ПВЦ входни врати, Цени

Колко струват входните ПВЦ врати? Цените на входните ПВЦ врати се различават в зависимост от това, дали имат или не топло- и звукоизолация, от размерите, остъклените части, различни аксесоари като електронно отваряне, осветление или прозорец в горната част (така нареченото горно осветление) и т.н., и от производителя. Цената на обикновените ПВЦ врати варира между 80 и 150 лв.

На кого да се доверите за входна ПВЦ врата? Изпратете запитване до подходящи и надеждни производители и доставчици на входни ПВЦ врати във вашия район - безплатно и без ангажименти! Достатъчно е да попълнете формуляра по-долу.

Поискайте оферта:
Изпратете запитване

Cena PVC ulaznih vrata


Cena PVC ulaznih vrata. Cena PVC ulaznih vrata s klasičnim okovima i prohromskom kvakom, niskim aluminijumskim pragom i termozaštitom, 100x210 cm. Cena ugradnje vrata, bez stakla.

270.00 лв/бр

МНОГО НИСКА ЦЕНА
лв/бр

СРЕДНA ЦЕНА
850.00 лв/бр

НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
ПВЦ входни врати, Цени

ДРУГИ ЦЕНИ ЗА ПВЦ входни врати

вашето количество

единица

приблизителна цена

вашата цена

ЗАЕДНО:
изпратете търсене >

Полезен ли ви беше калкулаторът?

Идеи за обзавеждане на дома

Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

ПВЦ входни врати - всичко което трябва да знаете

1. ПВЦ входна врата - какво трябва да знаете?

1.1. Защо има значение как изглежда входната врата

Входната врата е първото място на среща с къщата. В същото време тя е много забележим строителен елемент на фасадата, който силно влияе върху цялостното впечатление от дома. Освен че трябва да подхожда на фасадата и по този начин да завършва цялостния облик на къщата, нейната идея и стил, тя трябва да се отличава и с други характеристики като качество, здравина и издръжливост, които на практика са защита срещу взлом и пожар, топло- и звукоизолация - с една дума защита от външни влияния, на които вратата е изложена.

ПВЦ входните врати са най-евтините на всеки пазар
ПВЦ входните врати са най-евтините на всеки пазар

1.2. Предимства, които предлагат ПВЦ входните врати

Най-голямото предимство на ПВЦ вратите, определено е тяхната цена. ПВЦ е най-евтината входна врата на всеки пазар. Противно на очакванията, фактът, че са най-евтините, не означава, че са най-лошите – напротив – много функции са само от полза: те защитават от взлом, противопожарни са, характеризират се с изключителна устойчивост на атмосферни условия, лесно се почистват и поддържат, а модерните версии са устойчиви и на ултравиолетови лъчи, така че вече не пожълтяват на светлината и не променят цвета си с годините. На всичкото отгоре, подобно на други пластмаси и ПВЦ може да се оцвети с всеки цвят от палитрата RAL, така че винаги да може да се впише в екстериора, който сте си представили. Поради всички горепосочени свойства те са най-често срещаната алтернатива на алуминия и дървото.

1.3. Недостатъци на ПВЦ входните врати

ПВЦ вратите са изработени от пластмасови профили разбира се, но при самото споменаване на пластмасата мнозина веднага махат с ръка. Пластмасата не е екологичен материал и освен че има отрицателно въздействие върху околната среда, на пръв поглед вече изглежда изкуствен. И двата факта са безспорни, но трябва да се има предвид, че производствените технологии и техники са усъвършенствани и продължават да се усъвършенстват, което в крайна сметка означава, че просто трябва да преценим по-внимателно за кои съоръжения е подходящ такъв избор. Например, въпреки факта, че такива врати вече се предлагат в имитация на дърво, те определено не биха били подходящи за по-стара сграда, която е заобиколена от един вид аура и чиито материали създават специална атмосфера.

2. Дизайн на ПВЦ входни врати

Входните ПВЦ врати, както всички останали, се предлагат в различни варианти – от класически до врати с матирана стъклена повърхност. Последните се считат за един от най-популярните варианти на ПВЦ вратите, които се срещат предимно във фамилните къщи, въпреки че често се срещат на входовете на жилищни сгради.

2.1. Плътни ПВЦ входни врати

Такива врати се считат за класически ПВЦ входни врати. Характеризират се с хомогенна гладка повърхност, за която може да изберете различни цветове. Има възможност за всички нюанси, дадени в RAL таблицата, а те са стотици. Класическият дизайн е добър избор за сгради, за които липсата на светлина не е проблем, а акцентът е върху външния вид и естетиката на вратата, тъй като това е най-лесният начин за постигане на елегантен, изчистен вид.

