За района

  Ремонт на баня, Цени

  Колко струва цялостен ремонт на банята? Цената за ремонтирането на баня зависи от обема на необходимата работа, която може да бъде: сваляне на плочки и санитарен фаянс, извозване на строителни отпадъци, груби водопроводни и зидарски работи, подготовка на пода и стените, както и поставяне на фаянсови и теракотни плочки, фугиране и сухи монтажни работи. При желание, по време на ремонта се монтира подово отопление, което, разбира се, увеличава разходите. Адаптацията на банята е, от гледна точка на ремонтирането на целия апартамент, най-скъпата част, поради инсталациите и санитарния фаянс, и особено ако каналите или тръбите трябва да бъдат преместени. Така че счита се, че ремонтът на баня може да струва от 160 до 400 лв/m2. В същото време, цената не расте експоненциално, а напротив - намалява: по-малка баня се оказва по-скъпа на квадратен метър. Пълният ремонт на банята включва смяна на керамиката, инсталации и санитарен фаянс, а ако изпълнителят сам набави всички материали, тогава цената може да варира, но като цяло струва от около 550 до 750 лв/m2.

  На кого да се доверите за ремонт на банята? Изпратете запитване до подходящи и надеждни майстори за ремонт на баня във вашия район - безплатно и без ангажименти! Достатъчно е да попълнете формуляра по-долу.

  Поискайте оферта:
  Изпратете запитване

  Цени за ремонтиране на баня


  Цени за цялостен ремонт на баня: смяна на керамични плочки, инсталации и санитария.

  160.00 лв/м2

  МНОГО НИСКА ЦЕНА
  лв/м2

  СРЕДНA ЦЕНА
  400.00 лв/м2

  НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
  ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

  ДРУГИ ЦЕНИ ЗА Ремонт на баня

  вашето количество

  единица

  приблизителна цена

  вашата цена

  Батерия


  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  Биде


  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  Бойлер


  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  Боядисване на стени и таван в банята с:


  м2

  лв/м2

  лв

  м2

  лв/м2

  лв

  м2

  лв/м2

  лв

  Вана за къпане


  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  Вградено тоалетно казанче GEBERIT + бутон за пускане на вода


  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  Демонтаж на старо санитарно оборудване


  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  Душ - вана


  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  Душ канал (700mm)


  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  Лепене на плочки

  Полагане на стенни и подови вътрешни плочки със стандартни размери с лепило Ceresit CM 9 върху стени от приблизително 50m2. Фугиране на плочки с Ceresit CE 40, устойчив на плесен и изтъркване.


  м2

  лв/м2

  лв

  м2

  лв/м2

  лв

  м2

  лв/м2

  лв

  м2

  лв/м2

  лв

  м2

  лв/м2

  лв

  Мивка


  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  Перална машина


  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  Писоар


  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  Радиатор (600 x 1800 mm)


  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  Тоалетна чиния


  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв

  Шкафове за баня


  бр

  лв/бр

  лв

  бр

  лв/бр

  лв
  ЗАЕДНО:
  лв
  изпратете търсене >

  Полезен ли Ви беше калкулаторът?

  Ремонт на баня - всичко, което трябва да знаете

  1. Какво  трябва да знаете преди да започнете ремонт на банята?

  Банята като място за изпитване на напълно ново удоволствие
  Банята като място за изпитване на напълно ново удоволствие

  1.1. Обем на ремонтните работи

  Преди да започнете с каквото и да е планиране, задайте си някои въпроси и помислете за отговорите. Омръзнал ви е само старият умивалник или искате пълна промяна на помещението? Искате ли нещо старо да остане? Трябва ли да се заменят напълно инсталациите – водопровод, канализация, електричество – или не? Дали инсталациите – всички или една-две – трябва да се сменят частично или изцяло? Искате ли елементите  в банята да останат на своите места или бихте пренаредили? Искате ли да запазите същите елементи (да речем, мивка, вана, тоалетна чиния) или може би ще искате и биде, двойна мивка, душ-кабина или дори сауна? Обемът на ремонтните работи, а оттам и общите разходи за ремонт, зависят от такива въпроси и техните отговори.

  1.2. Вдъхновение

  Как да изглежда банята е въпрос на личен вкус. Преди да започнете да планирате сами и да отидете в салон за оборудване на баня или да се свържете с архитект, би било добре да имате възможно най-ясна представа как ще изглежда банята след ремонта, тоест как си я представяте. Разглеждането на снимки в различни специализирани списания или на уебсайтове може да ви бъде от голяма помощ и дори може да направите своеобразен колаж от такива снимки.

  1.3. Аспектът на общото жилище

  В сгради с повече апартаменти, особено в стари сгради, е добре да информирате управителя на сградата и съседите за вашите намерения. Всъщност, според последния Жилищен закон от 2019 г., това е ваше задължение. На таблото за обяви на входа трябва да окачите съобщение, в което се посочва, че ще се извършват ремонтни работи в този и този апартамент, от тази дата до тази (приблизително), и молите за разбиране и се извинявате за евентуалните неудобства. Освен това, почти всяка работа по водопроводната инсталация изисква спиране на водата от главния вентил, т.е. изключване на всички по вертикалата или в целия вход/сграда, така че ще трябва да съобщите и това на съседите си. В този смисъл ще бъде полезно, ако не знаете, да разберете къде точно е главният вентил, за да може по-късно да бъде лесно достъпен за вашите майстори.

  1.4. Непредвидени ремонтни работи

  Ремонтът на банята, по принцип, може да бъде непредсказуем. Може да се каже, че особено при ремонта, реалното състояние не може да бъде известно, докато не започнат ремонтните работи и не се открият стените и пода. Например, особено в по-старите сгради, канализационните тръби са общи и състоянието им е много съмнително. Когато искате да смените тръбите, понякога се налага да влезете в банята на съседа, а той/тя, например, да не позволява. Или се оказва, че носещата конструкция на пода е дървена, затова трябва да се направи нов, носещ под от стоманобетон. В противен случай, някой ден, някой докато се къпе, може да се озове в скута на съседа долу. Също така, често се случва стените, в които са инсталациите да са крехки, слаби, слегнали се или нещо подобно, така че те трябва да бъдат укрепени.

  1.5. Планиране и подготовка

  Именно поради всичко, което споменахме досега, планирането и подготовката на ремонтните работи са много важни. Разбира се, не по-малко важно е да работите с добри и опитни архитекти и изпълнители. Преди да започнете ремонтните работи, би било добре, наред с подробния план да имате и всички необходими материали.

  2. Избор на изпълнители

  При ремонтиране на банята, е много важно да работите с опитни изпълнители, които могат да предвидят определени ситуации още преди да започнат, а когато в крайна сметка възникнат непредвидени ситуации, също така да знаят как бързо и ефикасно да действат.

  2.1. Архитект или магазин

  2.1.1. Консултация и планиране на баня в магазин за плочки

  В магазини с керамика или оборудване за баня обикновено можете да получите дизайн за баня безплатно или на символична цена, или разходите за планиране се изчисляват като отстъпка, ако решите да закупите целия материал според този план. Трябва да направите сами плана на пода с точните размери на банята и да го вземете със себе си. Ще бъде чудесно, ако знаете как искате да изглежда новата баня или поне имате някаква представа за това. Консултантът обаче ще добави към вашия план само елементи, които се продават в салона им, така че, от тази гледна точка, ще бъдете донякъде ощетени. Имайте предвид и това, че продавачите в магазина обикновено не са завършили специалност „Интериорен дизайн”, а са търговци.

  2.1.2. Архитект/интериорен дизайнер за баня                

  За да бъде решението за реконструкция на банята оптимално във всяко отношение, препоръчваме ви да изберете помощта на архитект или интериорен дизайнер. Неговият основен интерес не е да ви продава най-скъпите продукти, а да проектира иновативно решение според вашите нужди, желания и възможности и в границите на реалните ви възможности в съществуващото състояние. Така в салона, например, обикновено съветват за плочки от пода до тавана, дори когато мислите за други възможности и когато това не е в съответствие със съвременните тенденции в дизайна. С елементи, закупени или направени по мярка, архитектът ще използва по най-добър начин всеки сантиметър пространство, а с правилното осветление тази нова баня ще бъде истинско откровение.  Наред с плановете и чертежите, архитектът ще се погрижи да наблюдава изпълнението на ремонтните работи в съответствие с планираното, до най-малките подробности. Същността на добрата декорация винаги са те, най-малките детайли!

