За района

  ПВЦ входни врати, Цени

  Колко струват входните ПВЦ врати? Цените на входните ПВЦ врати се различават в зависимост от това, дали имат или не топло- и звукоизолация, от размерите, остъклените части, различни аксесоари като електронно отваряне, осветление или прозорец в горната част (така нареченото горно осветление) и т.н., и от производителя. Цената на обикновените ПВЦ врати варира между 80 и 150 лв.

  На кого да се доверите за входна ПВЦ врата? Изпратете запитване до подходящи и надеждни производители и доставчици на входни ПВЦ врати във вашия район - безплатно и без ангажименти! Достатъчно е да попълнете формуляра по-долу.

  Поискайте оферта:
  Изпратете запитване

  Cena PVC ulaznih vrata


  Cena PVC ulaznih vrata. Cena PVC ulaznih vrata s klasičnim okovima i prohromskom kvakom, niskim aluminijumskim pragom i termozaštitom, 100x210 cm. Cena ugradnje vrata, bez stakla.

  270.00 лв/бр

  МНОГО НИСКА ЦЕНА
  лв/бр

  СРЕДНA ЦЕНА
  850.00 лв/бр

  НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА
  ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

  ДРУГИ ЦЕНИ ЗА ПВЦ входни врати

  Полезен ли Ви беше калкулаторът?

  ПВЦ входни врати - всичко което трябва да знаете

  1. ПВЦ входна врата - какво трябва да знаете?

  1.1. Защо има значение как изглежда входната врата

  Входната врата е първото място на среща с къщата. В същото време тя е много забележим строителен елемент на фасадата, който силно влияе върху цялостното впечатление от дома. Освен че трябва да подхожда на фасадата и по този начин да завършва цялостния облик на къщата, нейната идея и стил, тя трябва да се отличава и с други характеристики като качество, здравина и издръжливост, които на практика са защита срещу взлом и пожар, топло- и звукоизолация - с една дума защита от външни влияния, на които вратата е изложена.

  ПВЦ входните врати са най-евтините на всеки пазар
  ПВЦ входните врати са най-евтините на всеки пазар

  1.2. Предимства, които предлагат ПВЦ входните врати

  Най-голямото предимство на ПВЦ вратите, определено е тяхната цена. ПВЦ е най-евтината входна врата на всеки пазар. Противно на очакванията, фактът, че са най-евтините, не означава, че са най-лошите – напротив – много функции са само от полза: те защитават от взлом, противопожарни са, характеризират се с изключителна устойчивост на атмосферни условия, лесно се почистват и поддържат, а модерните версии са устойчиви и на ултравиолетови лъчи, така че вече не пожълтяват на светлината и не променят цвета си с годините. На всичкото отгоре, подобно на други пластмаси и ПВЦ може да се оцвети с всеки цвят от палитрата RAL, така че винаги да може да се впише в екстериора, който сте си представили. Поради всички горепосочени свойства те са най-често срещаната алтернатива на алуминия и дървото.

  1.3. Недостатъци на ПВЦ входните врати

  ПВЦ вратите са изработени от пластмасови профили разбира се, но при самото споменаване на пластмасата мнозина веднага махат с ръка. Пластмасата не е екологичен материал и освен че има отрицателно въздействие върху околната среда, на пръв поглед вече изглежда изкуствен. И двата факта са безспорни, но трябва да се има предвид, че производствените технологии и техники са усъвършенствани и продължават да се усъвършенстват, което в крайна сметка означава, че просто трябва да преценим по-внимателно за кои съоръжения е подходящ такъв избор. Например, въпреки факта, че такива врати вече се предлагат в имитация на дърво, те определено не биха били подходящи за по-стара сграда, която е заобиколена от един вид аура и чиито материали създават специална атмосфера.

  2. Дизайн на ПВЦ входни врати

  Входните ПВЦ врати, както всички останали, се предлагат в различни варианти – от класически до врати с матирана стъклена повърхност. Последните се считат за един от най-популярните варианти на ПВЦ вратите, които се срещат предимно във фамилните къщи, въпреки че често се срещат на входовете на жилищни сгради.