2.2. ПВЦ входни врати с остъкление

Това е най-разпространеният и популярен вид ПВЦ входна врата. Този вариант решава проблема със слабото осветление на алеи, фоайета или коридори, които обикновено нямат прозорци, така че получават малко естествена светлина. Врата с една или повече стъклени повърхности (като остъкление над вратата или прозорец отстрани) ще внесе малко дневна светлина в помещението. Във входните ПВЦ врати могат да бъдат вписани стъклени повърхности с различни форми – от класически, правоъгълни до полукръгли, овални, кръгли или многоъгълни. Има доста възможности при избора на вида стъкло, което може да бъде напълно прозрачно, млечно, гравирано, щриховано, пясъкоструйно или прозрачно с редуващи се ивици матирано стъкло, та дори и мозайка. Възможностите са наистина много, въпреки че при всички случаи стъклото трябва да е защита от взлом, тоест многослойно и закалено. Комбинацията от стъклени повърхности може да създаде шарки по повърхността на вратата, дори много интересни в естетически или артистичен поглед.

2.3. ПВЦ входни врати с прозорец

Входните ПВЦ врати с прозорец са чудесно решение за малко по-широки фоайета и антрета. В случая прозорецът може да бъде от едната, от другата или от двете страни на вратата, с фиксирана рамка, която не се отваря заедно с вратата, а основното му предназначение е осветление. Подобен дизайн позволява много повече естествена светлина от ПВЦ входните врати с вписани стъклени повърхности, тъй като самата повърхност е много по-голяма. Тук също има много различни комбинации на стъклени повърхности, от напълно прозрачно до матирано стъкло.

2.4. Двукрили ПВЦ входни врати

Двукрилите ПВЦ входни врати са най-редкият вид от всички. Това се дължи основно на голямата им обща ширина, каквато повечето фоайета и коридори на еднофамилни къщи нямат, но се виждат на входовете на жилищни сгради. Тази версия е комбинация от две крила, които могат да се отварят поотделно или заедно (като еднокрили или двукрили); при отваряне на двете крила се получава широк проход. Обикновено при ежедневна употреба се отваря само едното крило, а при поставяне или изваждане на по-големи и обемисти предмети, за които 90-100 cm ширина не са достатъчни, и двете. Такава врата е много полезна в случай, че има човек в инвалидна количка.

2.5. ПВЦ входни врати, имитация на различни материали

На пазара се предлагат и ПВЦ врати, които с външния си вид и текстура имитират външния вид на други, предимно естествени материали. За подобни варианти на дизайн имитацията на дърво е доста често срещана, но трябва да се отбележи, че всяка имитация винаги изглежда малко изкуствена - ако не друго, когато докоснете повърхността, ще се разбере, че вратата не е  автентична.

3. Компоненти за ПВЦ врати

3.1. Профили и армировка на крилото

За входни ПВЦ врати се използват 5 или 6 камерни профили. Петкамерното крило е с дебелина 7 cm, а шесткамерното - 8,5 cm, като допълнително са пълни с полиуретан. При ПВЦ вратите освен пластмасови профили се използват допълнителни стоманени армировки, които осигуряват конструктивната стабилност на крилото и не позволяват падането на вратата.

3.2. Табла, уплътнения, панти и брави

Крилото на ПВЦ вратата представлява рамка с табла. Таблата на ПВЦ входните врати може да бъде ПВЦ, HPL (пресован под високо налягане ламинат) или стъкло с дебелина 2-5 cm, като дебелината на стъклото зависи от модела на вратата. За изолация се предлагат два вида трайно еластични уплътнения (EPDM), а за брава обикновено се избира такава с триточково заключване, което по желание може да бъде автоматично или механично. Тъй като тези врати са по-тежки от интериорните, и трябва да са по-здрави, пантите за тях са метални (хромирана, т.е. неръждаема стомана), а може да имат ПВЦ обвивка в цвета на вратата, за да не изпъкват.

3.3. Праг и дръжка

По принцип, всички входни врати имат макар и минимален праг, защото това осигурява по-добра звуко- и топлоизолация. ПВЦ вратите се характеризират с нископрофилен алуминиев праг с височина до 2 сm. Освен за намаляване на топлинните загуби, прагът е важен и за безпрепятственото използване на вратата, а също така е от полза срещу замръзване. Изборът на дръжката не е зависим от материала на входната врата, така че можете да изберете всякакъв вид и модел – алуминиева, дървена или пластмасова, важно е само механизмът й да отговаря на модела на вратата. Стандартната алуминиева дръжка се предлага в бяло, бронз или металик.

3.4. Аксесоари

Освен изброените елементи, които са в основата на всяка входна врата, към ПВЦ вратите може да се добавят различни функционални или декоративни елементи. Те включват шпионка, мандало, звънец, автоматично отваряне, осветление или остъкление, аларма, камера и други подобни.

4. ПВЦ входни врати - цени

Цените на входните ПВЦ врати може да варират значително в зависимост от качеството и вида на входната врата. ПВЦ входните врати с остъкление ще бъдат по-скъпи от класическите. Средната цена на ПВЦ вратите е между 80-150 лева. ПВЦ вратите в комбинация с алуминий или дърво са най-скъпи.

Daibau.bg, помагаме при оценка на инвестицията и избор на изпълнител за Вашия домИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
Последни проекти

замяня ня съществуваща входна врата с ПВЦ

изработка на ПВЦ входна врата , по съществуващ отвор на входна врата 882 лв дo 1470 лв

........

