 3-то ниво на сигурност.

  1.2. Блиндирани врати - конструкция

  Вратите срещу взлом трябва да имат задоволително качество на стоманената конструкция на крилата на вратите, както и рамки, устойчиви на счупване. Конструкцията може да бъде покрита с панели от дърво или други материали, с вградена топло- и/или звукоизолация. Блиндираните врати с най-високо качество се произвеждат главно във високотехнологични заводи, където заварчиците са роботи, а отклоненията се измерват с лазер. Със сигурност е много важно те да имат пълно защитно оборудване като многоточково заключване и предпазни обков и панти. При опит за счупване такава брава се блокира, а цилиндърът ѝ е такъв, че не може да бъде пробит или счупен. Важни аксесоари за блиндирани врати са широкоъгълни шпионки, ограничители на отваряне и други подобни.

  1.3. Топло и звукоизолация

  Моля, обърнете внимание, че топло- и звукоизолацията на вратата е задължителна. Повече слоеве топло- и звукоизолация, затворени с качествени уплътнения, осигуряват задържане на топлина в помещението и по-малко влияние на външни фактори, независимо дали става въпрос за проникване на студен въздух или влага.

  1.4. Сертификати

  Всяка качествена блиндирана врата идва с определени сертификати и CE маркировка, което гарантира спазване на разпоредбите и стандартите. Например, блиндираните входни врати за къщи, които са изложени на пряко влияние на атмосферните условия, трябва да бъдат адекватно защитени, тоест по -добре защитени в този смисъл от входната врата към апартамента.

  2. Как да изберем най-добрата входна врата?

  Всеки, който има собствен дом, иска и да го защити. Един от най-важните фактори за сигурност, безспорно е вратата против взлом. Освен че е първа, тя трябва да бъде и най-трудната пречка за крадците, но и за всички други неблагоприятни влияния, дори и да са само естествени, като топлина или студът. Как да изберете тази врата, която ще ви служи най -добре? Преди да купувате, помислете за следното:

  2.1. Анализирайте вашите нужди

  Първата и най-важна стъпка е да вземете предвид собствените си нужди от защита, за да можете да определите другите. Ако живеете в безопасна среда, тогава ще има достатъчно врати с основна защита, които са и по-евтини. И обратно, ако живеете в по-малко защитена зона, помислете за закупуване на най -добрата блиндирана врата.

  2.2. Качественият доставчик също е важен

  Изборът на качествен и надежден продавач на врати също е важен елемент. Със сигурност не бихте искали да поверите сигурността и защитата на вашия дом на компания, която е напълно непризната и непозната на пазара. Попитайте много подробно за мненията и опита на предишни клиенти, както и за препоръки. Също така, проверете дали предлаганите от тях врати са изработени по съответните стандарти.

  2.3. Алуминий или стомана

  Най -качествените блиндирани врати са изработени от алуминий и стомана. Множество експерти са съгласни с оценката, че стоманените блиндирани врати са най-надеждните и най-добрият избор, въпреки че са много по-скъпи от алуминиевите. Ако такава висока цена е под въпрос, тогава изберете алуминиеви входни врати - те са много по-достъпни, а освен това се отличават с отлични характеристики.

  2.4. Пълнеж на блиндираните врати

  Пълнежът на вратите е също толкова важна мярка за качеството и ефективността на блиндираните врати, затова е препоръчително да го проверите преди покупката. Този пълнеж може да бъде структура, тоест решетка от алуминий, стоманени пръти или мрежа. Най-добре е перфорирана алуминиева плоча или стоманена мрежа.

  2.5. Противовзломна брава

  Изборът на качествена брава е също толкова важен фактор за защита на вашия дом. Изберете ключалка, която има поне три точки за заключване. Една обикновена ключалка се разбива много лесно.

  2.6. Панти

  Уверете се, че вратата, която взимате, има и три панти, които не могат да се свалят лесно или бързо. Колкото по-масивни са пантите, толкова по-безопасен е вашият дом. Най -добре ще бъде да изберете врата с покрити панти, до които няма лесен достъп.

  2.7. Цени на блиндираните врати

  Последният, но не по-малко важен елемент е цената на вратата, която възнамерявате да закупите. Ако живеете в по -безопасен квартал, можете да изберете входна врата само с основни елементи за сигурност, които също са по-евтини, освен ако не решите да не спестявате и да вземете най-обезопасените.

  2.8. Блиндирани врати по поръчка

  Потърсете доставчичи, които правят блиндирани врати по поръчка. Така че можете да изберете материали за всеки елемент на вратата - освен че ще ви предпази, тя ще бъде стилистично съобразена с останалата част от дома. По този начин ще имате пълен контрол и избор на това, за което плащате.

  3. Блиндирани врати от метал или дърво?

  Много често хората се колебаят между блиндирани врати от масивно дърво или някакъв метал. Всеки вид има своите предимства и недостатъци.