  2.1. Плътни ПВЦ входни врати

  Такива врати се считат за класически ПВЦ входни врати. Характеризират се с хомогенна гладка повърхност, за която може да изберете различни цветове. Има възможност за всички нюанси, дадени в RAL таблицата, а те са стотици. Класическият дизайн е добър избор за сгради, за които липсата на светлина не е проблем, а акцентът е върху външния вид и естетиката на вратата, тъй като това е най-лесният начин за постигане на елегантен, изчистен вид.

  2.2. ПВЦ входни врати с остъкление

  Това е най-разпространеният и популярен вид ПВЦ входна врата. Този вариант решава проблема със слабото осветление на алеи, фоайета или коридори, които обикновено нямат прозорци, така че получават малко естествена светлина. Врата с една или повече стъклени повърхности (като остъкление над вратата или прозорец отстрани) ще внесе малко дневна светлина в помещението. Във входните ПВЦ врати могат да бъдат вписани стъклени повърхности с различни форми – от класически, правоъгълни до полукръгли, овални, кръгли или многоъгълни. Има доста възможности при избора на вида стъкло, което може да бъде напълно прозрачно, млечно, гравирано, щриховано, пясъкоструйно или прозрачно с редуващи се ивици матирано стъкло, та дори и мозайка. Възможностите са наистина много, въпреки че при всички случаи стъклото трябва да е защита от взлом, тоест многослойно и закалено. Комбинацията от стъклени повърхности може да създаде шарки по повърхността на вратата, дори много интересни в естетически или артистичен поглед.

  2.3. ПВЦ входни врати с прозорец

  Входните ПВЦ врати с прозорец са чудесно решение за малко по-широки фоайета и антрета. В случая прозорецът може да бъде от едната, от другата или от двете страни на вратата, с фиксирана рамка, която не се отваря заедно с вратата, а основното му предназначение е осветление. Подобен дизайн позволява много повече естествена светлина от ПВЦ входните врати с вписани стъклени повърхности, тъй като самата повърхност е много по-голяма. Тук също има много различни комбинации на стъклени повърхности, от напълно прозрачно до матирано стъкло.

  2.4. Двукрили ПВЦ входни врати

  Двукрилите ПВЦ входни врати са най-редкият вид от всички. Това се дължи основно на голямата им обща ширина, каквато повечето фоайета и коридори на еднофамилни къщи нямат, но се виждат на входовете на жилищни сгради. Тази версия е комбинация от две крила, които могат да се отварят поотделно или заедно (като еднокрили или двукрили); при отваряне на двете крила се получава широк проход. Обикновено при ежедневна употреба се отваря само едното крило, а при поставяне или изваждане на по-големи и обемисти предмети, за които 90-100 cm ширина не са достатъчни, и двете. Такава врата е много полезна в случай, че има човек в инвалидна количка.

  2.5. ПВЦ входни врати, имитация на различни материали

  На пазара се предлагат и ПВЦ врати, които с външния си вид и текстура имитират външния вид на други, предимно естествени материали. За подобни варианти на дизайн имитацията на дърво е доста често срещана, но трябва да се отбележи, че всяка имитация винаги изглежда малко изкуствена - ако не друго, когато докоснете повърхността, ще се разбере, че вратата не е  автентична.

  3. Компоненти за ПВЦ врати

  3.1. Профили и армировка на крилото

  За входни ПВЦ врати се използват 5 или 6 камерни профили. Петкамерното крило е с дебелина 7 cm, а шесткамерното - 8,5 cm, като допълнително са пълни с полиуретан. При ПВЦ вратите освен пластмасови профили се използват допълнителни стоманени армировки, които осигуряват конструктивната стабилност на крилото и не позволяват падането на вратата.

  3.2. Табла, уплътнения, панти и брави

  Крилото на ПВЦ вратата представлява рамка с табла. Таблата на ПВЦ входните врати може да бъде ПВЦ, HPL (пресован под високо налягане ламинат) или стъкло с дебелина 2-5 cm, като дебелината на стъклото зависи от модела на вратата. За изолация се предлагат два вида трайно еластични уплътнения (EPDM), а за брава обикновено се избира такава с триточково заключване, което по желание може да бъде автоматично или механично. Тъй като тези врати са по-тежки от интериорните, и трябва да са по-здрави, пантите за тях са метални (хромирана, т.е. неръждаема стомана), а може да имат ПВЦ обвивка в цвета на вратата, за да не изпъкват.

  3.3. Праг и дръжка

  По принцип, всички входни врати имат макар и минимален праг, защото това осигурява по-добра звуко- и топлоизолация. ПВЦ вратите се характеризират с нископрофилен алуминиев праг с височина до 2 сm. Освен за намаляване на топлинните загуби, прагът е важен и за безпрепятственото използване на вратата, а също така е от полза срещу замръзване. Изборът на дръжката не е зависим от материала на входната врата, така че можете да изберете всякакъв вид и модел – алуминиева, дървена или пластмасова, важно е само механизмът й да отговаря на модела на вратата. Стандартната алуминиева дръжка се предлага в бяло, бронз или металик.

  3.4. Аксесоари

  Освен изброените елементи, които са в основата на всяка входна врата, към ПВЦ вратите може да се добавят различни функционални или декоративни елементи. Те включват шпионка, мандало, звънец, автоматично отваряне, осветление или остъкление, аларма, камера и други подобни.

  4. ПВЦ входни врати - цени

  Цените на входните ПВЦ врати може да варират значително в зависимост от качеството и вида на входната врата. ПВЦ входните врати с остъкление ще бъдат по-скъпи от класическите. Средната цена на ПВЦ вратите е между 80-150 лева. ПВЦ вратите в комбинация с алуминий или дърво са най-скъпи.

  Daibau.bg, помагаме при оценка на инвестицията и избор на изпълнител за Вашия дом  ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ
  Последни проекти

  Ремонт на входна ПВЦ врата на жилищен блок

  Ремонт на ПВЦ врата на входа на жилищен блок. Има проблеми със затварянето на врата. Имаме само 2 от 3 панти. Трябва и смяна на патрона. 352.8 лв дo 588 лв

  ........

  ПВЦ врата за тераса, 3-камерна

  Изработка на 3-камерна ПВЦ врата за тераса с монтаж. 1234.8 лв дo 2058 лв

  ........

  ПВЦ Входна врата за къща със светъл отвор 190ш/230в

  ПВЦ Входна врата за къща. Свелия отвор е 190см широк и 230см висок. Идеята е да бъде двукрила - 1 основно крило + едно по-малко, което да се отваря в случай че трябва да се внасят по-големи мебели. Като цвят, орех/тъмен дъб. Отворени сме към предложения как би могла да изглежда. Представяме си я подобна на тази, която съм прикачил, като каквото остане от светлия отвор би могло да се запълни със стъкла (от ляво, дясно и отгоре) 441 лв дo 735 лв

  ........

  ИСКАМ ОФЕРТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛ

  Цeнa, Външна врата- да се подмени стъклото, 1.48м./50 см.
  ПВЦ входни врати, Търговище

  90 лв дo 150 лв

  Цeнa, Дограма и входна врата-, Една врата
  ПВЦ входни врати, Злати Войвода

  1980 лв дo 3300 лв

  Цeнa, Нова браво или нова входна врата на апартамент в гр. ЕЛХОВО, 1 бр.
  ПВЦ входни врати, Елхово

  90 лв дo 150 лв

  Цeнa, Да се ремонтира входна врата ПВС, 2м-/90 см
  ПВЦ входни врати, Ряховците

  18 лв дo 30 лв

  Цeнa, ПВЦ входна врата за къща, 940/2040
  ПВЦ входни врати, Варна

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, замяня ня съществуваща входна врата с ПВЦ, 1.87 х 0.9 светъл отвор имота е сезонен и се намира в с. Кръвеник , общ. Севлиево
  ПВЦ входни врати, Севлиево

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, Поставяне на входна врата, 2,50/160
  ПВЦ входни врати, Подем

  360 лв дo 600 лв

  Цeнa, Входна врата пвц,
  ПВЦ входни врати, Пловдив

  270 лв дo 450 лв

  Цeнa, врата за баня, 1,38
  ПВЦ входни врати, Монтана

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, PVC външна врата, 200/70
  ПВЦ входни врати, Дружба 1

  450 лв дo 750 лв

  Цeнa, Външна врата, 90/200
  ПВЦ входни врати, Пловдив

  270 лв дo 450 лв

  Цeнa, Нуждая се от пвц прозорци и врати за домът ни, 8 бр. Прозореца и 2 бр. Външни врати
  ПВЦ входни врати, Бяла Слатина

  2250 лв дo 3750 лв

  Цeнa, ПВЦ врата за дървено бунгало , 1 бр, около 2м2
  ПВЦ входни врати, Сливо поле

  180 лв дo 300 лв

  Цeнa, Външна врата , 180 × 90
  ПВЦ входни врати, Перник

  810 лв дo 1350 лв

  Цeнa, 4 броя Врати PVC вътрешни, 4 врати около 7кв
  ПВЦ входни врати, Борисово

  1080 лв дo 1800 лв

  Цeнa, Входна врата , 130х240
  ПВЦ входни врати, Кнежа

  180 лв дo 300 лв

  Цeнa, Плъзгаща стъклена врата на три части, Широка- 170 ,Висока 220
  ПВЦ входни врати, Баня

  360 лв дo 600 лв

  Цeнa, входна врата за къща, 90*200
  ПВЦ входни врати, София

  765 лв дo 1275 лв

  Цeнa, Входна врата , 1.8 квадратни метра
  ПВЦ входни врати, Радомир

  720 лв дo 1200 лв

  Цeнa, Смяна на брава, 1
  ПВЦ входни врати, Манастирище

  45 лв дo 75 лв

  Цeнa, Входна пвц врата с термопанел и пвц прозорци, 2
  ПВЦ входни врати, Стара Загора

  1350 лв дo 2250 лв

  Цeнa, Пвц врата 200/100см.1, 1бр.200/100см.след
  ПВЦ входни врати, Мездра

  180 лв дo 300 лв

  Цeнa, Врата за баня, 200/60 см
  ПВЦ входни врати, Царево

  180 лв дo 300 лв

  Цeнa, Врата към външно стълбище, 192 височина, 86 ширина
  ПВЦ входни врати, Камен бряг

  270 лв дo 450 лв

  Цeнa, Две входни врати със стандартни размери,
  ПВЦ входни врати, Голяма Брестница

  1350 лв дo 2250 лв

  Цeнa, PVC входна врата, 1 брой
  ПВЦ входни врати, Самоков

  540 лв дo 900 лв

  Цeнa, две входни врати, 2
  ПВЦ входни врати, Самоков

  720 лв дo 1200 лв

  Цeнa, Входна врата, 1,8
  ПВЦ входни врати, Томпсън

  225 лв дo 375 лв

  Цeнa, Променим входни врата в кьща, Височина 2 м 41,5 см, шир. 1м81 см
  ПВЦ входни врати, Гита

  360 лв дo 600 лв

  Цeнa, Алуминиева или ПВЦ входна врата за къща, 218/103
  ПВЦ входни врати, Карлово

  810 лв дo 1350 лв  Търсене на добри изпълнители за областта ПВЦ входни врати?
  Идеи за обзавеждане на дома

  Списание със свежи идеи и съвети от нашите автори за организиране на вашето жилищно пространство

  ПВЦ входни врати ценоразпис

  Поискайте необвързваща оферта от фирмата

  504+ ФИРМИ ЗA ПВЦ входни врати
  БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ
  БЕЗ КОМИСИОННА
  ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА