Ремонт на баня, Цени

Колко струва цялостен ремонт на банята? Цената за ремонтирането на баня зависи от обема на необходимата работа, която може да бъде: сваляне на плочки и санитарен фаянс, извозване на строителни отпадъци, груби водопроводни и зидарски работи, подготовка на пода и стените, както и поставяне на фаянсови и теракотни плочки, фугиране и сухи монтажни работи. При желание, по време на ремонта се монтира подово отопление, което, разбира се, увеличава разходите. Адаптацията на банята е, от гледна точка на ремонтирането на целия апартамент, най-скъпата част, поради инсталациите и санитарния фаянс, и особено ако каналите или тръбите трябва да бъдат преместени. Така че счита се, че ремонтът на баня може да струва от 160 до 400 лв/m2. В същото време, цената не расте експоненциално, а напротив - намалява: по-малка баня се оказва по-скъпа на квадратен метър. Пълният ремонт на банята включва смяна на керамиката, инсталации и санитарен фаянс, а ако изпълнителят сам набави всички материали, тогава цената може да варира, но като цяло струва от около 550 до 750 лв/m2.

На кого да се доверите за ремонт на банята? Изпратете запитване до подходящи и надеждни майстори за ремонт на баня във вашия район - безплатно и без ангажименти! Достатъчно е да попълнете формуляра по-долу.

Поискайте оферта:
Изпратете запитване

Цени за ремонтиране на баня


Цени за цялостен ремонт на баня: смяна на керамични плочки, инсталации и санитария.

160.00 лв/м2

МНОГО НИСКА ЦЕНА
лв/м2

СРЕДНA ЦЕНА
400.00 лв/м2

НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
Ремонт на баня, Цени

ДРУГИ ЦЕНИ ЗА Ремонт на баня

вашето количество

единица

приблизителна цена

вашата цена

Демонтаж на старо санитарно оборудване


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Боядисване на стени и таван в банята с:


лв

лв/м2

м2

лв


лв/м2

м2

лв


лв/м2

м2
търсене>

Тоалетна чиния


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Вградено тоалетно казанче GEBERIT + бутон за пускане на вода


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Мивка


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Вана за къпане


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Душ - вана


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Душ канал (700mm)


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Писоар


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Биде


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Батерия


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Бойлер


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Радиатор (600 x 1800 mm)


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Перална машина


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Шкафове за баня


лв

лв/бр

бр

лв


лв/бр

бр
търсене>

Лепене на плочки

Полагане на стенни и подови вътрешни плочки със стандартни размери с лепило Ceresit CM 9 върху стени от приблизително 50m2. Фугиране на плочки с Ceresit CE 40, устойчив на плесен и изтъркване.


лв

лв/м2

м2

лв


лв/м2

м2

лв


лв/м2

м2

лв


лв/м2

м2

лв


лв/м2

м2
търсене>
ЗАЕДНО:
изпратете търсене >

Полезен ли ви беше калкулаторът?

Идеи за обзавеждане на дома

Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

Ремонт на баня - всичко, което трябва да знаете

1. Какво  трябва да знаете преди да започнете ремонт на банята?

Банята като място за изпитване на напълно ново удоволствие
Банята като място за изпитване на напълно ново удоволствие

1.1. Обем на ремонтните работи

Преди да започнете с каквото и да е планиране, задайте си някои въпроси и помислете за отговорите. Омръзнал ви е само старият умивалник или искате пълна промяна на помещението? Искате ли нещо старо да остане? Трябва ли да се заменят напълно инсталациите – водопровод, канализация, електричество – или не? Дали инсталациите – всички или една-две – трябва да се сменят частично или изцяло? Искате ли елементите  в банята да останат на своите места или бихте пренаредили? Искате ли да запазите същите елементи (да речем, мивка, вана, тоалетна чиния) или може би ще искате и биде, двойна мивка, душ-кабина или дори сауна? Обемът на ремонтните работи, а оттам и общите разходи за ремонт, зависят от такива въпроси и техните отговори.

1.2. Вдъхновение

Как да изглежда банята е въпрос на личен вкус. Преди да започнете да планирате сами и да отидете в салон за оборудване на баня или да се свържете с архитект, би било добре да имате възможно най-ясна представа как ще изглежда банята след ремонта, тоест как си я представяте. Разглеждането на снимки в различни специализирани списания или на уебсайтове може да ви бъде от голяма помощ и дори може да направите своеобразен колаж от такива снимки.

1.3. Аспектът на общото жилище

В сгради с повече апартаменти, особено в стари сгради, е добре да информирате управителя на сградата и съседите за вашите намерения. Всъщност, според последния Жилищен закон от 2019 г., това е ваше задължение. На таблото за обяви на входа трябва да окачите съобщение, в което се посочва, че ще се извършват ремонтни работи в този и този апартамент, от тази дата до тази (приблизително), и молите за разбиране и се извинявате за евентуалните неудобства. Освен това, почти всяка работа по водопроводната инсталация изисква спиране на водата от главния вентил, т.е. изключване на всички по вертикалата или в целия вход/сграда, така че ще трябва да съобщите и това на съседите си. В този смисъл ще бъде полезно, ако не знаете, да разберете къде точно е главният вентил, за да може по-късно да бъде лесно достъпен за вашите майстори.

1.4. Непредвидени ремонтни работи

Ремонтът на банята, по принцип, може да бъде непредсказуем. Може да се каже, че особено при ремонта, реалното състояние не може да бъде известно, докато не започнат ремонтните работи и не се открият стените и пода. Например, особено в по-старите сгради, канализационните тръби са общи и състоянието им е много съмнително. Когато искате да смените тръбите, понякога се налага да влезете в банята на съседа, а той/тя, например, да не позволява. Или се оказва, че носещата конструкция на пода е дървена, затова трябва да се направи нов, носещ под от стоманобетон. В противен случай, някой ден, някой докато се къпе, може да се озове в скута на съседа долу. Също така, често се случва стените, в които са инсталациите да са крехки, слаби, слегнали се или нещо подобно, така че те трябва да бъдат укрепени.

1.5. Планиране и подготовка

Именно поради всичко, което споменахме досега, планирането и подготовката на ремонтните работи са много важни. Разбира се, не по-малко важно е да работите с добри и опитни архитекти и изпълнители. Преди да започнете ремонтните работи, би било добре, наред с подробния план да имате и всички необходими материали.

2. Избор на изпълнители

При ремонтиране на банята, е много важно да работите с опитни изпълнители, които могат да предвидят определени ситуации още преди да започнат, а когато в крайна сметка възникнат непредвидени ситуации, също така да знаят как бързо и ефикасно да действат.

2.1. Архитект или магазин

2.1.1. Консултация и планиране на баня в магазин за плочки

В магазини с керамика или оборудване за баня обикновено можете да получите дизайн за баня безплатно или на символична цена, или разходите за планиране се изчисляват като отстъпка, ако решите да закупите целия материал според този план. Трябва да направите сами плана на пода с точните размери на банята и да го вземете със себе си. Ще бъде чудесно, ако знаете как искате да изглежда новата баня или поне имате някаква представа за това. Консултантът обаче ще добави към вашия план само елементи, които се продават в салона им, така че, от тази гледна точка, ще бъдете донякъде ощетени. Имайте предвид и това, че продавачите в магазина обикновено не са завършили специалност „Интериорен дизайн”, а са търговци.

2.1.2. Архитект/интериорен дизайнер за баня                

За да бъде решението за реконструкция на банята оптимално във всяко отношение, препоръчваме ви да изберете помощта на архитект или интериорен дизайнер. Неговият основен интерес не е да ви продава най-скъпите продукти, а да проектира иновативно решение според вашите нужди, желания и възможности и в границите на реалните ви възможности в съществуващото състояние. Така в салона, например, обикновено съветват за плочки от пода до тавана, дори когато мислите за други възможности и когато това не е в съответствие със съвременните тенденции в дизайна. С елементи, закупени или направени по мярка, архитектът ще използва по най-добър начин всеки сантиметър пространство, а с правилното осветление тази нова баня ще бъде истинско откровение.  Наред с плановете и чертежите, архитектът ще се погрижи да наблюдава изпълнението на ремонтните работи в съответствие с планираното, до най-малките подробности. Същността на добрата декорация винаги са те, най-малките детайли!

2.2. Изпълнители на ремонтните работи

Ремонтът на баня е взискателен проект, тъй като включва почти всички фази на строителството и по този начин и редица майстори от различни профили. Освен това те трябва да бъдат добре координирани помежду си, както по отношение на времето, така и по отношение на изпълнението. Така че, работата им трябва да бъде добре планирана и координирана.