  2.2. Изпълнители на ремонтните работи

  Ремонтът на баня е взискателен проект, тъй като включва почти всички фази на строителството и по този начин и редица майстори от различни профили. Освен това те трябва да бъдат добре координирани помежду си, както по отношение на времето, така и по отношение на изпълнението. Така че, работата им трябва да бъде добре планирана и координирана.

  Зидарят е майстор, който се занимава със събаряне или зидане на стени, изравняване на стени или подове, откриване на стени за монтаж на нова инсталация, направа на замазка, монтаж на хидроизолация на стени или подове и други подобни.

  Водопроводчикът е майстор, който полага водопроводни и канализационни тръби, монтира тоалетни казанчета, подови сифони, монтира част от фитингите в пода и накрая монтира и свързва цялата санитария. Някои водопроводчици са специализирани в централното отопление, т.е. монтират подово или отопление с радиатори.

  Електротехникът прекарва електрически инсталации, съединява и свързва уреди, инсталира осветление и други подобни.

  Фаянсаджията поставя всякакъв вид фаянс и теракота.

  Дърводелецът ще изработи и монтира частите на мебелите за баня, които искате по ваша мярка.

  Стъкларят ще изработи и монтира стъклена стена или стените на душ кабината, огледалата или вратите на банята по поръчка.

  Бояджията е майстор, който на края ще боядиса частите на банята в два слоя - първият преди приключване на строителните работи, а вторият - когато всичко останало е готово.

  Други покрития

  Вместо керамика, днес има много материали и решения за покрития на банята. Така например, керамичните плочки на стените могат да бъдат заменени от микротопинг (декоративно бетонно покритие), а на подовете - от паркет. Стените могат да бъдат покрити с водоустойчиви тапети, особено до душа, но за това ще са необходими съответните майстори.

  2.3. Споразумение „до ключ”

  Различни изпълнители, както и някои архитекти, предлагат ремонт на банята „до ключ”. Това на практика означава, че те поемат пълната отговорност за целия ремонт. Накратко, ако сключите сделка с тях, те ще носят отговорност за това, работата да е професионално и качествено извършена в рамките на уговорения срок и на предварително договорената цена. От гледна точка на клиента, подобно споразумение на практика е идеалното решение за нова баня, тъй като когато се постигне съгласие по всички детайли, той/тя вече няма никакви задължения. Освен плащането, разбира се! Цената обаче е малко по-висока, което е разбираемо. Изпълнителят е този, който ще се грижи за плановете, снабдяването и транспортирането на материали, монтажа, работата на всички подизпълнители, координация и надзор, безопасност при работа и всичко останало до самия край, тоест извозване на строителните отпадъци и генерално почистване.

  3. Различни видове ремонт на баня

  3.1. Повърхностен ремонт, т.е. освежаване

  Днес може да се постигне много чрез просто, повърхностно освежаване или подмяна на някои елементи, както във функционален, така и в естетически смисъл. Смяната на самостоятелно стояща мивка с такава, вградена в плот или шкаф или монтирането на огледала са такива примери. Малко по-голяма, но доста значителна промяна може да бъде облицоването със стенни и подови плочки (микротопинг), измазване и боядисване на стени и тавани или нови мебели за баня. Собствениците често решават да сменят тоалетната и бидето. Ако приемем, че елементите или инсталациите не променят местата си и не се събарят стените или свалят плочките, с тези относително прости и по-малки строителни работи, банята може да изглежда напълно различна и оригинална.

  3.2. Частичен ремонт

  Ако вашите водопроводни тръби са от скоро и са с добро изпълнение, а вие може просто да искате душ вместо вана или обратно, може би друга мивка или биде наред с тоалетната чиния или нещо подобно, ще бъде достатъчно само частично да се пригодят вече съществуващите инсталации. Такива ремонтни работи не изискват подмяна на стенни и подови облицовки, нито мебели за баня или санитарен фаянс, осветление и така нататък - освен ако вие  не искате това. Ако се свържете с архитект, той/тя ще ви предложи решения, които ще изискват минимални ремонтни работи.