  3.1. Предимства на металните блиндирани врати

  От гледна точка на защита металните врати са по-здрави и осигуряват по-голяма сигурност от дървените. Повечето метални охранителни врати се заключват в 5 точки. Наблюденията показват, че крадците най-често избират по-стари видове входни врати, които имат проста брава, тоест ключалка в една точка. По-новите врати с по-сложни брави или системи против взлом са едновременно по-голяма пречка и по-висок риск.

  3.2. Предимства на дървени блиндирани врати

  Случва се високата степен на защита на входната врата да се превърне в голям проблем. Често наемателите губят ключовете, механизмът се разваля или нещо друго се случва в самото домакинство. Единственият начин собственикът да влезе в дома си в такива случаи е да извика пожарникари, които имат оборудване и знания, за да отворят такава врата, тъй като тя трябва да се разбие, в зависимост от вида на вратата или касата, или стените около вратата. В този смисъл дървените блиндирани врати са малко по-добро решение.

  4. Процес на монтиране и поддръжка на блиндираните врати

  Най-добре е да наемете професионални изпълнители, които да заменят старата и да монтират новата врата. Доставчиците и продавачите на качествени блиндирани врати предлагат монтаж безплатно.

  Майсторите, които ще вземат мерки на място, също ще ви посъветват кой тип врата би бил подходящ за ситуацията, както и допълнително оборудване. Когато вратата е готова, те ще ви я доставят. Разбира се, първо ще премахнат старата и ще демонтират касата, след което ще инсталират новата врата. Когато свършат цялата работа, те трябва да отнесат целият амбалаж и старата врата на депото. Ако старата входна врата е била дървена, те ще премахнат и касата на вратата. Някои врати против взлом са направени така, че ако ремонтирате или боядисвате дома или като цяло извършвате някакви строителни работи, не е нужно да сменяте цялото крило на вратата (ако вече не ви харесва или не ви харесва). Майсторите могат да заменят само дървената облицовка и вратата ще изглежда като нова.

  Монтирането на блиндирана врата не е лесна работа и изисква колкото знания, толкова и умения и опит. За да може вратата да изпълни предназначението си и да защити дома, тя със сигурност трябва да бъде монтирана по подходящ начин, както е предписано от производителя. Затова препоръчваме да не предприемате сами поставянето ѝ. Също така, оставете обслужването на доставчика или продавача, от когото сте взели вратата. Проверете вида на обслужване след продажбата, което продавачът предлага, преди да направите покупката. Той може, също така, да предлага спешни услуги, като в този случай трябва да е на разположение непрекъснато.

  Daibau.bg, помагаме при оценка на инвестицията и избор на изпълнител за Вашия дом  ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
  Последни проекти

  Да се смени наличната врата с нова като се изработи от специалист

  Спешно са се свърши до края на седмица. Да се смени входната врата на апартамент. Необходимо е да се изработи нова врата след като се вземат мерки от майстор специалист. с брава и ключалка 529.2 лв дo 882 лв

  ........

  Блиндирана входна врата

  Здравейте искам да попитам дали има възможност за смяна на входа врата, с монтаж до края на седмицата 1411.2 лв дo 2352 лв

  ........

  2 Врати

  Две врати .Едната входна а другата алуминиева 2646 лв дo 4410 лв

  ........

  ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

  Цeнa, Блиндирани врата, 1 бр
  Блиндирани врати, Свети Влас

  720 лв дo 1200 лв

  Цeнa, Демонтаж на стара каса и входна врата (дърво) и замяната им с нова.,
  Блиндирани врати, Смолян

  45 лв дo 75 лв

  Цeнa, Изработка/доставка на две врати с обща каса, 2
  Блиндирани врати, Ковачевци

  1350 лв дo 2250 лв

  Цeнa, Покупка на 25 врати, 25
  Блиндирани врати, София

  9000 лв дo 15000 лв

  Цeнa, Блиндирани врати , 0.88 1.95
  Блиндирани врати, Пирдоп

  792 лв дo 1320 лв

  Цeнa, Входна врата PVC, алуминиева или блиндирана. , 1 бр, ширина на крилото 93см, височина 200см. Ширина на касата-105см, височина-210см.
  Блиндирани врати, Гара Елин Пелин

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Врата , 2-кв.м
  Блиндирани врати, Рила

  630 лв дo 1050 лв

  Цeнa, оферта за входна врата, хор-175,верт-230
  Блиндирани врати, София

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Входна врата, 1
  Блиндирани врати, Димитровград

  315 лв дo 525 лв  Търсене на добри изпълнители за областта Блиндирани врати?
  Идеи за обзавеждане на дома

  Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

  Блиндирани врати ценоразпис

  Поискайте необвързваща оферта от фирмата

  36+ ФИРМИ ЗA Блиндирани врати
  БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
  БЕЗ КОМИСИОННА
  ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА