Ремонт на баня, Цени

Колко струва цялостен ремонт на банята? Цената за ремонтирането на баня зависи от обема на необходимата работа, която може да бъде: сваляне на плочки и санитарен фаянс, извозване на строителни отпадъци, груби водопроводни и зидарски работи, подготовка на пода и стените, както и поставяне на фаянсови и теракотни плочки, фугиране и сухи монтажни работи. При желание, по време на ремонта се монтира подово отопление, което, разбира се, увеличава разходите. Адаптацията на банята е, от гледна точка на ремонтирането на целия апартамент, най-скъпата част, поради инсталациите и санитарния фаянс, и особено ако каналите или тръбите трябва да бъдат преместени. Така че счита се, че ремонтът на баня може да струва от 160 до 400 лв/m2. В същото време, цената не расте експоненциално, а напротив - намалява: по-малка баня се оказва по-скъпа на квадратен метър. Пълният ремонт на банята включва смяна на керамиката, инсталации и санитарен фаянс, а ако изпълнителят сам набави всички материали, тогава цената може да варира, но като цяло струва от около 550 до 750 лв/m2.

На кого да се доверите за ремонт на банята? Изпратете запитване до подходящи и надеждни майстори за ремонт на баня във вашия район - безплатно и без ангажименти! Достатъчно е да попълнете формуляра по-долу.

Поискайте оферта:
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

ЦЕНИ ЗА РЕМОНТИРАНЕ НА БАНЯ


Цени за цялостен ремонт на баня: смяна на керамични плочки, инсталации и санитария.

160.00 лв/м2

МНОГО НИСКА ЦЕНА
лв/м2

СРЕДНA ЦЕНА
400.00 лв/м2

НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
Ремонт на баня, Цени

ДРУГИ ЦЕНИ ЗА РЕМОНТ НА БАНЯ

вашето количество

единица

приблизителна цена

вашата цена

Демонтаж на старо санитарно оборудване


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Боядисване на стени и таван в банята с:


лв

лв/м2

м2

лв


лв/м2

м2

лв


лв/м2

м2
търсене>

Тоалетна чиния


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Вградено тоалетно казанче GEBERIT + бутон за пускане на вода


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Мивка


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Вана за къпане


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Душ - вана


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Душ канал (700mm)


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Писоар


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Биде


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Батерия


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Бойлер


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Радиатор (600 x 1800 mm)


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Перална машина


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Шкафове за баня


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Лепене на плочки

Полагане на стенни и подови вътрешни плочки със стандартни размери с лепило Ceresit CM 9 върху стени от приблизително 50m2. Фугиране на плочки с Ceresit CE 40, устойчив на плесен и изтъркване.


лв

лв/м2

м2

лв


лв/м2

м2

лв


лв/м2

м2

лв


лв/м2

м2

лв


лв/м2

м2
търсене>
ЗАЕДНО:
ИЗПРАТЕТЕ ТЪРСЕНЕ >

Полезен ли ви беше калкулаторът?

Идеи за обзавеждане на дома

Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

Ремонт на баня - всичко, което трябва да знаете

1. Какво  трябва да знаете преди да започнете ремонт на банята?

Банята като място за изпитване на напълно ново удоволствие
Банята като място за изпитване на напълно ново удоволствие

1.1. Обем на ремонтните работи

Преди да започнете с каквото и да е планиране, задайте си някои въпроси и помислете за отговорите. Омръзнал ви е само старият умивалник или искате пълна промяна на помещението? Искате ли нещо старо да остане? Трябва ли да се заменят напълно инсталациите – водопровод, канализация, електричество – или не? Дали инсталациите – всички или една-две – трябва да се сменят частично или изцяло? Искате ли елементите  в банята да останат на своите места или бихте пренаредили? Искате ли да запазите същите елементи (да речем, мивка, вана, тоалетна чиния) или може би ще искате и биде, двойна мивка, душ-кабина или дори сауна? Обемът на ремонтните работи, а оттам и общите разходи за ремонт, зависят от такива въпроси и техните отговори.