  3.3. Цялостен ремонт

  Цялостният ремонт на баня включва почти всички фази на строителство и ремонт. Започва с премахването на всяка съществуваща санитария, стенни и подови облицовки и елементи: керамика, санитария, инсталации, мебелни елементи, ВиК инсталации, осветление и електрически инсталации; когато всичко е премахнато до голи стени, започва полагането на нови инсталации, подови и стенни облицовки и елементи. Работите завършват чрез монтиране и свързване на санитарията и осветлението. При цялостен ремонт на банята е възможно да се монтира нов под и елементи, които не са били там - вана или биде, например. За всички тези строителни работи ще говорим по-подробно в Част 4: Процедура.

  3.4. Баня "от нулата"

  Има случаи, когато банята се прави "от нулата", тоест тя се прави там, където не е била преди. Причините за това могат да бъдат многобройни: голямо семейство; необходима е още една баня на приземния етаж, защото някой вече не може да използва стълбите; по-голям апартамент или къща се разделят на две жилищни единици и т.н. Банята може да бъде направена в помещение, което трябва да е възможно най-близо до вертикалата на водопровода и канализацията. Правилото е, че канализационните тръби винаги се полагат така, че да имат 1% спад на 1 m; така че е възможно банята да се постави по-далеч от вертикалата, само при условие, че може да се осигури такъв спад на тръбата. В такива случаи обаче рискът от запушване на тръбата е по-висок, затова препоръчваме да го избягвате, когато е възможно. Банята може да бъде направена както на тавана, така и в мазето или в пристройка на къщата. Ако става въпрос за пристройка на къщата обаче, ще е необходимо разрешение за строеж.

  4. Процедура при ремонт на баня

  4.1. Планиране и подготовка

  Всеки качествен ремонт на баня, независимо дали е по-голям или по-малък, трябва да започне с подробен план и проект с всички предварителни сметки! Можете да направите скиците сами, въпреки че ви съветваме да наемете архитект, поради сложността на проекта. Планирането на ремонта на табаня изисква работа и с други специалисти (водопроводчик, електротехник, керамик, зидар ...), които също ще се нуждаят от подробни чертежи и списъци с материалите и ремонтните работи, тъй като всичко това заедно прави предварителната сметка и самото изпълнение на работите.

  4.2. Разрушаване

  Ремонтът на банята започва с демонтаж на всички съществуващи елементи - санитарен фаянс, мебели и външни части на инсталацията, и продължава с демонтаж на стари водопроводни и канализационни тръби. В тази фаза се отстраняват както подовите, така и стенните плочки, евентуално разрушавайки стената или стените. Всички получени строителни отпадъци се събират и изхвърлят. По време на тези работи най-важното е да не се счупят някои от водопроводите или канализационните тръби в стените.

  4.3. Полагане на инсталациите

  Следващата стъпка е полагането на нова водоснабдителна и канализационна инсталация (възможен монтаж на вградени казанчета и монтаж на фитинги), монтаж на отоплителни устройства, монтаж на водно подово отопление и централно устройство или електрическо подово отопление и електрически уреди. При полагането на тръбите трябва да се внимава много за монтирането на свързващите елементи и уплътненията, а при електрическите инсталации най-важното е да се спазват разпоредбите за безопасност при инсталиране на електрически устройства в мокри помещения.

  4.4. Зидария

  Когато инсталациите в стената са положени, те са зазиждат и стената се изравнява. В тази фаза се извършва хидроизолацията на пода и стената, евентуално се добавя преградна стена и се монтира и изгражда ваната или душа.

  4.5. Полагане на керамиката/довършителни работи

  Това е стъпка, при която се монтират преградните стени, направени от кнауф (knauf) или сипорекс (siporex) или се облицова таванът. На този етап се извършва и полагане на керамични плочки върху пода и стените, фугиране, респективно полагане на други видове  покрития, например микротопинг. Най-важното в тези работи е прецизността.

  4.6. Боядисване, монтиране и свързване

  Последни се извършват боядисването, монтирането на стъклото на душ кабината, монтиране на мебелите за баня, на санитарния фаянс и крановете, радиаторите, вентилаторите и осветлението.