Поставяне на входна врата

Входна врата 705.6 лв дo 1176 лв

........

Входна врата пвц

Това е входна врата от дърво и искаме смяна с пвц 529.2 лв дo 882 лв

........

ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

Цeнa, врата за баня, 1,38
ПВЦ входни врати, Монтана

450 лв дo 750 лв

Цeнa, PVC външна врата, 200/70
ПВЦ входни врати, Дружба 1

450 лв дo 750 лв

Цeнa, Външна врата, 90/200
ПВЦ входни врати, Пловдив

270 лв дo 450 лв

Цeнa, Нуждая се от пвц прозорци и врати за домът ни, 8 бр. Прозореца и 2 бр. Външни врати
ПВЦ входни врати, Бяла Слатина

2250 лв дo 3750 лв

Цeнa, ПВЦ врата за дървено бунгало , 1 бр, около 2м2
ПВЦ входни врати, Сливо поле

180 лв дo 300 лв

Цeнa, Външна врата , 180 × 90
ПВЦ входни врати, Перник

810 лв дo 1350 лв

Цeнa, 4 броя Врати PVC вътрешни, 4 врати около 7кв
ПВЦ входни врати, Борисово

1080 лв дo 1800 лв

Цeнa, Входна врата , 130х240
ПВЦ входни врати, Кнежа

180 лв дo 300 лв

Цeнa, Плъзгаща стъклена врата на три части, Широка- 170 ,Висока 220
ПВЦ входни врати, Баня

360 лв дo 600 лв

Цeнa, входна врата за къща, 90*200
ПВЦ входни врати, София

765 лв дo 1275 лв

Цeнa, Входна врата , 1.8 квадратни метра
ПВЦ входни врати, Радомир

720 лв дo 1200 лв

Цeнa, Смяна на брава, 1
ПВЦ входни врати, Манастирище

45 лв дo 75 лв

Цeнa, Входна пвц врата с термопанел и пвц прозорци, 2
ПВЦ входни врати, Стара Загора

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, Пвц врата 200/100см.1, 1бр.200/100см.след
ПВЦ входни врати, Мездра

180 лв дo 300 лв

Цeнa, Врата за баня, 200/60 см
ПВЦ входни врати, Царево

180 лв дo 300 лв

Цeнa, Врата към външно стълбище, 192 височина, 86 ширина
ПВЦ входни врати, Камен бряг

270 лв дo 450 лв

Цeнa, Две входни врати със стандартни размери,
ПВЦ входни врати, Голяма Брестница

1350 лв дo 2250 лв

Цeнa, PVC входна врата, 1 брой
ПВЦ входни врати, Самоков

540 лв дo 900 лв

Цeнa, две входни врати, 2
ПВЦ входни врати, Самоков

720 лв дo 1200 лв

Цeнa, Входна врата, 1,8
ПВЦ входни врати, Томпсън

225 лв дo 375 лв

Цeнa, Променим входни врата в кьща, Височина 2 м 41,5 см, шир. 1м81 см
ПВЦ входни врати, Гита

360 лв дo 600 лв

Цeнa, Алуминиева или ПВЦ входна врата за къща, 218/103
ПВЦ входни врати, Карлово

810 лв дo 1350 лвВижте други завършени проекти и цени

ПВЦ входни врати ценоразпис

Поискайте необвързваща оферта от фирмата

501+ ФИРМИ ЗA ПВЦ входни врати
БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
БЕЗ КОМИСИОННА
ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА

Търсене на добри изпълнители за областта ПВЦ входни врати?

 • ПВЦ входни врати София
 • ПВЦ входни врати Бургас
 • ПВЦ входни врати Варна
 • ПВЦ входни врати Пловдив
 • ПВЦ входни врати Русе
 • ПВЦ входни врати Асеновград
 • ПВЦ входни врати Благоевград
 • ПВЦ входни врати Велико Търново
 • ПВЦ входни врати Видин
 • ПВЦ входни врати Враца
 • ПВЦ входни врати Габрово
 • ПВЦ входни врати Горна Оряховица
 • ПВЦ входни врати Димитровград
 • ПВЦ входни врати Добрич
 • ПВЦ входни врати Дупница
 • ПВЦ входни врати Казанлък
 • ПВЦ входни врати Кърджали
 • ПВЦ входни врати Кюстендил
 • ПВЦ входни врати Ловеч
 • ПВЦ входни врати Монтана
 • ПВЦ входни врати Пазарджик
 • ПВЦ входни врати Перник
 • ПВЦ входни врати Петрич
 • ПВЦ входни врати Плевен
 • ПВЦ входни врати Разград
 • ПВЦ входни врати Сандански
 • ПВЦ входни врати Свищов
 • ПВЦ входни врати Силистра
 • ПВЦ входни врати Сливен
 • ПВЦ входни врати Смолян
 • ПВЦ входни врати Стара Загора
 • ПВЦ входни врати Търговище
 • ПВЦ входни врати Хасково
 • ПВЦ входни врати Шумен
 • ПВЦ входни врати Ямбол
 • ПВЦ входни врати Самоков