1.2. Вдъхновение

Как да изглежда банята е въпрос на личен вкус. Преди да започнете да планирате сами и да отидете в салон за оборудване на баня или да се свържете с архитект, би било добре да имате възможно най-ясна представа как ще изглежда банята след ремонта, тоест как си я представяте. Разглеждането на снимки в различни специализирани списания или на уебсайтове може да ви бъде от голяма помощ и дори може да направите своеобразен колаж от такива снимки.

1.3. Аспектът на общото жилище

В сгради с повече апартаменти, особено в стари сгради, е добре да информирате управителя на сградата и съседите за вашите намерения. Всъщност, според последния Жилищен закон от 2019 г., това е ваше задължение. На таблото за обяви на входа трябва да окачите съобщение, в което се посочва, че ще се извършват ремонтни работи в този и този апартамент, от тази дата до тази (приблизително), и молите за разбиране и се извинявате за евентуалните неудобства. Освен това, почти всяка работа по водопроводната инсталация изисква спиране на водата от главния вентил, т.е. изключване на всички по вертикалата или в целия вход/сграда, така че ще трябва да съобщите и това на съседите си. В този смисъл ще бъде полезно, ако не знаете, да разберете къде точно е главният вентил, за да може по-късно да бъде лесно достъпен за вашите майстори.

1.4. Непредвидени ремонтни работи

Ремонтът на банята, по принцип, може да бъде непредсказуем. Може да се каже, че особено при ремонта, реалното състояние не може да бъде известно, докато не започнат ремонтните работи и не се открият стените и пода. Например, особено в по-старите сгради, канализационните тръби са общи и състоянието им е много съмнително. Когато искате да смените тръбите, понякога се налага да влезете в банята на съседа, а той/тя, например, да не позволява. Или се оказва, че носещата конструкция на пода е дървена, затова трябва да се направи нов, носещ под от стоманобетон. В противен случай, някой ден, някой докато се къпе, може да се озове в скута на съседа долу. Също така, често се случва стените, в които са инсталациите да са крехки, слаби, слегнали се или нещо подобно, така че те трябва да бъдат укрепени.

1.5. Планиране и подготовка

Именно поради всичко, което споменахме досега, планирането и подготовката на ремонтните работи са много важни. Разбира се, не по-малко важно е да работите с добри и опитни архитекти и изпълнители. Преди да започнете ремонтните работи, би било добре, наред с подробния план да имате и всички необходими материали.

2. Избор на изпълнители

При ремонтиране на банята, е много важно да работите с опитни изпълнители, които могат да предвидят определени ситуации още преди да започнат, а когато в крайна сметка възникнат непредвидени ситуации, също така да знаят как бързо и ефикасно да действат.

2.1. Архитект или магазин

2.1.1. Консултация и планиране на баня в магазин за плочки

В магазини с керамика или оборудване за баня обикновено можете да получите дизайн за баня безплатно или на символична цена, или разходите за планиране се изчисляват като отстъпка, ако решите да закупите целия материал според този план. Трябва да направите сами плана на пода с точните размери на банята и да го вземете със себе си. Ще бъде чудесно, ако знаете как искате да изглежда новата баня или поне имате някаква представа за това. Консултантът обаче ще добави към вашия план само елементи, които се продават в салона им, така че, от тази гледна точка, ще бъдете донякъде ощетени. Имайте предвид и това, че продавачите в магазина обикновено не са завършили специалност „Интериорен дизайн”, а са търговци.

2.1.2. Архитект/интериорен дизайнер за баня                

За да бъде решението за реконструкция на банята оптимално във всяко отношение, препоръчваме ви да изберете помощта на архитект или интериорен дизайнер. Неговият основен интерес не е да ви продава най-скъпите продукти, а да проектира иновативно решение според вашите нужди, желания и възможности и в границите на реалните ви възможности в съществуващото състояние. Така в салона, например, обикновено съветват за плочки от пода до тавана, дори когато мислите за други възможности и когато това не е в съответствие със съвременните тенденции в дизайна. С елементи, закупени или направени по мярка, архитектът ще използва по най-добър начин всеки сантиметър пространство, а с правилното осветление тази нова баня ще бъде истинско откровение.  Наред с плановете и чертежите, архитектът ще се погрижи да наблюдава изпълнението на ремонтните работи в съответствие с планираното, до най-малките подробности. Същността на добрата декорация винаги са те, най-малките детайли!

2.2. Изпълнители на ремонтните работи

Ремонтът на баня е взискателен проект, тъй като включва почти всички фази на строителството и по този начин и редица майстори от различни профили. Освен това те трябва да бъдат добре координирани помежду си, както по отношение на времето, така и по отношение на изпълнението. Така че, работата им трябва да бъде добре планирана и координирана.

Зидарят е майстор, който се занимава със събаряне или зидане на стени, изравняване на стени или подове, откриване на стени за монтаж на нова инсталация, направа на замазка, монтаж на хидроизолация на стени или подове и други подобни.

Водопроводчикът е майстор, който полага водопроводни и канализационни тръби, монтира тоалетни казанчета, подови сифони, монтира част от фитингите в пода и накрая монтира и свързва цялата санитария. Някои водопроводчици са специализирани в централното отопление, т.е. монтират подово или отопление с радиатори.

Електротехникът прекарва електрически инсталации, съединява и свързва уреди, инсталира осветление и други подобни.

Фаянсаджията поставя всякакъв вид фаянс и теракота.

Дърводелецът ще изработи и монтира частите на мебелите за баня, които искате по ваша мярка.

Стъкларят ще изработи и монтира стъклена стена или стените на душ кабината, огледалата или вратите на банята по поръчка.

Бояджията е майстор, който на края ще боядиса частите на банята в два слоя - първият преди приключване на строителните работи, а вторият - когато всичко останало е готово.

Други покрития

Вместо керамика, днес има много материали и решения за покрития на банята. Така например, керамичните плочки на стените могат да бъдат заменени от микротопинг (декоративно бетонно покритие), а на подовете - от паркет. Стените могат да бъдат покрити с водоустойчиви тапети, особено до душа, но за това ще са необходими съответните майстори.

2.3. Споразумение „до ключ”

Различни изпълнители, както и някои архитекти, предлагат ремонт на банята „до ключ”. Това на практика означава, че те поемат пълната отговорност за целия ремонт. Накратко, ако сключите сделка с тях, те ще носят отговорност за това, работата да е професионално и качествено извършена в рамките на уговорения срок и на предварително договорената цена. От гледна точка на клиента, подобно споразумение на практика е идеалното решение за нова баня, тъй като когато се постигне съгласие по всички детайли, той/тя вече няма никакви задължения. Освен плащането, разбира се! Цената обаче е малко по-висока, което е разбираемо. Изпълнителят е този, който ще се грижи за плановете, снабдяването и транспортирането на материали, монтажа, работата на всички подизпълнители, координация и надзор, безопасност при работа и всичко останало до самия край, тоест извозване на строителните отпадъци и генерално почистване.

3. Различни видове ремонт на баня

3.1. Повърхностен ремонт, т.е. освежаване

Днес може да се постигне много чрез просто, повърхностно освежаване или подмяна на някои елементи, както във функционален, така и в естетически смисъл. Смяната на самостоятелно стояща мивка с такава, вградена в плот или шкаф или монтирането на огледала са такива примери. Малко по-голяма, но доста значителна промяна може да бъде облицоването със стенни и подови плочки (микротопинг), измазване и боядисване на стени и тавани или нови мебели за баня. Собствениците често решават да сменят тоалетната и бидето. Ако приемем, че елементите или инсталациите не променят местата си и не се събарят стените или свалят плочките, с тези относително прости и по-малки строителни работи, банята може да изглежда напълно различна и оригинална.

3.2. Частичен ремонт

Ако вашите водопроводни тръби са от скоро и са с добро изпълнение, а вие може просто да искате душ вместо вана или обратно, може би друга мивка или биде наред с тоалетната чиния или нещо подобно, ще бъде достатъчно само частично да се пригодят вече съществуващите инсталации. Такива ремонтни работи не изискват подмяна на стенни и подови облицовки, нито мебели за баня или санитарен фаянс, осветление и така нататък - освен ако вие  не искате това. Ако се свържете с архитект, той/тя ще ви предложи решения, които ще изискват минимални ремонтни работи.

3.3. Цялостен ремонт

Цялостният ремонт на баня включва почти всички фази на строителство и ремонт. Започва с премахването на всяка съществуваща санитария, стенни и подови облицовки и елементи: керамика, санитария, инсталации, мебелни елементи, ВиК инсталации, осветление и електрически инсталации; когато всичко е премахнато до голи стени, започва полагането на нови инсталации, подови и стенни облицовки и елементи. Работите завършват чрез монтиране и свързване на санитарията и осветлението. При цялостен ремонт на банята е възможно да се монтира нов под и елементи, които не са били там - вана или биде, например. За всички тези строителни работи ще говорим по-подробно в Част 4: Процедура.

3.4. Баня "от нулата"

Има случаи, когато банята се прави "от нулата", тоест тя се прави там, където не е била преди. Причините за това могат да бъдат многобройни: голямо семейство; необходима е още една баня на приземния етаж, защото някой вече не може да използва стълбите; по-голям апартамент или къща се разделят на две жилищни единици и т.н. Банята може да бъде направена в помещение, което трябва да е възможно най-близо до вертикалата на водопровода и канализацията. Правилото е, че канализационните тръби винаги се полагат така, че да имат 1% спад на 1 m; така че е възможно банята да се постави по-далеч от вертикалата, само при условие, че може да се осигури такъв спад на тръбата. В такива случаи обаче рискът от запушване на тръбата е по-висок, затова препоръчваме да го избягвате, когато е възможно. Банята може да бъде направена както на тавана, така и в мазето или в пристройка на къщата. Ако става въпрос за пристройка на къщата обаче, ще е необходимо разрешение за строеж.

4. Процедура при ремонт на баня

4.1. Планиране и подготовка

Всеки качествен ремонт на баня, независимо дали е по-голям или по-малък, трябва да започне с подробен план и проект с всички предварителни сметки! Можете да направите скиците сами, въпреки че ви съветваме да наемете архитект, поради сложността на проекта. Планирането на ремонта на табаня изисква работа и с други специалисти (водопроводчик, електротехник, керамик, зидар ...), които също ще се нуждаят от подробни чертежи и списъци с материалите и ремонтните работи, тъй като всичко това заедно прави предварителната сметка и самото изпълнение на работите.

4.2. Разрушаване

Ремонтът на банята започва с демонтаж на всички съществуващи елементи - санитарен фаянс, мебели и външни части на инсталацията, и продължава с демонтаж на стари водопроводни и канализационни тръби. В тази фаза се отстраняват както подовите, така и стенните плочки, евентуално разрушавайки стената или стените. Всички получени строителни отпадъци се събират и изхвърлят. По време на тези работи най-важното е да не се счупят някои от водопроводите или канализационните тръби в стените.

4.3. Полагане на инсталациите

Следващата стъпка е полагането на нова водоснабдителна и канализационна инсталация (възможен монтаж на вградени казанчета и монтаж на фитинги), монтаж на отоплителни устройства, монтаж на водно подово отопление и централно устройство или електрическо подово отопление и електрически уреди. При полагането на тръбите трябва да се внимава много за монтирането на свързващите елементи и уплътненията, а при електрическите инсталации най-важното е да се спазват разпоредбите за безопасност при инсталиране на електрически устройства в мокри помещения.

4.4. Зидария

Когато инсталациите в стената са положени, те са зазиждат и стената се изравнява. В тази фаза се извършва хидроизолацията на пода и стената, евентуално се добавя преградна стена и се монтира и изгражда ваната или душа.

4.5. Полагане на керамиката/довършителни работи

Това е стъпка, при която се монтират преградните стени, направени от кнауф (knauf) или сипорекс (siporex) или се облицова таванът. На този етап се извършва и полагане на керамични плочки върху пода и стените, фугиране, респективно полагане на други видове  покрития, например микротопинг. Най-важното в тези работи е прецизността.

4.6. Боядисване, монтиране и свързване

Последни се извършват боядисването, монтирането на стъклото на душ кабината, монтиране на мебелите за баня, на санитарния фаянс и крановете, радиаторите, вентилаторите и осветлението.