Зидарят е майстор, който се занимава със събаряне или зидане на стени, изравняване на стени или подове, откриване на стени за монтаж на нова инсталация, направа на замазка, монтаж на хидроизолация на стени или подове и други подобни.

Водопроводчикът е майстор, който полага водопроводни и канализационни тръби, монтира тоалетни казанчета, подови сифони, монтира част от фитингите в пода и накрая монтира и свързва цялата санитария. Някои водопроводчици са специализирани в централното отопление, т.е. монтират подово или отопление с радиатори.

Електротехникът прекарва електрически инсталации, съединява и свързва уреди, инсталира осветление и други подобни.

Фаянсаджията поставя всякакъв вид фаянс и теракота.

Дърводелецът ще изработи и монтира частите на мебелите за баня, които искате по ваша мярка.

Стъкларят ще изработи и монтира стъклена стена или стените на душ кабината, огледалата или вратите на банята по поръчка.

Бояджията е майстор, който на края ще боядиса частите на банята в два слоя - първият преди приключване на строителните работи, а вторият - когато всичко останало е готово.

Други покрития

Вместо керамика, днес има много материали и решения за покрития на банята. Така например, керамичните плочки на стените могат да бъдат заменени от микротопинг (декоративно бетонно покритие), а на подовете - от паркет. Стените могат да бъдат покрити с водоустойчиви тапети, особено до душа, но за това ще са необходими съответните майстори.

2.3. Споразумение „до ключ”

Различни изпълнители, както и някои архитекти, предлагат ремонт на банята „до ключ”. Това на практика означава, че те поемат пълната отговорност за целия ремонт. Накратко, ако сключите сделка с тях, те ще носят отговорност за това, работата да е професионално и качествено извършена в рамките на уговорения срок и на предварително договорената цена. От гледна точка на клиента, подобно споразумение на практика е идеалното решение за нова баня, тъй като когато се постигне съгласие по всички детайли, той/тя вече няма никакви задължения. Освен плащането, разбира се! Цената обаче е малко по-висока, което е разбираемо. Изпълнителят е този, който ще се грижи за плановете, снабдяването и транспортирането на материали, монтажа, работата на всички подизпълнители, координация и надзор, безопасност при работа и всичко останало до самия край, тоест извозване на строителните отпадъци и генерално почистване.

3. Различни видове ремонт на баня

3.1. Повърхностен ремонт, т.е. освежаване

Днес може да се постигне много чрез просто, повърхностно освежаване или подмяна на някои елементи, както във функционален, така и в естетически смисъл. Смяната на самостоятелно стояща мивка с такава, вградена в плот или шкаф или монтирането на огледала са такива примери. Малко по-голяма, но доста значителна промяна може да бъде облицоването със стенни и подови плочки (микротопинг), измазване и боядисване на стени и тавани или нови мебели за баня. Собствениците често решават да сменят тоалетната и бидето. Ако приемем, че елементите или инсталациите не променят местата си и не се събарят стените или свалят плочките, с тези относително прости и по-малки строителни работи, банята може да изглежда напълно различна и оригинална.

3.2. Частичен ремонт

Ако вашите водопроводни тръби са от скоро и са с добро изпълнение, а вие може просто да искате душ вместо вана или обратно, може би друга мивка или биде наред с тоалетната чиния или нещо подобно, ще бъде достатъчно само частично да се пригодят вече съществуващите инсталации. Такива ремонтни работи не изискват подмяна на стенни и подови облицовки, нито мебели за баня или санитарен фаянс, осветление и така нататък - освен ако вие  не искате това. Ако се свържете с архитект, той/тя ще ви предложи решения, които ще изискват минимални ремонтни работи.

3.3. Цялостен ремонт

Цялостният ремонт на баня включва почти всички фази на строителство и ремонт. Започва с премахването на всяка съществуваща санитария, стенни и подови облицовки и елементи: керамика, санитария, инсталации, мебелни елементи, ВиК инсталации, осветление и електрически инсталации; когато всичко е премахнато до голи стени, започва полагането на нови инсталации, подови и стенни облицовки и елементи. Работите завършват чрез монтиране и свързване на санитарията и осветлението. При цялостен ремонт на банята е възможно да се монтира нов под и елементи, които не са били там - вана или биде, например. За всички тези строителни работи ще говорим по-подробно в Част 4: Процедура.

3.4. Баня "от нулата"

Има случаи, когато банята се прави "от нулата", тоест тя се прави там, където не е била преди. Причините за това могат да бъдат многобройни: голямо семейство; необходима е още една баня на приземния етаж, защото някой вече не може да използва стълбите; по-голям апартамент или къща се разделят на две жилищни единици и т.н. Банята може да бъде направена в помещение, което трябва да е възможно най-близо до вертикалата на водопровода и канализацията. Правилото е, че канализационните тръби винаги се полагат така, че да имат 1% спад на 1 m; така че е възможно банята да се постави по-далеч от вертикалата, само при условие, че може да се осигури такъв спад на тръбата. В такива случаи обаче рискът от запушване на тръбата е по-висок, затова препоръчваме да го избягвате, когато е възможно. Банята може да бъде направена както на тавана, така и в мазето или в пристройка на къщата. Ако става въпрос за пристройка на къщата обаче, ще е необходимо разрешение за строеж.

4. Процедура при ремонт на баня

4.1. Планиране и подготовка

Всеки качествен ремонт на баня, независимо дали е по-голям или по-малък, трябва да започне с подробен план и проект с всички предварителни сметки! Можете да направите скиците сами, въпреки че ви съветваме да наемете архитект, поради сложността на проекта. Планирането на ремонта на табаня изисква работа и с други специалисти (водопроводчик, електротехник, керамик, зидар ...), които също ще се нуждаят от подробни чертежи и списъци с материалите и ремонтните работи, тъй като всичко това заедно прави предварителната сметка и самото изпълнение на работите.

4.2. Разрушаване

Ремонтът на банята започва с демонтаж на всички съществуващи елементи - санитарен фаянс, мебели и външни части на инсталацията, и продължава с демонтаж на стари водопроводни и канализационни тръби. В тази фаза се отстраняват както подовите, така и стенните плочки, евентуално разрушавайки стената или стените. Всички получени строителни отпадъци се събират и изхвърлят. По време на тези работи най-важното е да не се счупят някои от водопроводите или канализационните тръби в стените.

4.3. Полагане на инсталациите

Следващата стъпка е полагането на нова водоснабдителна и канализационна инсталация (възможен монтаж на вградени казанчета и монтаж на фитинги), монтаж на отоплителни устройства, монтаж на водно подово отопление и централно устройство или електрическо подово отопление и електрически уреди. При полагането на тръбите трябва да се внимава много за монтирането на свързващите елементи и уплътненията, а при електрическите инсталации най-важното е да се спазват разпоредбите за безопасност при инсталиране на електрически устройства в мокри помещения.

4.4. Зидария

Когато инсталациите в стената са положени, те са зазиждат и стената се изравнява. В тази фаза се извършва хидроизолацията на пода и стената, евентуално се добавя преградна стена и се монтира и изгражда ваната или душа.

4.5. Полагане на керамиката/довършителни работи

Това е стъпка, при която се монтират преградните стени, направени от кнауф (knauf) или сипорекс (siporex) или се облицова таванът. На този етап се извършва и полагане на керамични плочки върху пода и стените, фугиране, респективно полагане на други видове  покрития, например микротопинг. Най-важното в тези работи е прецизността.

4.6. Боядисване, монтиране и свързване

Последни се извършват боядисването, монтирането на стъклото на душ кабината, монтиране на мебелите за баня, на санитарния фаянс и крановете, радиаторите, вентилаторите и осветлението.

5. Ремонт „до ключ” - тенденции 2019/2020

5.1. "Нахално" черно

Тенденцията на интериорния дизайн, вдъхновена от ексклузивни хотели и спа центрове, официално отново е на мода. Така че смелите, черни или напълно тъмни блестящи модели за баня просто ви предизвикват да се отдадете на удоволствие. Банята, която традиционно се смяташе за напълно затворено и много интимно пространство, сега се превръща в място, което на пръв поглед със своята впечатлителност и откритост трябва да ви отпусне и да ви накара да се посветите на себе си като истински хедонист.

5.2. Осъвременена класика

Баня в класически дизайн винаги е на мода. Духът на съвременността може да се придаде чрез използване на едноцветни елементи в едноцветни пастелни тонове. Това може да се направи, като се използва един материал - мрамор, например.

5.3. Идеята за отвореност

Времето, когато в банята се стоеше само зад затворени стени и заключени врати, отмина. Днес идеята за отвореност е надделяла изцяло, така че е валидна дори за този вид пространство. Тенденцията е помещенията да преливат едно в друго, така че спалните и баните все по-често са уникални или свързани с други части на дома.

5.4. Бял и сив мрамор

Белият и сивият мрамор остават сред любимите материали за баня. Те се считат за класически и вечни, защото отговарят на всяко пространство. Кварцовите и фаянсовите плочки, които приличат на естествен камък, разкрасяват всяко пространство сами по себе си, като в същото време са здрави и издръжливи, гарантиращи дълго използване и удоволствие.

Daibau.bg, помагаме при оценка на инвестицията и избор на изпълнител за Вашия домИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
Последни проекти

Ремонт на баня

Ремонт баня, вик, плочки 4410 лв дo 7350 лв

........

Цена за труд и материали за ремонт на баня

Ориентировъчна цена за ремонт на баня- подмяна на плочки, премахне тази вана, полагане на параван, огледалото с лед осветление, нова тоалетна. 176.4 лв дo 294 лв

........

Плочки в бани, ет.1 и ет.2, около 24 м2 на баня

Махане на стари плочки от стени и поставяне на нови стенни и подови плочки.

Тръбите са сменени.

В къща на два етажа, има бани на ет.1 и ет.2, в които да се сменят плочките. 7056 лв дo 11760 лв

........

ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

Цeнa, основен ремонт на баня, ВиК , ел инсталация, ремонт на кухня, 20
Ремонт на баня, София

2250 лв дo 3750 лв

Цeнa, В,Преслав-лепене на плочки, 40кв
Ремонт на баня, Шумен

1800 лв дo 3000 лв

Цeнa, Лепене на плочки фаянс и теракот,завършване на нова баня, Общо 25кв
Ремонт на баня, Казанлък

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, Цялостен ремонт на баня, 5
Ремонт на баня, Пазарджик

1800 лв дo 3000 лв

Цeнa, Ремонт на стара баня-клиентката моли да й се звъни след 18ч, 2,55 м2 под височина 2,60
Ремонт на баня, Плевен

1080 лв дo 1800 лв

Цeнa, Поставяне на плочки за баня /само под / и тоалетна чиния, Под на баня -4-5 м2
Ремонт на баня, Брезово

450 лв дo 750 лв

Цeнa, ремонт на баня, 9-10
Ремонт на баня, Варна

2250 лв дo 3750 лв

Цeнa, ремонт на баня и тоалетна, 22 кв./м.
Ремонт на баня, Монтана

900 лв дo 1500 лв

Цeнa, Изграждане на баня, 6 кв.м.
Ремонт на баня, Русе

2250 лв дo 3750 лв

Цeнa, Цялостен ремонт баня, 2.5кв.м на 2.50 височина
Ремонт на баня, София

2700 лв дo 4500 лв

Цeнa, лепене на плочки, 40квм
Ремонт на баня, София

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, Основен ремонт на баня-тоалетна - 10 кв.м, 10 кв. М
Ремонт на баня, Видин

225 лв дo 375 лв

Цeнa, Изграждане на баня върху гредоред, 3/2м
Ремонт на баня, София

900 лв дo 1500 лв

Цeнa, Измазване на стени и редене на плочки под и стени 25 м2, 25м2
Ремонт на баня, Кнежа

1800 лв дo 3000 лв

Цeнa, теч от банята отсраняване,
Ремонт на баня, Габрово

90 лв дo 150 лв

Цeнa, Направа на баня, 6m2
Ремонт на баня, Смолян

1800 лв дo 3000 лв

Цeнa, Ремонт на баня, пода е 4квм - стени 14 квм
Ремонт на баня, Ловеч

540 лв дo 900 лв

Цeнa, Ремонт на баня 15кв м сваляне на плочки и поставяне,
Ремонт на баня, Бургас

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, Ремонт тоалетна, сухо строителство, Габарити на помещението :1,2 х 2,2 х 2,7 м
Ремонт на баня, Варна

720 лв дo 1200 лв

Цeнa, Изграждане на баня в нов апартамент, Около 25 кв
Ремонт на баня, Варна

2700 лв дo 4500 лв

Цeнa, Монтаж на плочки и аксесоари-две бани + една сушилня., Стени - 55м2 Подове - 12м2
Ремонт на баня, Варна

2700 лв дo 4500 лв

Цeнa, Лепене на плочки, монтиране на уреди и мебели, таван., 4,5
Ремонт на баня, Дългопол

1260 лв дo 2100 лв

Цeнa, Смяна на плочки, 20 кв.м
Ремонт на баня, Поморие

900 лв дo 1500 лв

Цeнa, замазка, сифон, плочки, кораб за вградена тоалетна и монтирането и, 3
Ремонт на баня, Момчиловци

450 лв дo 750 лв

Цeнa, Къртене, баня, вътрешна топлоизолация ,
Ремонт на баня, София

2700 лв дo 4500 лв

Цeнa, Смяна на душ, мивка и врата. Боядисване на стените и тавана., 4 кв. м. е пода 18 квм зса боядисване
Ремонт на баня, Враца

900 лв дo 1500 лв

Цeнa, Поставяне на плочки, инсталиране на WC, чешма, мивка, мебели, 3 м2
Ремонт на баня, Панагюрище

900 лв дo 1500 лв

Цeнa, Монтиране на гранитогрес по под и стени на баня и тоалетна - две отдел, 35 кв.м.
Ремонт на баня, София

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, направа на две помещения - баня с тоалетна и отделно тоалетна, баня с тоалет - 4.6кв.м., тоалетна - 2,7кв.м.
Ремонт на баня, Зорница

3150 лв дo 5250 лв

Цeнa, Смяна на плочки,тоалетна,мивка- Спешно!!!, 4м2
Ремонт на баня, Варна

540 лв дo 900 лв

Цeнa, Ремонт на баня, 5
Ремонт на баня, Ахелой

585 лв дo 975 лв

Цeнa, Ремонт на баня- поставяне на мивка и пералня, таван и стъклена преграда, Не съм мерил
Ремонт на баня, Шумен

450 лв дo 750 лв

Цeнa, лепене на фаянс и терекот, 4кв. м терекот и 14 кв м фаянс
Ремонт на баня, Асеновград

630 лв дo 1050 лв

Цeнa, Ремонт на баня, шпакловка и замазка на нов апартамент, Бана 5м2, апартамент 80м2
Ремонт на баня, Велико Търново

1800 лв дo 3000 лв

Цeнa, Цялостен ремонт на баня: от къртене, извозване през цялостен ремонт, 260 височина 230 дължина 150 ширина
Ремонт на баня, Видин

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, Ремонт тоалетна, 10 кв м
Ремонт на баня, София

450 лв дo 750 лвВижте други завършени проекти и цени

Ремонт на баня ценоразпис

Поискайте необвързваща оферта от фирмата

346+ ФИРМИ ЗA Ремонт на баня
БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
БЕЗ КОМИСИОННА
ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА

Търсене на добри изпълнители за областта Ремонт на баня?

 • Ремонт на баня София
 • Ремонт на баня Бургас
 • Ремонт на баня Варна
 • Ремонт на баня Пловдив
 • Ремонт на баня Русе
 • Ремонт на баня Асеновград
 • Ремонт на баня Благоевград
 • Ремонт на баня Велико Търново
 • Ремонт на баня Видин
 • Ремонт на баня Враца
 • Ремонт на баня Габрово
 • Ремонт на баня Горна Оряховица
 • Ремонт на баня Димитровград
 • Ремонт на баня Добрич
 • Ремонт на баня Дупница
 • Ремонт на баня Казанлък
 • Ремонт на баня Кърджали
 • Ремонт на баня Кюстендил
 • Ремонт на баня Ловеч
 • Ремонт на баня Монтана
 • Ремонт на баня Пазарджик
 • Ремонт на баня Перник
 • Ремонт на баня Петрич
 • Ремонт на баня Плевен
 • Ремонт на баня Разград
 • Ремонт на баня Сандански
 • Ремонт на баня Свищов
 • Ремонт на баня Силистра
 • Ремонт на баня Сливен
 • Ремонт на баня Смолян
 • Ремонт на баня Стара Загора
 • Ремонт на баня Търговище
 • Ремонт на баня Хасково
 • Ремонт на баня Шумен
 • Ремонт на баня Ямбол
 • Ремонт на баня Самоков