  5. Ремонт „до ключ” - тенденции 2019/2020

  5.1. "Нахално" черно

  Тенденцията на интериорния дизайн, вдъхновена от ексклузивни хотели и спа центрове, официално отново е на мода. Така че смелите, черни или напълно тъмни блестящи модели за баня просто ви предизвикват да се отдадете на удоволствие. Банята, която традиционно се смяташе за напълно затворено и много интимно пространство, сега се превръща в място, което на пръв поглед със своята впечатлителност и откритост трябва да ви отпусне и да ви накара да се посветите на себе си като истински хедонист.

  5.2. Осъвременена класика

  Баня в класически дизайн винаги е на мода. Духът на съвременността може да се придаде чрез използване на едноцветни елементи в едноцветни пастелни тонове. Това може да се направи, като се използва един материал - мрамор, например.

  5.3. Идеята за отвореност

  Времето, когато в банята се стоеше само зад затворени стени и заключени врати, отмина. Днес идеята за отвореност е надделяла изцяло, така че е валидна дори за този вид пространство. Тенденцията е помещенията да преливат едно в друго, така че спалните и баните все по-често са уникални или свързани с други части на дома.

  5.4. Бял и сив мрамор

  Белият и сивият мрамор остават сред любимите материали за баня. Те се считат за класически и вечни, защото отговарят на всяко пространство. Кварцовите и фаянсовите плочки, които приличат на естествен камък, разкрасяват всяко пространство сами по себе си, като в същото време са здрави и издръжливи, гарантиращи дълго използване и удоволствие.

  Daibau.bg, помагаме при оценка на инвестицията и избор на изпълнител за Вашия дом  ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
  Последни проекти

  Ремонт на баня

  Гипсокартон на стена,поставяне на плочки и теракот,шкаф ,мивка и смесител ,тоалетна чиния,параван стъкло 4410 лв дo 7350 лв

  ........

  Основен ремонт на баня в апартамент. Смяна на мивка вана душ плочки.

  Банята се нуждае от основен ремонт с подмяна на вана, мивка душ и поставяне на нова керамика. 4410 лв дo 7350 лв

  ........

  Баня в ново строителство

  Баня в ново строителство. Работа по ВиК, замазка, хидроизолация, лепене на плочки и др. 4410 лв дo 7350 лв

  ........

  ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

  Цeнa, Търся майстор който работи с микроцимент за обновяване на баня без кър, Банята е приблизително 2 Х 2
  Ремонт на баня, София

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, Цялостен ремонт на баня в панелен апартамент, 200/140
  Ремонт на баня, Видин

  3150 лв дo 5250 лв

  Цeнa, Къртене на стари плочки, изграждане на ВиК, нови плочки, 9 кв м
  Ремонт на баня, Видин

  1800 лв дo 3000 лв

  Цeнa, Монтаж на тоалетно казанче,
  Ремонт на баня, Монтана

  90 лв дo 150 лв

  Цeнa, Ремонт на баня; полагане на плочки в коридор, шпакловане и измазване, 6-7квм
  Ремонт на баня, Табачка

  2250 лв дo 3750 лв

  Цeнa, монтиране на отоплител в баня върху плочки, 1
  Ремонт на баня, София

  45 лв дo 75 лв

  Цeнa, Майстор за баня, 4
  Ремонт на баня, София

  360 лв дo 600 лв

  Цeнa, Извод за куння и баня и допълниелни денйности 20 кв., 20 кв. м
  Ремонт на баня, Орландовци

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Отстраняване на теч в банята и сменяне на 2 квадрта плочки, 2 квадрата
  Ремонт на баня, София

  270 лв дo 450 лв

  Цeнa, Основен ремонт на баня + преместване на стена, 1.85\2.10; ок 4 кв. баня
  Ремонт на баня, Мало Конаре

  2250 лв дo 3750 лв

  Цeнa, Ремонт на баня- стени и плочки- м. май, 3-4 кв баня; стени-13-14 кв; под- 3 кв
  Ремонт на баня, Благоевград

  540 лв дo 900 лв

  Цeнa, Ремонт на баня, 20 кв- март/април, 20 квадрата
  Ремонт на баня, София

  2700 лв дo 4500 лв

  Цeнa, Ремонт на баня-лепене плочки, смяна на ВиК, поставяне на санитария, 22 кв. метра; 6-7 кв под
  Ремонт на баня, Варна