5. Ремонт „до ключ” - тенденции 2019/2020

5.1. "Нахално" черно

Тенденцията на интериорния дизайн, вдъхновена от ексклузивни хотели и спа центрове, официално отново е на мода. Така че смелите, черни или напълно тъмни блестящи модели за баня просто ви предизвикват да се отдадете на удоволствие. Банята, която традиционно се смяташе за напълно затворено и много интимно пространство, сега се превръща в място, което на пръв поглед със своята впечатлителност и откритост трябва да ви отпусне и да ви накара да се посветите на себе си като истински хедонист.

5.2. Осъвременена класика

Баня в класически дизайн винаги е на мода. Духът на съвременността може да се придаде чрез използване на едноцветни елементи в едноцветни пастелни тонове. Това може да се направи, като се използва един материал - мрамор, например.

5.3. Идеята за отвореност

Времето, когато в банята се стоеше само зад затворени стени и заключени врати, отмина. Днес идеята за отвореност е надделяла изцяло, така че е валидна дори за този вид пространство. Тенденцията е помещенията да преливат едно в друго, така че спалните и баните все по-често са уникални или свързани с други части на дома.

5.4. Бял и сив мрамор

Белият и сивият мрамор остават сред любимите материали за баня. Те се считат за класически и вечни, защото отговарят на всяко пространство. Кварцовите и фаянсовите плочки, които приличат на естествен камък, разкрасяват всяко пространство сами по себе си, като в същото време са здрави и издръжливи, гарантиращи дълго използване и удоволствие.

DAIBAU.BG, ПОМАГАМЕ ПРИ ОЦЕНКА НА ИНВЕСТИЦИЯТА И ИЗБОР НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ЗА ВАШИЯ ДОМРЕМОНТ, БАНЯ

цялостен ремонт на баня 1080 лв дo 1800 лв


........

КЪРТЕНЕ, ИЗМАЗВАНЕ И ЛЕПЕНЕ НА ПЛОЧКИ НА БАНЯ, ТОАЛЕТНА, КУХНЯ И КОРИД

Къртене на стари плочки, изнасяне на отпадния материал, полагане на нова замазка и плочки в баня, тоалетна, кухня, коридор. Изграждане на преградна стена в банята. Поставяне на сифони. 450 лв дo 750 лв


........

СПЕЦИАЛИСТ ПО РЕМОНТ НА БАНЯ

Монтаж на плочки в баня, монтаж на стъпала, чела и цокъл 540 лв дo 900 лв


........

ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

ЦEНA, ДЕМОНТАЖ НА ДУШ КАБИНА И ЛЕПЕНЕ НА ПЛОЧКИ, 2 КВ. М.
Ремонт на баня, Троян

90 лв дo 150 лв

ЦEНA, РЕМОНТ НА БАНЯ, 5
Ремонт на баня, Редута

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, ПЪЛЕН РЕМОНТ НА БАНЯ, 4КВ
Ремонт на баня, Троян

630 лв дo 1050 лв

ЦEНA, БАНЯ, 3
Ремонт на баня, Хасково

315 лв дo 525 лв

ЦEНA, РЕМОНТ НА БАНЯ. ПОСТАВЯНЕ НА СИФОН, ФАЯНС, МИВКА. , 20
Ремонт на баня, Вълчи дол

630 лв дo 1050 лв

ЦEНA, МАЙСТОР ЗА БАНЯ И ТОАЛЕТНА, 38 КВ
Ремонт на баня, Попово

630 лв дo 1050 лв

ЦEНA, РЕМОНТ НА БАНЯ , 12 КВ
Ремонт на баня, Габрово

450 лв дo 750 лв

ЦEНA, ПОДМЯНА НА ВИК ИНСТАЛАЦИЯ,НА КАМЕНИНОВА ТРЪБА ЗА МРЪСНА ВОДА И ОЩЕ, 10
Ремонт на баня, Гоце Делчев

9 лв дo 15 лв

ЦEНA, РЕМОНТ БАНЯ, 25
Ремонт на баня, Разсадника

9 лв дo 15 лв

ЦEНA, ОБЛИЦОВАНЕ НА БАНЯ И ПОСТАВЯНЕ НА ВАНА, МИВКА, ДУШ, 60 КВ. М
Ремонт на баня, София

9 лв дo 15 лв

ЦEНA, ПОСТАВЯНЕ НА НОВИ ПЛОЧКИ, ТОАЛЕТНА, МИВКА, ДУШ...., 30
Ремонт на баня, Бургас

9 лв дo 15 лв

ЦEНA, ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА БАНЯ, МАЛКА БАНЯ
Ремонт на баня, Асеновград

1800 лв дo 3000 лв

ЦEНA, ОСНОВЕН РЕМОНТ С ПОДМЯНА НА ВСИЧКО СТАРОЛ, ПОД 1.90/ 1.65 СМ.: СТЕНИ 11М2
Ремонт на баня, Габрово

1800 лв дo 3000 лв

ЦEНA, ИЗГРАЖДАНЕ НА ВЪТРЕШНА БАНЯ В СТАЯ, ЧАСТ ОТ МАЛКА КЪЩА В ГР. ЛОМ. , 1,50/2,00 КВ. М
Ремонт на баня, Лом

9 лв дo 15 лв

ЦEНA, КЪРТЕНЕ НА СТАРИ ПЛОЧКИ И ПОСТАВЯНЕ НА НОВИ, 20М2
Ремонт на баня, Исперих

9 лв дo 15 лв

ЦEНA, ВИК КАНАЛИЗАЦИЯ,ПОЛАГАНЕ НА ПЛОЧКИ ЗА БАНЯ, 10КВ.М
Ремонт на баня, Ветово

9 лв дo 15 лв

ЦEНA, БАНЯ, ЛЕПЕНЕ НА ПЛОЧКИ,
Ремонт на баня, Хасково

360 лв дo 600 лв

ЦEНA, ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА БАНЯ С МОИ МАТЕРИАЛИ, 25М2
Ремонт на баня, Добрич

225 лв дo 375 лв

ЦEНA, ЛЕПЕНЕ НА ПЛОЧКИ, МОНТИРАНЕ НА МИВКА И МОНОБЛОК И ВАНА,
Ремонт на баня, Банско

1350 лв дo 2250 лв

ЦEНA, ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА БАНЯ, 30КВ
Ремонт на баня, Пазарджик

900 лв дo 1500 лв

ЦEНA, БАНЯ ВОДОПРОВОД ВГРАДЕНИ КАЗАНПЕ И ДУШ, 20
Ремонт на баня, Петрич

450 лв дo 750 лвВижте други завършени проекти и цени

РЕМОНТ НА БАНЯ ЦЕНОРАЗПИС

Поискайте необвързваща оферта от фирмата

164+ ФИРМИ ЗA РЕМОНТ НА БАНЯ
БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
БЕЗ КОМИСИОННА
ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА

ТЪРСЕНЕ НА ДОБРИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ЗА ОБЛАСТТА РЕМОНТ НА БАНЯ?

 • Ремонт на баня Асеновград
 • Ремонт на баня Благоевград
 • Ремонт на баня Бургас
 • Ремонт на баня Варна
 • Ремонт на баня Велико Търново
 • Ремонт на баня Видин
 • Ремонт на баня Враца
 • Ремонт на баня Габрово
 • Ремонт на баня Горна Оряховица
 • Ремонт на баня Димитровград
 • Ремонт на баня Добрич
 • Ремонт на баня Дупница
 • Ремонт на баня Казанлък
 • Ремонт на баня Кърджали
 • Ремонт на баня Кюстендил
 • Ремонт на баня Ловеч
 • Ремонт на баня Монтана
 • Ремонт на баня Пазарджик
 • Ремонт на баня Перник
 • Ремонт на баня Петрич
 • Ремонт на баня Плевен
 • Ремонт на баня Пловдив
 • Ремонт на баня Разград
 • Ремонт на баня Русе
 • Ремонт на баня Самоков
 • Ремонт на баня Сандански
 • Ремонт на баня Свищов
 • Ремонт на баня Силистра
 • Ремонт на баня Сливен
 • Ремонт на баня Смолян
 • Ремонт на баня София
 • Ремонт на баня Стара Загора
 • Ремонт на баня Търговище
 • Ремонт на баня Хасково
 • Ремонт на баня Шумен
 • Ремонт на баня Ямбол
 • © 2022 DaiBau.bg | Всички права са запазени