  1800 лв дo 3000 лв

  Цeнa, Цялостен ремонт на баня, Около 6 кв. м.
  Ремонт на баня, Габрово

  1350 лв дo 2250 лв

  Цeнa, Поставяне на гипсокартон, мазилка и прозорец в баня, 13 кв
  Ремонт на баня, Враца

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Основен ремонт на баня, Четири квадрата
  Ремонт на баня, Дружба 3

  1350 лв дo 2250 лв

  Цeнa, Слагане на мивка, душ кабина,
  Ремонт на баня, Нова Загора

  1350 лв дo 2250 лв

  Цeнa, Отваряне на канал за подов сифон за баня, ок. 20см
  Ремонт на баня, София

  180 лв дo 300 лв

  Цeнa, Поставяне на сифон,
  Ремонт на баня, Шумен

  180 лв дo 300 лв

  Цeнa, Смяна на тръби, монтиране на бяла техника и санитария, 6
  Ремонт на баня, Брезник

  2700 лв дo 4500 лв

  Цeнa, Монтаж на преграда за душ (80х190 см) и аксесоари в баня, размер 80 см /1,90
  Ремонт на баня, Плевен

  180 лв дo 300 лв

  Цeнa, Полагане на плочки в баня 5 м2 и санитария,
  Ремонт на баня, Пловдив

  225 лв дo 375 лв

  Цeнa, Ремонт на баня, 2х2 м- смяна на ВиК и поставяне на нови плочки, 2х2 м
  Ремонт на баня, Русе

  630 лв дo 1050 лв

  Цeнa, полагане на плочки и санитария две бани, пода на хола 45 м2 ,и две бани от 4,5 м2 всяка една
  Ремонт на баня, Пловдив

  900 лв дo 1500 лв

  Цeнa, Лепене на плочки,под премахната вана,и на стените около нея- снимки, 4-5 кв м
  Ремонт на баня, Банско

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, Ремонт на баня- 4 кв., 3-4 кв.
  Ремонт на баня, Плевен

  1350 лв дo 2250 лв

  Цeнa, Изграждане на праг за параван и промяна на наклона за сифона към паравана, 90/90/200 см
  Ремонт на баня, Пловдив

  135 лв дo 225 лв

  Цeнa, Преместване и удължаване на тръби и полагане на фаянс по стени и под в баня, 4 кв.м.
  Ремонт на баня, Смолян

  2700 лв дo 4500 лв

  Цeнa, Довършителни работи в нова баня, ВИК тръби, санитария, замазка и мазилка, 15кв.м
  Ремонт на баня, Самоков

  630 лв дo 1050 лв

  Цeнa, Цялостен ремонт на баня на нов апартамент-плочки, санитария, вик общо 15м2,
  Ремонт на баня, Варна

  3150 лв дo 5250 лв

  Цeнa, ремонт на баня, 30
  Ремонт на баня, Костенец

  2700 лв дo 4500 лв

  Цeнa, Лепене на плочки в баня на нова дървена къща, 20кв.М
  Ремонт на баня, Самоков

  135 лв дo 225 лв

  Цeнa, Ремонт на баня- лепене на плочки и поставяне на санитария, 1,85 Х 1,20 Х 2,50 м/ от които врата- 1,90 Х 0,68м и прозорец с размери 1,08 Х 0,78 М/
  Ремонт на баня, Банско

  315 лв дo 525 лв

  Цeнa, Лепене на плочки, Пода е 4 кв. Стените 10 кв
  Ремонт на баня, Ивайловград

  225 лв дo 375 лв

  Цeнa, Ремонт на баня- зидария,лепене на плочки, санитария, 12 кв.м.
  Ремонт на баня, Търговище

  1080 лв дo 1800 лв

  Цeнa, Ремонт на баня, 20
  Ремонт на баня, Плевен

  2250 лв дo 3750 лв  Търсене на добри изпълнители за областта Ремонт на баня?
  Идеи за обзавеждане на дома

  Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

  Ремонт на баня ценоразпис

  Поискайте необвързваща оферта от фирмата

  480+ ФИРМИ ЗA Ремонт на баня
  БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
  БЕЗ КОМИСИОННА
  ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА